Pogba a vb-ről is lemaradhat - FRISSÍTVE

pogba_paul_kulonleges_juve_mezben_pozol.jpgPaul Pogba térdsérülése egyre komolyabb téma, s egyes feltételezések szerint az sem zárható ki, hogy a játékos végül lemarad a novemberben kezdődő világbajnokságról.

A Juventushoz pár hete érkezett középpályásnál a lateralis meniscus sérülését állapították meg az Egyesült Államokban, s Romeo Agresti beszámolója szerint a játékos visszarepült Európába a sérülés jellemzőinek a kivizsgálása érdekében.

A sérülés után az első hírek arról szóltak, hogy a 29 éves középpályást az Egyesült Államokban vizsgálja meg egy szakember, és akár műtétre is sor kerülhet, ám a La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport értesülései szerint két lehetséges út is áll a játékos előtt, ezért a középpályás inkább több véleményt is meghallgat, mielőtt döntést hozna.

Az egyik megoldás a meniscus egy részének az eltávolítása lenne, ebben az esetben Paul Pogba 40-60 napos kihagyásra számíthat. Ezt az opciót a szakemberek inkább fiatalabb játékosoknál alkalmazzák, negatívuma pedig az, hogy csökkentheti a térd mobilitását.

A másik opció a sérült rész bevarrása lenne, azonban ebben az esetben a középpályás négy-öt hónapig nem léphetne pályára, így pedig kihagyni kényszerülne az év végén rendezett világbajnokságot.

Ezért Paul Pogba a francia válogatott orvosi stábjával, illetve egy ortopéd szakértővel is konzultál, mielőtt döntene a választott eljárásról.

A lapok szerint sok múlik a sérülés kiterjedésén és pozícióján, és felmerült az is, hogy ez a probléma már több éve érezteti hatását, és emiatt szenvedett a játékos olyan sokszor izomsérülést a Manchester Unitednél.

FRISSÍTÉS: Fabiana della Valle szerint Paul Pogba visszatérése 2023-ra tolódhat, így nem játszhat majd a világbajnokságon. Az eredeti terv az volt, hogy a játékost megműtik Santa Monicában, azonban a legutóbbi orvosi kivizsgálás nem azt az eredményt hozta, amire a klub és a játékos számított. A helyzet rosszabb lehet annál, mint amire eredetileg számítottak a felek, és így a felépülési idő is meghaladhatja a két hónapot, ezért a játékos visszautazott Olaszországba, ahol kivizsgálják a torinói szakemberek. Ezt követően Paul Pogba Franciaországba utazik, hogy egy másik megbízható orvos véleményét is kikérje.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2217892633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xXPeiperXx 2022.07.28. 06:20:29

Ilyen a mi szerencsénk....

Metalwarrior88 2022.07.28. 06:34:57

Jön majd Paredes,mindent is megold.

2022.07.28. 06:41:10

@venember83: Allegri? :) Persze jó lenne ha játszanának, de szerintem a szezon elején még biztos a """bevált""" játékosokkal fog kezdeni Max. Rabiot-Locatelli-McKenny.

Attilio79 2022.07.28. 06:42:33

@venember83: Ők más csapatnál próbálhatnak szerencsét, nekünk jó az eddigi. Csatlakozhat Morata is... ;)

venember83 2022.07.28. 06:49:11

@Attilio79: 25-30 millió eurót kér az Atléti érte, és a pletykák szerint számolnak vele, a Juve meg 15-20 millió eurót adna a spanyolért, egyelőre patthelyzet.

Attilio79 2022.07.28. 06:49:26

Egyébként azt nem igazán értem, hogy átigazolás előtt miért nem lehet egy több dologra is kiterjedő vizsgálat sorozat. Így úgy tűnik, hogy a J-medicalt kár fenntartani, mert, ha igazak a cikkben tett utalások, ez nem az ütközés eredménye... Milyen jó fej Pogba, hogy lemondott a fizetése egy részéről és eljött a szanatórium csapatba.

Attilio79 2022.07.28. 06:50:50

@venember83: Nem baj, Zanioloból maradt 50 guriga szabadon... ;)

venember83 2022.07.28. 07:10:06

@Attilio79: mintha kétnapos átvizsgálás lett volna Pogba esetében. Amúgy is július 9-én érkezett a J Medicalhoz, s csak 11-én írta alá a szerződését: www.juventus.com/en/news/articles/official-paul-pogba-is-back

Di María 8-án esett át az orvosin, s még aznap bejelentés született: www.juventus.com/en/news/articles/official-angel-di-maria-signs-for-juventus

venember83 2022.07.28. 07:13:50

Fabiana Della Valle szerint az sem zárható ki, hogy idén már nem lép pályára Pogba.

Juventina7 2022.07.28. 07:17:36

Már bocsánat, de akkora idióták dolgoznak a klubnál. Az MU-nál mutatott formája nem volt világos mindenkinek, miért nem vizsgálták meg alaposan?
Itt csak a 6-7 évvel ezelőtti állapotát vették figyelembe, mindenki szeme előtt egy rózsaszín köd volt, hogy a régi Pogba itt biztos megint azt fogja nyújtani. Balfékek vagyunk, nem tudok mást mondani. Camposnak annyival több esze van, hogy tudta, nem érdemes rá sokat költeni, nem is kapkodtak érte Párizsban.
Na meg még majd kitalálja, hogy kivárja a vb-t, csak utána műteti meg magát, naná…kapja be, hogy profi sportoló létére ilyen felelőtlenül, hanyag módon kezeli a sérüléseit, edzettségét. De az instahuszárkodás az megy. Pogba 2.0, én nem kiejezetten örültem, hogy jött, mert sejtettem, hogy ez lesz.
Jelenleg és egy jó darabig így csak létszámban vagyunk meg vele.
Bocs mindenkinek, de nagyon bosszantó ez a helyzet.

Gabueroo 2022.07.28. 07:27:54

Akkor nincs mese SMS is kell

Attilio79 2022.07.28. 07:33:05

@venember83: Raiola ügyfélköre ismét bizonyít, ez a kompenzáció az Ihattaren ügyért... :)

venember83 2022.07.28. 08:09:26

@Attilio79: Ihattaren 1,9 millió euró volt, nem akkora érvágás. Sikerült elpasszolni az Ajaxnak kölcsönbe, bár az Ajax feltehetően nem fog élni a vásárlási opcióval. A srác megint eltűnt, a donyeckiek elleni meccsen már nem jelent meg.

football-italia.net/ajax-confirm-absence-of-juventus-loanee-ihattaren-were-all-worried/

JeetTrader 2022.07.28. 08:13:19

Bakker...hiszen ez fantasztikus...

Na akkor gyorsan kell venni egy SMSt is. Az égiek ennyire nem akarják h visszatérjünk a csúcsra? ://

Még reménykedem de nem tudom már miben. Hátha a minkontinensunkon jobbak a specialisták.

rockitbaby 2022.07.28. 08:16:27

@Juventina7: Szó szerint előtted írta le Vénember, hogy két napos vizsgálata volt, csak utána írt alá. Az egyelőre feltételezés, hogy az MU-s sérülései is ebből eredeztethetőek, de könyörgök, ne idiótázzuk már le a vezetőket azért, mert nem kalkuláltak bele egy szerencsétlen esetet edzés közben. Igen, a 6-7 évvel ezelőtti állapota szolgálta az alapot, de nem a fizikai állapota. Pogba utoljára úgy, ahogy valójában tud, itt játszott, így a feltételezés, hogy ezt újfent nálunk tudná megmutatni, logikus. Ahogy azt is kár lenne vitatni, hogy ez a tudás úgy kell a mi középpályánkra, mint egy falat kenyér. Én sem őt favorizáltam, de azt el kell ismerni, hogy félretéve az unszimpátiát, maga az igazolás igen is védhető.

Ha pedig azt előre láttad, hogy Pogba edzésen, egymás közötti játék során porcsérülést szenved - nem izomsérülést -, akkor légy oly kedves azt a bizonyos öt számot is megmondani.

Rocky80 2022.07.28. 08:16:47

Csatlakoznék az előttem szólókhoz:

Több tízmillió eurókat fektetünk be egy ilyen játékos esetén, hogy a pic*ába fordulhat elő ez?

Egy ilyen komoly befektetés esetén mindenre kiterjedő vizsgálat kellene hogy kiszűrhessük a rizikóját az igazolásnak, ha meg valami felmerül akkor nemet kell mondani és más verziót keresni. Mint ahogy Dybalát is értékeltük és elváltak útjaink.

Ez így iszonyatosan amatőr és ezek miatt a dolgaink miatt tartunk ott, ahol...

Lehet nincs is itt BL átok vagy ilyesmi, egyszerűen mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

Lehet itt legyinteni, hogy akkor majd jön SMS, vagy bárki más, de nem feltétlenül kéne elverni a De Ligtért befolyó pénzt azonnal, pláne ha ilyen körültekintően vásárolunk.
Bremerért is 40-et rebesgettek és 50 lett, SMS-ért szerintem hasonló lenne a helyzet, főleg hogy ha látják hogy megszorultunk.
Minket mindenki hülyének néz és kezdem unni, de úgy látszik megérdemeljük. Azt hittem ez Arrivabenével megváltozik, de vannak jelek hogy nem... :-(

Attilio79 2022.07.28. 08:25:07

@venember83: 2 m Euro ide, 2 millió (és még mennyi) Ramseyre és máris megvan Paredes...
Ez az egész siralmas, évek óta nyomja valaki a vállunkat a gyenguszon, mi meg folyamatosan csak kukázunk játékosokat.
Az új projekt a régi folytatása! Nincs fiatalítás, olaszítás stb., a fél szezont minimál kerettel kell lejátszani, mert valaki mindig kidől.

Rocky80 2022.07.28. 08:25:31

@rockitbaby: persze, ezzel a véleménnyel is tudok azonosulni és igazad is van hogy ez egy szerencsétlen eset volt, de mindig nálunk vannak sérülések? Mindig minket sújt tavaszra egy hullám ami miatt hátráltatva vagyunk?
De nézhetünk más témát is: mi mindig drágán veszünk és olcsón adunk el - ha egyáltalán eladunk ugye; sosincs piacképes játékosunk, csak max 1-2; nálunk egy Ramseynek 3 milliót kell fizetni csak hogy húzzon már el, stb. stb. Kicsit kezd ez már sok lenni a szakértelemből, nem?

Dzsákkeríni 2022.07.28. 08:26:24

Ez rettentően rossz hír...

rockitbaby 2022.07.28. 08:33:52

@Rocky80: Valóban, de azt se felejtsd már el, hogy a Ramsey féle igazolások nem Arrivabene idejére datálhatóak. Ő most takarítja a sz@rt Paratici után. Minden foscumani, amit most a vezetőség, ebben is leginkább Arrivabene szemére hányunk, 80%-ban még Paratici "érdeme". Nem Arrivabene hozta MdL-t túlárazva magas fizetéssel, nem ő hozta a kiebrudalni kívánt Arthur - Rabiot - Ramsey hármast sem - utóbbitól már meg is szabadult a lehető legolcsóbb módon. Ne csak nézzünk, lássunk is.

Rocky80 2022.07.28. 08:33:54

Azt hiszem ismertek, én vagyok itt az egyik legpozitívabb és optimistább személy, de most kiborult a bili. Ami sok, az sok.
A két legfontosabb húzónévből akit szerződtettünk az egyik valószínűleg kidőlt a fél szezonra, ráadásul a leginkább javításra szoruló részünkről, a középpályánkról...
Ez alapvetően veszélyezteti az egész következő szezont, a bajnoki álmokat is akár.
Bremerről mik a hírek? Vagy megint Bonut és Ruganit élvezhetjük a következő szezonban? A brazil elvesztése ugyanilyen komoly érvágás...

Csak Csucsu 2022.07.28. 08:35:43

Azért amikor azt mondtam, hogy egy elhasznált Pogbától várjuk a csodát nem erre gondoltam. Nyílván most sok embernek fontosabb lesz, hogy még a VB n ott legyen csúcsformában. Mihamarabbi felépülést a 10 esnek. Fino alla fine

Rocky80 2022.07.28. 08:39:47

@rockitbaby: igazad van, de jelen pillanatban ez nem vigasz, hogy "de hisz' ez még Paratici hibája!"
Egy valami biztos: a most igazolt Pogba lesérült, Bremer lesérült, és gyakorlatilag szinte úgy állunk ahogy tavaly. Na jó, Marcsi még itt van. :-)

Rocky80 2022.07.28. 08:48:42

@Rocky80: viszont hiába van itt Marcsi, hiába van itt Vlaho, hiába lesz itt Chiesa, ha nincs évek óta KÖZÉPPÁLYA. A Reálnak van egy Modric-Casemiro-Kroosa, akik lehet mondani számtalan BL-t nyertek nekik mert mindhárom világklasszis. Elbírták azt is, hogy Ronaldo elment. Kb. ennyire fontos hogy jó középpálya legyen.

rockitbaby 2022.07.28. 08:57:44

@Rocky80: Ha az nem vigasz, hogy Arrivabene egészen ügyesen takarítja elődje után hátramaradt szarkupacot, akkor maradjon a mélabús komorság és depresszió. Nem lehet azon segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek neki.

A RM nem azért élte túl Ronaldo távozását, mert volt egy középpályája, hanem azért, mert Benzema az örökébe tudott lépni. Gólok tekintetében. Játékban egy leszúrt karó is tudná pótolni, mert abból nem veszi ki a részét. Az egy másik dolog, hogy a középpálya mennyire támogatja a csapatot. de a csoda trió a feje tetejére is állhatott volna, akkor sem tudta volna pótolni Ronaldo góljait ha nincs Benzema. Modric 293 La Liga meccs 22 gól/51 gólpassz, Kroos 243 La Liga meccs 19 gól/ 60 gólpassz, Casemiro 221 La Liga meccs 24 gól/ 19 gólpassz. Impozáns statisztika, de önmagában marhára kevés egy Ronaldo pótláshoz.

venember83 2022.07.28. 08:58:24

@Rocky80: "Egy ilyen komoly befektetés esetén mindenre kiterjedő vizsgálat kellene hogy kiszűrhessük a rizikóját az igazolásnak, ha meg valami felmerül akkor nemet kell mondani és más verziót keresni. Mint ahogy Dybalát is értékeltük és elváltak útjaink."

Mindig van valamilyen rizikó, kétlem, hogy létezne rizikómentes igazolás. S akkor már viszonyítás kérdése, mi számít nagy vagy kicsi rizikónak.

"Lehet nincs is itt BL átok vagy ilyesmi, egyszerűen mindenki a maga szerencséjének a kovácsa."

Sajnos én is ezt érzem, olykor elég amatőrnek tűnik ez az igencsak tapasztalt Öreg Hölgy.

delpi0823 2022.07.28. 09:09:14

@Rocky80: Amugy most mar leesett Allegri miert nem jatszatja Vlahovicot,sztem fel nehogy megseruljon,lehet meg edzeni se engedi a szerbet.:):):)Viccet felreteve(igy utolag persze okosabb az ember)Milinkovic-Savic jobb megoldas lett volna,de hat erte meg az a baj hogy csengetni kene a lovet.

Gabueroo 2022.07.28. 09:31:02

Lenyegeben kezdhetjuk elorol a mercatot.

En 2 kp es 1 tamado erkezeset varom

Rocky80 2022.07.28. 09:41:20

@rockitbaby: kímélj meg az életbölcsességeidtől, nem hiszem, hogy én lennék ennek a megfelelő alanya. Ha csak pár kommentemet olvastad volna eddig ezen a blogon, nem gondolnád hogy engem párhuzamba lehet állítani a mélabús komorsággal. Ne csak nézz, láss is.

A Reallal kapcsolatos fejtegetésemben meg szándékosan hagytam ki Benzemát mert nem ez volt a gondolatok lényege. Nyilván tisztában vagyok vele hogy a gólokat a csatárok rúgják és a gólok miatt nyernek a csapatok, lehet nem hiszed, de ez is megvan.
A lényeg az, hogy nálunk hiába volt itt pl Ronaldo, hiába van itt a világklasszis Vlahovic; és hiába lenne itt akár Benzema is; nem lesz érdemi változás amíg nem rakjuk rendbe a középpályát.
Modricék előtt meg lehetett Roni, lehet Benzema, de lehetne más világklasszis is akár, nagy valószínűséggel maradna ez a színvonal. (nyilván egyre idősebbek, nem örökké).

Kb ezért ennyire fontos Pogba és ezért kesergek tőlem szokatlanul. Hogy ne vakon legyünk megint.

alexGicamo 2022.07.28. 09:44:37

Hát ez szép !
Jobbulást !

Attilio79 2022.07.28. 09:48:22

@Rocky80: A Fiorentina egész, világverő középpályás sorát le kell igazolni, hogy Vlahovic rúghassa a gólokat?
Másban is lehetne kutakodni... A miértek válasza összetettebb probléma.

2022.07.28. 09:52:00

Csodálatos hír ez így reggelre... Jól jött ez az amerikai túra. De nem 1-2 hétre esik ki. Egyből kb fél évre. Mintha le sem igazoltuk volna. Kíváncsian várom, hogyan reagálja le a vezetőség? Jön egy SMS mondjuk kölcsönbe, vagy fiatalokkal pótoljuk? Ami azért nem lesz ugyanaz. Szép kilátások.

rockitbaby 2022.07.28. 09:54:48

@Rocky80: A középpálya fontos, nem vitatom, sőt. De a RM nem ezért vészelte át könnyen Ronaldo távozását. Hiába működik a középpályád, ha nincs elöl a megfelelő ember. Semmire nem ment a Real, még a legendás középpályával sem, mikor Jovic vagy Mariano Diaz volt Benzema helyett. Ezt nem lehet egy valamire levezetni, de ha már mindenképp ezt akarjuk, akkor az óriási különbség az, hogy nálunk nincs semmi rendszer, tudatosság, begyakorolt mozdulat vagy séma védekezésből támadásba átmenethez és vissza. A RM azért vészelte át Ronaldo távozását, mert volt egy felépített játéka, aminek a csúcsára kellett egészen egyszerűen találni valakit. De ez a játék, rendszer nem pusztán egy jó középpályát jelent. Utoljára nálunk ilyen szintű szervezettség, rendszer az MVPP idejében volt.

2022.07.28. 09:55:14

Bremerrel mit történt? Végigtolta a tavalyi szezont, idejött hozzánk és ő is egyből lesérült? Elment a kedvem az egész szezontól. Szerintem Máriát minimum 4 testőrrel szabad csak pályára engedni. Ha ő is kidől, végünk, mint a botnak.

babo0410 2022.07.28. 10:07:07

Ezt már tényleg nem hiszem el!

supertrezi 2022.07.28. 10:07:40

Szörnyű hírek... Ha valóban kiesik hónapokra, akkor ősszel ne sokat várjunk megint a csapattól. Jövő év elején meg ki tudja, milyen formában lesz ő meg Chiesa.
Ahogy magunkat ismerem, jönni fog szépen a többi sérülés is. Hétről hétre. Nagyon rossz érzés azt látni, hogy kb. évek óta nem volt 2 meccs zsinórban, amiken ugyanabban a felállásban tudott kifutni a csapat a pályára. Ha ők ketten visszatérnek, majd kiesik Mariska és/vagy Vlahovics.

alexGicamo 2022.07.28. 10:10:02

@Rocky80: Fel a fejjel , majd minden rendbejön ! Majd minden a helyére kerül ! Idővel ... Előbb -utóbb ! Talán nehezebb lesz kivakarni magunkat a sz@rból, mint gondoltuk, több időbe telik, s lesz még néhány vargabetű, de hinni kell ! Én bízom Arrivabenében , látszik, hogy mindent megtesz, hogy javítson a helyzeten . Én így látom ! Szeretem az optimizmusodat, úgyhogy kérlek vedd elő újra azt az arcodat ! :-)

FINO ALLA FINE !

2022.07.28. 10:26:15

@rockitbaby: RM úgy vészelte át, hogy 3. lett 20 ponttal lemaradva a Barcatól, 8-al az Atleticotol

2022.07.28. 10:34:08

@Rocky80: Nagy baj ez igaz, de még mindig jobb, hogy most történt, mint Szeptember végén mondjuk. Így tudunk még alakítani. És remélem a fiatalokból a legjobbak maradnak mostmár. Egyébként, ha Parades jön, akkor Locatelli biztos, hogy előrébb kerül, és akárki akármit mond, hogy ő egy regista, sokkal jobb előrébb. Elnézve a tavalyi meccseket, ez 100. McKenny is ott van, és biztos jön valaki még, ez akkor is így lett volna, ha nem sérül le. Én is nagyon sajnálom, mert egy jó erős kezdés az megadja a lendületet. Inkább akkor lesz baj, ha mások is lesérülnek, és mint tavaly, kb a második csapattal kell menetelni. Majd lehet megint szidni Allegrit, aki ha nem bíróznak ki minket az Inter ellen, teljesen máshogy végezte volna a bajnokságot, még a tartalékos Juvéval is. Kár hogy ezt a részét senki nem látja benne

2022.07.28. 10:36:30

Pjanic már ajánlotta is magát, hogy jön, és a Chelsea is bedobta Jorginhot

rockitbaby 2022.07.28. 10:46:07

@LacaGLJuve: Azért abban Lopetegui és Solari is benne volt komolyan, Zizou visszatért és gatyába szedte őket, annyira, hogy erre alapozva Ancelotti bajnok lett és BL-t nyert.

Leram7 2022.07.28. 10:59:06

Szomorú a helyzet.
Egyrészt nagy szükség lenne rá, másrészt most szabadultunk meg Ramseytól és ugyanaz a dolog ismétlődik meg?

Zakaria, McKennie, Rabiot, Locatelli mellé így maradhat 2 fiatal és remélhetőleg ezzel nyerünk a jövőben valamit.

Paredes nem kell.

Olvastam a kommentek között, hogy Bremer kiesett, de erről nincs hír? Mi van vele?

Rocky80 2022.07.28. 11:02:48

Jól van na, mindenkinek igaza van kicsit de a legjobban nekem! :D

Del Pybala 2022.07.28. 12:30:41

Sose tanulunk... senki sem latta a vezetosegbol mekkora egy szanalmas roncs lett ebbol az emberbol? Ramsey 2.0 csak meg tobbe kerul. Sokan itt meg mondtak h a sok serules kamu volt :D :D

JuveMI 2022.07.28. 13:06:19

Elnézést a károgó Uraktól! ... de egy traumás sérülésnél hogy a bánatba lehet a vezetőségre vagy az orvosi stábra panaszkodni?? A hírek szerint edzésen ütközött a kapussal (nem séta közben szakadt ki a porcogója!)... ha Milinkovic-Savic van ott, akkor most Ő várna rehabra. Chiesa tavaly ugyan ez volt (meccsen szarul fordult)! ... Ezeket sem orvos, sem klubvezér, sem kártyavető, sem sámán nem mondja meg előre! ... Isten tudja... de Ő meg nem árulja el:)
Ha a Unitedben volt is térdproblémája... és az igazolás előtt az orvosi stáb látott sérülést... akkor mi van?? Nem igazolod le, mert ha trauma éri akkor komolyan megsérülhet?? SZÓVAL BUTASÁG EZT A KLUBRA VETÍTENI!
u.i.: Ki tudja... a holnapi edzésen meg majd Gatti töri el Mária szárkapocscsontját...

Attilio79 2022.07.28. 13:12:44

@JuveMI: El kellene olvasni a cikket...

"A lapok szerint sok múlik a sérülés kiterjedésén és pozícióján, és felmerült az is, hogy ez a probléma már több éve érezteti hatását, és emiatt szenvedett a játékos olyan sokszor izomsérülést a Manchester Unitednél."

Mark Szabo 2022.07.28. 14:02:05

@JuveMI: Ne törődj a varjakkal, előbb utóbb elszállnak!

Pogboom 2022.07.28. 14:06:50

@Del Pybala: Eddig zavart amiket írkalsz. De most már rájöttem, hogy csak szánni tudlak. Elég sivár egy életed lehet.

Mark Szabo 2022.07.28. 14:27:38

@Pogboom: Próbálj meg átnézni rajta, legalább ennyi öröme had legyen neki

venember83 2022.07.28. 14:35:05

@Rocky80: igen, számos részigazság létezik, mert a futball borzasztóan összetett, soktényezős sporttevékenység.

Del Pybala 2022.07.28. 14:53:27

karogok :D:D:D:D

22/23 Meniscal Injury Jul 25, 2022 - 3 days -
21/22 Calf Injury Apr 19, 2022 May 20, 2022 31 days 5Manchester United
21/22 Hamstring Injury Nov 10, 2021 Feb 3, 2022 85 days 14Manchester United
20/21 Hamstring Injury Feb 7, 2021 Mar 16, 2021 37 days 10Manchester United
20/21 Ankle Injury Nov 18, 2020 Dec 1, 2020 13 days 3Manchester United
20/21 Corona virus Aug 27, 2020 Sep 11, 2020 15 days -
19/20 Ankle problems Dec 27, 2019 Jun 5, 2020 161 days 19Manchester United
19/20 Ankle problems Oct 2, 2019 Dec 20, 2019 79 days 17Manchester United
19/20 Ankle Injury Sep 1, 2019 Sep 26, 2019 25 days 4Manchester United
19/20 Back Injury Aug 2, 2019 Aug 10, 2019 8 days -

Pogboom 2022.07.28. 15:08:03

@Del Pybala: Dybaláét is rakd mellé akkor. 36 évesen közel 190 centivel már nehezen tudok kis butus lenni, max nagy...

Del Pybala 2022.07.28. 15:09:04

@Pogboom: hogy jon ide Dybala? nagy butus

JuveMI 2022.07.28. 15:34:54

@Attilio79: Elolvastam a cikket...
"A lapok szerint sok múlik a sérülés kiterjedésén és pozícióján, és felmerült az is, hogy ez a probléma már több éve érezteti hatását, és emiatt szenvedett a játékos olyan sokszor izomsérülést a Manchester Unitednél.".... igazi bulvárbaromság!
Valaki feljebb kirakta a sérüléseit az elmúlt 3 évben... összesen 3 db izomsérülése volt (2 comb és 1 vádli)... a többi bokasérülés volt, amely egy csontszilánk eltávolító műtétbe torkollott.... tehát semmi köze izomsérüléshez.
Na de nézzük csak meg azokat az sérüléseket:
19/20 Ankle problems Dec 27, 2019 Jun 5, 2020 161 days 19Manchester United - a műtét és kísérlet Solskjaer kirúgatására! (nem jött be)
20/21 Hamstring Injury Feb 7, 2021 Mar 16, 2021 37 days 10Manchester United - ha továbbra sem áll fel Solskjaer, akkor 2 hét dubaj!
21/22 Hamstring Injury Nov 10, 2021 Feb 3, 2022 85 days 14Manchester United - 85 NAPOS IZOMSÉRÜLÉS??!! Ugye ezt is elhiszed Neki, mint a fenti bulvársajtó baromságot? - kamusérülés és lelépés a MU-ból.
u.i.: Gondolom az én bulvársajtómnak nem hiszel...

sleepy8 2022.07.28. 15:42:03

@JuveMI: Tehát akkor ha valakinek gondjai vannak a bokájával, ami amúgy elvileg menet közben meg is oldódott, mert kivették a szilánkot, az azt jelenti hogy az illetőnek rövidesen szarra megy a meniscus a terdeben?

Del Pybala 2022.07.28. 16:00:18

@JuveMI: most kit akar kirugatni? :D :D

JuveMI 2022.07.28. 16:03:04

@Del Pybala: Most senkit (egyelőre)... megsérült... traumás eset, ütközött a kapussal és megreccsent a porc!

Del Pybala 2022.07.28. 16:06:06

@JuveMI: Majd ha felepul jon a boka vagy izom...a naivitasotok olyan cuki.

JuveMI 2022.07.28. 16:08:39

@sleepy8: 2019 szeptembertől decemberig tudott játszani a csontszilánkkal... majd januárban kés alá feküdt egy olyan sérüléssel, amelyet nagyon sokan csak szezon végén műttetnek meg...
mind eközben raiola egy interjúban játékos temetőnek nevezte a Manchetser Unitedet!
A lényeg: Semmi összefüggés a bokasérülése, az izomsérülései, illetve a jelenlegi porcsérülése között! Erről szól az alap véleményem!

sleepy8 2022.07.28. 16:18:44

@JuveMI: Jaa, akkor itt valamit csunyan félreertelmeztem.

JuveMI 2022.07.28. 16:24:07

@Del Pybala: "Majd ha felepul jon a boka vagy izom" .... főleg, ha siettetik a visszatérést.
Figyelj! Én nagyon nem vagyok Pogba fan! ... mint MU szimpatizáns kifejezetten megutáltam! DE
egyrészt, ha már visszajött a Juventusba, akkor megpróbálok szurkolni Neki... és lenne rá esély, hogy Allegri 10-es poszton játszatja, ami fekszik Pogbának.
másrészt, én nem tartom átlag felett sérülékeny játékosnak... erre akartam rávilágítani a Unitednél bemutatott sérülés-(kamu)meghosszabbításaival.
harmadrészt, most nagyon nem akart megsérülni... de egy balszerencsés ütközés a profi sportban mindig benne van (apropó, még jó, hogy nem Perint hibáztatod... a hírek szerint Vele ütközött)
u.i.: Ez csak az én naivitásom... egyes és nem többes számban!

Attilio79 2022.07.28. 17:05:53

@JuveMI: Mivel nem én írtam össze a sérüléseit és nem tudom, hogy honnan van az információ, ezért ezt a kérdést meg sem tudom válaszolni.
A "bulvárbaromsághoz" pedig annyit, hogy összefügghet bármi bármivel, ha megjelenik itt valami, azt próbálom készpénznek tekinteni, de igazad van, lehet, hogy Ramsey is még a Juventus játékosa...

Attilio79 2022.07.28. 17:19:40

@Del Pybala: Értem, a hitelessége attól még kérdéses lehet.
Rabiot is kihagyja az amerikai túrát, pedig az anyukájával ment fagyizni és közben ráordított egy csúnya Spezia ultra. Ettől úgy kiakadt, hogy pszichológushoz jár azóta... ;)

Jozeph Pelikahn 2022.07.28. 19:33:47

Csak beilleszkedett a csapatba.

Shyr Kahn 2022.07.28. 20:56:54

Sztem eleg keveset tudunk ahhoz, hogy olyan allitasokkal jojjunk elo, hogy ez nem az edzoi stab felelosege. SMS is itt lenne, ha utkozott volna? Lehet, de az esely sokkal kisebb lenne ra, hiszen a srac betonbiztos es par merkozesnel tobbet nem nagyon hagyott meg ki, vagy ha igen, akkor evekkel ezelott: www.transfermarkt.com/sergej-milinkovi%C4%87-savi%C4%87/verletzungen/spieler/266302

Nagyon surgosen Jorginho, vagy SMS fele kell tekintgetni, addig amig lehet.

Chiesa es Pogba... persze mas jatekosokat elzavartunk a retekbe. Olyat is, akit az orok varos fele szurkolotabora akkora fogadtatasban reszesitett, amilyet nem sokat lattam meg.

JuveMI 2022.07.28. 21:57:49

@Shyr Kahn: Végignézve Milinkovic-Savic sérüléseit.... sokkal hosszabb és benne sokkal több izomsérülés, mint Pogbánál... ráadásul boka-térd-csípő-izomfáradtság-közelítő izom szakadás... szép kis sor... mindezt a Pl-hez képest igen lájtos serie A-ban... viszont az utóbbi időben beállt a gyerek izomzata ez kétségtelen (az orrtörést hagyjuk... az trauma, mint most Pogba esete).
Láthatóan nagyon gyorsan visszatért minden esetben... egyrészt a szerb mentalitás (leszarja a kockázatot)... másrészt kellett a Lazionak (tehát siettették a visszatérését, mert a Lazio edzői stábja kihajtja a szuflát, amit lehet!!!!)...
Már ne haragudj! DE Sergej kórképe alapján, nem tartod kockázatosnak 50-80 millióért idehozni?? Érdekes!

Del Pybala 2022.07.28. 22:06:49

@JuveMI: jezusom te ve bagy szivva :D:D:D:D ne hasonlitsd mar pogbahoz...max 20 napot hagyott ki a gyerek :D:D:D utolso uzomserules 5 eve...

2022.07.28. 22:22:02

@Jozeph Pelikahn: A végére a csattanós beszólás:):) király

Shyr Kahn 2022.07.28. 22:27:33

@JuveMI: Nem haragszom. Maskent olvassuk azt az oldalt. Ha megnezed evekkel ezelott hagyott ki utoljara 4 merkozest es az volt neki a leghosszabb. Pogba eseten mennyi merkozesrol is beszelunk/beszeltunk korabban?
Komolyabb serulese mikor volt utoljara? Aug 7, 2019.

"Láthatóan nagyon gyorsan visszatért minden esetben... egyrészt a szerb mentalitás (leszarja a kockázatot)..."
Nem hiszem, hogy erdemes altalanositani egy olyan jatekosnal, aki Spanyolorszagban szuletett es nott fel reszben (Portugaliaban is toltott nehany korai evet talan). Legalabb annyira olasz, mint spanyol, portugal vagy szerb. Egyebkent mas jatekosnal sem erdemes altalanositani, de persze tendenciak vannak ezt alairom.
Amennyiben megis "leszarja a kockázatot" az jo hir nem? Pontosan ilyen jatekosunk nincs per pill.

Shyr Kahn 2022.07.28. 22:32:36

@JuveMI: Egyebkent nem sok esely van arra, hogy SMS erkezzen. Szoval, ha te nem lennel kibekulve vele, nem kell aggodnod. Nezhetjuk a kozeppalyankat ugy ahogy van jelenleg (Pogba nelkul) es pisloghatunk, ha Di Maria onmagaban nem lesz eleg.

MdewC 2022.07.28. 22:40:35

Teljesen mindegy ki mit mond, ez akkor is ultra nagy pech, leginkább nekünk, szurkolóknak.

Őszintén lesz@rom, hogy ez kinek a hibája, az ökör Pogbáé, a barom edzőké, vagy a vak Periné, a végeredmény az, hogy nézhetem megint a szenvedést a kp-n, ahelyett, hogy egy talán jó formában lévő Pogba esetleg csinál is valamit.

Most vagy fényt kap Allegri és itt hagy 1-2 fiatalt, akikről kiderül, hogy ők az új Pirlo, vagy Agnelli kinyitja a bukszát és hozunk még 1-2 jobb playert, akik segíthetnek, mert más választásunk nincs, ha versenyben szeretnénk maradni.

Remélem legalább a műtét és a felépülése jól sikerül!

Primo Dimarzio 2022.07.28. 22:43:19

Azért Pogbat remzivel összevetni , elég ostoba ötlet.Már bocsánat de a velszi sárkány nem (csak) a sérülések hátráltatták , hanem a játéktudása miatt is volt sokszor mellőzött.Pogbánál erről szó nincs.Persze sérülékeny a pali ,ezt tudtuk ,benne volt ,h beszopjuk és így is lett.De akinek lett volna jobb ötlete, hogy kivel erősítsük meg érdemben a középpályát és ingyen(és van akkora marketingje) annak gratulálok.
Felvetődött SMS megint.
Na mennyire lett volna okos dolog kiperkálni egy 27 éves szerb középpályásra 100millio+? Ami ugy jönne ki ,h : átigazolási díj+lotito+4,5évi fizu+ aláírási pénz+ bónuszok.
Én amúgy elismerem savicot nagy spíler , nem kérdés micsoda erősítés lenne nekünk , de mint már mondtam 27 éves , a következő 4-5 évre olyan pénzért fog csak aláírni ,amit nem szégyell ,mi meg épp próbáljuk lejjebb vinni a kiadásokat és a béreket.
Szóval nem érdemes szerintem Pogban károgni sokat , lutri volt beszoptuk ez van.Akkor sem volt ennél jobb opciónk.

JuveMI 2022.07.29. 00:21:14

@Del Pybala: Oké... akkor szerintem hagyjuk... csatlakozom az előttem szólókhoz.

JuveMI 2022.07.29. 00:25:25

@Shyr Kahn: Szélmalomharc... tényleg másként látjuk... megpróbáltam nem sikerült.
u.i.: Az én kis falumban lakó, Guineai születésű iskolaigazgató félig francia, valahol belgiumban nőtt fel... a felesége mongol... de amikor ránézek, akkor nem tudná letagadni előttem, hogy Guineai:))

Mark Szabo 2022.07.29. 07:41:16

@MdewC: Teljesen mindegy kinek a hibája, csak valakinek fontosabb a saját igaza (még ha fogalmatlan is) mint a csapat. Kezd toxikussá válni az oldal az adminok még csak nézik.

Attilio79 2022.07.29. 08:01:16

SMS és Pogba között, a legjobb formájukat tekintve nem sok játéktudásbeli különbség van, a sérülések Pogbát jobban hátráltatták. Ugyanakkor az árcédula jelentős különbséggel bírt! Nincsből nem építhető nemzetközileg is ütőképes csapat és ha eddig húzta a csapatot a költségvetési probléma, ez a helyzet sem oldotta meg s problémát, inkább mélyítette...
Az már más kérdés, hogy a hozzáállásukban van-e különbség. (Pogba-SMS)
Pogbának volt a kezében egy ütőkártya, ha minden kötél szakad a Juve várni fogja, amennyiben tudta/érezte, hogy nincs rendben valami, még Manchesterben és úgy érkezett, az elég nagy dilemmát vet fel.
Ki-ki döntse el maga, hogy Pogba önzően céltudatos és kihasznált egy lehetőséget vagy rosszkor-rossz helyen történt egy balszerencse, ami jelenleg a karrierjére is eléggé kihathat.

Apuleius 2022.07.29. 16:08:41

@Mark Szabo: "Kezd toxikussá válni az oldal az adminok még csak nézik."

Nem igazán gondoljuk, hogy nekünk, adminoknak feladatunk lenne, hogy meghatározzuk és megfelelő irányba tereljük a hozzászólók véleményét, esetleg hangulatfelelősként próbáljuk meg fokozni az általános jókedvet. Cikkeket szeretnénk írni (na jó, néha nem annyira szeretnénk), s most például míg én nyaraltam, a kolléga one-man-show-ban vitte a blogot. Ha valaki nem tartja be a blog szabályzatát, s történetesen még észre is vesszük a szóban forgó kommentet, teszünk ellene, azonban az, hogy kinek mi számít toxikusnak, az igencsak szubjektív kérdés.

JeetTrader 2022.07.29. 16:24:57

Na most legújabban gyűrűsporc sérülésről olvastam. Nem tudom h erről szóltak e eddig az írások. Nem hangzik jól, persze a térdsérülések a legtöbbször súlyosnak bizonyulnak...nagyon elszomorító. két lépés előre egy hátra...:/

vajon szerzünk a helyére mást? vagy valaki olyat aki akkor is bevonható lesz amikor Pogba már visszatér?

Type-R 2022.07.29. 21:52:36

@Mark Szabo: nyugodtan lehet jelentkezni szerkesztőnek és levenni a kollégák válláról a terhet, így biztosan több idejük jut észrevenni a blogszabàlyzat elleni vétséget.

venember83 2022.07.30. 06:37:47

@Type-R: a toxikus hangulatra vonatkozóan majd bizonyosan ki kell egészítenünk a szabályzatot. Túlságosan lazán értelmezzük mi ezt a szólásszabadság dolgot…

@Mark Szabo: sajnálom, hogy így látod. Szívből remélem, hogy azért találsz/találtál olyan oldalt/forrást, ami maradéktalanul megfelel az elvárásaidnak, ha már nekünk legjobb szándékunk ellenére sem sikerül ilyen oldalt létrehoznunk/fenntartanunk. Igazad van, a közösséggel nem törődünk eleget, én pl. csak cikkeket fordítok/írok, és közösségépítésre igen kevés erőforrás jut. Szívesen fogadjuk az építő jellegű hozzászólásokat/kritikát, de sajnos nem tudom megígérni, hogy ennél több időt/energiát tudok fordítani a blogra.

Ui. az olvasóinkra szurkolótársként tekintek, abszolút elutasítva bármilyen fölé-/alárendeltségi viszonyt, következésképpen nem venném a bátorságot, hogy irányítsam egyik vagy másik irányba a közhangulatot. Ha véleményem van adott témáról, inkább hozzászólásként írom le, egyszerű blog.hu tagként. A hangulatot a hozzászólók határozzák meg, az én célom szerkesztőként kimerül a tájékoztatásban viszonylag aktuális és a szurkolók számára fontos kérdésekben.

Mark Szabo 2022.07.30. 10:19:16

@Apuleius: Mások szidasa, szemèlyeskedès és konkrétan az itteni blog olvasókat agyhalottaknak hívni nem toxikus? Nem baj ha nem figyeltek mindent de többször jeleztem, tiszteletlenül viselkedés másokkal szemben az bizony a szabályzat megszegése!

Mark Szabo 2022.07.30. 10:20:31

@Type-R: Vicces hogy engem talál meg mindenki, igen, ha lehet jelentkeznèk

Mark Szabo 2022.07.30. 10:24:04

@venember83: Szerintem mindenki és én is nagyra értékeli a munkátokat! Egy nagyszerű közösség, viszont az szerintem nem fér bele hogy a másikat le alacsonyîtsuk vagy idiótának, agyhalottnak szólítsuk. Ha kell, szívesen segítek akár cikkek fordításában vagy moderálásban. A munkám miatt az időm megengedi és beszélek olaszul és angolul is

Apuleius 2022.07.30. 11:15:26

@Mark Szabo: Én nem láttam ilyeneket, amiket említesz, de tény, hogy nem igazán voltam gépközelben, s nem volt módomban minden kommentet elolvasni (ahogyan cikket írni sem). Abszolúte van mód rá, hogy beszállj a csapatba, s örömmel vennénk a munkádat. Ahogy láthatod, a jelek szerint nincs kapacitásunk a moderálásra, néha örülünk, ha egy-egy cikk megírása belefér.

Mark Szabo 2022.07.30. 11:34:25

@Apuleius: A Juventus nagyon fontos számomra, úgyhogy szívesen segítek!

coolio0103@gmail.com

MdewC 2022.07.30. 11:49:34

@venember83: ha lehet ehhez hozzáfűzni valóm, akkor ez a hozzá állás sztem roppant szimpatikus.

Attilio79 2022.07.30. 13:07:26

@MdewC: Csatlakozom az előttem megírt gondolathoz!

MdewC 2022.07.30. 19:20:20

Legyen mán meg a századik komment. :D

venember83 2022.07.31. 06:07:12

@MdewC: a prímszámokat jobban kedvelem.

Mark Szabo 2022.07.31. 18:19:43

Köszönöm a választ!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása