Két-három támadó érkezhet nyáron

morata_alvaro_nyakaban_vlahovic.JPGA Tuttosport a Juventus támadó részlegének helyzetéről írt mai számában, s a torinói lap nem meglepő kijelentése szerint csak Dušan Vlahović és Federico Chiesa helyzete biztos az Öreg Hölgynél.

A csatársor többi részének a jövője kérdéses, hiszen Álvaro Morata kapcsán az Atléticóval eddig nem sikerült megegyezni a kivásárlási összeg csökkentéséről, miközben Moise Kean a PSG-hez igazolhat, s ezzel sikerülne a Juventusnak kilépnie az Evertonnal kötött kölcsönszerződésből, de ennek az átigazolásnak a részletei is tisztázásra szorulnak.

A támadósorba két vagy három játékos érkezhet, s jól ismert nevekről van szó. A pletykák szerint Ángel Di María az első számú opció, az argentin csatár pedig a minap megerősítette, hogy szeretne még egy évet Európában futballozni, hiszen az év végén világbajnokságra kerül sor, s ez lehet számára az utolsó.

A PSG-vel nem sikerült még megegyeznie a játékosnak, a torinói lap szerint létezik egy előszerződés a felek között, de egyelőre itt megálltak a felek. A játékos kora miatt a Juventus mindenképpen csak rövid távú megoldásként tekint Ángel Di Maríára, 1-2 éves szerződést kaphat a játékos, aki Nicolò Schira szerint évi 7 millió eurós bért szeretne kiharcolni magának.

A torinói sportlap szerint a mai döntő után a bianconero vezetőség magasabb sebességi fokozatba kapcsol a Roma képviselőivel folytatott egyeztetésben, a cél Nicolò Zaniolo megszerezhetőségének és az átigazolás pénzügyi vonzatainak a kivizsgálása.

A támadósorba a fentiektől függetlenül érkezhet Giacomo Raspadori, mivel a játékos átigazolási díja és bére nem rendkívüli, természetesen ha sikerül megegyezni a Sassuolo igazgatóival, miután a klub vezetője, Giovanni Carnevali tegnap arról beszélt, hogy a Sassuolo folytatná a megkezdett projektet, és megtartaná a játékost, ha ez lehetséges.

Nicolò Schira beszámolt Giorgio Chiellini kapcsán is fejleményekről, az újságíró szerint a Los Angeles FC és az Inter Miami júliustól szívesen fogadná keretében a Juventus csapatkapitányát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9217828787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

triplat 2022.05.11. 08:10:17

Hát én szívesen látnám Jézus Gábort a city-ből. A norvég Holland miatt úgyis kevesebb szerep jut majd neki.

Del Pybala 2022.05.11. 08:31:15

Siralmas mercatonak nezunk elebe...egy jo ideig nem lesz bajnoki cim ezzel a vezetoseggel.

venember83 2022.05.11. 08:37:01

@Del Pybala: nem érkezhet minden mercatóban Vlaho szintű játékos, ez az olasz bajnokság, nem a Premier League.

MdewC 2022.05.11. 08:40:35

@venember83: szélsők kellenének, nem porcelán lábú Dybala 2.0-ák, csillió pénzért. :)

Del Pybala 2022.05.11. 08:44:00

@venember83: Persze h nem de a keret tele van kozepszer szarokkal...valahogy ide kerultek. Kellene egy Marotta 2.0...

Shyr Kahn 2022.05.11. 08:49:13

@venember83: A baj az, ha a tavozok sora hosszu lesz, akkor nyilvanvaloan kellenek nevek es bar Kean-t es Morata-t nem sokan siratjak (Dybala-t jo nehanyan azert igen), de a problema az, hogy Raspadori-n kivul nem latok potlast a cikkben. Eleg lesz nekunk csupan O? Zaniolo es Di Maria ketten talan jok lesznek Dybala potlasara, de a cikk szerintem csak az egyikukkel szamolhatunk es en kicsit ugy erzem a hangnembol, hogy elobbire ugornank inkabb a kora miatt, ami szerintem nem a legjobb alternativa (hiszen gyakorlatilag serulekenyebb, mint Dybala).

Igaz Tuttosport, igy talan jobb, ha nem vesszuk ezt tul komolyan. Kulonosen nem majus kozepen miutan Arrivabene bacsi lenyilatkozta, hogy nagy mozgasra nem szamit a nyaron.

Csak Csucsu 2022.05.11. 09:20:52

@Shyr Kahn: Kean-nél jobb 3. számú csatárt keresve se találhatnánk én siratnám őt is..ha Chiesa felépül és Cuadrado tényleg bírja én egy David Neres, Di Maria kombóval kiegyeznék esetleg aké,soulé tarcsiba..Morata-t pedig ne igazoljuk le csak kölcsönbe opció nélkül még két évre XD s akkor elől olcsón megvagyunk :D mehet egy kp meg 2 tehetséges szélsőhátvédbe a pénz egy háth bejön

MdewC 2022.05.11. 10:12:08

@Shyr Kahn: tuti biztos sokan siratják Dybalat? :D

Ebben nem vagyok annyira biztos.

MdewC 2022.05.11. 10:57:41

@MdewC: jó persze ez csak provokációs kérdés volt :)) de egy jó kis fórum szavazást sztem megérne majd. :D

Csak, ne fajuljon el… xD

Zamboni nem egy tészta 2022.05.11. 11:05:40

A helyzet az, hogy nincs annyi pénzünk mint egy PL csapatnak és nem is vagyunk annyira vonzók. Ugyanakkor nem vagyunk sem csiszolatlan gyémántokat csiszoló sem saját nevelő csapat.

Először ebben kell fejlődni.

2022.05.11. 11:10:40

@MdewC: Én nem siratom, hanem pezsgőt bontok az utolsó meccse után. :D Senki sem pótolhatatlan. Ő megmarad egy porcelánlábú, örök ígéretnek, aki lassan megy kifelé. Egy ADP, Trez vonalnak még csak a közelébe sem ért. Semmilyen tekintetben sem. Nagy volt rá a 10-es mez.
A mercato meg. Kíváncsi leszek. Ha ezzel a fos kerettel 4.-ek lettünk, de akár meglehetett volna a scudetto is, ha nem úgy kezdjük az évet, mint ahogy, akkor egy közepes mercatoval is előre tudunk lépni. Ezektől az ingyenélő, hulladékoktól rosszabbakat művészet lenne igazolni. Remélem, csak jobbakat hozunk. Az meg már előrelépés lesz.

2022.05.11. 11:14:33

Én annak örülnék a legjobban, ha a teljes keret egészséges lenne, és úgy kezdenénk meccseket, hogy nem harmadik számú csatárokban kéne gondolkoznunk, úgy hogy nincs a helyükre senki csere. 100 százalék, hogy más focit látnánk, és sokkal jobban kivetülne, hogy kinek kell mennie. Magabiztosabb lenne Allegri is és a középpálya is. A fiatalok is sokkal több esélyt kapnának még 1:0 vezetésnél is, ha látszik a dominancia a pályán. Biztos, hogy a bajnoki címet a szezon második felében meg tudtuk volna ütni és a bl-ben is tovább jutottunk volna. Hiszen így is csak hajszálak választottak el mindkettőnél, ezt mindenki elfelejti. Igaz nem a legszebb játékkal, de a pont amit leírtam, annek a következménye ez is. Vannak játékosok, akik mostanra sokat fejlődtek, pl Rabiot, de már lehet késő, mert menni fognak. Akinek mennie kell az Kean, ő amúgy is egy hirtelen megoldás volt, és nagyon kilóg a keretből. Harmat gyenge. Alex Sandro helyett inkább Pellegrini maradjon, ő még sokat fog fejlődni, és kurva jó lesz. Rugani mehet, De Sciglio is. Úgy is érkezik védő, Gatti, vagy más. Arthur mehet, Fagioli, Di Maria és Raspadori középre. A többi maradhat, és Januárig megnézni ki az aki el lesz adva. Persze Ramsey vissza nem jöjjön:)
Én happy lennék és szerintem a következő évre jó is lenne. Nem világverő csapat, de Allegrinek nem is kell. Jó taktikus

Gabueroo 2022.05.11. 11:20:03

Igy hogy Haaland city, szerintem siman johetne Jesus!

Lanzafame 2022.05.11. 11:36:31

Di María: Fiatalítani kell, de szükség van tapasztalt klasszisokra, bajnokokra is végre elöl. Ezért én örülnék Di Maríának, 2 szezon erejéig max.

Raspadori: tökös gyereknek tűnik, a 9-es posztján kívül elöl bárhol erősítés lehet, az ára sem durva, jöjjön.

Zaniolo: nagy kérdőjel. A képességei alapján egy jobb oldali Chiesa, és pont erre lenne szükség, viszont ha valahol, nálunk biztosan lesérülne újra meg újra. Lehet, várni kéne vele 1 évet, megnézni, hogy van, és megpróbálni olcsóbban behúzni.

Én amúgy Malinovszkijba vagyok szerelmes, sajnálom, hogy fel sem merült a neve velünk kapcsolatban. Olcsóbb és jobb, mint Dybala.

Mark Szabo 2022.05.11. 14:52:42

Igazából ebben semmi meglepő nincs, ez a két ember aki ér valamit. Vlaho belassult egy kicsit, de ezt én a kreatív társak hiányának tudom be

Wizzurah 2022.05.11. 15:16:56

@Del Pybala: pont hogy Marotta viszi az oreg szarokat, mert annyira nagy es olcso huzasoka akar csinalni, hogy megszivatja a klubjait. Nyertek egy bajnoksagot kolcsonokbol, mert kolcsonbol fedeztek lukakut, hakimit is. Odavarazsolt oyan fiatal tehetsegeket, mint dzeko, caicedo, alexis sanchez, kolarov.

Az egyetlen jo igazolasa Dumfries volt es talan Gosens tud ujra kiviragozni, deaz is eleg kockazatos huzas volt.

Marotta nagyon jo 1-2 szezonig, ha nincs penz se semmi, utana mar tobbet art, mint hasznal.

Akarhogy nezem, minden evben jott szerintem vlaho szintu jatekos, a baj, hogy melle jott mindig 3-4 retek is, es valahogy sose tud osszejonni a dolog, valami mindig hianyzik. A vezetoseg most pont, hogy nem szar talan Agnellit leszamitva. Zajlanak az esemenyek. Az edzo atlag alatti meg, ha beleszamoljuk a vezetosegbe.

E Mazzari 2022.05.11. 15:43:25

Antonio Pintus-t kellene leigazolni, hogy legyen erőnlét és hajtás sérülések nélkül! Ráadásul torinói születésű. Tegnapi cikk az NSO-n!
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/a-real-madrid-egyik-legfobb-sikerkovacsa-akirol-senki-sem-beszel-2890407
Vannak bajok, de merjünk már végre a fiatalokhoz nyúlni és bevetni őket. Más csapatok simán bedobják a 20-22 éves srácokat, akik akarnak nyerni, illetve ha bejön akkor értéket teremtenek, és nem vesznek súlyos pénzekért. Lásd Dortmund!

steven.h 2022.05.11. 16:20:41

@Wizzurah: Azért azt ne felejtsük el, hogy Marotta nyakába max Dzekot lehet varrni egyértelműen (Alexisről nem tudok nyilatkozni), de Kolarov Conte kérésére érkezett, mint ahogy Vidal és Darmian is, Caicedo pedig Inzaghi kérésére mint vészmegoldás csatár posztra, mivel vele dolgozott Inzaghi korábban.

Én azon a véleményen vagyok, hogy pénzügyileg biztosan nem lennénk ennyire gatyán, ha még Marotta itt van, de az tény, hogy alá kellett volna egy nagyon tehetséges scout a szintlépéshez.

kovta23 2022.05.11. 16:36:34

@E Mazzari: Hát én pont nem szeretnék olyan csapatot látni mind a Dortmund. Szinte sosem nyer semmit , mindig eladja a sztárokat. Azért ne gondold hogy nem költ évről évre jól bevásárol és ha ebből össze jön egy két jó játékos már pozitív a mérlege. Csak ez így egy nevelő klub. Átjáró ház.

Mark Szabo 2022.05.11. 17:01:51

@Wizzurah: ++ Nagyon jó meglátások! Teljesen egyetértek. A vezetőség az utóbbi évek legjobbja! Mit gondolsz az edző kérdésről?

Shyr Kahn 2022.05.11. 21:47:07

@MdewC: Nem tudom, hogy sokan-e, de bizonyos, hogy jo nehanyan igen. Hogy ezt szazalekos aranyban hovatennem nem tudom. Talan 30%-ra kb.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása