Rovella és Fagioli is távozhat

fagioli_nicolo_rovellaval_juve_edzesen_allegrivel.jpgA Juventushoz orvosira érkezett tegnap délután Arkadiusz Milik, várhatóan a mai napon az ügylet hivatalossá válik, s Romeo Agresti szerint a játékos már ki is választotta mezszámát, a lengyelt a pályán a 14-es mezben láthatjuk majd.

A napokban felmerült egy balhátvéd igazolása, illetve Sergio Reguilón neve, akire a pletykák szerint Antonio Conte nem tart igényt. A Tuttomercatoweb szerint az Atlético Madrid hivatalos ajánlatot tett a játékosért, a Juventus pedig Romeo Agresti szerint Renan Lodi ügyében tett hivatalos lépéseket.

Számos forrás arról számolt be, hogy Leandro Paredes érkezése csak órák, napok kérdése, Gianluca Di Marzio szerint a Juventus nagyon előrehaladott tárgyalásokat folytat a játékosért, csak a végső részletek tisztázása maradt, a TYC Sports szerint pedig lényegében a Juventus játékosának tekinthető az argentin középpályás, aki mindenképpen a Juventushoz akar csatlakozni, és a kluboknak sikerült megállapodásra jutni.

Fabrizio Romano beszámolt Memphis Depay helyzetéről, a Juventusszal a tárgyalás teljesen zátonyra futott. Múlt hét csütörtökön már szinte megállapodás született, és Memphis Depay azóta nem módosította bérigényét, azonban Adrien Rabiot végül nem igazolt a Manchester Unitedhez, így a Juventusnak tervet kellett váltania, és bevétel híján inkább Arkadiusz Milikre koncentrált csatárposzton, hogy mellé még érkezhessen Leandro Paredes.

Az Il Corriere dello Sport talán még kellemetlenebb hírt osztott meg, a napilap szerint a Juventus vezetősége az argentin középpályásnak úgy akart helyet biztosítani a keretben, hogy Adrien Rabiot és Arthur Melo távozik, ám végül mindkét játékos maradt, a francia középpályás méghozzá a kezdőcsapatban.

Mivel a két játékos értékesítése meghiúsult, Federico Cherubini úgy döntött, hogy más középpályásokat enged el, így Leandro Paredes érkezése nyomán kölcsönben távozik Nicolò Rovella és Nicolò Fagioli.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7817916723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zamboni nem egy tészta 2022.08.26. 05:07:34

Szégyen, hogy Rabiot nem basszuk ki lelatora és u23, a két fitalalt pedig nem próbáljuk meg beepiteni

Régen aemtvolt másképp, csak régen nem volt ennyi lehuto, nagy volt a bajnokság presztízse és volt lóvé

Kukszi 2022.08.26. 05:59:27

Rabiot de főleg Arthur irány a lelátó így van!
viszont mivel Zakaria távozás küszöbén de csak Parades jön, ezt nem fogja megtenni a Mister, mert 3 középpályást veszítene és 1 jönne…
Pogba (sérült)
Locatelli
McKennie
Parades
Miretti
(Ez így meg kevés) így marad Rabiot aki nem akar itt lenni! Biztos szívét lelkét bele fogja adni :D
Milik lehet beválik, olcsó az tény és ismeri a bajnokságot, amit Morata hozott azt ő is fogja :D

venember83 2022.08.26. 06:03:26

@Zamboni nem egy tészta: a lóvé hiányának még inkább a fiatalok játszatása mellett kellene szólnia. Ehhez képest meg Sandro, Rabiot, Arthur, a bajnokság legjobban fizetett edzője, most jön Paredes a Miretti-Rovella-Fagioli összesített bérének a többszöröséért, szerződtették „nincs pénz” szinten gigantikus fizetésért az amúgy sok szempontból igencsak kérdőjeles Pogbát… Mindegy, talán jobb, ha hallgatok.

juve33 2022.08.26. 06:34:04

di mariaval mi a helyzet már el telt a 10 nap mit mondtak hogy ki értékelik a helyzetét?

venember83 2022.08.26. 06:45:30

@juve33: ma telik le a tíz nap.

juventuz.blog.hu/2022/08/16/legalabb_tiz_nap_piheno_var_di_mariara

Amint megtudunk valamit a klub vagy újságírók részéről, közöljük. De holnap meccs, nem valószínű, hogy játszana a Roma ellen ennyi kihagyás után, kvázi edzés nélkül.

Spider81 2022.08.26. 07:15:33

Ez elkepeszto, hogy mennyire nem akarjuk beepiteni a fitalaokat es csak tologatjuk oket jobbrol balra!
Kozben meg a semmittevo Arthur meg a mami kedvence Rabiot elvezik az eletet es a keretben vannak!
Nezzetek meg a Leicester mit csinalt a 100 milliora taksalt Fofanaval...lekuldte az U23-ba mert fejben mar nincs ott.
Az az erzesem hogy ez a szezon meg nagyobb szivas lesz mint az elozo, de remelem a sracok aterzik a helyzetet es verik a Romat a kovetkezo forduloban!

rockitbaby 2022.08.26. 07:21:46

@venember83: Nem, nem, fejezd be a gondolatmenetet! Roppant érdekes témát feszegetsz és a magam részéről egyet is értek veled!

Attilio79 2022.08.26. 07:38:08

Jó az irány, minden a legnagyobb rendben van, most hozzuk a legjobb döntéseket, a vezetőség tudja, hogy mit csinál és mire van szüksége a csapatnak és a szurkolóknak, hajrá Juve!

peti78 2022.08.26. 07:42:30

Ok értem én hogy gőzgép csa mi hajcsa?
Ok milik cserének jön
Ha mindenki bevethető
Hogy rakjuk a pályára
Maria vlaho chiesa pogba kostic loca játékosokat ( bennük lehet támadásban potenciál)
Maxinak támadást nem tud szervezni kellenek neki az önálló gyors játékosok
De hova férne be a arthur rabiot kennie zakaria?

JuveTomi15 2022.08.26. 08:05:44

Szegény fiatalok...
Egyértelműen Arthur és Rabiot is U23, de amúgy azt gondolom, Arthurt még ez sem zavarná... állandóan sérült, én nem érzem azon az emberen, hogy ő ettől még távozni akarna. Jól keres, el van mint spájzban a befőtt, mi baj lehet?
Pénzéhes kis Rabiot viszont biztosan zavarná, ő nála el lehetne érni egy szerződés bontást 2-3 hónap alatt, de ahhoz kéne a klubnál pár embernek egy jó erős férfi nemiszerv, ami egy Öreg Hölgynél finoman szólva is hiány cikk.
Így marad a slepp, a tehetséges fiatalok pedig mennek. De nem ez a legnagyobb gond. Hanem az, hogy ez kb olyan mint a megcsalas. Ott sem az a legnagyobb baj, ha valaki félre kúr, hanem az, hogy onnan már nem tudod, mikor teszi meg megint, így oda a bizalom és nem tudsz neki hinni többé...
Ugyanezt csinálja a klub is. Hazudott nekik, hogy itt majd számítanak rájuk (főleg Fagioli volt hitegetve) aztán mikor már zsebben van (meg volt a hosszabbítás) utilaput kötünk a talpara.
Ez az, így tovább.
A játékunk nézhetetlen - most a Samp ellen is már majdnem sósavat öntöttem a szemembe, annyira szenvedés volt az egész- de legalább az erkölcsi nagyságunk pótolja ezt valamelyest. Ja, nem is...

Apuleius 2022.08.26. 08:20:08

Egész egyszerűen nem tud olyan történni, hogy a Juventus és Allegri lehetőséget és bizalmat adjon fiatal játékosoknak. Számomra felfoghatatlan, hogy van néhány tehetségesnek tűnő fiatal középpályás, de helyettük még most is inkább akaratgyenge, nyilvánvalóan bukott játékosokat játszatunk, pusztán azért, mert nem sikerült megszabadulni tőlük. Őrület.

venember83 2022.08.26. 09:33:01

2021 szeptember 29-én mondta a mester:

"Rabiot bevethető, a bokája jól van, ezért számíthatunk rá. Adrien helyzete hasonlít Bernardeschiéhez. Ha egy nagy klub, amilyen a Juventus kiválaszt ilyen játékosokat, akkor ennek oka van, a mentalitás képes különbséget jelenteni.

Nagyon határozottnak kell lenniük az edzéseken, gólt kell szerezniük, védekezniük kell, ezek jelentik a különbséget. Hány jó technikás játékosról tudunk, aki nem tudott berobbanni a karrierje során? Ha én Rabiot lennék, nagyon dühös lennék magamra, hisz két év alatt hány gólt is szerzett itt? Tízet? Ez elfogadhatatlan, ha ő lennék, nagyon csalódott lennék. Javulnia kell ezekben a dolgokban, hogy valóban szintet lépjen, és én biztos vagyok benne, hogy ezt meg fogja tenni idén."

juventuz.blog.hu/2021/09/28/allegri_906

Ehhez képest Rabiot mennyi gólt szerzett tavaly? Hány meccset döntött el a gólpasszaival? Nem baj, majd idén fejlődik, még fiatal. Szerencsére továbbra is adott számára a lehetőség a mester vezetése alatt. Esetleg hosszabbítani is sikerül vele, hogy ha nem idén, akkor jövőre legyen meg az a bizonyos áttörés.

Egy éve is BL-győzelemről és scudettóról beszélt a mester, ebből is nagyjából annyi lett, mint Rabiot szintlépéséből. A fene egye meg, a lelépés sem sikerült, nem hogy a szintlépés…

venember83 2022.08.26. 11:40:59

Tuttosport: mivel meghiúsult a biznisz Rabiot kapcsán, a vezetőség elengedi Rovellát, megvan a megegyezés a Monzával, illetve valószínűleg Fagiolit, így lesz helye Paredesnek. Ezen kívül pedig a végsőkig próbálkozik a vezetőség Arthur kölcsönben való elengedésével.

Primo Dimarzio 2022.08.26. 12:00:44

Lol nevetséges pletykacsokor.Végén még kiderül az is ,hogy Rabiot hergelte fel putyint , ami miatt megtámadta ukrajnát.
Allegrinek meg mindenért is a kurva anyját persze.
Depay meg egy szent.Ő nyilván egy centel sem szeretett volna többet ,csak bianconeri lenni,de ez a kabzsi pénzhajhász klub...
Kora reggeli hergelések .. :D

2022.08.26. 12:24:06

Mekkora lesz már, hogy lehet bámulni majd egész szezonban rábió pofáját. Hátha még artúr is visszanyalja magát...

2022.08.26. 12:26:13

Még annyit, hogy kb. erre számítottam. Egy felemás mercato, ahol az egyik szemem sír... És ennyi.

Juvebest 2022.08.26. 13:30:18

Fú már érzem ,hogy az egész idényben szidni fogom a vigyorít. A Juve vezérei mit látnak ebben a kiégett megújulásra képtelen palibsn. Elment az idö feletted de a 9 misi kell. Fagioli és Rovella májd máshol bizonyít utána meg jöhez a magyarázkodás. Igazad van a kis franciázost meg a brazil zseni rakd vissza ski rgy idény alatt 4 lőtt kapura. Egy gólt lőtt tavaly előtt az is egy atomszar megpattant lövésből kihozta magából a MAximumot

Lanzafame 2022.08.26. 13:36:06

@Apuleius: +1

Ez a dacosan fiatalellenes mentalitás teljesen beteges, gazdaságilag sem visz előre, mert ha csak 1 fiatal is befutna nálunk, meghúszszorozódna az értéke. Ez a rövidlátó attitűd, plusz a kapkodó, ad hoc igazolások és a beszari, nézhetetlen futball évekre kátyúban tartja majd a Juvét. Pedig én allegrista vagyok.

A szezon végén, ha nem lesz előrelépés játékban, át kell gondolni az edző helyzetét, akkor is, ha meglesz a BL-helyezés.

alexGicamo 2022.08.27. 05:20:58

Szomorú vagyok a fiatalok elengedése miatt, bár itt úgysem kapnak játéklehetőséget ! Lehet, hogy így jobvan járnak ... Remélem, amelyik klubhoz mennek, ott legalább játszhatnak eleget !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása