Di María távolodásával Berardi közeledik

berardi_domenico_rabiot_es_alex_sandro_mellett.jpgKedden a pletykalapok szerint eltérő irányt vett a Juventus mercatója, mivel számos forrás szerint felmerült Domenico Berardi neve, aki Ángel Di María helyett érkezhet.

Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio szerint megtörtént a kapcsolatfelvétel a Juventus és a Sassuolo között Domenico Berardi esetleges átigazolása ügyében, Gianluca Di Marzio szerint a Juventus igényt tart a játékosra. Romeo Agresti úgy értesült, hogy a torinói vezetőség egyelőre az ügylet költségeit értékeli ki.

Mindeközben Alfredo Pedullà úgy értesült, hogy a Juventusnak sikerült előrelépéseket tennie Filip Kostić kapcsán, s egyes olasz források szerint a játékos nem kíván szerződéshosszabbítást aláírni az Eintracht Frankfurttal, mivel a Juventusra vár.

Nicolò Schira szerint a Juventus 48 órás határidőt adott Ángel Di Maríának a válaszra, az ajánlatán pedig nem változtatott. Az argentin szélső az Öreg Hölgy ajánlatán kívül a Barça és a Benfica ajánlatából választhat.

Giovanni Albanese értesülései szerint 24 órás határidőt szabott meg a Juventus az argentin szélső kapcsán, Gianluca Di Marzio pedig úgy tudja, hogy a Barça feltűnése óta a Juventus és Di María közötti kapcsolattartás visszafogottabb lett, míg a játékos már egyeztetett Xavival is. A Juventus az ajánlat visszavonásán gondolkodik, mivel az egyéves szerződéssel és a játékos indokaival nem elégedett a klub. Romeo Agresti szerint Ángel Di María szerződtetése egyre valószínűtlenebb, a vezetőség pedig minél hamarabb választ szeretne, nem hajlandó a végtelenségig várni a játékosra.

Gianluca Di Marzio szerint a Juventus nem csupán Domenico Berardiban gondolkodik, hanem felmerült egy további lehetőség is a már több hete pletykált Filip Kostić mellett, ez pedig az ukrán utánpótlás válogatott Mykhaylo Mudryk, a Sahtar Doneck játékosa. A 2001-es születésű futballista jobblábas, ám a bal szélen játszik csapatában, a Juventus pedig megfelelő befektetésnek tekintheti őt, míg Filip Kostić és Domenico Berardi mellett a tapasztalat szól.

Fabrizio Romano szerint a Juventus és az Atlético Madrid között tárgyalás kezdődött Álvaro Morata ügyében, akit Massimiliano Allegri a klubnál tartana, viszont a klub nem élt a kölcsönszerződésben kínált kivásárlási opcióval. A piemonti klub eltérő megállapodást szeretne kötni a madridi vezetőséggel, és felmerült Moise Kean neve is a klubok között.

Giovanni Albanese szerint nem csak Morata és Kean neve merült fel, hanem Rodrigo De Paul neve is, aki kölcsönben érkezhetne Torinóba, ám egyelőre még csak a tárgyalás korai szakaszánál tartanak a felek.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr617850813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2022.06.08. 06:00:19

Ha ez, és a moratás hír igaz, akkor megállíthatatlanul haladunk tovább a lejtőn. Megint nem csapatot építünk, hanem középszereket veszünk drágán, akik ráadásul nem is fiatalok. Berardiról mindent elmond, hogy a válogatottban kész felüdülés, amikor Bernardeschi játszik a helyén.

venember83 2022.06.08. 06:07:08

@Pjanista: miközben egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy Di María helyett Berardi neve merül fel így június elején a mercato során, azért nagyon sajnálom, hogy ismét a megszokott ívet mutatja a klub az (amúgy természetesen vitatható) A verzióktól eltávolodva. Közben az is kétségtelen, hogy nem sok értelmét látom Di María szerződtetésének, ha valóban csak 1 évben gondolkodik, és valóban leginkább a világbajnokság érdekli. De Berardi? Aki már többször kikosarazta a Juventust? Akinek az Interhez való kötődéséről már számtalan cikk született, s nyilván nem véletlenül mondott nemet a Juventusnak, ennek ellenére még mindig egy Sassuolóban van, és senki nem csapott le rá? Borzasztóan szánalmasnak érzem ezeket a próbálkozásokat, és méltatlannak is egy Juventustól, amelyik elvileg az európai elithez tartozik/szeretne tartozni.

Attilio79 2022.06.08. 06:15:40

De miért nem Raspadori és/vagy Scamacca?
Berardi maradhatna a Sassban.

2022.06.08. 06:59:26

@venember83: Igen, Di María 1 évre szerintem se jöjjön. De Ő legalább olyan minőség lenne, ami miatt megérteném, ha Chiesát átrakjuk bal szélre. És még Soulénak is egy jó mentora lehetne. Berardi viszont emiatt is teljesen értelmezhetetlen igazolás lenne, Allegri is elmondta, hogy Chiesa jobb oldalon játszik jobban, és erre idehozzuk a nyakára a 28 éves középszar interista Berardit? Ez csak vicc lehet.

JeetTrader 2022.06.08. 07:59:19

Én pont erről beszéltem. Ha nem jön Di Maria akkor a B tervek már Berardival kezdődnek. Inkább írjon alá Mariska egy évre (ezzel nyerünk legalább egy évet és gyujtogethetunk és várhatunk hátha lesz jobb addig).

Az a vicc h Mariska ennyi idősen jelenlegi összes alternatívánál klasszisokkal jobb.

Mindig jó ha valaki ide akar jönni. Ussuk nyélbe akkor Kosticot, de jobb szélre nem tudom ki kéne.

De Paul viszont frankó lenne.
Scamaccaban semmit nem látok. Vigye aki akarja de hozzánk ne jöjjön. Meg Moratat is jobbnak gondolom mint őt.

Azért nem hiszem h minden áron cserélni kéne mindenkit. Ha a kp kulcs pontjain erősíteni tudunk akkor az a támadókra is pozitívan hathat. Pl Moratara is.

Attilio79 2022.06.08. 08:07:19

@JeetTrader: Ja, csak Morata 35 és nem mutat semmit, míg Raspadori kb. 40-45 körül elhozható.
Nagy üzlet, ez a spanyol...

JeetTrader 2022.06.08. 08:48:13

@Attilio79: Raspadorival nem lenne bajom, sőt!! Berardival viszont annál inkább.
Ugyanakkor Raspaert sem adnék ki 30nal többet. Meglátjuk az Atletivel mit bizniszelünk még...

Titkon abban bizok h előhúzunk a kalapból pár jó kis játékost. Az a baj h persze jó lenne olaszokkal feltölteni a keretet, de a Scamacca, Raspadori, Berardi, Belotti nevek szvsz az elmúlt 26 év legharmatosabb olasz tamadosora. És mi ezekből akarunk válogatni?

Shyr Kahn 2022.06.08. 08:58:37

Khmmm... mintha Marotta is mindig "A" kategoriakkal dobalozott volna, aztan mindig "ZS" let belole. Most ugye volt egy mondjuk A kategorias jatekos es kihagytuk a B, C-t valahogy es kikotottunk a D-nel. Kicsit hasonlo a tortenet, de nem teljesen ugyanaz.

Di Maria (A) -> Berardi (D)... ez aztan a valtas. BTW par eve nem mintha Berardi mar visszautasitott volna bennunket az Interes szerelmi tortenete miatt? Vagy talan almodtam csupan? Vagy esetleg manapsag ilyen aprosagok mar nem is szamitanak, mert a penz mindenek felett nemde?

Hogy fer a Vlaho, Chiesa sor melle egy Inter fan?

Attilio79 2022.06.08. 09:04:55

@JeetTrader: Az igaz, hogy nem veretes nevek, ráadásul a Maestro elképzelései is eléggé kötöttek, úgy látom.
Di Maria nem akar jönni, gondolom a kis argentin távozása miatt. Oké, 1 évre egy 34 éves ne is jöjjön.
Ott van Gnabry, aki bár borsos fizetést kér, (azért nem CR-ét), mégis klasszisokkal jobb, bárkinél, fel sem merült opcióként, vélhetően elvágyódna, kérdés, hogy mennyiért?
Raspadori lenne a diszkont megoldás, fiatal, olasz és válogatott. Egy Chiesa-Vlaho-Raspadori 3as nem lenne rossz és mellé lehetne csapni a Cuadrado-Scamacca-(?) sort, már, ha a vezetőség is akarná...
Ráadásul, gondolom Raspadorit részletre is elhozhatnánk.

venember83 2022.06.08. 09:22:17

Di Marzio: Morata visszatérése is egyre közelebb, az Atlétivel tárgyal a klub egy kölcsönösen megfelelő megoldás azonosításához, akár egy újabb kölcsönszerződés is felmerülhet.

supertrezi 2022.06.08. 09:34:52

Nagyon helyes, hogy határidőt szabunk. Ha nem kellünk Mariskának, mondja meg mihamarabb, oszt tovább tudunk lépni. Még mindig nem körülötte forog a világ. Pont ez a baj számos Mercatóban, hogy a kiszemelttel egyeztetünk-egyeztetünk-egyeztetünk, aztán még 2 hónap múlva is egyeztetünk, közben meg lecsúszunk másokról. Menjen, ahova akar, ha nem kell neki a Juventus. Nem erőszak.

Mondjuk ez eleve nem vet rá jó fényt, hogy csak a VB miatt akar maradni Európában - hogy formában maradjon. Olyan, mintha más már nem érdekelné a fickót. December után akar még majd focizni, vagy akkor már tényleg mindegy lesz neki?? Pff...

Attilio79 2022.06.08. 09:35:30

Ja és arról nem beszélek, hogy a dögevők mindenkit akarnak és egy jó nagy játékos temetőt is összehoztak már a háttérben. Pl. Pinamonti jelenleg kb. az 500-adik számú csatár, ha visszatér Lukaku és szerződtetik Dybalát is, szóval a hatékonyságuk a nagy számokban rejlik. Igaz, nekünk is van egy csomó kölcsönjátékosunk...

Attilio79 2022.06.08. 09:38:27

@venember83: Óriási... Elmebeteg vezetőség.
Azért az mókás, hogy Moratanak egy rakás kérője van, mégis felmerülhet egy újabb kölcsön...

Juvino 2022.06.08. 09:42:10

@venember83: akkor Morata megsem kell a Barcanak...

Vecchia 2022.06.08. 09:53:30

@Attilio79: Gyanítom, hogy Gnabry neve, aki előtt most egy 18 milliós fizetést tartogató szerződés hever, ám ő ebből nem kér, fel sem merült nálunk. Itt, ahol éppen bónuszokkal együtt is kb. 12-13 milliós fizetési "sapkában" gondolkodik a vezetőség. Ebbe a (gazdasági) profilba abszolút nem illik.

Wizzurah 2022.06.08. 10:01:38

Én mindenképpen Kosticot választanám az összes név közül, nem csak az idei szezonja miatt, már tavaly el kellett volna hozni, amikor még 10-ért dobálták volna.

Del Pybala 2022.06.08. 12:08:43

Inseges jo par ev lesz meg...szanalom ez a csapat :D

78juve 2022.06.08. 12:18:50

Lessz itt meg C terv is

Il Principino 2022.06.08. 13:52:54

Végre De Paul neve felmerült!

venember83 2022.06.08. 14:30:48

Mundo Deportivo és La Gazzetta dello Sport szerint a Barcelonának nem kell Di María, csak az ügynöke próbálkozott igencsak hevesen/erőteljesen. A Juve 5,5 millió eurós alapbért plusz könnyen elérhető 1,5 millió eurós bónuszt ajánlott a játékosnak egy egyéves szerződés keretében. Berardi 30 millió euróba, Zaniolo 40-50 millió euróba kerülne.

m.martin91 2022.06.08. 14:32:04

A legfrissebb hírek szerint a Barcelona NEM szerződteti Di Mariát, úgyhogy van rá esély, hogy nem kell Berardi szintű játékosokban gondolkodnunk, és lesüllyednünk a tökéletes középszerűségbe.

2022.06.08. 17:14:20

Egyébként jobban belegondolva szerintem ezzel a hírrel csak Di María-t akarjuk megsürgetni, hogy hozzon már döntést. Más értelmes magyarázat nem lenne arra, hogy szóba hoznak minket Berardival.

MDaniel98 2022.06.08. 21:12:44

Berardi mindig jön, de soha nem ér ide.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása