Végeláthatatlan pletykatengerbe került a Juve

di_maria_angel_szivet_mutat_psg_mezben.jpegFriss hírek szerint mégsem ért véget Ángel Di Maria és a Juve képviselőinek a tánca, ennek ellenére új slágertéma merült fel a lapokban, Matthijs de Ligt jövőjén csámcsoghat a sajtó a következő hónapokban.

Romeo Agresti szerint Ángel Di María kapcsán még nem zárult le semmi, a játékos időt kért a vezetőségtől, a TuttoMercatoWeb szerint pedig az argentin játékos a Barcelonára vár, amennyiben a katalánok nem tudják leigazolni őt, a Juventust választhatja.

Romeo Agresti szerint a Juventus számára úgy tűnik, hogy a Chelsea komolyan gondolja Matthijs de Ligt szerződtetését, a játékos pedig a legutóbbi egyeztetések óta nem szolgált semmilyen pozitív jellel a klub irányába egy esetleges hosszabbítás kapcsán.

Gianluca Di Marzio szerint a Chelsea 25-30 millió eurót plusz Timo Werner játékjogát ajánlotta a Juventusnak de Ligtért, de a torinóiak elutasították az ajánlatot. A következő ajánlat 45-50 millió plusz Timo Werner lehet. A Juventus vezetősége kedveli Timo Wernert. A német játékos nem utasította el a váltás lehetőségét.

A Sky Sport úgy értesült, hogy a Chelsea valóban érdeklődik a védőért, de egyelőre a helyzet nem egyszerű, a kivásárlási árat egyben kellene kifizetnie a klubnak, ha így szerzi meg a futballista játékjogát, miközben ha tárgyalni kell, a Juventus csak 100 millió eurót meghaladó ajánlatról hajlandó tárgyalni. Egyelőre csak a Chelsea érdeklődik a védőért.

Gianluca Di Marzio munkatársa, Nathan Gissing szerint az egyeztetések folytatódnak egy esetleges de Ligt - Werner csere kapcsán, és egyelőre óriási az eltérés a felek álláspontja között. A Juventus nem zárkózik el egy esetleges játékoscsere plusz pénz konstrukciótól, mivel Timo Wernert kedveli a szakvezetés, de csak a megfelelő áron távozhat Matthijs de Ligt.

A Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus és a Roma megállapodásra törekszik Nicolò Zaniolo ügyében, felmerült egy egyéves kölcsön kötelező kivásárlási opcióvan vagy egy játékoscsere Arthur Melo bevonásával. A torinói lap szerint nem zárható ki Nicolò Zaniolo és Ángel Di María együttes érkezése.

Az Il Messaggero arról számolt be, hogy a Juventus megpróbálta bevonni Moise Kean, Aaron Ramsey és Arthur Melo játékjogát Nicolò Zaniolo ügyletébe. Gianluca Di Marzio szerint a Roma még nem kapott konkrét ajánlatot a játékosért.

Alfredo Pedullà beszámolója szerint Nicolò Zaniolóra igényt tart a Juventus, de nem 50 millió euróért. A Roma nem kíván játékosokat bevonni az ügyletbe. Ezen kívül a Juventus két szélső kapcsán dolgozik, Filip Kostić kapcsán egyeztetnek a háttérben, és Domenico Berardi az első számú alternatíva. Ezen kívül felmerült egy csere Moise Kean és Leandro Paredes bevonásával, Luca Pellegrini kapcsán pedig a West Ham és a Fulham érdeklődéséről számolt be az újságíró.

Romeo Agresti szerint a Juventus elsődleges terve Matthijs de Ligt szerződéshosszabbítása, ellenkező esetben az érdeklődő klubnak ki kell fizetnie a szerződésben meghatározott kivásárlási árat. Jelenleg a Juventus hivatalos álláspontja, hogy nem kíván játékosokat bevonni az ügyletbe. Alfredo Pedullà is megerősíti, hogy egyelőre a Juventus csak pénzt fogad el a holland védő játékjogáért.

Fabrizio Romano szerint a Chelsea ténylegesen érdeklődik Matthijs de Ligt iránt, ez bizonyos. A Juventus viszont komoly összeget kér a játékosért, mivel jelenleg is zajlanak a szerződéshosszabbítási tárgyalások, viszont mindeddig nem sikerült teljesen megállapodásra jutni a játékossal.

Gianluca Di Marzio szerint a Juventus nem zárkózik el Timo Werner érkezésétől, mivel Álvaro Moratához hasonló játékosnak tekintik a német támadót.

Alfredo Pedullà úgy értesült, hogy a Juventus szeretné vasárnapig lezárni Andrea Cambiaso ügyét, miközben az olasz játékos kapcsán felmerült az Inter neve is, de egyelőre a Juventus van jobb pozícióban.

Zárásként pedig egy kis színes, Mirko Calemme szerint brazil ügynökei beajánlották Neymart a Juventusnak, azonban az ügylet a torinói klub számára nem finanszírozható, mivel az Öreg Hölgy nem képes eleget tenni a játékos aktuális bérigényének, maximum 8 millió euró nettó plusz 2 millió euró bónuszok fizetését vállalná a klub, ez pedig töredéke a brazil aktuális bérének.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2517866987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsákkeríni 2022.06.25. 13:36:52

Ha ezt a Wernert idehozzák... Persze, hogy hasonlít Moratára, ugyanolyan ideggyenge, döntésképtelen romhalmaz. Ha muszáj beszámolni játékost, akkor csak Pulisic, Kovacic és talán Jorginho jöhet szóba, de a végén majd Palmieri lesz az üzlet része...

2022.06.25. 13:37:37

"Gianluca Di Marzio szerint a Juventus nem zárkózik el Timo Werner érkezésétől, mivel Álvaro Moratához hasonló játékosnak tekintik a német támadót."

Pont ezért kéne elzárkózni tőle. :)

De Ligt-et el kell adni, ha menni szeretne. De nem úgy, hogy a bevétel felét rögtön elb*sszuk egy új Moratára. A hollandot meg gondolom pótoljuk egy Koulibalyval és akkor rögtön két poszton lettünk gyengébbek az előző szezonhoz képest, a de Ligt-ért kapott pénz pedig már el is ment. Pontosan ezért szerettem volna, ha de Ligt hosszabbított volna, de ilyen feltételekkel ez nem járható út úgy néz ki.

m.martin91 2022.06.25. 13:48:30

Uramisten Werner... a De Ligt üzletbe számítva....Rajtunk röhögne az egész világ. Werner...bazmeg... Werner.... azt a szerencsétlen, kétballábas b@lf@szt. Még Moratánál is ócskább. Zaniolo... ezekkel a nevekkel ölni lehet.

juve28adam 2022.06.25. 14:01:20

Úrjézus, ezek a nevek te jó ég.... :(

Kostic remélem érkezik amúgy, de a többivel a világból ki lehetne kergetni.

venember83 2022.06.25. 14:05:47

@m.martin91: engem ezeknél a neveknél jobban zavar pl. Paredes felmerülése (a fiatalok elengedése mellett), mert még ha egy Fabian Ruizról lenne szó a középpálya tengelyébe, Paredes? Akit x éve hajszol a Juve miért is? Mindegy. A jövő bajnokcsapata épül a szemünk előtt, legyünk türelmesek.

Leram7 2022.06.25. 14:43:59

Én adám Wernert, szerintem sokkal jobb, mint Morata és pont illene a csapatba.
Sokat dolgozik a csapatért, rengeteget fut és gólokban is többe képes, mint Morata.

Lengyel - Molina, Bremer, Bonucci, Balhátvéd? - Locatelli, Pogba - Di Maria - Werner, Chiesa, Vlahovic

Ezt a csapatot De Ligt eladásából meg lehetne csinálni + ha Di Maria aláír.
Kostic, Zaniolo személyében még rotára is futhatja, ha sikerül a selejtet kirakni.

JeetTrader 2022.06.25. 15:27:18

Érdemes lesz a mercato végén visszanézni h végül kik jöttek/mentek a kezdeti pletykákhoz képest. Már most kezdem elveszíteni a fonalat.

Ezt a Paredest én sem értem. Nem rémlik h sok német játszott volna olasz honban. Épp Bierhoff meg Klinsmann jut eszembe de rajtuk kívül más nem nagyon. Nem hinném h pont Werner kéne nekünk. Legfőképp nem de Ligt ügyletben.

venember83 2022.06.25. 15:32:40

@JeetTrader: Klose eléggé bevált Rómában.

supertrezi 2022.06.25. 15:53:01

KOSZTICS leigazolásában mi a nehézség? Már rég megállapodtunk vele, s a kínált/kért összeg között is 5 millió volt a különbség, ami nem egetrengető. Jó lenne lezárni.

DE LIGT felőlem mehet. Ahogy látom, semennyire nem elkötelezett a Klub mellett, alig várja, hogy léphessen. Szomorú ez azok után, amennyi pénzt és bizalmat kapott a Juventustól. Dehát zsoldos köcsög, úgy látszik. A Cselzi álljon elő egy 120 milliót megközelítő ajánlattal (pénz vagy pénz és egy számunkra hasznos játékos - nem a futóbolond Wernerre gondolok :/).

ZANIOLO kölcsönvétele lenne ellenemre.

venember83 2022.06.25. 15:53:34

Di María nyilatkozta az ESPN számára: "A Juve Olaszország legnagyobb klubja, s az irántam érdeklődők egyike. Jelenleg a lehetőségeket értékelem ki, de inkább a nyaralásra és a családomra koncentrálok."

m.martin91 2022.06.25. 15:54:02

@venember83: Paredes, Zaniolo, Werner... engem az összes zavar. Ezek újabb Arthur, Rabiot-féle ügyletek. Különböző okokból olyan szerencsétlenek, akiken nem lehet majd túladni, és rajtunk maradnak a nevükkel meg a nagy fizetésükkel. Pont az ilyenektől akarunk szabadulni, aztán újabb sz@rt vennénk a nyakunkba. Vicc kategória.

supertrezi 2022.06.25. 16:07:10

@JeetTrader: És Khedira, a passzsávok lezárásának királya neked smafu?!

supertrezi 2022.06.25. 16:11:20

@venember83: Ez a fasz elnyaralgat itt ki tudja meddig. Mondjuk nem tudom, milyen ajánlatai vannak. Amit hallok, jelentős klub egyedül mi vagyunk, aki meg akarja szerezni. A Barca vár, hogy valamiből megteljen a kassza, gondolom. Ha egyáltalán rá költenék a pénzüket ilyen irgalmatlan adóssághegy alatt roskadozva. Szóval ha mi beintünk neki, simán kijöhet rosszul ebből a nagy kiértékelésből, akarom mondani nyaralgatásból. És igazából én szeretném is, ha beintenénk neki, mert ennek az embernek bizony nem akaródzik nálunk játszani.

venember83 2022.06.25. 16:15:42

@supertrezi: nem a kasszával van a baj, hanem a bevétel adott százaléka mehet bérekre. Távoznia kell pár játékosnak, arra várnak.

Shyr Kahn 2022.06.25. 16:24:15

@supertrezi: A Barcara var egyeretelmuen, ami nyilvan azt jelenti, hogy volt Real jatekoskent neki meg a Barca is vonzobb es tojik a multjara, no meg a szurkolokra. A Juve egye szukseges rossz masodik alternativa. Nyilvan fel lett kerve, hogy valaszoljon, mert minket surget az ido, de O nem valaszolt es valaszol meg jo darabig. Egeszen addig, amig a Barca nem mond neki valamit.

De Ligt-ert cserebe nem kerhetnenk masik jatekost?

west30 2022.06.25. 16:27:19

@Shyr Kahn: Maradjunk inkabb csak a penznel.A kekek kiszolgaltatott helyzetben vannak,szukseguk van kozephatvedekre,ne hogy mar meg ok diktaljanak.

2022.06.25. 17:39:37

@west30: +1
Ja és 100 felett

Juvino 2022.06.25. 18:11:28

@west30: +1! Ha nekunk kell vki meg a kiscsapatok is cigiztetnek, nehogy mar forditott helyzetben is ez legyen! Vagy mi ilyen lancdohanyosok vagyunk??:))

KokoSRB 2022.06.25. 19:07:35

@venember83: napok/hetek ota irkalod Paredest :D a vezetoseg szeretne a kedvedben jarni

Dzsákkeríni 2022.06.25. 19:37:52

@venember83: Na igen még Paredes is nagyon hiányzik a tetovált szemöldökével...

steven.h 2022.06.26. 11:28:28

Nekem nincs bajom Wernerrel, szerintem itt magára tudna találni, mint ahogy eddig már sokan, nem tudom mi a terv, mert ő is akkor volt igazán jó, mikor a bal oldalról tudott indulni. Vlahovic-csal szerintem még jól meg is értenék magukat, de akkor Chiesa hol fog játszani? Vagy őt inkább a jobb oldalon?

Moratánál jobb játékos Werner és fiatalabb is, de minimum mondjon le a fizetése egy részéről és a Chelsea meg jöjjön vissza egy minimum 60 milla+Werner+Emerson ajánlattal, alsó hangon

venember83 2022.06.26. 13:53:13

@steven.h: Allegri számára fontosabb a taktika, minthogy a legjobb poszton jatszassa az adott játékosokat, így lehet, hogy Chiesa nem a legjobb posztján fog játszani. Amúgy biztos, hogy szépen lépcsőzetesen fog visszatérni, nem lesz a kezdetektől alapjátékos, aki végignyomja a meccseket.

Mark Szabo 2022.06.26. 18:33:05

Ezt elolvasni is fárasztó volt....:-D Mennyi pletyka, nagyon egyiknek sem örülök

venember83 2022.06.26. 19:25:36

@Mark Szabo: ahogy közeledünk a mercato elejéhez/végéhez, a pletykák is egyre realistábbak/szomorúbbak, de ez már sokéves tendencia. Tavasszal, májusig komoly nevek merülnek fel, aztán haladunk az A opcióktól egyre távolabb.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása