Depayra tesz fel mindent a Juve

depay_memphis_lenduletban_barcelonanal.jpgMirko Di Natale értesülései szerint a Juventus megtette ajánlatát Memphis Depaynak, aki kétéves szerződés keretében csatlakozhat a Juventushoz, bére pedig nettó 5 millió euró lesz. A bianconero klub szeretné minél hamarabb lezárni az átigazolást, és a végső egyeztetést várja a játékos és a Barcelona vezetősége között. A cél az, hogy a játékost ingyen elengedje a katalán klub.

A La Gazetta dello Sport szerint is közel áll a Juventus a 28 éves holland megszerzéséhez, és kétéves szerződést kaphat a számos klubnál megfordult játékos. Az olasz lap szerint azonban a távozás bonyolódhat, mivel a játékos a távozásért kártérítésben szeretne részesülni.

Fabrizio Romano megerősítette, hogy Filip Kostić ma Torinóba érkezik, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, a Juventus bónuszokkal együtt 15-16 millió eurót fizet a játékosért, aki így akár már a Sassuolo ellen is pályára léphet. A mai érkezést és orvosit Gianluca Di Marzio is megerősítette.

Giovanni Albanese szerint a Juventus le is tett más opciókról, mindent megtesz Memphis Depay megszerzéséért, így Luis Murielről is lemondott a vezetőség, aki a Newcastle keretében köthet ki, Álvaro Morata pedig az Atlético Madridnál maradhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8117905085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti78 2022.08.10. 12:37:24

Amig nincs chiesa
433
Zakaria loca kostic
Maria
Vlaho depay
Ha van chiesa
442
Maria loca kostic chiesa
Vlaho depay

supertrezi 2022.08.10. 13:30:58

Kártérítés... Ahelyett, hogy minél előbb próbálna elszerződni onnét, ahova nem kell, s bekapcsolódni új csapata felkészülésébe, inkább nehezíti a dolgot. Igazán elkötelezett játékosunk lesz, már látom.

flash91 2022.08.10. 13:34:23

@supertrezi: ezek a jatekosok a tipikus semmire valo zsoldosok, bar Keannel biztos sokkal jobb lenne

Rikoo 2022.08.10. 14:47:06

@supertrezi: @flash91:
Eljutottunk oda, hogy ilyen játékosoknak is örülnünk kell. Nagyon szomorú.

Del Pybala 2022.08.10. 14:50:09

@supertrezi: biztos te is hagynad h siman kirugjanak szerzodessel mert talaltak vkit a helyedre

Galbandi 2022.08.10. 15:33:14

@supertrezi: Gondolj bele, tavaly a Barcelona megállapodott vele egy kétéves szerződésben és évi 7 milliós fizetést ígértek neki, majd megkérték, hogy engedjen a fizujából, mert nem tudják regisztrálni az adósságuk miatt. Belement, így kb évi 5 millió euróra csökkentették a bérét. Idén tájékoztatták arról, hogy a klub hamarosan megkezdené a tárgyalásokat a szerződése meghosszabbításáról 2025-ig, majd egyszer csak bejelentik Lewandowskit és Raphinhát. Ezután közlik a hollanddal, hogy ahhoz, hogy ezeket a játékosokat regisztrálni tudják a bajnokságba, az ő bérétől meg kell szabadulniuk, meg már amúgy is leigazolták Ferran Torrest és Aubameyangot is, így rá már semmi szükség, úgyhogy mindenkinek jobb lenne, ha szedné a sátorfáját. Most őszintén, Te ezek után megrántanád a válladat és azt mondanád, OK?

Barza 2022.08.10. 15:40:35

@Galbandi: éppenséggel mivel nincsenek és nem is lesznek megélhetési gondjai olyan reakciót is kiválthatna belőle, hogy kapjátok be a f@szt, ha összekerülünk a BL-ben kivégezlek titeket.
.
.
.
.
Na asszem most már fel kéne ébrednem :D

supertrezi 2022.08.10. 15:41:53

@Del Pybala: Itt nem arról van szó, hogy utcára kerül szegényke. Megvan az új munkahelye, ahol ugyanúgy hülyére fogja keresni magát a következő nap reggelétől.
És ha már itt tartasz, hogy én mit csinálnék: dollár(tíz)milliomosként minél előbb eltakarodnék onnan, ahol már nem látnak szívesen, és minél előbb megérkeznék oda, ahol szeretnének engem foglalkoztatni ugyanolyan kiváló fizetésért. A saját értékrendem szerint hadd nézzem rossz szemmel azt, ha tényleg azért húzódik a szerződtetése, mert neki még kell pár milla "bánatpénz" zsíroskenyérre.

Del Pybala 2022.08.10. 15:53:46

@supertrezi: hat persze h lemondanal milliokrol :D

Rikoo 2022.08.10. 16:13:49

@supertrezi: De tedd hozzá, hogy aláírtál egy szerződést és jár Neked 5-7 millió euró.
Itt nem arról van szó, hogy mennyit kerestél, hanem hogy a szerződés alapján ez jár.

Galbandi 2022.08.10. 16:31:20

@Barza: Ne abból induljunk ki, hogy a mi fogyasztási szokásaink fényében mit jelent az a pénz, amit ők keresnek. Nekem például az az ötmillió euró amit Depay keres, valószínűleg három életre is sok lenne, ha a mostani kiadásaimból indulok ki (bár valószínűleg változtatnék ezt-azt az életmódomon meg a költési szokásaimon, ha ekkora pénz állna a házhoz :) ). Viszont nem vagyunk egyformák. Hány olyan ismert emberről tudunk, akik a világ pénzét keresték meg és mégis megélhetési gondjaik vannak, folyamatosan anyagi zavarokkal küszködnek, arról nem is beszélve, hogy amikor valakinek fut a szekér, hirtelen előkerülnek a rég nem látott barátok, meg a befektetési szakértők, menedzserek, akik 'csak segíteni szeretnének'. Amerikai sportolókról már több ilyen cikk is született, de számtalan filmsztárról, zenészről, tévés személyiségről is tudjuk, hogy tök mindegy, mennyit keresnek, egyszerűen nem marad belőle semmi. Nem azért írom, mert sajnálom őket, de ettől még igaz: mindenkinek más az elég.

De ha eltekintünk a fentiektől, két dolgot még mindenképpen megemlítenék. Az egyik: két fél azért ír alá egy szerződést, mert írásos garanciát akarnak a másiktól, hogy az abban vállaltakat teljesíti. Ez igaz vállalt teljesítményre, munkára, anyagi ellentételezésre egyaránt. Ha az egyik fél fel akarja bontani ezt a szerződést, a másik pedig nem, akkor az előbbinek kártalanítania kell az utóbbit az elmaradt teljesítésért. A másik: Depay nem az egyetlen, akitől ilyen módon próbál megszabadulni a klubja: Xavi a nyár elején összesen hét játékost akart kitakarítani a keretből és amikor ezt lenyilatkozta, De Jong neve még fel se merült. Őt is anyagi okokból kifolyólag akarják ellehetetleníteni és kirakni, erre ő is megmakacsolta magát. Azért itt az ideje, hogy valaki most már a Barcelona tudtára adja, hogy nem a Football Manager nevű játékkal játszanak, ahol a játékosok nem mások, mint egy rakás számadat és ha nem az van, amit ők akarnak, akkor egyszerűen benyomják az in-game editort és kész.

Zizou_empereur 2022.08.10. 16:35:36

Van egy futó szerződése.
1/ Ha ott akar maradni, akkor lepereg a szerződés, és megkapja a dollármilliókat még akkor is ha nem játszik egy percet sem.
2/ Egy másik út, hogy a szerződést felbontják. Ezt csak KÖZÖS megegyezéssel lehet. A Bárka részéről nincs gond, ők szabadulnának tőle. Depay talált egy csapatot magának, ahol 5 millát kereshet, tehát részéről is előáll a közös megegyezés lehetősége, mint jó opció.

Tehát Depay nem igen veszít, neki is előnyös, hogy fixen játszik és keresi a csilingelő dollármilliókat.
Ha még kártérítést is kér, ezzel nehezíti az esetleges megegyezést, és szubjektív véleményem szerint kapzsi módon indokolatlanul sokat akar kihozni a helyzetből.
De ez lehet személyes bosszú is ami végtelen csalódásból fakad, és itt már nem érvek döntenek, hanem emóció.

JuveMI 2022.08.10. 16:35:54

Nagyon szurkolok a bárkának.... hogy a szezon végére teljesen tönkremenjen! Természetesen csak a futball-ágazat... a kosárlabda szakosztály maradjon! Sajnos Katalónia túl erős régió ahhoz, hogy ez a gonosz vágyam teljesüljön. Laporta sem fog börtönbe kerülni... Kubában vagy Kolumbiában vígan eléldegél majd földesúrként.

JeetTrader 2022.08.10. 16:56:39

Gazzetta Dello Sport szerint ma/holnap jóváhagyását adhatja Depay az általunk kínált szerződésre.

Hát kíváncsi leszek...

2022.08.10. 17:35:47

Közben állítólag Tuchel nagyon szeretné leigazolni Aubameyangot a Barcelonától. A Barca pedig csak egy játékost fog eladni Memphis és Auba közül, szóval lehet, hogy ezen fog elúszni a Depay üzlet.

MdewC 2022.08.10. 19:17:31

De miért engedné el Aubat a barca?

2022.08.10. 19:27:22

@MdewC: Mert csökkenteniük kell a bértömegüket, hogy regisztrálni tudják az új játékosaikat. Nekik tökmindegy, hogy ki lesz a cserecsatár Lewa mögött, Memphis is elég jól teljesített. Aubameyangnak ráadásul magasabb a fizetése is, és a Chelsea átigazolási díjat is hajlandó fizetni érte. Szerintem csak abban bízhatunk, hogy Auba hátha nem akar a Chelseahez menni...

2022.08.10. 19:30:10

@Pjanista: Ráadásul Depaynak még fizetniük is kéne, hogy felbontsák a szerződését.

2022.08.10. 19:31:37

Ha Retek Ramsaynak járt a bére fele kb, akkor Depaynak is jár. Ramsaynak is van új szerződése, ahol csillingel a lé, itt nem az a lényeg.
A Barcat meg annyira rühellem, hogy bár elsüllyedne, szóval hajrá Depay(akit szintén nem csípek), gyere ide ingyen, és hajrá szedd le őket pár millával.
De nálunk viselkedj

SuperTrezi 2022.08.10. 20:07:08

@Del Pybala: Én már mondtam le életemben (tíz)milliókról (igaz, csak magyar forintban, nem euróban; de ez az én szintemen még több is, mint Depaynál mondjuk 10 millió euró), hogy egy probléma megoldódjon, és tovább tudjak lépni mihamarabb. Felfogás kérdése. Valóban vannak, akik sose tennének így, akármilyen sok pénzük van.

Rikster91 2022.08.10. 20:19:50

A jelenlegi helyzetünket tekintve és amelyben ismét benne lóg egy három védős rendszer szerintem kiváló társa lehetne Vlahovicnak. Simán eltudnam képzelni a csapatunkat egy 3-4-3 avagy 3-4-2-1-es felállásban. Mondjuk utóbbi talán még jobb lenne és hatékonyabb is lehetne Di Maria és Depay megtámogatasával Vlahovic-al ékben.
Éppen ezért nem örülök annak, hogy a Chelsea próbál itt kavarni, mert nekik meg Auba kellene és a végén megint mi maradunk hoppon. Remélhetőleg csatlakozni tud a héten hozzánk es Allegrinek is eszébe jut túlgondolni ezt az idejétmúlt 3-5-2-es felállást ezzel némileg támadóvá tenni a játékunkat, bár ennyire nem rugaszkodom el a valóságtól.

Juventina7 2022.08.11. 04:21:42

Depay ingyen? Na még mit nem: www.sofascore.com/player/memphis-depay/138833
Ha ez igaz, akkor jól lehúz minket a Barca, akikhez ingyen érkezett és nem mellesleg jövőre lejár a szerződése. Ilyen erővel Moratát is visszahozhattuk volna.

NagyonJuve 2022.08.11. 10:03:41

@Juventina7: ez egy nagyon hülye app. Ne higyj az ilyeneknek. Sohasem fog egy appon előbb megjelenni mint hogy hivatalos bejelentés legyen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása