Juventus - Salernitana 2:2

A PSG elleni keddi vereség után a Juventus hazai pályán a Salernitana ellen bizonyíthatott vasárnap este, mielőtt szerdán a Benfica csapatával találkozik.

A vendégek számára kiválóan kezdődött a mérkőzés, hiszen Antonio Candreva megszerezte a vezetést, majd a szünet előtt már kétgólos előny birtokában voltak.

A Juventus Gleison Bremer fejesével hozta vissza a reményeket a második félidőben, majd a mester nyugtatását meghallgatva nem támadott eszeveszetten, és a második félidő jelentős része 1-2-es eredménnyel telt el, majd következtek az utolsó percek, amikor a Juventus két gólt is szerzett, ám ebből a játékvezető csak egyet adott meg, a hosszabbítás hosszabbításában pedig komolyan megszórta a két csapatot piros lapokkal.

A mérkőzés végül 2-2-es eredménnyel zárult, amellyel lényegében egyik fél sem lehetett igazán elégedett, de valószínűleg a vendégek számára kevésbé keserű a szőlő.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9917929309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Direct_01 2022.09.12. 01:12:10

Àldom a szerencsémet meg az eszemet, hogy nem néztem meg a meccset.Megfogadtam, hogy amíg Allegri ül a padon, nem is fogom.
Fogalmam sincs mi volt a végén, de ez remélem most már egy korszak végét jelenti.

Harcolunk kellett az egy pontért otthon a Salernitana ellen.Gratulàlok.Idàig süllyedtünk.

Jöhet még egy hétközi Benfica elleni zakó, aztán mindenki elégedett lehet.Az lesz a forduló pont és Allegri repül.

FeriGjuve 2022.09.12. 01:21:15

@Direct_01: Akkor már ketten vagyunk.

Pilsnerurquell 2022.09.12. 03:54:45

Jók ezek a "kis" csapatok. Tegnap nem keveset buktam az Atalanta-n pénzbe. Cremonese nem semmi amit tud védekezésben.

Itt meg olvasom a háborgást a játékvezetésről(nem néztem ezt a meccset, f*szom se kíváncsi Allegri Juventusára) de könyörgöm nem dosztmind1? Nyerni kellett vna így is úgyis.

Remélem a Benfica jól elpicsázza a Juvét mert vminek most már történnie kell hogy elzavarják ezt a kókler 100fogu f*szt a stábjával együtt.

FeriGjuve 2022.09.12. 06:17:17

Ezeket a csapatokat sima 3-4 góllal kellene verni úgy,hogy nem kapunk egyet sem.
De hol van már az...
Az a helyzet,hogy mindenkitől gólt/gólokat kap a Juve.

steven.h 2022.09.12. 07:57:22

Mi igaz abból a képből, ami most a neten terjeng, hogy nem is volt lesen Bonucci, csak direkt nem mutatták azt a Sassuolo játékost, aki a szöglet elvégzését próbálta akadályozni és belógott?

Zsltrk977 2022.09.12. 08:17:34

A 2. félidőt már képtelen voltam nézni az első utàn. Reggel megnéztem az esetet. Sajnos azt kell mondjam hogy lesen állt Bonucci Milik fejesének pillanatában. És mozdul is a labda irányába, hogy próbáljon fejelni. Ebben az esetben lényegtelen hogy a kapusnak lenne e esélye védenie vagy sem.
Az alábbi linken meg lehet nézni az összefoglalóban. A vonalazás egyértelműen mutatja hogy lesen van a fejes pillanatában.
Lehet ezen a gólon vitázni, de felesleges. Gyalázat, hogy egy tavaly épphogy benn maradt csapatot nem verünk bucira.
Egy Salernitana ellen a Juventusnak bármilyen összeállításban gólokkal kellene nyernie!
Allegrit azokkal együtt el kellene zavarni a picsba, akik ide hozták újra.

steven.h 2022.09.12. 08:39:10

@Zsltrk977: Arról a bizonyos lesről, ami sokaknak már nem azért fáj, mert egyébként les volt, csak befolyásolni sok mindent nem befolyásolt, hanem mert nem volt les és nem ahhoz a játékoshoz húzták a vonalat, amelyikhez kellett volna:

Candreva: cdn.rios.hu/dl/upc/2022-09/7681_candreva_2_9_m.jpg

Bonu: cdn.rios.hu/dl/upc/2022-09/7681_bonu_3_42m.jpg

Nyilván én nem tudom mi az igazság, de ha a Sky Sport is foglalkozott vele (onnan van a kép egy másik bejegyzés alól) akkor nem hiszem hogy manipulált. Inkább az a manipulált amit a bírónak mutattak meg.

DelPiero2 2022.09.12. 08:55:00

Attól függetlenül hogy szarok voltunk gusztustalan ez a játékvezetés, de sajnos ugyanez megy a BL-ben is. A Juve-t külön büntetik a szabálytalanságból induló akciógólokkal, eddig mindig ellenünk ítéltek ilyen esetekben.
Meg az is, hogy nem lehet utólag korrigálni, pedig lenne rá lehetőség. Németben volt egy -két utólagos korrigálás (pár percet lejátszottak pl) nem is tudom azt hogy engedélyezték a magasabbegység futtball szövetségek.
ezzel hogy Allegri finomkodik a nyilatkozattal meg csak adjuk alájuk a lovat.

Zsltrk977 2022.09.12. 09:19:45

@steven.h: Sajnos a képeket nem tudom megnézni. Candreva állt a szögletet rugó jatékos előtt? Mert ő kikerül a felvételen a kameraképből amikor már Milik fejel így nem látszik hogy hol áll a fejelés pillanatában. Ha hátrébb áll (alapvonalhoz közelebb) mint Bonucci, akkor nyilván hozzá kell viszonyítani, így viszont egyértelműen nem les. És lehet mondani hogy elvettek egy győztes gólt a Juvetól.
Ugyanakkor azon nem változtat semmit hogy hulladék gyalázat volt a meccs. Fen ntartom a vêleményem, hogy ezt a meccset ilyen felállásban is símán nyerni kellett. És ebben a főbűnös Allegri. Allegrit azokkal együtt el kell zavarni akik visszahozták.

steven.h 2022.09.12. 09:31:20

@Zsltrk977: Elvileg közelebb áll az alapvonalhoz, így nem les.

Nyilván semmin nem változtat, csak adott egy csapat, aminek alapból nem megy, szenved, rengeteg játékoson az önbizalom hiány is mutatkozik (lásd McK Fiorentina ellen) és lehet pont egy ilyen kiszenvedett győzelem tudná meghozni esetleg a fordulatot, mint mondjuk 2015-ben a Torino elleni utolsó pillanatos 2-1 és elveszik, ráadásul Milik sárgáját nem fogják visszavonni, mint ahogy Cuadrado pirosát sem. Utóbbi jogos, előbbit nem érzem annak, mivel ha a partjelző behúzza lesnek, visszavideozzák és mégsem les, akkor gól, cserébe nem kap Milik sárgát nem állítják ki, a partjelző viszont nem intett lest - mert ő valószínűleg pontosan látta, hogy nem les, cserébe se gól, de még sárga is lap is túlzott gólörömért.

Nyilván nem azt mondom, hogy ott hívja akkor vissza Miliket, de pl a szövetség hozhatna olyan döntést, hogy duplán nem szívat egy csapatot, de biztosan nem fog, sőt ha tehetné nem 1 hanem 2 meccsre tiltaná el...

Thuglife! 2022.09.12. 09:35:50

Nekem egyébként az is több mint érdekes volt hogy mikor kiment a játékvezető megnézni,látott egy állóképet és a másodperc tört része alatt eldöntötte hogy mi van.mindezt egy mérkőzés hosszabbításában sorsdöntő szituban.tehát már mikor odafutott eldöntötte hogy ezt mindenáron elveszi.

2022.09.12. 09:37:08

@Zsltrk977:

pbs.twimg.com/media/FcaJOpsX0AAItlu?format=jpg&name=large
pbs.twimg.com/media/FcaEncjWQAEZilm?format=jpg&name=large

És arról is lehet vitatkozni, hogy az első góljuknál kezezés történt-e: twitter.com/SandroSca/status/1569087133532520449

Ezektől függetlenül ez a meccs megint a védhetetlen kategóriában van nálam... Szerintem ha szerdán kikapunk a Benficától (tehát a BL továbbjutás is veszélybe kerül), akkor már meginoghat Allegri alatt is a pad. Ráadásul hamarosan jön egy válogatott szünet, ahol lenne is lehetőség edzőt váltani.

Pilsnerurquell 2022.09.12. 09:41:50

@Zsltrk977

Mondanám h csak Allegrit, de igazából az is nagy kérdőjeleket vet fel bennem h ki volt az a "jóképességű" és miért, aki hirtelen homályában felöltötte a Juve medicalt egy celebbel meg egy 34éves taggal akinek Amcsiba v Ázsiában lenne a helye levezetni nem az Olasz ligában.

Ezek ketten kapnak 1kemény belépőt akkor óne a szezonjuknak. Ehhez pedig a legjobb helyen vannak xd

Sokan várják pedig h teljes legyen a keret, de őszintén szólva itt maximum Chiesa lehet majd az akitől lehet is várni majd vmit. De tőle sem azonnal.

Lényeg h ez a szezon is kuka, ezt már most lehet látni, és jó ha harcban lesz a Juve a 4edik helyért kB.

Középpálya katasztrófa, Paredes csak tüneti kezelés de annak is csak részleges.
Igazából a Juvéba egy olyan edző kéne mint a Cremonese-é. 'meghaltak' a játékosok a pályán és meg is csípték a pontot Bergamoban.

Zsltrk977 2022.09.12. 09:47:45

@Pjanista: Köszi a linkeket. Megkövetem magam. Így teljesen egyértelmű hogy Candreva a leghátsó játékos. Tehát szabályos gólt nem adtak meg... Azt meg nehezen hiszem hogy a VAR szobában nem láttak azt a felvételt amin ez látszik, amit küldtél. Az első gól ismétlésekor nekrm is fura volt mintha a kezéről pattant volna be.
Mindezekkel együtt ez a meccs borzalom volt. Ilyen csapat ellen nincs mese gólokkal nyerni. És nem igazán hidzem hogy ez a meccs hozott volna fordulatot ha megadják a szabályos gólt és nyerünk. Mélyebbek itt a problémák.

triplat 2022.09.12. 10:18:21

Itt nem az a fő baj, hogy az utolsó utáni percben megadja vagy sem(dühitő már rég 2-3 góllal kellet volna vezetni)). hanem, hogy az első félidőben miért nem futnak többet a játékosok miért nincs letámadás. Miért nem tudjuk megjátszani a csatárokat?
Miért sz.a.r ennyire Kostic McKennie Cuadrado és Parédestől sem vagyok elájulva. ja És Kean uram atyám borzalom..
És amikor nyakig ér a trágya beküldi a null kilométeres fiatalokat hátha kihúzzák a csávából??
Ilyen fejetlenséget és összevisszaságot..

Pilsnerurquell 2022.09.12. 10:33:38

Azért amiért máshol brillírozni tud egy Kulusevszki, Bentancur, Zakaria, stb... A fogas begyöpösödött játékrendszere miatt.

steven.h 2022.09.12. 10:53:26

@Pilsnerurquell: Kulusevski és Bentancur Pirlo alatt sem brillírozott, mindenki a francba kívánta őket, most meg hirtelen már ők lettek a jók... Zakariát meg még nem is láttuk a Chelseaben játszani....

2022.09.12. 11:25:01

Mindenki megnyugodhat. Allegrit fogjuk nézni minimum a szezon végéig.
Ez a meccs meg... Tiszta gáz és nem a Juventushoz méltó, hogy egy szaros Salernitánál bizonygatnunk kell, hogy miért kellett volna nyernünk, les volt, nem volt les. Ha vesztünk sem lehetett volna egy szavunk sem.
Az ilyen csapatokat kegyelem nélkül be kéne minden alkalommal darálni és nem magyarázkodni meccsek után. Ez azért nem megy, mert középcsapat lettünk, akiknek minden meccs rangadó.
Én erre a szezonra még átmeneti szezonként tekintek, nem is érdekel, mi lesz. Ha majd a maradék ballaszt ÉS Allegri is el lesz takarítva, akkor beszélhetünk megújulásról. A büdös ha fejéről nem beszélek, mert az úgyis marad.
Addig kár akárkit idehozni, mert 1-2 meccs alatt mindenki elfelejt focizni, beleszürkül a posványba, vagy lesérül.

JeetTrader 2022.09.12. 11:25:47

Nekem még az a furcsa h nincs mód semmiféle jogorvoslatra. Egyértelműen pontokat jelentő incidensről van szó. Vannak más tényezők amelyek esetén vonnak le pontokat a csapatoktól de ilyenkor meg nincs pontvándorlás.
Sportfogadási szempontból a meccs már lement, de a bajnokság szempontjából a szövetség igazán megvizsgálhatná az esetet. Elvégre pont ez lenne a szerepe a VAR-nak is.

Semmi meccsóvás, semmi lehetőség??

Pilsnerurquell 2022.09.12. 11:33:50

@steven.h: Biztos jól fogja kenni mint a Mönchengladbachban.

Mondjuk a Juvéban meg góllal nyitott. Csak aztán az lett ami. Vhogy Allegri alatt azt érzi az ember hogy totál homáj van atekintetben hogyan lehetne egy szerkezetileg ütőképes rendszert alkotni úgy hogy az ne menjen az adott poszton játszó játékos skilljeinek a rovására.

Focizni se mer Allegri mert akkor jaj gólt kaphat a csapat. És? 1el többet kell rúgni. Elvileg a Juvéban van papíron a világ egyik legjobb centere. Ki kéne szolgálni... De hát...

venember83 2022.09.12. 11:42:24

@Pilsnerurquell: "Focizni se mer Allegri mert akkor jaj gólt kaphat a csapat. És? 1el többet kell rúgni."

A mester nem a támadás megszervezésében jeleskedik, ennyi magyarázat talán elég is. Ő a védelemre helyezi a hangsúlyt, s ennek sajnos ez az eredménye.

steven.h 2022.09.12. 11:50:50

@JeetTrader: Azt sem vizsgálták amikor tavaly a bíró is beismerte, hogy tévedett. Ha jól emlékszem egy Milan - Spezia meccs volt. Eltiltották a bírót x meccsre és hello. Most arról lehet vitatkozni, hogy a két hiba súlya mekkora, ez a 95. percben volt, a Milan meccsen meg talán az első félidőben?

@MGB75: Azért a foci nem így működik és ez nem csak a Serie A-ra igaz. Igen, alapesetben egy Salernitanat be kellene darálni ahogy illik és legalább 70 percig úgy kellene játszani mint az első 10 percben, vagy a második félidő végén és akkor nem kellene a bíróról meg lesgólokról beszélni, hanem 4:0 és hello. Megint előjött, hogy nincs minőségi szélsővédőnk, első gól Cuadradoé és megint a semmiből egy teljesen ártatlan szituból indult.

Nyilván mindenki mint kieső csapat tekint rájuk, de ez nem a tavalyi év, jól erősítettek, simán bennük van egy alsó középmezőny is, szóval annyira nem kellene őket lebecsülni (ettől még mindig tartom hogy egy Juventusnak nyernie kell), a fociban meg mindig lesznek váratlan eredmények pl. Leeds - Chelsea 3:0, Udinese - Roma 4:0, a bivalyerősnek tartott Bayern is tudott égni az eddig meccset nem nyerő Stuttgart ellen szóval nem fekete-fehér ez és eddig sem volt az, de nagy a gond az biztos.

Rocky80 2022.09.12. 11:51:36

@steven.h: +1

Eleve szarul megy, eleve tele vagyunk sérülttel, erre még a bírók is. Így nem lehet! Sorsfordító meccs lehetett volna.

Amúgy meg egy ilyen feltüzelt ellenfél ellen mindig nehéz.

venember83 2022.09.12. 11:54:35

@Rocky80: "Sorsfordító meccs lehetett volna."

Majd a következő. A Benfica úgyis túl jó formában van idén, kell nekik a lecke, a pofon.

Csak Csucsu 2022.09.12. 12:03:26

@Rocky80: Ne izgulj lesz még sorsfordító meccsünk idén ebben biztos vagyok :)
Mercato elején látszódott hogy ez a szezon a kérésekkel meg a rengeteg játékosmozgás miatt megy a levesbe … van egy jó mag ebben biztos vagyok s ha egy olyan edző jön akinek vannak elképzelései a futballról amit játszani kéne s kap 2-3 embert tuti nem ez a helyzet. Várhatjuk itt a megváltást de max 1-2 meccses fellángolásai lesznek és messze nem mester már de ne legyen igazam

Rocky80 2022.09.12. 12:11:28

@venember83: nehéz lesz.

Amúgy tudod mit éreztem meg mi jutott eszembe amikor visszavonták a győztes gólunkat? Amikor a Reál ellen mentünk 3-0-ra és a Benatia szabi tizi lett...

Egy ilyen meccsen - ilyen pillanatban ezt egyszerűen nem lehet megtenni. Buffon szavai jutottak eszembe hogy a bíró szíve helyén szemetes van vagy mi volt...

Ez a meccs minimum 3-1 ide (Candreva első gól meg ez), úgy, hogy szarok voltunk. Ezt a Salernitanát megvertük tegnap. Erre kaptunk 1 pontot meg 3 pirosat. Köszönjük.

Zsltrk977 2022.09.12. 12:13:18

@Pilsnerurquell: teljesen ugyanígy gondolom én is. Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni. Viszont: Forza Juve per sempre!

Rocky80 2022.09.12. 12:19:24

@Csak Csucsu: persze, csak most szívhatunk a 3 piros meg a -2 pont miatt is.
Kb mint tavaly, amikor végig futnunk kellett az eredmény után a Lengyel miatt. Most megint kaptunk két púpot a hátunkra a meglévők mellé. Így azért senkinek sem lenne könnyű...

FAF 2022.09.12. 12:39:50

@venember83: Még jó hogy a védelem meg van szervezve meg, hogy jönnek az eredmények.

sleepy8 2022.09.12. 12:58:05

A milan is milyen jól járt anno, amikor Allegri csak vergodott a fos keretukkel, aztán rajottek hogy nem is a keret szar, hanem Allegri. :D Aztán az idő valahogy azt igazolta, hogy szar kerettel még egy jó edző se.

Vannak hibái a Misternek (Kean, Weston eroltetes pl), de ne az Ő nyakába varjuk már, hogy a 3. edző alatt nem akarnak futballozni ezek a senkiháziak, max amikor már ég a ház.

delpi0823 2022.09.12. 13:40:08

@Rocky80: Mintha Allegrit hallanam,nekunk minden ellenfel ellen nehez.Mindig csak a magyarazkodas.

Pilsnerurquell 2022.09.12. 13:44:52

Hehe..
i.kek.sh/IODI7VtrYAR.jpg

Egyébként elemezgettem kicsit a Benficát.... Háttőőő...Kemény lesz a szerda... Nem kicsit..

Primo Dimarzio 2022.09.12. 14:15:45

Nevetséges ,hogy olyanok fikázzák a csapatot ,akik a meccset se látták ,de okoskodnak ,hogy ezt a salert 4 gollal kellett vna szorni.Vicc ami itt a komment szekcioba megy.Csak a fikázás.Egyébként aki nem látta a meccset ,annak elmondom ,h teljesen vállalhatóan játszottunk , kaptunk két kamugólt majd ennek ellenére másodikbab megforditottuk

Csak Csucsu 2022.09.12. 14:17:40

@Rocky80: Engedd el. Ilyen forgatókönyvekkel a konferencia liga is veszélyben van… erről értelmesen amúgyis február március környékén lehet nyilatkozni érdemben. Odáig csak az lesz hogy fontos pont volt ez a mostani bár ha a két helyzetből egy bemegy akár nyerhettünk is volna és amíg matematikailag megnyerhetjük a bajnokságot addig nyerni fogunk bármilyen meccset játszanak aznap. A csapat jól játszott bár ha rossz az eredmény akkor ők a hibásak blabla… Az összes játékosunk negatív fejlődési utat mutat ezt kéne kiaknázni hogy vajon mi lehet hogy idejönnek aztán a sok tanulással csak rosszabbak lesznek.

The king of alibis 2022.09.12. 14:24:13

Lehető legrosszabb eredmény
Amíg nem jönnek a vereségek, addig valszeg nem fogják kirúgni a Kóklert
Ha ma kirúgnák is már késő lenne

Primo Dimarzio 2022.09.12. 14:27:10

Egyébként érdemes megnézni ,hogy a többi "nagy" olasz csapat ,hogy szerepelt a hétvégi forduloban napoli ,inter milan atalanta fölényesen győzött.Ja nem napoli sinter éppenhogy, milannak meg csaltak egy szépet a végén bergamo meg x elt a világbajnok cremonese vel.

Persze mi sem játszottunk valami jól , azért a másodikban odaragasztottuk a térfelükre és meg is fordítottuk , ami meg a végén történt ,netto csalás.

MdewC 2022.09.12. 15:20:55

A meccset elcsalták.
Allegrit nem fogják kirúgni.

A legrosszabb forgatókönyv alakul.

Gratulálok.

Dani1204 2022.09.12. 15:49:35

Nézzük a jó oldalát az egésznek, MÉG veretlenek vagyunk a bajnokságban

MdewC 2022.09.12. 17:25:06

Semmi közlemény a klub részéről?

Semmi kiakadás? Semmi reklamálás?

Ennyit tudunk? Kussban tűrjük a megalázást?

Ennyit tudunk?

2022.09.12. 18:05:46

@steven.h: Mi nem így működik? Azt írtad le, amit én. Ennek pont így kéne működnie! Egy erős Juvénak egy ilyen csapaton át kellene gázolnia. Persze, van amikor nem. Rossz napot fogott ki a csapat, elpártolt a szerencse, a kiesőjelölt csapat kapusa a szemünket is kivédi, stb. De azért nem így van, mert kb egy középcsapat szintén focizunk, vagy még úgy sem. Így bármilyen csapat jön szembe, jön a szenvedés, tinglitangli, stb, aztán futunk az eredmény után. Ha más nem, legalább egy nyamvadt 1-0át kéne ilyenkor hozni. Ahogy épp az inter, nápolyi, stb tette az elmúlt fordulóban. Erre a tegnapi meccsre nincs mentség! Meg az előzőre, és az előzőre....

insieme 2022.09.12. 18:17:37

@MdewC: allegri interju alá irtam....
GIANNI AGNELLI IDEJÉBEN ILYEN!?

Tuttosport szerint lehetséges az újrajátszás,, de vannak feltételek ,
és ha mégis,akkor precedens lenne

babo0410 2022.09.12. 20:11:04

@insieme: Bár újrajátszatnák a meccset. Mi se játszottunk jól, talán a 2. félidőben kezdtünk kapkodni. Allegri nem igazán tudja átadni, amit meg akar valósítani. Remélem a Juve vezetői nem hagyják annyiban a meccset.

insieme 2022.09.12. 20:15:19

@babo0410: ha volt rá UEFA nál precedens, akkor most kell a Juventus nak keményen kiállni.

slengi 2022.09.12. 20:17:48

Elmennek ezek a….

insieme 2022.09.12. 20:22:21

@slengi: megelőztél, most olvastam
Ezek szerint a háttér hatalmasabb mint bármi más.
Van az i/gazság /és van a jog/törvény/

MdewC 2022.09.12. 20:31:57

Az olasz foci pusztuljon el a föld színéről.

Legalja féreg társaság!

insieme 2022.09.12. 20:35:24

@MdewC: nem az olasz foci,,hanem a háttér hatalom

BigChris 2022.09.12. 20:50:22

A legrosszabb az egészben az, hogy a mai futball játékvezetőinek megvan a technikai háttere, hogy hibamentesen vezessenek le egy meccset, de a VAR-t sokszor rosszul használják. Vicc, hogy 4-5 bíró ül a szobában és mégis szar döntést hoznak. És ez nemcsak erre a meccsre és nemcsak a olasz ligára vonatkozik.

insieme 2022.09.12. 20:53:05

@BigChris: igen,,és miért tart percekig, míg megállítják,,közben folyik a játék,,esetleg gól születik,, ígéretes kontra megállítása, stb

west30 2022.09.12. 20:56:04

Ha nem volt teljes kepuk a palyarol egyaltalan hogy huztak be a vonalat?Arrol nem beszelve,hogy ez igy is a szervezo hibaja,alkalmatlan volt tisztessegesen lebonyolitani a meccset.

Shyr Kahn 2022.09.12. 21:09:50

@slengi: Ez nagyon beteg... a VAR hiba egyfajta "jatekvezetoi tevedes"... komolyan? Pontosan azert hoztak be a VAR-t, hogy ne legyen jatekvezetoi tevedes.

Na ha ez nem csalas, akkor semmi. Ilyen gusztustalan - a nagykozonseg ele talalt - hazugsagaradatot, ami soran senki az eg egy adta vilagon nem ejt meg egy bocsanatkerest sem, hanem meg vedik a vedhetetlen dontest meg soha eletemben nem lattam.

Es ez tortenik egy olyan sportagban, ahol 2 pont helyeket es penzt visz el egy klub eletebol es adomanyoz egy masiknak.

A Juve vezetossege FEL KELL HOGY SZOLALJON! Nem kell paraszt modon felszolalniuk, vagy habzo szajjal, de ki kellne fejezniuk, hogy a dontes ellen fellebbeznek es/vagy karteritest kernek, mert a klub 2 ponttal meg lett karositva.

Nyilvan ertek en mindenkit es egyet is ertek, hogy a csapat egy Salernitana ellen jobban kellene, hogy menjen es nem ilyen dolognak kellene dontenie a pontok sorsarol, de ha mar fennal a helyzet, nem szabad szo nelkul elmenni mellette.

insieme 2022.09.12. 21:15:50

@Shyr Kahn: itt az ideje, hogy t..köt növesszen a vezetőség
és ugy mint GIANNI AGNELLI idejében, legyen tisztelve a klub.

majd kihozzák,hogy Cuadrado volt lesen,mert közelebbvolt az alapvonalhoz...

Juvino 2022.09.12. 21:30:51

Kivancsi lennek,h ha a Napolival tortent volna ez, akkor mi lenne a kovetkezmenye...mint a klub, mint a liga reszerol.

JeetTrader 2022.09.12. 21:32:12

@slengi: pffff....azt akarják mondani h nem volt egy olyan felvétel amelyen Candreva látszik h beragadt???

Egy dolgot továbbra sem értek. Mindenki a VARt okolja (jogosan, persze), de a kedves partjelzok mégis mi a veretes here verést csináltak? Ha Drága megboldogult Nagymamám odaultettuk volna a partjelző helyére meg ő is észreveszi h Candreva úgy beragadt mint a ház.
Ok, ezt mi is onnan tudjuk h vki rendelkezésére állt egy kameraszög de h így elzarkozzanak?? Több mint felháborító.

Bakker. Akkor legyen méterenként egy vinalbiro aki csak ezt bambulja. Nevetséges.

west30 2022.09.12. 21:55:45

@JeetTrader: ok kivetelesen szerintem nem csinaltak semmi rosszat megadtak a golt :)

spaolo1981 2022.09.12. 22:11:07

Candreva pár méterre áll a 16-os vonalától. Azt akarják bemagyarázni, hogy nincs egy olyan kamera sem, ami belátja a 16-ost és környékét? Ha Sandro ellen mondjuk az alapvonalhoz közelebb szabálytalankodnak, akkor azt sem lehetett volna visszanézni? Szánalmas ez a magyarázat!

2022.09.12. 23:55:36

A nagy testvért egyáltalán nem arra találták ki, amire előadják nagy dumával. Arra van, hogy a korrupt és diktaturikus futball szövetségek irányítsák a folyamatokat. Képesek bajnokságokat eldönteni, játékosokat engednek vagy nem engednek focizni, de eddig nem bizonyította, hogy pont miatta tisztább lenne a verseny. Sőt, egyre az ellenkezője derül ki. Csóri partjelzők már alig mernek bármit is tenni. WHO, UEFA, ugyanazok a módszerek. Ezért kellett volna a Szuperliga. Meg kell gyengíteni ezek hatalmát.

Gagyi duma ez a nem volt képünk. Elhisszük. Mert birkáknak néznek minket, és müködik tulajdonképpen.
Mi a faszért kellene újrajátszani? Ott a bizonyíték, ja bocsi tévedtünk, 3 pont a Juvénak, eredmény 2-3 és kész. Ezért van a var. Igazságosság. Ja nem. Lofaszt kaptok, majd mi eldöntjük.
Hát akkor itt látszik is, hogy mire van valójában a VAR. Ja és a ribizli bíró szinte még meg se nézte végig a képet, de már hót agresszív fejjel rohant vissza, mi az hogy gól, mint aki már alig várta, hogy így legyen. Egy ilyen fontos pillanatban. Igen látszik, hogy a nagy testvér mire való

2022.09.13. 00:02:37

Majd akkor lesz a Juventus újra "jó kisfiú", ha a tulajdon teljesen az Elkamp, nem mellesleg zsidó család kezébe kerül teljes mértékben. Az Agnellik nem felelnek meg a mai liberális hatalomnak. Nem ez lesz az első és utolsó nagy tradicionális csapat európában, amelyik "amerikai", mondjuk most így, "amerikai" kezekbe kerül

2022.09.13. 00:06:14

Még valami, ha utólag pontokat lehet elvenni, akkor megadni miért nem. Az elmúlt idényekben volt példa erre, azt hiszem Juvéval kapcsolatban is.

MdewC 2022.09.13. 00:45:13

@insieme: nekem mindegy… a kettő már egy és ugyan az. Már az illúzió sincs meg.

Se a teniszben, se az nfl-ben, sorolhatnám, sehol az ég egy adta világon ilyet nem lehet, csak ebben a tetves olasz sitt halomban!

@Shyr Kahn: tökéletesen, betűről betűre, bit szintig egyet értek!

(Bezzeg a szuper liga hallatán a bolondok kimentek az utcára, akkor most hol vannak az emberek? Az a baj, hogy most már mindent megtehetnek, mert 2 nap alatt úgy is lecseng… így telefosni más szórakozását, vagy igazság érzetét… és ez nem az első eset ellenünk.)

MdewC 2022.09.13. 00:47:49

@LacaGLJuve: pontosan! Erről van szó.

babo0410 2022.09.13. 00:53:13

Most kell elmenni minden létező forumra megvédeni az igazunkat. Ilyen nincs, hogy nem játszák újra a meccset, mert a VAR tévedése is bírói hibának számít, és a bírói tévedés ellen jogorvoslatnak helye nincsen. Mennek ezek a p-be! Mi az, hogy ha vak a VAR az tök okés, az ellen nem lehet fellebbezni, az ugyanúgy bírói hiba? De komolyan mi a francnak van akkor a VAR? Fél órát nézegetik a visszajátszásokat, majd hoznak egy iszonyatos baromi nagy hibás ítéletet, majd közlik így jártál, kapd be.
És mi van, ha majd az egyik csapatnak ezen fog múlni a bajnoki címe, BL-t érő helyezése, hogy a VAR téved egy rohadt nagyot? Milliókat bukik majd az a csapat, de kit izgat, ez van, a bíró is tévedhet? Hát az összes bíró elmehet a jó büdös p-be!
Mindegy hol, de meg kell óvni a meccset, akármit is pofázzanak az olasz liga vezetői!

babo0410 2022.09.13. 01:04:11

@LacaGLJuve: Ezt a zs.dózást fejezd már be? Egyrészt ezt te honnan szeded, hogy zs-k, másrészt ez kit érdekel? Attól mert zs-k, rosszabbak lesznek? Nem hiszem. Ennyi erővel szidhatnánk a tolvaj, pöffeszkedő magyar nagyurakat is.

Juvino 2022.09.13. 04:12:27

@LacaGLJuve: en ugy tudom,h John Elkann apai agrol felig zsido, az anyja Agnelli lany, es megkeresztelve, keresztenykent nott fel.

alexGicamo 2022.09.13. 04:46:35

@slengi: Rohadjanak meg ! Ezért is mondom azt, hogy ez a fos VAR a foci halála !

Dani1204 2022.09.13. 06:15:19

Dybala egyre jobb formában. Gólt golpasszt adott megint...

venember83 2022.09.13. 07:35:23

@Rupert28: talán leginkább a tabellát érdemes megnézni, hat meccs és tíz pont, négy döntetlen és csak két győzelem. És nem játszott a Juve eddig egyik milánói csapattal sem, Napolival sem, a Fior és a Roma volt a két legkomolyabb csapat, azon kívül Spezia, Sassuolo, Salernitana és Samp. Azt most inkább nem nézem meg, mikor sikerült top 3-as olasz csapatot legyőznie a Juventusnak, talán Pirlo idejében egyszer-kétszer, amúgy meg bőven tarthatnak a Juve szurkolói bármilyen milánói vagy nápolyi csapattal szembeni meccstől. Itt tart a Juve. Se játék, se eredmény. Most kiváló alibi a bíráskodás, meg a sok sérülés, BL-meccsek miatti terhelés, az egymást háromnaponta követő meccsek stb.

steven.h 2022.09.13. 08:12:05

@JeetTrader: Az a baj, hogy a partjelző nem látja szerintem, hogy mit néznek vissza. Ő valószínűleg pontosan látta, hogy ott van Candreva, nem húzta be, majd az ő fülére is rámondták, hogy behúztuk a vonalat les...

2022.09.13. 08:37:44

@babo0410: Nincs semmi szidalmazó szándékom, vagy rosszindulatú megjegyzésem.

FAF 2022.09.13. 09:46:48

Pont ezért kellen elfelejteni a jelenlegi mentalitást, hogy játszunk az 1 gólos győzelmekre mert elég egy kétes szituáció és bármikor döntetlenre kihozzák a VAR-ral.

Leram7 2022.09.13. 11:17:36

@LacaGLJuve: Tökéletesen igazad van.

babo0410 2022.09.13. 11:56:34

De a legundorítóbb az egészben, hogy azzal elintézik az egészet, hogy a VAR szobában nem állt rendelkezésre a felvétel, ahol Candreva is látszik. Ez van, ezzel lezártuk, a VAR is a bíróhoz tartozik ő tévedhet, fellebezésnek helye nincs, így jártál. Aztán mondjuk feltámadunk, jók leszünk, és a szezon végén ezen a két ponton megy el s bajnoki címünk, majd akkor is azt mondják, a bírók is tévedhetnek, így jártatok?
Egyébként ha a VAR nem látja a teljes pályát, akkor mi a f.sznak van? Eddig semmivel sem lett kevesebb a bírói hiba a rendszer bevezetésével, sőt!

Thuglife! 2022.09.13. 11:56:52

@babo0410: inkább te fogd vissza ezt a woke szekta dumát,semmi olyat nem mondott ami sértő lenne.

Rocky80 2022.09.13. 12:00:30

@venember83: és mi van, ha a milanoi csapatok ellen jönnek majd a pontok?

Amúgy meg ilyen szedett-vedett gárdával is megfordítottuk a meccset. Az, hogy mi lett bekönyvelve egy más kérdés.

Egyébként meg legyél már kicsit pozitívabb! Még ha úgy érzed nincs mire, akkor is! :-)

Rocky80 2022.09.13. 12:05:43

Egészen elképesztő amúgy, hogy a 218 kamera világában, ahol takarni kell a szájukat mert még a jobb hátsó négyes foguk tömése is látszódik HD-ban; nincs a csúcsmeccsekre kiképezett VAR-nak egy olyan képe ami a teljes pályát mutatja. Ha már a partjelző nem látja ugye... Egészen elképesztő belenyúlás a meccsbe és a bajnokságba.

MdewC 2022.09.13. 13:03:42

@Rocky80: persze, hogy van…

“Hey Roger! Ez kint volt bazki… Dehogy volt! Hát láttam, hogy bent volt!

Nem nézzük vissza? Ahh nincs elég kameránk…”

Gyakori bíró és játékos párbeszéd a teniszben.

venember83 2022.09.13. 13:05:51

@Rocky80: "és mi van, ha a milanoi csapatok ellen jönnek majd a pontok?"

Úgy legyen, ne gondold, hogy bánnám! Csak induljon már el jó irányba a csapat ennyi év után.

steven.h 2022.09.13. 14:04:31

@Rocky80: Amúgy szerintem a partjelző látta, hogy nem les...

Primo Dimarzio 2022.09.13. 14:05:45

@LacaGLJuve: a VAR os résszel egyetértek.A zsidozos elkann os dologgal nem.Egyrészt ,mert én sem szeretem az ilyet , másrészt mert pontatlan.John Elkann ugyanis Gianni Agnelli egyik unokája, a lánya (margharita) fia , akit a papa kért fel személyesen a családi vállalkozások irányitasara(Juventus,fiatjeep, ferrari) ha jol tudom. És igen félig zsido az apja azthiszem , de én special kurvara leszarom ki milyen vallású ,sztem
Teljesen mindegy.John egyébként nem ,akkora soros zsido gyikember spiler ,mint azt sokan hiszik, becsült vagyona a forbes szerint nincs kétszer akkora mint a mi lölőnké.

@venember83: na rendben van ,de gondolj bele, eddig két meccset csaltak el tőlünk ,szerintem az egyik a roma elleni a máskat most, azzal lenne +4pont amivel épp vezetnénk.Én a milantol nagyon tartok, bitang jol igazoltak nyáron viszont a samp ellen ők is ugy játszottak mint egy szaros kiscsapat ,óriási mák volt h forditottak és bőven fújtak nekik , mi meg eddig hugyoztunk a szembeszélben.
Jók lehetünk még, persze az is benne van ,hogy jol játszunk és kikapunk vagy azokat is elcsalják. Mindenesetre kivancsian leülök majd és megnézem azokat is.Ha allegrit kibasszák , amit szezon közbsb nehezen tudok elképzelni ,akkor is nézem majd Landuccit vagy tuchel balfaszkodását vagy mancinit esetleg kloppot , nekem olymindegy ,ki koptatja a padot kétlem ,hogy az egész a mister hibája lenne csak.Tény voltak vállalhatatlan meccselései idén is ,de sajnos az van ,hogy amig varral is ekkorákat tudnak csalni , addig ülhet ott bárki , egyik "top" olasz csapat sem képes rá ,h a kötelező meccseket kicsik ellen 3-4 gollal stabilan hozza, ergo bármikor dönthet a szövetség ,aztmondja ez x az x ők ott nen szerezhetnek pontot ,ilyenek.
Szoval ez a salernitanas eset nem az elsö se nen az utolso ilyen volt.amig ez van ,addig mit tudunk csinálni...

Rocky80 2022.09.13. 14:54:02

@MdewC: nincs is ilyen nevű játékos a teniszben... Nem rémlik. :D

@steven.h: az azért nagyon durva lenne!

steven.h 2022.09.13. 14:58:58

@Rocky80: Hát most mást nem tudok elképzelni, nem emelte a zászlót, helyezkedni biztos jól helyezkedett mert a szögletnél azért sok mindent figyelnie kell, cserébe a videó felvételt ő nem láthatta, max a fülébe mondhatták, hogy behúztuk a vonalat, les volt, a bíró meg kiment megnézni és látta amit látott.

Rocky80 2022.09.13. 15:10:45

@venember83: miért, már évek teltek el? Mintha egy pillanat lett volna... :D

MdewC 2022.09.13. 16:16:47

@Rocky80: nem? :) akkor komoly baj van. :D

Leram7 2022.09.13. 19:29:56

@Rupert28: A kicsit zsidó is zsidó. Attól, hogy valaki kiejti a zsidó szót még nem rasszista... Sőt!

Most rasszizmus nélkül:
Van országos roma önkormámnyzat...ahol osztanak romáknak pénzt.
Amikor kitört az ukrán háború izrael csak zsidó menekülteket fogadott be...
Vannnak zsidó alapítványok...
Van "zsidó olipmia" maccabi játékok...
A balatonon kóser tábort csináltak a zsidó menekülteknek...
Amikor USA-ban kitört a BLM láz, a fekete karaktereket szinkronizáló fehér szinkonszínészeket lecserélték javarészt feketékre...
De még folytathatnám....

Szóval mégiscsak lehet faji alapon szelektálni, amikor haszonról és pénzről van szó. De, ha kisebbségiként nem jársz jól vele, akkor mindenki bizony rassziszta és egyből jogaik vannak!

Azért börtön jár, ha valaki zsidózik vagy holokauszttagadó, de amikor a roma a facebookon büdösmagyarozik, meg rákos magyar, meg magyarkutya stb, akkor intézkedés sincsen.

Szóval ezt most rasszizmus nélkül írtam...

babo0410 2022.09.13. 20:18:44

@Thuglife!: "Majd akkor lesz a Juventus újra "jó kisfiú", ha a tulajdon teljesen az Elkamp, nem mellesleg zsidó család kezébe kerül teljes mértékben. Az Agnellik nem felelnek meg a mai liberális hatalomnak. Nem ez lesz az első és utolsó nagy tradicionális csapat európában, amelyik "amerikai", mondjuk most így, "amerikai" kezekbe kerül!"
Nem mondta ki, de eléggé egyértelmű amit mond.
És ezeket az összeesküvéses hülyeségeket, meg a jobbos agymenéseket hagyjuk már, hogy mert a libsiknek nem tetszik, meg majd ha zs lesz a csapat stb.
Mindegyik nép próbálja a sajátjait védeni, segíteni. De ez nem az jelenti, hogy egyik nép rosszabb lenne a másiknál. Inkább a vezetők azok, akik rosszak, legyen az liberális vagy jobbos, tök mindegy.

Juvino 2022.09.13. 21:57:10

Nekem az jutott meg eszembe,h milyen alapon-jogon szol bele a var, ha nincs az egesz jatekteret mutato kepuk, ergo nem tudnak hitelesen cafolni? Igy maradnia kene a biro szerint a palyan megitelt dontesnek!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása