A Gazzetta szerint célegyenesben vannak a tárgyalások Jorginhóval

jorginho_euro2020.jpgA La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus közel áll Jorginho megszerzéséhez, miután a játékos szívesen visszatérne az olasz bajnokságba.

A futballista ügynöke természetesen nem erősítheti meg ezt túlságosan, sőt, olykor ezzel ellentétes nyilatkozatokat is tesz, ám a valóságban a középpályás hetek óta közel áll a Juventuushoz. Az esetleges új szerződésre vonatkozó pletykák túl sok részletet tartalmaznak ahhoz, hogy le lehessen ezeket söpörni az asztalról, valószínűleg célegyenesben vannak a tárgyalások.

A pletykák négyéves szerződésről és nettó 6 millió eurós bérről szólnak, ami a játékosra érvényes olasz adókedvezmények miatt mindössze 9 millió eurós bruttó költséget eredményez.

Jelenleg természetesen a Chelsea csapatát érintő szankciók jelentik a legnagyobb akadályt, ezért türelmesnek kell lenni. A következő akadály viszont a kivásárlási ár lehet, a milánói lap szerint a Juve megközelítőleg 10 millió eurós kivásárlási árral számol, nehéz elképzelni, hogy az Öreg Hölgy ennél többet fizetne az 1991 decemberében született játékosért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4817788076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2022.03.24. 09:12:44

Tehat ide lancolnank ugy 36 eves koraig 6m fizuert. Aha....

venember83 2022.03.24. 09:31:03

@Wizzurah: nála tökéletesebb Pirlo utódot nemigen lehet találni. Korban is kb. ugyanaz, mint Pirlo a torinói érkezésekor, s ugyanott játszik, mint Pirlo anno. Az már más kérdés, hogy ma mennyire életképes ez a registás rendszer, s hogy a torinói Pirlo és az aktuális Jorginho között milyen minőségbeli különbség van.

FeriGjuve 2022.03.24. 09:33:45

@venember83: Ha lesz egy ember a kp-n,aki tud előre passzolni és kapuralőni,akkor már nyert ūgyūnk van. :D

Wizzurah 2022.03.24. 10:13:53

@venember83: Szerintem a klub is abban a reményben igazolja le, hogy megtalálja a következő Pirlot- Ez igen kockázatos. Én a következő Pogbát szeretném megtalálni, amikor még fiatal volt és nálunk robbant be. Pozícióktól függetlenül szerintem van bőven tehetséges fiatalunk, nagyon sajnálom, hogy ennyire nem kapnak lehetőséget. Ha nem jön be és besülünk vele, akkor meg mi lesz? Mert az a játékosnak sem jó és itt lesz 36 éves koráig sok fizetésért. Nem lehet várni senkitől sem ilyet szerintem. Ne is legyen az. Az a baj annyi névvel fog vagdalkozni a média még a mercato végéig, hogy hujj.... Én Joginho-nak már nem örülnék személy szerint. 4-5 éve jó lett volna, már nem, pláne nem 4 éves szerződéssel. 2+2, amit a klub hosszabbíthat meg, ha szeretne, úgy esetleg.

Attilio79 2022.03.24. 10:47:29

Az a helyzet, hogy a múltat hajszoljuk és nem egy jövőt építünk.

Csak Csucsu 2022.03.24. 10:55:12

@venember83: Rengeteg. Jorginho kb Arthur szintű regista talán sokkal kevesebb hibával de ő sem a hosszú passzok nagymestere. Nem rossz de ahhoz képest ami a cél vele sem leszünk sokkal előrébb, de ne legyen igazam :D

BigChris 2022.03.24. 11:30:55

Szerintem meg egyértelműen a játékrendszer határozza meg azt, ki milyen játékra alkalmas. A baj inkább ott keresendő, hogy Allegrinek be van csípődve egy adott szisztéma, amire az adott játékosok nem alkalmasak. Ha J. nem alkalmas a mélységi pontos passzok kivitelezésére, akkor játsszunk sokmozgásos, rövidpasszos játékot. Hogy is hívták ezt anno a bárkánál?

Juvino 2022.03.24. 11:50:32

En is par eve orultem volna neki, es szinten a 2+2 adnam max.

Pavel1988 2022.03.24. 12:35:14

@Csak Csucsu: Pirlo és Jorginho között nincs akkora különbség, mint Arthur és Jorginho között.
Most nem jövök statisztikákkal, de leírni azt, hogy Arthur és Jorginho egy szinten vannak az azért hatalmas blődség és arról árulkodik, hogy legalább az egyiket nem láttad játszani 3-nál több meccsen.
Azóta lett Ő közröhej tárgya, hogy jelölték az aranylabdára, addig mindenki elismerte. 3 edzője volt a Chelseanek amióta ott van, mindegyik alatt kulcsember lett.
Nem a hosszú labdák királya de jobb bármelyik jelenlegi középpályásunknál.

Ettől függetlenül egyet tudok érteni azzal, hogy nem rá kéne építeni a következő éveket.
Most pont van a Monacoban egy fiatal aki tud játszani ezen a poszton, én érte tolnám be a zsetonokat.

JeetTrader 2022.03.24. 13:03:53

Én örülnék Jorginhonak és azt gondolom , hogy mindenképp erősítés lenne a jelenlegieket figyelembe véve. És persze ha anyagilag is jól megoldható!
Nyilván Pirloval von az ember párhuzamot. Akkoriban elég lesajnált játékosként érkezett és második reneszánszát élte meg nálunk a kora ellenére.

Persze nekem sem tetszik annyira, hogy idősebb, de azért még nincs leütve ez az üzlet, várjuk ki a végét.

Különben a felmerülő nevek azért nem olyan rosszak. Jorginho, Zaniolo, Rüdiger...ha jó dealek születnek aláírnám.

Amúgy ha ők nem, kiket hoznátok és ők mennyibe kerülnének? Félek igazán combi csapatot most nem fogunk tudni építeni, de stabilizálni kell a csapatot, amit nem biztos h fiatalokkal lehet...bár Xavi ügyesen megoldotta a Barcánál.

Lanzafame 2022.03.24. 13:49:59

@Attilio79: Vlahoviccsal, Chiesával, Locatellivel, Zakariával, McKennie-vel, Gattival, Pellegrinivel, Keannel? Nyáron visszatér Rovella és/vagy Fagioli, és már felmerült 3-4 fiatal olasz neve is. Kell rutin és nemzetközi tapasztalat is a fiatalok mellé.

Padovano 2022.03.24. 13:58:56

@Pavel1988:
Szerint az olasz válogatottban nyújtott teljesítményét kellene inkább figyelni, az sokkal közelebb áll hozzánk sajnos. (főleg az utolsó selejtezők).
Nálunk senki nem fog helyette rohangálni. Arthur legalább fut.
Mindketten fényévnyi távolságra vannak a 36 éves Pirlo-tól is. Bár itt ő sem tenne csodát.
Ide szélső kell aki bírja a tempót (Cuadrado teljesen csapágyasra lett hajtva idén) a bal oldal meg aztán szinte szót sem érdemel.
Az a csoda, hogy versenyben vagyunk a 4. helyért.

Rocky80 2022.03.24. 15:51:01

Pirlo egy isten volt, de az idő megszépíti a dolgokat...
A vége felé ha jól emlékszem már voltak gondjaink vele is amikor játszott. Inkább ne az "új" ezt meg azt hajszoljuk, hanem legyen nálunk a játékos VALAKI.

m.martin91 2022.03.24. 16:02:10

Meg kéne várnunk a tárgyalásokkal, hogy kijutunk-e a világbajnokságra. Amennyiben nem, akkor normál esetben az országból is ki kellene tiltani a játékost. Egyébként az egyetlen opció registának a piacon.

Csak Csucsu 2022.03.24. 16:15:19

@Pavel1988: én kétlem, hogy Pirlohoz közelebb lenne mint Arthurhoz. Láttam a Napoliban s a Chelseaben Sarri után nem feltétlen volt alapember mármint kezdő úgy rémlik. Egy stabil szintet tud hozni viszonylag kevés hibával de olyan igazi Pirlos indítást sosem láttam tőle :) Olaszban is őt tartom a kp gyenge pontjának..nem is tudom miben kiemelkedő mert hosszú passzokban szerintem nem. Jól lát e a pályán? Akkor miért nincsenek hosszú indításai? Viszonylag jól fedezi a labdát s a rövid passzokat kivételes hiba százalékkal hozzá...Nagy lett körülötte a hype mert nagyon jól rúgja a tizenegyeseket de ezen kívűl olyan igazi sajátos performancet nem tudnék töle idézni.
Meglátjuk :)

Shyr Kahn 2022.03.24. 16:27:33

Pirlo nagy jatekos volt, de akkor volt csucsformaban, amikor nalunk jatszott, igy mondhatjuk azt is: Jorginho akkor lehet csucsformaban, amikor idekerul. Jelent ez a csucsforma barmit is... termeszetesen csak spekulalok. A fizetest en is kicsit magasnak erzem, de talan 34 evesen (a szerzodes lejartakor) egy regista nem szamit olyannyira idosnek, szoval talan meg ez is ok.

Alapvetoen jo az olaszosito irany (Zaniolo, Jorginho).
Azt hiszem Pogba igy nincs kepben, ami jo, hiszen O aztan rohadt sokba kerulne fizetesugyileg.

Attilio79 2022.03.24. 23:21:06

@Lanzafame: Akkor már igazolni sem kell Rüdigert, Jorginhot, Pogbát meg ki tudja ki nem jött fel azóta, hogy bejelentésre került, hogy nem lesz Dybala...
Mennyivel is tartozunk még Chiesa, DL Locatelli stb. játékosokért?
Már lassan 3 csapatnyi ember érkezik a Juventushoz. Berardi, Scamacca, Raspadori meg az Isten sem tudja ki. Emellett be lesz építve Rovella, Fagioli meg Miretti és Soulé. Van elképzelés, de fogalmuk sincs, hogy mi lesz.
Kezd egy kicsit komikussá válni a helyzet!

Lanzafame 2022.03.24. 23:24:38

@Attilio79: március van, pár napja lett hivatalos, hogy Dybala megy, nyáron minden kiderül, nem kell felülni minden kacsának addig, és azokra alapozni, hogy mi történik majd a klubbal.

Attilio79 2022.03.24. 23:44:15

@Lanzafame: Amióta kiderült Dybala elhúzása már 30 játékosunk van és mindenki be lesz építve...
Előtte is ment a félrebeszélés a klub részéről.
Az általad említett játékosokból véleményem szerint 2 játékos a keretben sem lesz jövőre. ;)

Shyr Kahn 2022.03.25. 05:49:04

@Csak Csucsu: @Pavel1988: Bevallom oszinten, hogy nem kovettem sok Chelsea merkozest, mert nem igazan erdekel a PL, meg egyebkent se lenne idom ra.

Na de most, hogy Jorginho-val hirben vagyunk megneztem valoban hianyzik-e a palyan latasa, illetve a hosszu passzai.

Csak kozlom, hogy az utobbi ket merkozese mindegyiken olyan forintos 20 m-es golpasszokat adott, amit nem sok jatekostol lattam mostansag. A Lille elleni es Newcastle elleni merkozesekrol beszelek. Ha nem lattatok azokat a merkozeseket, erdemes csak az osszefoglalokat megnezni (en is azt tettem), mert abban nyilvan ott van mindket passza. Kulonosen a Lille elleni zsenialis (Pirlo fele).

Amennyiben ennyire "nem" lat a palyan es ilyen "keveset" ad hosszu golpasszokat, mint ahogy irtatok, maris megeri, hiszen csupan ez a ketto tobb volt, mimt amit az egesz szezonban a kozeppalyasaink mutattak.

Lehet ezek kiemelkedoen jo merkozesei voltak, de engem meggyozott. Varom, hogy erkezzen. Az ilyen passzokat elmeny nezni (foleg egy olasz valogatottol).

Csak Csucsu 2022.03.25. 07:18:05

@Shyr Kahn: Akkor legyen úgy :) Engem nem :) még azért Juventus mezben is bizonyítson egyáltalán, ha jön. A válogatott meccseket szoktam követni..ott különösebben nem láttam tőle kiemelkedőt, ha nektek ez az :D Én nem szimpatizálok vele és én nem őt tartom a kp megoldásának és igazi Pirlo utódnak mint ahogy sokan beállítják. Ettől függetlenül nem azt mondtam, hogy rossz játékos vagy suta. 20 méter? Alapvonalról a 16Elé mondjuk? nálam az esetleg erős közepes passz ha nagyon optimista akarok lenni

Csak Csucsu 2022.03.25. 07:24:21

Sandro Tonalit kellene leigazolni esetleg nem a tucat játékos Jorginhot csak hogy cukrozzalak még titeket :P

Csak Csucsu 2022.03.25. 07:30:23

@Shyr Kahn: egyébként az 2 gólpassz amit felsoroltál volt neki egész szezonban. Most nézem transfermarkton :)

Pavel1988 2022.03.25. 09:25:05

@Shyr Kahn: Kérlek olvasd vissza a kommentem, ebben sokkal inkább megvédem Jorginhot:)

@Csak Csucsu: Jorginho minden évben 3300 perc felett játszott amióta a Chelseaben van, azt hiszem ez alapján már nyugodtan lehet alapembernek hívni:)
Leginkább az jelenti a különbséget Arthurhoz képest (ezért lát jól a pályán sztem), mert képes vertikálisan is passzolni, megtalálja a legkisebb réseket a sorok között és ezt nagyon gyorsan teszi.
Ezzel szemben Arthur átveszi a labdát, tol rajta 3-5-t és hátra vagy oldalra passzol, olyan helyre ahol -ugyan nincs ellenfél- de támadást sem lehet elindítani.
Arthur egy tiki-taka játékban lenne jó(ugye ez akkor működik amikor előnyt kell őrizni), támadó foci irányítására alkalmatlan.

Amikor azt írtam, hogy nem Jorginhot várom azt nem a tudása miatt írom hanem a kora és az elmúlt években lejátszott percei miatt.

Csak Csucsu 2022.03.25. 09:41:13

@Pavel1988: Már nem tudom eldönteni lehet csak trollkodik Shyr :D
Viszont azért nem kutyaütő Jorginho és ti sem vagytok azok mert kedvelitek csak én óva intek attól mindenkit hogy Jorginho ideigazolása lenne a várva várt megoldás.

Shyr Kahn 2022.03.25. 15:56:41

@Csak Csucsu: En nem trollkodom :) Nem igazan ismerem Jorginho-t, igy tavol all tolem, hogy fan-je legyek, de evek ota hianyzik egy stabil, onbizalommal telu tamadobb felfogasu jatekos a kozeppalyarol, aki kepes a regista posztrol szervezni a jatekot. Ahogyan @Pavel1988 kollega irta, Arthur-hoz kepest mindenkeppen feludules lenne. Az hogy masokhoz kepest mennyire jo, mennyire utne meg a nagyon jo szintet az mas kerdes.

Csupan jeleztem, hogy a ket osszefoglaloban latott passzai arrol tanuskodnak, hogy nagyon jol lat a palyan, hiszen mindkettohoz latnia kellett, hogy a jatekos hova erkezik es valahogy a labara kellett varazsolnia a labdat, ami a jelenlegi kozeppalyasaink kozul senkinek sem sikerult a jelenlegi idenyben.

Meg ha ez a ket golpassza is van iden (egyebkent en harmat latok), az amit ez utobbi kettobol lattam klasszis volt.

Nem tudom bevallna-e nalunk, de talan egy probat megerne, ha ertelmes konstrukcioval elhozhato.

Juvino 2022.03.25. 16:42:30

A tegnapi csufos meccset nezve, nekem Verratti es Berardi is tetszett. Igaz, lassan barmilyen csapatot nezek es van normalis elore jatek, el vagyol ajulva.

Lanzafame 2022.03.25. 19:08:13

@Attilio79: az olasz pletykalapok hírei és a klub szándékai közé nem szabadna egyenlőségjelet tenni

Lanzafame 2022.03.25. 19:10:38

@Shyr Kahn: Jorginho nem latványos és nem az alapján érdemes nézni, hogy hány kanadai pontot szerez és hogyan cselez, ő az a játekos, aki az edző meghosszabbított keze a pályán, és diktálja az egész csapat tempóját. Nagy szükség lenne egy motorra.

Barza 2022.03.27. 12:31:39

@Juvino: őket én is nagy örömmel látnám nálunk, Verattit már évek óta. PSG meccset max miatta nézek, dde sajnos még pletyka szintjén sem merül fel a neve. Szerintem Berardi is előrelépést jelentene szerintem, még ha sokan nem nézik semmire.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása