Pogba és Di María után a védelem megerősítése a cél

renan_lodi_atleti_mezben_elszantan_nez.JPGA Juventus az idei szezont lezárta, a Fiorentina elleni, tét nélküli meccs lezárultával minden figyelem a mercatóra terelődhet.

Az újjáépítést igénylő keretet a vezetőség a Tuttosport értesülései szerint tovább fogja erősíteni egy balhátvéd és egy csatár szerződtetésével, miután Paul Pogba és Ángel Di María érkezése már biztosra vehető.

A védelem tekintetében Luca Momblano szerint egyeztetések várhatók, s két név is felmerül, egy középhátvéd, illetve egy balhátvéd: „Jövő héten egyeztetés várható a Juventus és a Torino között Rolando Mandragora átigazolása ügyében. Mivel Gleison Bremer ügyében az Inter továbbra sem egyezett meg a gránátvörös klubbal, az ő neve is felmerülhet az egyeztetésen.

A Juventus vezetősége megfelelő játékosnak értékeli az Atlético Madrid játékosát, Renan Lodit, míg másokat még ki kell értékelnie a klubnak, például David Raumot és Destiny Udogiét. Azonban a spanyol klub a brazilt 40 millió euróra értékeli.” - írja az olykor igencsak jólértesült szakértő, s a Marca cikke szerint valóban a Juventushoz kerülhet a brazil játékos.

Guido Tolomei mintegy megerősíti Maurizio Arrivabene nyilatkozatát, miután a klubvezető fontos játékosmozgásokra utalt legutóbb, s az újságíró szerint Paul Pogba mellett egy másik komoly játékos érkezik majd a Juventushoz.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Napoli szeretné értékesíteni Kalidou Koulibaly játékjogát, és a Juve elől sem zárkózna el Aurelio De Laurentiis klubja, az Öreg Hölgy 40 millió euróért megszerezheti a hátvédet.

Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus tárgyalásokat kezdett Giuliano Bertoluccival, aki a brazil Gabriel Magalhães ügynöke, és első számú célpont Giorgio Chiellini helyettesítésére. Az olasz újságíró szerint a tárgyalások haladnak, s a Juventus nyitott párbeszédet kezdeni az Arsenallal, miután ezen a héten megtörtént a kapcsolatfelvétel.

Alfredo Pedullà egy viszonylag új névvel is szolgált, Filip Kostić az olasz bajnokságban szereplésről álmodik, az Eintracht Frankfurt 29 éves szerb játékosát pedig nagyra értékeli a Juventus, amely csapat szeretne a szélre még egy embert igazolni Ángel Di Marián kívül.

Végül pedig egy kevésbé meglepő hír: Gianluca Di Marzio szerint Moise Kean szeretné elhagyni nyáron a Juventus keretét, és a pletykák szerint ez az érzés kölcsönös. A kérdés feltehetően csak az, hogy miképpen és kinek sikerül elpasszolnia a támadót az Öreg Hölgynek, hiszen az olasz csatár az Evertontól kölcsönben szerepel a Juventusnál, egy kétéves kölcsönszerződés második évét kezdené meg ősszel Torinóban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6617837217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2022.05.22. 07:03:27

Tamadoszekcio eddig: -Morata, -Kean (valoszinu), -Dybala
A cikk megjegyzi, hogy egy csatart igazolnank. Khm... ki fog jatszani, ha Vlaho, vagy Mr. Unknown leserul? Hol van a minosegi cserelehetoseg? A fiatalok (szep dolog az almodozas)? Ja hogy varjak az ev vegeig? Rendben, ugy latom sok a love. Meglatjuk, hogy hova jutunk, de megjegyzem, hogy ennyi tavozo jobbra cserelesere rengeteg penzt kell aldozni (csupan az atigazolas kapcsan) es legalabb KET (idealis esetben harom) csatart hozni, nem egyet.

Meg mielott valaki belemallna, hogy konnyu jobbakat talalni a tavozoknal, megjegyzem, hogy hiszem ha latom, mert az elozo evek csatarai nem igen igazoltak ezt az optimista hozzaallast. Akarki erkezett, visszaesett nalunk. (igen, szvsz CR is)

A felmerult neveket a vedosorba nem ismerem, de mivel a Serie A-n kivul nem igen kovetem a focit, ezert ez nem meglepo.

Hajra! Szurkolok, hogy jol menjen a mercato.

JuveTomi15 2022.05.22. 07:51:54

Egyértelműnek látszik, hogy ha tényleg ennyi távozó lesz, akkor lesznek itt kölcsön szerződések (vagy 1-2 éves kölcsön utáni kötelező vásárlási opcióval igazolasok, pl. Kean) is, mert ennyi pénzt hirtelen nem fogunk tudni előteremteni.
A távozókért alig folyik majd be valami...

Thuglife! 2022.05.22. 08:11:00

@JuveTomi15: én pedig nem tartom kizártnak hogy de Ligt árából vásárolunk be.

Attilio79 2022.05.22. 09:55:36

@Shyr Kahn: Én ezért gondolom, hogy Raspadori és Scamacca együtt fognak érkezni, kölcsönben, hosszabb kivásárlással...

MarcoT 2022.05.22. 10:04:47

Tegnap este már Fülöp Lacinak is feltűnt, hogy Kean mennyire impotens. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen játékos még magára öltheti a zebracsíkos mezt. Ha őt nem kell látnom jövőre, az már nekem super mercato lesz.

JeetTrader 2022.05.22. 10:34:14

Én meccsről meccsre figyelem a teljesítményeket és egyértelműen kirajzolódik h bizony sajnos sokan nem Juve szintű játékosok. Vagy azért mert sosem voltak vagy egyszerűen nagyon megoregedtek.

Kiemelném Arthurt, Rabiot-t, Bernardeschit, Keant. Egyszerűen nem látnak a pályán vagy ha igen képtelenek pontosan passzolni. Sajnos teher a játékuk. Azt gondolom h a lecserelesuk kulcsfontosságú.

Morata felőlem maradhatott vna de vicc az ár amit kérnek érte. Na ő az egyetlen akinek tuti fejben van vmi gondja.

Most hirtelen nagy átalakulás lesz ami egyben nagy lutri is. De a változás szükségszerű! Reméljük egy gyors és hatékony mercatonk lesz mely után mehet az osszeszokas.

Andreas 38 2022.05.22. 10:43:38

Én tegnap megnéztem végig a meccset de szerintem többet csinált Rabiol mint Lokatelli nem tudom most mi van vele de egyre halványabb

JeetTrader 2022.05.22. 11:25:08

@Andreas 38: hát én máshogy láttam. Locatelli labdáinak van értelme és lát a pályán és el is tudja juttatni a labdát ahová kell. Miközben a védelmet is ki kell segítenie.

Ezzel szemben Rabiot robotol ugyan de a kulcs pillanatokban rendre eladja a labdát. Lehet h többen akadnak fenn rajta de utána megáll a tudomány.

Sofascore szerint tegnap Locatelli 6,6 ot míg Rabiot 5,8at kapott ( ezzel a legalacsonyabb értékelést kapta a csapatból). Loca 44 passzból 89% pontos, 7 hosszú passzból 5 pontos.
Rabiot 25 passz 88% pontos, 2 hosszú passzból 1 pontos. Párharcokban is kevesebbet nyert meg Rabiot pedig 3al több párharca volt.

Persze Locatol legalább 7es scoret várnék, de ehhez az kéne h többet menej át rajta a labda mert neki inkább szervezni kéne mintsem védekezni/védőket kisegíteni. Gyakorlatilag belső védő volt mikor de Ligt vagy Sandro elől ragadt.

babo0410 2022.05.22. 12:30:22

A most felmerült nevektől fogom a fejemet. Többségében megint idős játékosok, mert Allegrinek a tapasztalat kell, a fiatalok meg megint le vannak... mikor fogjuk végre a jövő csapatát építeni?

MdewC 2022.05.22. 12:57:44

@Shyr Kahn: sztem, ahogy a türelmet megkapta idén ez a csapat, úgy a mercatonak is kijár a türelem kolléga. ;)

ZED! 2022.05.22. 15:11:52

@Andreas 38: Akkor te nem jó meccset néztél, szerint a KP-n a legjobb bizony Loca volt..

ZED! 2022.05.22. 15:18:23

@JeetTrader:
"Persze Locatol legalább 7es scoret várnék, de ehhez az kéne h többet menej át rajta a labda mert neki inkább szervezni kéne mintsem védekezni/védőket kisegíteni. Gyakorlatilag belső védő volt mikor de Ligt vagy Sandro elől ragadt."

Persze, hogy csóri gyerek nem látszik, mikor védőként is be kell segítenie, pedig Ő lenne az aki valahogy passzolni is tud..
Neki pont előrébb kéne lennie mint a csodagyerek Rabiotnak, dehát tudjuk Allergiás kedvence...

@Andreas 38:
"Én tegnap megnéztem végig a meccset de szerintem többet csinált Rabiol mint Lokatelli nem tudom most mi van vele de egyre halványabb"

Kíváncsi lennék egy egy Rabiot vs Loca hőtérképre is, mert, hogy kétszer annyi területet fed le Loca, mint a francia az biztos.

JeetTrader 2022.05.22. 16:47:57

@ZED!: Jaja, így van! Éppen ezért is hiszem azt h ha minőségi igazolások jönnek akkor az hatni fog a többiek játékára is, mert mondjuk mindenki a kedvelt posztjára kerülhet. Plusz érdemben veszélyeztethetnek az újak.

Nincs kétségem afelől h Pogba és Di Maria klasszisokkal jobbak Arthurnal, Rabiot-nal vagy Bernardeschinel. Kor, sérülékenység ide vagy oda.

2022.05.22. 19:17:25

@JeetTrader: Szerintem sincs gon ezekkel az első igazolásokkal. Pogba, Mária és akár Perisic, mind erősítés. Kell a rutin a keretbe. De az is tény, hogy kellenek melléjük az "éhes" fiatalok, akik harapnak, bizonyítani akarnak. Aké, Soulé, De Tél, Miretti, Pellegrini, mind megérdemelné a több lehetőséget.

alexGicamo 2022.05.22. 21:02:26

@MarcoT: Osztom ! Engem is nagyon irritál !

alexGicamo 2022.05.22. 21:07:41

@ZED!: Szerintem, abszolút hibás döntés Locatellit a védelem előtt játszatni ! Sokkal előrébb lenne a helye ! A középpálya tengelyében vagy ELŐTTE .
Bár én csak egy szerény fotelszurkoló vagyok ... Maxi nyilván jobban tudja !

Sita88 2022.05.23. 07:25:35

Kalidou Koulibaly nem lenne rossz vétel a védelembe, persze nem 40-ért jövőre lejár a szerződése és elmúlt 30 éves, de 25 környékén érdemes lenne elhozni. Kulu gondolom nem fog visszajönni nyáron (Conte hülye lenne elengedni), pedig nagyot ment angliában. Nem is értem a Real évek óta csak úgy ad el játékost, hogy fix visszavásárlási opcióval, nekünk is ezt az utat kéne követni, mert vagy szarnak a kölcsönjátékosainkra és ezért nem fejlődnek, aki meg villant valamit azt leigazolják gombokért.
Kiváncsi leszek ki jön előre, mert a Vlaho, Chiesa, DIMaria, KaioJorge, Kean(vicc) nagyon karcsú.

venember83 2022.05.23. 07:47:51

@Sita88: Kulut viszi a Spurs, Conte megerősítette pár hete, hogy a svéd a Spurs játékosának tekintendő. Még nem hivatalosan, de lényegében az. Hülye is lenne visszajönni, hisz jól megy neki a Spursnél.

Del Pybala 2022.05.23. 08:53:06

@venember83: Meg kotelezove is valt ugye az opcio a bl eleresevel.

MDaniel98 2022.05.24. 09:40:02

Lodi nagy erősítés lenne, az pedig örömmel tölt el, hogy Keanis úgy látja nem ide való, az érzés kölcsönös.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása