Perin szerződéshosszabbítása bármikor hivatalossá válhat

perin_mattia_bemelegites_labdaval.jpgNicolò Schira értesülései szerint a Juventusnak továbbra sem sikerült megegyeznie Federico Bernardeschivel a szerződéshosszabbítása kapcsán, így nyáron a játékos ingyen távozhat. Az olasz válogatott játékost az ügynöke beajánlotta a Laziónak, és a futballista jó kapcsolatot ápol Maurizio Sarrival, azonban a magas bére akadályt jelent a fővárosi csapatnak.

Romeo Agresti szerint a Juventus képviselői és Mattia Perin megegyeztek egy 2025-ig érvényes szerződésben, amely várhatóan a következő órákban már véglegesítésre is kerülhet.

A La Gazzetta dello Sport hírei szerint a kapus elfogadta az aktuális bérének a csökkentését, és elsőként hosszabbíthat. Juan Cuadrado hosszabbítása függőben van, Mattia De Sciglio a következő lépésre vár több pozitív egyeztetés után, Federico Bernardeschi pedig továbbra sem kapott ajánlatot.

Giovanni Albanese úgy értesült, hogy Matthijs de Ligt semmilyen jelet nem mutatott arra, hogy a Juventustól távol képzelné el a jövőjét. A bianconero klub meg akarja tartani a holland védőt, és ezért a következő hónapokban tárgyalások várhatók a 2024 nyaráig érvényes kontraktus időtartamának a meghosszabbítása érdekében.

Juan Cuadrado kapcsán továbbra sincsenek előrelépések, Romeo Agresti megerősítette, hogy a kolumbiai játékos szerződése automatikusan meghosszabbodik egy évvel, ha ebben a szezonban 40 mérkőzésen szerepel a játékos. Ugyanakkor a Juventus inkább új szerződést kötne a futballistával, csökkentve a bérét, illetve 2 évre növelve a szerződés érvényességét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8517807797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabueroo 2022.04.14. 15:46:02

Nagyon jo cserekapusnak! Kupaba, konnyu ellenfelek ellen siman vedhet.

Shyr Kahn 2022.04.14. 17:27:30

Cuad bar idosodik, de valoban csokkenteni szeretnek a beret ezzel kockaztatva, hogy esetleg beint es elmegy?
Inkabb automatikusan hosszabbitsanak 1 evet, meg az is jobban hangzik.

Berna nem annyira rossz jatekos es ha jol sejtem nem keresi halalra magat, szoval azt sem ertem, hogy Ot miert uldozzuk el.

Alapjaban veve nem igazan ertem a koncepciot. Ha sok jatekost engedunk el, akkor sok ponton ujra kell epiteni a csapatot, ami azt jelenti, hogy iden nem epitkeztunk, hanem leepitettunk. 1-2 jatekos csereje meg siman belefer ebbe, de 4+ jatekosnal mar erosen kerdeses szamomra, hogy mennyire potolhato minosegi jatekosokkal, hiszen az uj minosegi jatekosok igazolasa is nyilvan penzbe kerul... es csupan a kimarado berekbol ez nem feltetlenul fedezheto, hacsak nem occso jatekosokkal, aminek meg nincs ertelme.

Persze ha elovarazsolnak valahonnan 200 millat, akkor hajra (habar SMS 60-70 milla also alaphangon ebbol)!

rockitbaby 2022.04.14. 18:11:47

@Shyr Kahn: Berna 4 milliót, Cuad 5 milliót keres évente. Azonban míg az olasz sokat volt sérült és finoman fogalmazva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, addig Cuad pont az ellentéte. Csak ugye az ő szerződése 40 pályáralépés után automatikusan meghosszabbodik, de az esetében azt akarnák, hogy nem egy évre 5 millióért maradjon, han két évre évi 2,5 millióért. A kifizetett bér uhyanannyi, csak az elszámolásnál nem mindegy a klubnak.

Cuad esetében nem nagyon van miről beszélni a szerződésében lévő opciós pályára lépések utáni automatikus hosszabbítás kapcsán, de Berna esetében szerintem célszerű és jogos is lenne a bérezést minimum újratárgyalni. Ha pedig nem tetszik neki, hát ez van. Egy squad playert tudunk keresni a helyére alacsonyabb kiadások mellett is.

Az azonban látszik, hogy a védelem széleire gőzerővel el kezdett keresgélni a klub, és ezek zömében fiatalok, vagy olaszok, és/vagy ligán belülről jönnenek, így a beillesztésükkel olyan nagy gond csak Allegri személye miatt lenne. De ha nincs más opciója, akkor valószínűleg kénytelen lesz használni a fiatalokat meggyőződése ellenére is.

A keret nagyon komoly változásokon mehet majd keresztül a nyáron, olyan mértékben, hogy kizártnak tartom, hogy a Rovella - Fagioli páros legalább egyik tagja ne kepezné a keret részét a következő szezonra. Egészen egyszerűen a hírek szerinti távozók nevsorát tekintetbe véve képtelenség lenne megoldani a létszámot a fiataljaink nélkül. Ennyit valóban nem fogunk tudni igazolni. Azonban szerintem addig húztuk, halasztottuk ezt a fiatalítást/építkezést/ új alapok lefektetését, hogy per pillanat ez már finoman, ésszel nem kivitelezhető. Csak úgy, mint ahogy a ragtapaszt szeded le, hirtelen egy rántással. Így is piszok fájdalmas lesz, de már egészen egyszerűen nincs más lehetőség, csak a drasztikus lépés.

letepem 2022.04.14. 19:35:40

@Gabueroo: amikor védett jobban nézett ki a csapat hátul szerintem... olaszosan irányított, üvöltött, pacsizott. Nem tudom hogy vagytok vele, de Szczesny sterilitása után jó volt nézni.

Csak Csucsu 2022.04.14. 21:02:33

@Shyr Kahn: Cuadrado jól érzi magát és a csapat hasznos tagja..biztos hogy nem gondol a távozásra S szerintem a klubunk se...ilyen univerzális hithű Juventino még elmegy ne is ijesztgess ez esélytelen :D

Peron kiváló kapus..jó ha van egy egészséges potenciális verseny kapusposzton. Örülök, hogy vállalta. Mondjuk nézegettem Senkó Zsombort ifi meccseken hol itt hol ott ha jól felépítik kiváló kapus lehet..aki kiszoríthatja Pinsogliot biztosan

Petike821122 2022.04.14. 21:25:06

Elvileg hivatalos a 2025-ig szóló hosszabbítás.

Hudakdomi 2022.04.14. 23:14:25

Olvasgatok híreket és írjak hogy 2025 ig hosszabít perin

Lanzafame 2022.04.15. 10:04:57

@Shyr Kahn: 40 millióért igazoltuk és 4 milliót keres Bernardeschi, kb. ennyit is ér jelenleg, amit magának köszönhet. Mit látsz a teljesítményében, amitől maradnia kellene, főleg ilyen magas fizetésért?

youtu.be/fOB7GnNlqr4

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása