A Juve Di María és Pogba leigazolásán dolgozik

di_maria_angel_ajakbiggyesztes.JPGA mercato közeledtével egyre több hír lát napvilágot esetleges érkezőkről és távozókról, a legfőbb téma a Juventus kapcsán Ángel Di María és Paul Pogba nyári szerződtetése.

Számos forrás számol be arról, hogy egyre élesedik a helyzet az argentin szélső kapcsán, Romeo Agresti a tegnap arról írt, hogy újabb egyeztetés várható nagyon hamarosan a játékos képviselőivel. A Juventus nagyra értékeli a játékost, az egyetlen kérdést a játékos kora és bére veti fel. Matteo Moretto is megerősíti, hogy a Juventus egyre komolyabb lépéseket tesz a szélsőért, és a következő hetekben hivatalossá válhat a transzfer.

A La Gazzetta dello Sport munkatársa, Luca Bianchin szerint a Juventus komoly opciót jelent az argentin futballistának, a torinói klubnak jó esélye van a játékos megszerzésére, aki május 21 után fog dönteni a jövőjéről. A várakozások szerint egyéves szerződést köthet, maximum plusz egy opcionális évvel.

Rudy Galetti úgy értesült, hogy Ángel Di María számos ajánlatot kapott, a Juventus vezetősége egyeztet a játékos képviselőivel, a párbeszéd március óta tart. A felek nagyra értékelik egymást, de egyelőre csak a helyzet kiértékelésénél tartanak, és még nem lehet tudni, sikeres lesz-e az Öreg Hölgy próbálkozása. Minden a játékos bérigényén múlik.

Az argentin játékos után térjünk át a középpályára, mivel számos forrás, így például a Le10Sport szerint Paul Pogba visszatérése valós lehetőség, mivel a francia középpályás a Juventust részesíti előnyben a többi érdeklődőhöz képest.

A Tuttosport még arról is beszámolt, hogy Pavel Nedvěd személyesen vette fel a kapcsolatot a játékossal, hogy a középpályás visszatérjen a Juventushoz. Az átigazolás kapcsán zajlanak az egyeztetések.

A Corriere dello Sport szerint a pár hónapja a távozók listáján szereplő Weston McKennie átigazolásától nem kell tartani, mivel nincsenek arra utaló jelek, hogy a klub szeretne megválni a texasi középpályástól.

Arthur helyzetéről a képviselője, Federico Pastorello nyilatkozott a La Repubblica munkatársának, és az ügynök,  feltehetően sokak örömére, nyári távozásról beszélt. „Januárban közel állt az Arsenalhoz. Ő túlságosan fontos játékos ahhoz, hogy peremre szoruljon, gondolnia kell a válogatottra is. Maurizio Sarri edzősége alatt Jorginho szerepkörében játszhatott volna, és bár Massimiliano Allegri nagyra értékeli őt, az edző két erős felépítésű középpályást szeretne csapatában tudni. Az aktuális helyzet fenntartása jelenleg nem szolgálja senkinek az érdekét.”

Az ügynök egy másik pártfogoltja, Federico Bernardeschi is távozhat Nicolò Schira értesülései szerint, mivel a vezetőséget nem győzte meg a játékos a szerződéshosszabbítás szükségességéről. A 28 éves, 2017 nyarán igazolt játékos a szezon végén így valószínűleg elhagyja a klubot.

A Sky Sport és a Calciomercato értesülései szerint Jorge Antun Londonba utazott, hogy puhatolózzon angol érdeklődőkbél Paulo Dybala kapcsán. A Premier League klubjait a pletykák szerint Frank Trimboli képviseli, és a játékosért érdeklődést mutat például az Arsenal.

Az Il Corriere dello Sport szerint a Roma képviselői és Jorge Antun egy későbbi időpontban egyeztethetnek, mivel Jose Mourinho szívesen látná keretében az argentin játékost, amit még januárban meg is mondott neki, akkoriban azonban még nem lehetett biztosra tudni, hogy elválnak a Juventus és Paulo Dybala útjai. A nyári távozás egyértelművé válásával viszont már a Roma is felmerült az érdeklődők sorában egyes olasz lapokban.

Csatárposzton nem sok fejlemény van, bár Alfredo Pedullà egy érdekes névvel állt elő, a viszonylag megbízható olasz újságíró szerint a Juventus érdeklődött a Bologna vezetőségénél Marko Arnautović kapcsán.

A spanyol Diario AS értesülései szerint Xavi az elmúlt hetekben folyamatos egyeztetést folytat Álvaro Moratával, így korántsem lenne meglepő, ha a spanyol játékos végül a Barcelonánál folytatná a pályafutását, a Juventus pedig másik támadót igazolna a helyére.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6317831071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spider81 2022.05.14. 07:07:35

Ket ingyen igazolhato jatekos,akar meg jol is elsulhet es talan igy az atigazolasi keret mehet mas csapatresz megerositesere

Mark Szabo 2022.05.14. 09:03:43

Én inkább fiatítanám a csapatot (tankolnák NBA-s kifejezèssel) mintsem kiöregedett játékosokat hozzak mint Di Maria. Nekünk azt kell eldönteni hogy mi a projekt? Ellenèrvkènt még,1-2 jó játékos és egy másik edző (nem kell elküldeni a picsaba ezért, nekem is lehet véleményem) elég lehet ennek a gyenge olasz bajnokság megnyerèsèhez

JuveMI 2022.05.14. 09:29:24

Di Maria-Pogba-Arnautovics?? Te jó ég... mennyi szesz kell majd jövőre egy-egy meccs megemésztéséhez??

venember83 2022.05.14. 09:40:31

@JuveMI: az Arthur távozásáról szóló rész meg smafu? :) Talán az a cikk legjobb része.

Il Principino 2022.05.14. 09:54:12

@JuveMI: vagy védelem,vagy kp megerősítés,kettő együtt nem fog menni :)
Ahová nem költünk,oda "olcsó Jánosok kellenek".Csak a szerződések hosszára kell figyelni ne maradjanak sokáig a nyakunkon ha nem válnak be.
Most tényleg okos döntéseket várok el a vezetőségtől!

2022.05.14. 10:00:19

Nem tudom, hogy ez a Pogba biznisz hogy jöhetne össze? Fizuban olyan nagy a különbség, hogy nem tudom, melyik fél hogy fog engedni? Ha 7-8 misiért idejön, akkor felőlem jöhet. Bár vannak fenntartásaim vele szemben. Kezdetnek egy Di Marika+Pogba kombó elvileg jó lenne, aztán lehetne foglalkozni a fiatalítással. Nem , mintha Pogesz öreg lenne. :) Kell a tapasztalat is a csapatba, nem lehet csak 20 évesekkel feltölteni a keretet, mert akkor megnézhetnénk magunkat. Allegrit meg ismerjük...

FeriGjuve 2022.05.14. 10:00:49

Én eléggé Pogba ellenes voltam eddig,de lassan már tènyleg az lesz,hogy mindegy,csak valaki érkezzen,mert a jelenlegieknél szinte bárki jobb és aki top kp azt meg úgysem tudjuk megszerezni...

2022.05.14. 10:17:48

@FeriGjuve: A távozása miatt nekem sem a kedvencem Pogba, de a jelenlegi kp-tól sokkal jobb és hátha nálunk ismét magára találna. De én most sem értem, pénzügyileg hogy tudnánk elhozni?

Tony. 2022.05.14. 10:20:06

Most ha mondjuk pl. egy Jorginho - Pogba duót be tudunk tenni gyakorlatilag akárki helyére klasszisokat lepnénk előre azonnal. Di Mária nekem kicsit sok a 34 évével, de rövid távon Dybala potlás akár lehet, aztán jövőre meg rá lehet feküdni arra a posztra. Sajnos minden posztra kellene ember, de ez egy nyár alatt kivitelezhetetlen, nagyon okosan kell igazolni, és nyilván lesz Tesco is benne. De Kp kell az első legyen, Prio1.

FeriGjuve 2022.05.14. 10:33:39

Ez relytèly,de azért csak sikerült az utóbbi időben is leigazolgatnunk az egyik legdrágább fiatal védőt és támadót is,tehát vannak pénzügyi tartalékai a klubnak,csak talán nincs annyira nagy dobra verve.

Dzsákkeríni 2022.05.14. 10:41:28

Arnautovic, te jó Isten... A Tescós Ibra

spaolo1981 2022.05.14. 10:51:54

Juj, ha idejönne Pogba+Di María, az komoly bérfeszültséget okozna, és a többi nagy spílerünk ettől elfelejtene focizni. CR7-nél is ez volt az egyik probléma, nem mindenki tudta feldolgozni, hogy ő csak a harmadát keresi a portugálnak. Szegények...

2022.05.14. 11:00:24

Cserecsatárnak szerintem biztos jönni fog egy lowcost megoldás, aki tűri a padot. Destro-s pletykákat is várok, neki lejár a szerződése, ingyen jöhetne.

JuveMI 2022.05.14. 11:17:06

@venember83: Az a baj, hogy most próbáljuk törölgetni a kutyaszart, amibe nemrég léptünk bele... közben a másik lábunkkal meg pont ugyan abba a háziállat-ürülékbe tervezünk belelépni! Arthur-Rabiot-Ramsey off... Pogba-Di Maria-Arnautovics on... nekem ez pontosan ugyan az... Jó-jó lesz egy kis "messiás-hatás" augusztusig... de decemberre rájövünk, hogy ez sem jött be.

Lanzafame 2022.05.14. 12:12:56

@Dzsákkeríni: az. De Keanhez képest tényleg egy Ibrahimovic, az az ember az NB1-ben sem lenne meghatározó.

MdewC 2022.05.14. 12:35:19

Most nem azért de Arnautocic totális gépállat. Csere csatárnak fullos, sokkal hatékonyabb és higgadtabb mint Morata bármikor.

Andreas 38 2022.05.14. 12:45:52

Állítólag Pogbat pár nap múlva bejelentik

Mark Szabo 2022.05.14. 12:53:45

@Mark Szabo: Azóta több helyen is láttam, sztem egy nagyon jó hír srácok!

DegerFaCan 2022.05.14. 13:07:37

Na ha Pogba visszajön mehet neki a 10es mez is!!
Egyébként ha megoldjak pénzügyileg én leszarom ki mennyit keres. Jöjjön, bírom sajnos az egyenisegeket és ő az :/

FeriGjuve 2022.05.14. 14:01:05

@DegerFaCan: Így van,akkor jöjjön,rosszabbak nem leszünk vele.
Max pár misivel kevesebbek.

Il Principino 2022.05.14. 14:11:17

@MdewC: sztem is jobb az osztrák a Juvéba jelenleg jobban illene,Moratat nem szabad annyiért megvenni!
@Tony.: sztem az 1+1 éves szerződés nagyon jó konstrukció,Perisic se fiatalabb tán egy évvel,de lő távolról mint láttuk:(
Mariska sztem erősítés lenne korától függetlenül,Perisic a Di Maria light verziója nálam ,:)

Juventino86 2022.05.14. 14:38:29

Függetlenül attól, hogy mennyi idős, Di María még mindig nagyon jó játékos, és tökéletesen illene egy 4-3-3-ba. Chiesa, Vlaho, Di María, na ez már jó lenne. Így nem kellene Allegrinek kitalálnia a támadásépítést, ami szemlátomást nem megy neki, mert a rutinos klasszisok megoldanák elöl.

venember83 2022.05.14. 15:14:01

@JuveMI: Pogba lehet, legalábbis pénzügyi tekintetben, Di María viszont sokkal kisebb kockázatot jelent, hisz max. 1+1 éves szerződéssel érkezne, nem mint az Arthur-Ramsey-Rabiot trió. Arnautovic meg szerintem nem több egy kósza pletykánál. Az Arthurtól való megszabadulást viszont fentiek mellett vagy kvázi azoktól függetlenül is örömhírnek tekinteném.

Rikoo 2022.05.14. 15:26:53

@venember83: Valaki pedig érkezni fog Vlahovic mögé. Szerintem ő az A opció, aztán valószínűleg tényleg eljutunk a Z opcióig.
Majd érkezik a Serie B császára Massimo Coda.

venember83 2022.05.14. 15:31:34

@Rikoo: bizonyosan érkezik valaki, bár elég fura lenne, ha a heves, olykor önkontrollt teljesen nélkülöző osztrákra tekintene a vezetőség elsődleges opcióként. Mindegy, számomra fura lenne, de ez természetesen semmit nem jelent.

JeetTrader 2022.05.14. 15:53:29

Raspadori és SMS így off vagy ők a kvázi B terv?

venember83 2022.05.14. 15:53:57

@MGB75: igazából nem csak a fizetésben látom a problémát, sőt. Polpo hagyta lejárni a szerződését, ezzel nem kevés pénztől szabadítva meg a Unitedet (utolsó 1-2 éves bére plusz az esetleges átigazolási díj), s vajon miért is? Hogy 7-8-10 millióért a Juventushoz szerződjön? Nem nagy biznisz, hacsak nem kap egy méretes átigazolási díjjal egyenlő aláírási pénzt. Amúgy Mino Raiola üzletét folytatja családja, szóval azért ne gondoljuk, hogy most majd milyen olcsón megszerezhető pl. Polpo, vagy milyen könnyű lesz de Ligt szerződésének a meghosszabbítása.

venember83 2022.05.14. 15:56:09

@JeetTrader: SMS vagy Pogba, egyelőre ilyesmiről számolnak be a hitelesebb források. Bár még csak május dereka van, ettől a két A opciótól messze juthat még a Juve.

Raspadori elvileg független ezektől az ügyletektől, talán Agresti írta, de erre nem esküszöm meg.

JuveMI 2022.05.14. 16:15:39

@venember83: Sajnos Pogba nemcsak pénzügyi tekintetben kockázat (sőt abban kevésbé... Agnelli már lelki szemeivel látja a 6-os Juve-Pogba mezben edzésen rohangáló gyerekek tömkelegét... úgyis kezd már kikopni 7-es Juve-Ronaldo - tapasztalat:), inkább az öltözőt féltem a POVID-22-től! Sőt a Chiello-Buffon "vírusirtó" sem lesz már telepítve.
Di Mariaval nehezen, de meg fogok békélni... Margitban remek volt, a Unitedes karrierjét inkább nem "méltatom" ezen a fórumon, a PSG-ben már csak egy lébecoló zsoldos, van már neki minden szar trófeája... és nem látom bele, hogy jövőre a BL 16/8 között vért izzadva küzd a sikerért.
Vlahovic mögé én nem hoznék cserecsatárt... a szerb játszani akar, azt a kevés játékpercet egy tehetséges ifi is megkaphatja... ha ne adj Isten Vlaho megsérül hosszabb időre, akkor is ráérünk januárban hozni egy pótlékot.
Arthur távozása remek hír...mehetne vele együtt Ramsey és Rabiot is!

Leram7 2022.05.14. 16:51:22

Arthut távozása hacsak 15-20M-et is kapunk érte már ajándék. Elképesztő balfasz az ember. Brazil középpályás létére, barca múlttal nem tud támadni. 0 kapuralövés, 0 indítás, nem csinál semmit. Hány lövése volt a szezonban? Forgolódni tud a labdával, iszonyatosan haszontalan.

Cuadrado, Ligt, Bremer, Wijndal - Locatelli, Zakaria, ?támadó kp - Raspadori, Chiesa, Vlahovic

Héten, amikor egy meccsen 4 akciógólt lőtt De Breuyne, szomorúan rájöttem hogy a középpályánk együttes, egész éves góltermését szerezte meg 1 meccsen.

Jancsi 87 2022.05.14. 17:10:57

@Leram7: Arthur a Brazil focisták szégyene, egy kerékkötő akit el kell zavarni minél hamarabb

JeetTrader 2022.05.14. 18:39:50

@venember83: jah, hát kíváncsi leszek. Továbbra is bízom h sikerül jól igazolni és végre egy jó csapatunk lesz ismét.

GJuve videójában Perisicet is emlegette, bár az ő forrását nem tudom...különben még abban is lehet ráció.

Mark Szabo 2022.05.14. 18:41:02

@Leram7: Pedig egyébként nem ügyetlen....èrthetetlen hogy mit csinál nálunk

Dzsákkeríni 2022.05.14. 20:25:17

@Lanzafame: Viszont, ha mérlegre tesszük az arcát és a futballtudását... Egy igazi féreg patkány amúgy

Rikoo 2022.05.14. 20:47:44

Nekem az jön le Agresti és a többi hiteles arc híreiből, hogy Pogbát és Di Maríát nagyon le szeretnénk szerződtetni.
Rajtuk kívül, viszont elég erős fiatalításnak nézhetünk elébe a többi igazolás esetében.

venember83 2022.05.14. 20:59:34

Di Marzio:

Pogba beleegyezett a Juventushoz igazolásba, hétfőn találkozó lesz a felek között, akkor kiderülhet, megvan-e a megállapodás.

babo0410 2022.05.15. 03:19:52

@Rikoo: Ha fiatalítani, meg olaszosítani fogunk, és a tehetséges fiataljaink is szerephez juthatnak, akkor nem bánom, ha ez a két kvázi idősebb játékos érkezik. De csak akkor, ha nem kapnak hosszú távú szerződést. Csak az a baj, hogy Allegrinél ők fognak játszani a fiatalok meg szinte alig.

alexGicamo 2022.05.15. 13:59:08

Pletykagyár ON ! :-D

alexGicamo 2022.05.15. 14:12:27

@Jancsi 87: Szívemből szóltál ! És egy ilyen focistának csúfolt nemtommit leigazolt egy Barca meg a mi szeretett csapatunk ... Abszolút érthetetlen !

MDaniel98 2022.05.20. 08:26:04

Di Maria 1+1 éves szerződéssel jöhetne, ahogy szerintem Pogba is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása