Okok Milik szerződtetése mellett

Az alábbiakban Mark Szabo fórumtársunk cikke olvasható, fogadjátok szeretettel:

milik_arkadiusz_om_mezben_fulel.jpgAllegri és Nedvěd nyilatkozatai megerősítik azon állításokat, hogy a Juventus kész lemondani a Barcelona támadójáról, Memphis Depayról, az Olympique Marseille-ben futballozó Arkadiusz Milik kedvéért.

Úgy tűnt, a zebramezesek minden követ megmozgatnak a holland támadó Torinóba csábítása érdekében, aki szabad ügynök lesz, amint közös megegyezéssel szerződést bont a Barcelonával.

Azonban a holland támadónak még mindig nem sikerült megegyeznie a zebrákkal, és a pletykák szerint az előzőleg meghatározottnál magasabb fizetést szeretne kiharcolni magának.

Nem ez az egyetlen ok, ami miatt a vezetőség egy másik kiszemeltje felé fordul. Nedvěd az este folyamán a DAZN-nak adott interjúban megerősítette, hogy Depay „csak egy azon nevek közül, akiket kiértékelünk” a piacon.

A Sampdoria elleni 0-0-ás döntetlent követően Allegri, a Sky Sport Italia számára adott interjúban szintén további utalásokat tett a kérdéses ügy kapcsán.

„Nem tudok 4-4-2-őt játszatni a rendelkezésemre álló kerettel. Dušan Vlahović és Moise Kean ügyesen futják be az üres területeket. Szükségem van valakire, aki meg tudja tartani a labdát.”

Milik már a Napoliban töltött időszaka óta szerepel Allegri és a Juventus kívánságlistáján. Aurelio De Laurentiis hat hónapra a padra is száműzte a játékost, mivel a lengyel visszautasította a szerződéshosszabitást.

Attól tartottak, hogy Milik úgy próbálja megkönnyíteni útját a Juventushoz, hogy szabadon igazolhatóvá válik, ezért a Napoli parkolópályára helyezte a lengyel válogatottat, amíg az rá nem bólintott az Olympique Marseille ajánlatára 2021 januárjában.

A pletykák szerint a Marseille és a Juventus képviselői 4 millió eurós kölcsönről, majd 8 millió eurós kötelező kivásárlásról állapodtak meg.

Milik már nem szerepel a Marseille terveiben, és a Sky Sport Italia szerint a Juventusnak sikerült megállapodnia a francia csapattal a mai este folyamán. Első körben egy 2 millió eurós kölcsönről, amit a csapat 8 millió euró ellenében véglegesíthet ha úgy dönt.

Memphis Depayhoz képest Arkadiusz Milik sokkal olcsóbb opció lenne, ha a fizetését nézzük, és egy teljesen más játékstílust képvisel, amit nem láthattuk azóta, hogy Álvaro Morata visszatért az Atlético Madridhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2017914621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rikster91 2022.08.23. 22:55:10

Gratula az első cikkhez es további sok sikert kívánok a továbbiakhoz is!

A témára rátérve nagyon örülnék, ha valami Rabiot-féle csavar lenne ebben az ügyletben es mégis inkabb Depay érkezne. Nem tudom mit akar játszatni Allegri de sok reményt nem fűzök az ötleteihez.

venember83 2022.08.23. 22:57:22

@Rikster91: én is blöffben reménykedek. 1-2 nap s meglátjuk, mi lesz. Tovább már csak nem húzzák a dolgot.

Primo Dimarzio 2022.08.23. 23:00:27

Nagyon szép kis írás.
Egyébként érdekes opció ez a millik, nem is biztos ,hogy rossz döntés.Én depaynak azért örülnék csak jobban, mert szélen is használható.

JuveMI 2022.08.23. 23:04:00

Folytatom az elmúlt időszakban megkezdett fika-kampányomat Allegrivel szemben (akit valaha a világ legjobb edzőjének tartottam):
„Nem tudok 4-4-2-őt játszatni a rendelkezésemre álló kerettel. Dušan Vlahović és Moise Kean ügyesen futják be az üres területeket. Szükségem van valakire, aki meg tudja tartani a labdát.”
Max! Nekem is gyakran van ilyen gondom - hogy nem tudok 442-t játszani - amikor előveszem a nagy kedvenc Championship Manager 2007-et... szóval rajtad kívül is van még legalább egy f@sz 2022-ben, aki ilyen baromságot álmodik.
Sőt több is... David Moyes londoni betonbunkeres cége is ezt a 15 éve lejárt lemezt nyomja... az eredmény(ük) önmagáért beszél.... modern felfogású tejfelesszájúak tucatja szívatja pancser kortársadat!
Na, de egy dolog nem fér a fejembe... ilyen Istenadta gólvágó csatárral... mi a b...dös lóf...nak akarod tartani a labdát bamme'??? Inkább be kéne rúgni a kapuba!!!!

RobJuve7 2022.08.23. 23:30:45

@Rupert28: lehet hogy beválik ha tudja hozni a napolis éveit akkor jólesz

RobJuve7 2022.08.23. 23:31:44

@venember83: ja azt gondoljátok hogy ez ijesztgetés Depay felé

Leram7 2022.08.23. 23:36:45

Jó cikk lett, így tovább.

@Rikster91: Én is Depayban reménykedek. Hátha csak egy trükk, hogy Depay lejebb adjon...

@JuveMI: Csak azt nem értem, miért kéne Allegrinek 4-4-2? Miért nem lehetett volna 3-4-3, vagy 3-5-2-re átálni, amikor nincsen támadó hátvédünk. Danilo, Bremer, Rugani - Kostic, 3kp, Cuad - Kean, Vlahovic.

Ez a keret még sérültekkel is kötelező 3-0 a samp ellen, taktikától, felállástól függően.

Alegri tény, hogy nem volt a toppon, de a játékosok is igazi tróger mentalitással játszottak, ha nomrális a mentalitás és nem sétálgatnak, akkor nyertünk volna. Persze ettől még az edző is felelős.

Megnézném mondjuk Tuchel mit hozna ki ebből a keretből vagy Conte.

Wizzurah 2022.08.23. 23:53:01

Teljesen jó, olcsóbb, örülök, hogy nem feküdtünk le a fociprosti Depay-nak, aki egyébként nem sok helyen bizonyított. Miliknek nem lesz idegen a serie a, kölcsön, sima opcióval tökéletes. Továbbra is a fő problémát az edző személyében látom, szerintem az lenne a legnagyobb igazolás, ha megszabadulnánk a rágcsálótól.

Gabueroo 2022.08.24. 00:00:14

En inkabb visszahoznam kolcsonbe Higuaint :Dd

JeetTrader 2022.08.24. 00:38:32

Gratula a cikkhez! :)

Milik nyitna meg az utat további játékosok előtt, pl Paredes. Ha csak még nem előz minket a Pool...

Nekem is megfordult a fejemben h blöff és adnak még egy utolsó utáni lehetőséget Depaynak. Aztán ha nem akkor tényleg elhozzuk Miliket.
Csak hát keserédes lenne ha így szereznenk meg hisz ez azt mutatja h nem biztos h szívét lelkét kitenné.

Továbbra sem értem miért nem merül fel a 4231...?!

Primo Dimarzio 2022.08.24. 00:55:45

@RobJuve7: +1

@Leram7: Tuchel érdekes lenne.Legutóbb igencsak belophatta magát a vezetőség szívébe.Megnézném.
De ez az év, még szerintem egészen biztosan a miszteré.Én sem értem mi ez a 442 mánia nála, nem olvastam a könyvét ,de ordít az eddigi keretünk egy 343 v 352 felé ,főleg kiscsapatok ellen (pl samp). Borzasztó beszari volt a tegnapi taktika 433 valojaban 451 rettenet...

alexGicamo 2022.08.24. 03:50:31

Köszönjük a cikket ! Remekül sikerült ! Csak így tovább ! :-)
Amúgy nekem már mindegy, hogy kit igazolunk, csak hasznunkra legyen !

venember83 2022.08.24. 05:41:28

Tavaly hét meccsen volt sérült, előtte viszont májustól szeptemberig lábadozott térdsérülésből, a sérülés időpontja miatt ez csak 8 meccset jelentett, de nem úgy tűnik, mintha annyira megbízható lenne erőnlétileg ez a Milik, s a Marseille is szabadulna tőle. Paredes sem éppen a mindenkori bevethetőség megtestesítője, így kérdés, mennyire jelentenek ők majd valóban segítséget, a szezon hány százalékában lesznek kénytelenek a J Medicalban rehabozni. Látszik, hogy nincs pénz, de nekem ezek a futballisták leginkább fél-/látszatmegoldásnak tűnnek sajnos, és csak reménykedni tudok, hogy nincs igazam. Depayt annyira nem sajnálom annak ellenére, hogy kellene még némi kreativitás a csapatba.

FeriGjuve 2022.08.24. 07:25:41

@alexGicamo: Mindegy,kit igazolunk,amíg a vigyori el nem köszön.

Mark Szabo 2022.08.24. 08:01:37

Micsoda reggeli meglepetés! Köszönöm szépen mindenkinek, jólesik!

babo0410 2022.08.24. 08:05:17

„Nem tudok 4-4-2-őt játszatni a rendelkezésemre álló kerettel. Dušan Vlahović és Moise Kean ügyesen futják be az üres területeket. Szükségem van valakire, aki meg tudja tartani a labdát.”
B@ssza meg ló Allegri! Régen az volt benned a jó, ha valamit nem tudtál, mert nem volt hozzá meg valaki, ki tudtál találni mást, jobbat. Most meg görcsösen ragaszkodsz egy láthatóan nem működő taktikához? Ráadásul amíg ilyen k@rva lassan építjük fel a támadásainkat, ne várjuk azt, hogy sikeresek leszünk. Itt nem is a felállás a legnagyobb gond, hanem a nem létező taktika. Lassú, körülményes a játék, és már tavaly is panaszkodott azon, hogy "nem volt, aki lassítsa a játékot". A kp baromi lassan járatja a labdát, elől meg rábízza a dolgot a sztárokra, hogy majd valaki villan, és akkor nyerünk. Hát így nem lehet. Ezért szenvedett sokszor Dybala, ezért lő kevés gólt Vlahović a lassú játékunk mellett.

babo0410 2022.08.24. 08:06:23

@Mark Szabo: Gratulálok az első cikkhez!

FAF 2022.08.24. 09:41:19

Aztán, milyen labdát fog megtartani? Annyi fog eljutni hozzá mint Vlahohoz.

Összeszedünk minden selejtet ennek a zseninek aztán jövőre úgyis tipli van neki aztán kezdhetjük előről.
Egyébként ha már nem lehet elzavarni a bére miatt akkor nem lehetne átadni a gyeplőt a segédedzőnek?

Milik... addig szarakodtunk, hogy már nincs értelmes opció a piacon. Ennyi erővel jöhetett volna Raspadori is, belőle még lehet valaki.

GabeTR 2022.08.24. 10:46:35

Házon belül is megoldhatjuk a problémát!
Előre küldjük centernek Szczesnyt vagy Pinsogliot, hiszen mindketten 194 cm felettiek, és felívelgeti Bonucci vagy az a védő a labdát, aki éppen akarja. Kean és Vlahovic befutja az üres területeket. Esetleg szélre lehetne 2 sokat rohangáló emberünk a lecsorgó labdákra. Hátul stabilan 5 védő, akikhez csatlakozik a 2 futóbolond a szélen. Középpályás gond megoldva, hiszen nincs is rájuk szükség.
Igaz kicsit 70-es évek angol foci, de mostanság úgyis divat a retró.

Rocky80 2022.08.24. 11:09:27

Kicsit sok itt a negatív hang/vélemény mostanság!

A problémát láthatjuk, de azért nem esett szét a világ... Csak ez az edző nyert zsinórban ötöt, meg BL döntőzött kétszer; meg csak ez a vezetőség volt akkor is. Még ha Marotta józan esze hiányzik is nagyon.

A halottakat mindenesetre a végén számolják. Egyelőre veretlenek vagyunk kapott gól nélkül. Igaz, ez a Samp verhető lett volna. Meglátjuk!

Juve!

Csak Csucsu 2022.08.24. 11:20:32

Transfermarkton felment Depay 67 ről 80% ra
. Mammma miaaa legyen igazaaa

Roland993 2022.08.24. 11:24:38

Gyors és egyszerű matek, a legoptimistábban, hogy lássuk mi közül kell választani.

Milik:
2+8M plusz 2,5M fizu összesen 15M 2 évvel számolva.

Depay:
7.5M fizu 2 évre összes 15M

Tehát 15M-be kerül mindkettő játékos. Ne vicceljünk már könyörgöm…

RobJuve7 2022.08.24. 12:09:43

Állítólag még egy kisérletet fogunk tenni Depayra most 7 milliós fizetés plusz bónuszok
Lehet ez már elég lesz!

GabeTR 2022.08.24. 12:13:34

@Roland993: Szerintem ott botlik a matek, hogy nem számolsz az adókkal.

Milik:
2+8M plusz 2,5M fizu + fizu utáni adó 2,5M 2 évvel számolva 20M

Depay:
7.5M + fizu utáni adó 7,5M fizu 2 évre összes 30M

Fogalmam nincs arról, hogy hogyan számolják el a többi költséget, de már itt is komoly a különbség.
Az aláírási pénzekről pedig még nem is beszéltünk

GabeTR 2022.08.24. 12:17:35

@Rocky80: Igazad van, de mintha Allegri testébe Delneri költözött volna mióta visszatért.

Thuglife! 2022.08.24. 12:32:20

@GabeTR: + mintha 3 éves szerződést szeretne Depay.akkor viszont nagyon borul az amúgy sem létező egyenlőségjel.

Mark Szabo 2022.08.24. 12:53:15

@RobJuve7: Egyre több angol újság hozza le a United érdeklődését

Thuglife! 2022.08.24. 12:54:19

@Rocky80: szurkolótárs! Már azt hittem eltűntél,mert elfogyott az érv Allegri mellett.De nem ,múltat idézni még mindig lehet,ha már a jelen és a jövőkép nem túl biztató.
Megígértem februárig nem Allegrizek.az lesz a mérföldkő ahol már mondhatjuk 4 mercato állt mögötte hogy sikerre vigye és képére formálja a csapatot.De addig kinek nyújthatom be a számlát a szórakozásra szánt perceim helyett kapott szenvedésekért? Te hogy csinálod?adhatnál valami tippet hogyan nézzünk Juve meccset? Részegen vagy leszedálva? Vagy csak szóljon a háttérben miközben valami izgalmasabbat nézek? Mondjuk farm ahol élünk?tudod nagy tv a mai villanyárak mellett...nézzem csak meg az eredményt?te hogy teszed érdekesebbé?vagy számolod az oldalpasszokat és megpróbálod eltalálni páros vagy páratlan lesz a végén? Te mint az utolsó Allegri fan az utolsó japán katona a szigeten,tartozol nekünk ennyivel hogy elárulod a titkot,hogy birjunk ki egy szórakozásra szánt 90 percet azt az elkényeztetett fejünket má felleg?!

Thuglife! 2022.08.24. 12:57:35

@Thuglife!: *Télleg
A normálba is belejavít nemhogy a fonetikusba:)

MdewC 2022.08.24. 13:36:28

@Thuglife!: :D

Már ő is kivan, csak sztem a komment előtt bevett egy nyugtatót. :)

Del Pybala 2022.08.24. 13:55:04

@Rocky80: te nem lattad a meccset gondolom

Mark Szabo 2022.08.24. 13:58:03

Milik ügynöke Torinóban! Pár órán belül meglehet a bejelentés.

Rocky80 2022.08.24. 14:08:59

@Thuglife!: @Del Pybala: de láttam, és én is szörnyűlködtem. De már elmúlt! :

Később reagálok hosszabban. Amúgy jó ez a "kincs ami nincs" hasonlat! :D

Rocky80 2022.08.24. 14:10:14

@Thuglife!: amúgy Allegri már szólt évekkel ezelőtt: ha szórakozni vágysz, menj cirkuszba!

venember83 2022.08.24. 14:13:29

@Rocky80: oké, de olykor már mintha bohóckodna a nyilatkozatokkal. Pl. legutóbb arról beszélt, hogy a futball egyszerű, csak ugyanazon mezben lévő játékosnak kell passzolni. Mégis rászóltak, hogy kellene pár szurkoló a lelátóra, illetve a tévé elé, s most a mester megteszi, amit csak tud? :)

RobJuve7 2022.08.24. 14:14:19

@Mark Szabo: nem úgy volt hogy Depay olyan csapatba fog játszani akki bajnokok ligáját játszik

Mark Szabo 2022.08.24. 14:16:24

@Rocky80: Én örülök hogy te más véleményen vagy (nem szarkazmus)! Mi a véleményed azokról a játékosokról akik jöttek és gyengébb teljesítményt nyújtanak, és azokról akik elmentek és jobbat?

Mark Szabo 2022.08.24. 14:18:05

@RobJuve7: Bizony így volt, de látod valamiért mégis meggondolta magát a fizetését illetően. Sok elmélet kering erről.

Mark Szabo 2022.08.24. 14:26:39

Depay része a Man. City elleni keretnek.

RobJuve7 2022.08.24. 14:28:59

@Mark Szabo: ha Depay manchesterbe megy akkor el lehetne hozni martialt nem mint ezt a lengyel bohócot

Csak Csucsu 2022.08.24. 14:41:00

@RobJuve7: Igazából semmit :D az se biztos ha jön orvosira de a transfermarkt ami szintén pletyka lapok alapján kalkulál 67%ról 80% ra növelte h Depay a Juventusba igazol

Depay meg a Manchesteri kaland ismerős nekem … remélem neki mégjobban s az ha ő jön nekem sokat dob bár igazából ő is egy olcsó véletlen megoldás lenne a többiről nem is beszélve

JeetTrader 2022.08.24. 14:44:35

@Mark Szabo: akkor ma még őt nem fogjuk leigazolni :)))

Tudom h az eddigiek szerint semmi esély arra hogy Milik ÉS Depay is jöjjön...de tényleg semmi esély nincs rá?
Most Parédesről sem nagyon jönnek az infok...

Csak lenne már meg hogy végre kik jönnek mennek mert már kikezdi az amúgy is kikezdett idegrendszerem ez a huza-vona...:)

Mark Szabo 2022.08.24. 14:45:35

@RobJuve7: Ez is egy opció! Bár szerintem Milik érkezése már borítékolható...

Mark Szabo 2022.08.24. 14:48:41

@JeetTrader: Paradesről csak olyan hírek repkednek hogy a Roma és a Liverpool (Májmedence) is beszállt. Nem titkolom, hogy nagyon csalódott vagyok ha TÉNYLEG Milik jön....

JeetTrader 2022.08.24. 14:50:38

@Csak Csucsu: nem számít az ha véletlen megoldás, elvégre a lehetőségekkel is kell tudni élni. A véletlen megoldások ráadásul jellemzően olcsóbbak, hisz ha konkrét célpontod van akkor azért jó eséllyel többet is fognak kérni pláne ha tudják kit szeretnél.

Nekem fontosabb lenne az h lehetőleg ne kerüljön sokba az illető, de akarjon idejönni és ne csak a pénz legyen neki a mérvadó. Legyen hajlandó tenni a klubért, azaz kvázi legyen Juventino! Az sem baj ha időközben válik azzá csak akarjon és álljon is a képességei hatalmában tenni érte....fúúú, ez mekkora utópia lett :D:D

Roland993 2022.08.24. 15:19:53

@GabeTR: igazad van. Az adóról megfeledkeztem. Aláírási pénzzel pedig szándékosan nem számoltam. Ezért is kezdtem úgy, hogy a legoptimálisabb esetben lenne így.

Viszont 20M Milik vagy 30M Depaynak sem kellene szerintem kérdésnek lennie.

RobJuve7 2022.08.24. 15:22:55

@JeetTrader: úgy olvastam hogy mindketten jöhetnek ha el tudjuk adni keant

JeetTrader 2022.08.24. 15:30:35

@RobJuve7: valami hasonlót én is olvastam ezért is kértem megerősítést a témában :)

A kérdés még h ha jönnének mind a ketten és közben mondjuk Zakaria és vagy McKenny is elmegy akkor belefér e Parédes és egy szélső védő? Erről is hallottam egy eszmefuttatást. Elvileg nem lehetetlen habár merőben kétséges szenárió...ugyanakkor jelenlegi ismereteink szerint ez lehetne a legjobb amit ebből a mercatoból kitudnánk hozni...minden ami ez alatti mondjuk csak Milik jön és esetleg egy Parédes az azért nem túl megnyugtató :/

RobJuve7 2022.08.24. 15:40:56

@JeetTrader: milik a napolis éveiben jó volt ha azt tudja hozzni akkor jólesz

Csak Csucsu 2022.08.24. 15:46:05

@JeetTrader: azèrt ritkán lesz belőle Barzagli,Pirlo,Pogba
Sokszor ezeknek a játékosoknak a Juve padja evvel a fizetéssel még akkor tetszető ha minimumot hoz és amúgy utálja mindenki. Padra vagy tartaléknak 1-2 mint jó gazdasági igazolás ami még be is válhat oké.. de hogy ilyenekkel feltölteni a fél keretet a másik fele öreg vagy sérülékeny sztár,sztárocska vagy pedig fiatal tehetség.. ha az elit a cél kell olyan power igazolás ami még ha be se válik valószínűleg 0ásra hozzuk mert keresett jó játékos csak nálunk nem jött ki neki a lépés de Ligt,Kulu,Demiral,Coman .. őket próbálgattuk s nem mondhatnánk hogy beváltak … de az ilyen 28 éves kikopó vagy túlhajtott játékosnak adunk magához képest csúcs vagy ennél sokkal jobb már nem fizetést ezek az életben nem akarnak már futballozni csak hazájuk válogatottjában
Amúgy részletkérdés de ha de Ligtet nem adjuk el akkor miből igazolgatunk idén? XD
Azt a világ leggazdagabb emberei a vezetők ez a nagy baj

Mark Szabo 2022.08.24. 15:46:28

@RobJuve7: Keanről lemaradtam, ki vinnè?

RobJuve7 2022.08.24. 15:48:32

Állítólag ma megteszük az utolsó ajánlatunkat Depay ért 7 millió plusz a bónuszok az ajánlatunk
Remélem ennyi elég lesz

RobJuve7 2022.08.24. 15:50:38

@Mark Szabo: ha el tudjuk adni valakinek

Mark Szabo 2022.08.24. 15:52:36

@RobJuve7: Nem hiszem hogy bárki vinné sajnos

supertrezi 2022.08.24. 16:09:34

@FAF: Ha idén nem érünk el eredményt előremutató játékkal, akkor igazából elvárnám Allegritől - aki sokat köszönhet a klubnak! -, hogy magától felálljon, s lemondva a neki járó fennmaradó összegről (vagy legalábbis a jelentős részéről), továbbálljon.

JeetTrader 2022.08.24. 16:20:13

@supertrezi: ha Paredes érkezik és felépül Pogba meg Mariska akkor javulnia kell a játéknak! Miretti nagyon jól szállt be a samp ellen éppen ezért azt mondom h jelenleg még ő vele is előremutató játékot kéne produkálni. Kostic is ígéretes ott a szélén. Valóban csalódás lenne ha ennek ellenére ötlettelen passzív focit látni. De sztem nem érdemes várni h Allegri magától lemond majd akármi is lesz.
Az is kérdés lenne abban az esetben h ki jönne a helyére? Tudom, tudom....Zidane :)

Vicces de sztem Spalletti iszonyú jól összekapta a napolyt. Ahogy anno Mancini az olasz válogatottat. Ehhez képest Allegri irtózatosan le van maradva...

Leram7 2022.08.24. 16:51:00

@JeetTrader: A napoli elkapott egy jó flowt a kezdéssel, de attól még ott komoly gondok lesznek. Spalletti egy arrogáns alak egyrészt, másrészt a védelmük elég gyatra. Bár ez a grúz gyerek és Rapadori jók és Simeone is remek oda, de én nem látok ott jövőt, nem lesz meg nekik a top 4. Féltávnál már kifulladnak.

Allegri amióta visszatért egy gyáva edző lett. Régebben azért mert támadni és támadólag cserélni. A sampdoria meccset ugynaúgy eltaktikázta, mint pl a Villareal ellenit.

Meg nekem senki ne magyarázza meg, amikor 8 középpályása van, nem tud összehangban 3-mat felrakni és nem tud cserélni rendesen. 5 csere lehetőség van, már a 30. percben, de legkésőbb a szünetben lehetett volna cserélni a 3 kezdő kp közül bármelyiket, de főleg McKenniet. Válthatott volna formációt is, mert nem volt szélső védője rendesen. Szóval bőven megvolt az ezköztár, hogy a sampot bedaráljuk.

babo0410 2022.08.24. 17:11:50

@Rocky80: Örülök, hogy te még ennyire pozitív vagy, de én azt látom, ami anno sikerre vezette Allegrit, az teljesen kiveszett belőle. Én félek, hogy idén is csak a 4. hely elérése lesz a fő cél. Allegri taktikája már a bajnokságban sem tud működni. Rohadt lassúak vagyunk. De remélem a végén neked lesz igazad.

Mark Szabo 2022.08.24. 17:13:23

Annak örülök hogy legalabb nem lessz kötelező opció Milik ügyében.

Fabrizio 2022.08.24. 17:53:28

Depay vagy Milik, esetleg mindkettő együtt? Azt hiszem nincs jelentősége sajnos. Eltelt egy teljes szezon, plusz egy nyári felkészülési idősza és a játék semmit nem mozdult előre. Nincs letámadás, labdaszerzés, gyakorlatilag egy ellenünk letámadást játszó bármely kvalitású csapat ellen vagdaljuk előre céltalanul a labdát. Ez már nem csak a játékoskeret alkalmatlansága, hanem Allegrié is, mert a rendelkezésre álló játékosokból, legyenek azok bármilyen képességűek is, nem tudja kihozni a maximiumot. Sebesség terén óriási az elmaradás már nem csak az elithez képest. Igen és Max sem a régi, nincs benne tűz, nem b@ssza a vizespalackot vagy a zakóját üvöltve a gyepre, csak a kétségbeesés és a tehetetlenség süt róla. Max két forduló és dönteni kell, hogyan tovább. Offtopic: Zakariást vinné a Róma. Majd ott megmutatja hogy ő sem kétballábas.

Miklós Szincsák 2022.08.24. 17:53:40

Depay nagyon kellene a csapatba, ő minőségi csatár, szerintem millik az nem juventus szintű játékos ha nem szereznek minőségi játékosokat akkor nem kell várni az eredményeket. Pl:bajnokság vagy olasz Kupa.

Mark Szabo 2022.08.24. 18:02:02

@Fabrizio: Mercato szobában jönnek a hírek folyamatosan

Juvino 2022.08.24. 22:48:11

@Mark Szabo: gratula a bemutatkozashoz!
Arrol volt mar szo,h Milik most hova is jon tulkeppen? Mert sztem Vlaho cserejenek, egyutt nem vszinu! Depay viszont Vlaho helyett es mellett szelsokent is ok, ergo akar meg ő is johet. De akkor meg mi van a mi predatorunkkal? Ő megy a szelre? Vagy tenyleg Milik megy mellejuk harmadiknak lasztit tartani??

Mark Szabo 2022.08.25. 08:27:38

@Juvino: Köszönöm! Állítólag Milik Vlaho tehermentesítésére érkezik

Zsltrk977 2022.08.25. 16:04:46

Milik? Ugyan már...ide süllyedtünk... röhej

insieme 2022.08.26. 08:20:50

@Juvino: vagy végre lehet fix
4 4 2 ben játszani?!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása