Hétvégén bejelenthetik Di Mariát és Pogbát

pogba_paul_united_mezben_di_mariaval_bl-meccsen.jpgNicolò Schira és több megbízható újságíró, így Romeo Agresti és Alfredo Pedullà értesülései szerint hétvégén több játékost is bejelenthet a Juventus, így pénteken Ángel Di María, szombaton vagy vasárnap pedig Paul Pogba szerződtetése válhat hivatalossá. Rajtuk kívül Andrea Cambiaso is orvosin eshet át pénteken, ám egyéb források szerint még mindig nem sikerült megegyezni a Genoa csapatával, mivel Radu Drăgușin elutasítja a Genoához való szerződést kölcsönben.

Matthijs de Ligt kapcsán jelentős pletykák nem láttak napvilágot, a német Sky Sport: a Juve elutasította a Bayern ajánlatát de Ligt kapcsán, az Öreg Hölgy elhatárolódik Benjamin Pavard bevonásától, és csak készpénz érdekli a Juventust. Romeo Agresti is egyértelműen fogalmaz, a Juve el akarja de Ligtet, aki folyamatosan a távozásért kampányol. A klub vezetői szerint a Chelsea lényegesen jobb ajánlattal tud szolgálni, mint a Bayern, s a jobb ajánlattal szolgáló klub viheti a holland futballistát.

Az erősítések tekintetében Alfredo Pedullà szolgált némi frissítéssel, az újságíró szerint a Torino már 50 millió eurót kér az igencsak jó szezont záró Gleison Bremerért, akit kinézett magának úgy az Inter, mint a Juventus, miután várhatóan mindkét csapatból meghatározó hátvéd fog távozni komoly összegért.

Franco Leonetti szerint a Juventus számára már jó ideje elsődleges célpont a védősorba Kalidou Koulibaly, s ezt a minap csak ismét megerősíteni tudta az olasz újságíró, és egyre több pletyka számol be a szenegáli védőért zajló egyeztetésekről.

Talán kevésbé meglepő információ, hogy Franco Leonetti szerint a Juventus nem tett le Álvaro Morata megszerzéséről, és a nyár folyamán újabb kísérletek várhatók torinói részről a csatár leigazolására.

Romeo Agresti szerint Filip Kostić soha nem jelentett prioritást a Juve számára, s most sem élvez elsőbbséget. A Juve elsődleges célpontja Ángel Di María volt, most pedig Nicolò Zaniolo élvez elsőbbséget.

A Calciomercato tegnapi cikke szerint a Juventus és a Roma szeretné minél hamarabb lezárni Nicolò Zaniolo ügyét, játékoscserék ezért nem jöhetnek szóba, mivel ezek csak bonyolítanák az egyeztetéseket. Az ügylet várhatóan kölcsönszerződés formájában fog megvalósulni, kötelező kivásárlási kötelezettséggel egy év után, így védve a Roma érdekeit. A kérdés csupán a játékos kivásárlási ára, az ügynök és a fővárosi klub képviselői közötti tegnapi egyeztetés szerint a Roma szeretne 60 millió eurót megközelítő összeget kölcsönvételi díjjal és kivásárlási záradékkal, míg a Juventus megmaradna a 45-50 millió eurós tartományban.

A fenti értesülésnek némileg ellentmond Luca Momblano beszámolója, mely szerint Juan Cuadrado a Romához csatlakozhat, és a vezetőség a kolumbiai játékos bevonásával mérsékelné Nicolò Zaniolo átigazolási díját, állítólag 40 millió euróra, de egyelőre kérdéses, milyen összeget képvisel a torinói vezetőség szerint a kolumbiai futballista játékjoga.

A Tuttosport szerint ma egyeztetés lesz Milánóban Federico Cherubini és Fali Ramadani között. A téma Kalidou Koulibaly, a Juventus szeretné friss információkat szerezni a játékos helyzetéről, illetve arról, hogy lehetséges-e valamilyen megegyezés a klubbal, vagy a Napoli tartja magát a 40 millió eurós árhoz. A Juve nyitott a tárgyalásra, azonban csak akkor, ha Aurelio De Laurentiis is hajlandóságot mutat a megállapodásra. Egy másik téma Nikola Milenković, akinek ugyancsak 2023-ban jár le a szerződése, a védőt kedveli Massimiliano Allegri, ezért érdemes figyelni a helyzetét.

Ugyancsak a Tuttosport számol be arról, hogy a Juve várja az ajánlatokat Matthijs de Ligt kapcsán, a holland futballista játszani akar, de az egyeztetés a Chelsea és a Bayern képviselőivel nem hozta a kívánt eredményt, a klubok megítélése a játékos tekintetében nem feleltek meg a Juventus által támasztott követelményeknek. Míg a Bayern nagyban a játékos akaratára támaszkodik, a Chelsea kész emelni a tétet, és új védőt igazolna Thomas Tuchelnek, akinél a holland elsőbbséget élvez. Rafaela Pimenta hétvégén Torinóba érkezik, hogy jelen legyen Pogba bejelentésénél, de ez jó lehetőség lesz arra is, hogy a felek egyeztessenek Matthijs de Ligt helyzete kapcsán.

Romeo Agresti friss beszámolója szerint a következő órákban a Chelsea újabb kísérletet tehet Matthijs de Ligt ügyében, míg a Bayern nem kívánja felvenni a kesztyűt, és abban reménykedik, hogy a játékos kellően hozzájuk kíván igazolni. A holland védő távozása egyre közeledik.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9817875941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsákkeríni 2022.07.06. 05:12:30

Húú, mi lesz itt az utolsó bekezdés miatt...

Shyr Kahn 2022.07.06. 05:20:56

@Dzsákkeríni: Semmi. Kacsa hir es kesz. Cuad-ot tuti nem adjuk, vagy ha igen, akkor a vezetoseg nagyobb ostobasagot kovet el a nyaron, mint gondoltuk.

Lanzafame 2022.07.06. 08:06:02

Minden Bremer-hír csak hangulatkeltésnek tűnik, készüljünk fel a jó öreg Koulibaly érkezésére.

venember83 2022.07.06. 08:07:48

@Lanzafame: vagy inkább egy jó Milenkovićra? :)

venember83 2022.07.06. 08:18:17

@Dzsákkeríni: frissült a cikk, az utolsó bejegyzés már nem Cuadról szól.

SuperTrezi 2022.07.06. 08:23:59

Hogy melyik hétvégéről van szó, azt írták? Bár végül is...
Várunk. Mit tehetünk?

delpi0823 2022.07.06. 09:05:10

@Lanzafame: Hat remeljuk az a hir igaz amit Kulibaly mondott hogy o soha nem igazolna hozzank.Mert isten ments hogy egy 31eves vedoert kiadjunk 40 milliot,ugyhogy jovore lejar a szerzodese.Bar ha De Ligtet Milenkoviccal akarjak potolni akkor inkabb a szenegalo jojjon.A szerb sztem egy abszolut atlagos vedo.De remeljuk hogy Skriniar nem tavozik az interbol es akkor Bremerre valos esely mutatkozik.

venember83 2022.07.06. 09:25:41

@delpi0823: "De remeljuk hogy Skriniar nem tavozik az interbol es akkor Bremerre valos esely mutatkozik."

Az Internek kell a pénz, kell a bevétel és a bércsökkentés, nincs sok választásuk. Sajnos nagyon látható, hogy a koronavírusjárvány gazdasági vonzatai taccsra tették az amúgy sem túl jó perspektívával rendelkező olasz bajnokságot, főleg ha megnézzük, milyen hatással volt a járvány pl. a német és az angol bajnokságra (kb. semmilyen).

Rocky80 2022.07.06. 09:37:44

Köcsög Roma is, látják hogy eladjuk De Ligtet, azonnal többet kérnek egy tízessel.

Thuglife! 2022.07.06. 10:21:08

Nem kellett volna ennyire kinyilvánítani hogy akarjuk Zaniolot.nem hogy lefelé menne az ára még emelnek rajta.be kellene lengetni ha ők így akkor jó lesz jövőre is,hátha nyár végére lefelé indulna az ára.

venember83 2022.07.06. 10:21:25

@Rocky80: miért lenne köcsög? Alkudjon ki a Juve egy tízessel többet de Ligtért, miért ne tehetné? Ja, hogy ez nemigen kivitelezhető? Elég baj, ha egy 22 éves játékost a Juve nem tud pluszosan eladni, s nagy valószínűséggel a vételár körüli összegért vagy kevesebbért távozik. De ha megnézzük, mit játszott az Ajaxszal, s mit a Juventusszal, ez nem annyira meglepő. A játszott szót sajnos nem tudom kiemelni. Mellékesen a holland csapat Európában is letette a névjegyét, míg a Juventust azóta pl. a Porto, a Lyon és a Villarreal leckéztette meg, méghozzá jó alaposan, s már Olaszországban sem tudja megverni a dobogósokat, és év végén a szezon pozitív megítéléséhez a 11. éve tartó folyamatos BL-kvalifikációról kell beszélni.

venember83 2022.07.06. 13:44:59

Agresti szerint Di María orvosija pénteken, Pogba orvosija pedig szombaton lesz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása