Sky Sport: A Juve visszavonta az ajánlatát?

dybala_paulo_portre.jpgA Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus visszavonta a korábbi ajánlatát, amiben megegyezett Paulo Dybalával, így ha a csatár nem egyezik bele az alacsonyabb bérbe, nyáron ingyen távozik.

Több beszámoló szerint is az argentin csatárral a klub még októberben megegyezett 8+2 millió eurós bérkonstrukcióban, azonban az elmúlt hetekben a dolgok alakulása más irányt vett.

A klub és a játékos is megerősítette, hogy a klub elnapolta a tárgyalásokat februárig vagy márciusig, ami igencsak veszélyes játék lehet, mivel a futballista most már szabadon tárgyalhat az érdeklődő klubokkal.

Az Udinese elleni meccs után La Joya nem tagadta, hogy sok minden történt a napokban, amiről nem kíván beszélni, gólöröme pedig természetesen komoly visszhangot keltett a szurkolókban is.

A Sky Sport Italia legfrissebb hírei szerint a Juventus vezetősége úgy döntött, hogy visszavonja ajánlatát a csatártól, és már csak egy lényegesen alacsonyabb bér mellett készek megújítani a játékos szerződését.

Ennek indoka az lehet, hogy pletykák szerint Paulo Dybala nem válogathat túl sok rangos és jól fizetett ajánlat közül, ezért így a klub alacsonyabb összeg mellett is megtarthatja a csatárt.

Ha Paulo Dybala nem fogadja el az új szerződést, a klub kész elengedni a játékos kezét, így La Joya a Tottenham Hotspur, a Barcelona, az Atlético Madrid vagy az Inter keretében köthet ki, ha hihetünk a pletykáknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9116815300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti78 2022.01.17. 07:29:54

Sztem nagy butaság most szarozni a szerződése részleteivel, mielőbb megkötni és nyáron eladni...

peti78 2022.01.17. 07:37:41

A sandro arthur mckennie bentancur kulu rabiot dybala csapat alap hangon 200milleur...

Attilio79 2022.01.17. 08:03:54

Nem baj, majd rajtunk marad Ramsey, Rabiot, Morata, Sandro meg a többi jóképességű, ám agyonfizetett játékos.
Eleve nincs csatárunk es az egyetlen épkézláb emberrel kezdünk szórakozni?
Morata megvásárlása egyenlő egy öngyilkossággal.
Kean nem kiforrott játékos.
Mindkettő kölcsönben szerepel, tényleg a saját játékosunkkal kell szórakozni?
A vezetőség nagyon elgaloppírozza magát...

venember83 2022.01.17. 08:05:02

@peti78: ha valakinek kell, az most szerződteti kicsit magasabb bérrel, nem fogja senki nyáron leigazolni értelmes összegért. Ingyen távozik vagy marad 4-5 évig.

BigChris 2022.01.17. 08:08:50

@venember83: ahogy már korábban említettem, ez szerintem nagy öngól lesz. Egyetlen kreatív támadó jatekosunk sincs, szabadrúgást senki sem tud lőni. Cumi.

Mark Szabo 2022.01.17. 08:24:12

Akkor kellet volna eladni mikor még ért valamit. A vezetőségnek eleve nem kellet volna 10 milliós szerződést ajánlani neki mindent összevetve, ha TÉNYLEG így történt akkor természetesen a vezetőség ugyanúgy hibás... Akkor jogos volt Dybala megnyilvánulása? NEM így sem

cd1 2022.01.17. 08:28:57

Az is korrekt, h leteszel egy ajanlatot utana meg visszavonod. Persze nem tudjuk mi van a hatterben.

GodPiero 2022.01.17. 08:40:03

@cd1: Az nem merült fel senkiben, hogy a vezetőség 1.5 éve lerakott elé egy 8+2 millás szerződést, de a kis takony fix 10-et akart és nem írta alá - viszont amikor már hajlott volna az eredeti 8+2 millás szerződéshez ( mivel rájött hogy a kutyánaks em kell ) addigra annyiszor volt sérült, hogy visszavonta a klub az ajánlatot?

Lett volna 1.5 éve aláírni...arcoskodott, így járt... mehet ingyen

venember83 2022.01.17. 08:52:07

Nagyon elharapóztak a minősíthetetlen jelzők mostanában, sokszor kellett kommenteket is törölni ezért, így kérek mindenkit, hogy tegyen meg mindent a kulturált beszélgetés folytatásához. Nem vagyunk az NSO-fórum, én pedig nem akarok cenzort/csendőrt játszani.

Shyr Kahn 2022.01.17. 08:54:17

@GodPiero: Szep feltetelezesek, de csupan feltetelezesek, amiket semmilyen sajtohir nem tamaszt ala. Persze a te igencsak Dybala utalo felfogasodba ez szepen beleillik.

Akarhogy is tortent, de ha a klub visszavonja az ajanlatat, akkor irto nagy genyo es ebben a szappanoperaban eppen akkora surmokok, mint amit a sajto (illetve itt ti sokan) allitott magarol a jatekosrol es ugynokerol.

A vezetoseg sok szart csinalt mar. Itt az ujabb huzasuk, ami nem melto a Juvehoz. Es teszik ezt eppen a leggolerosebb, legkreativabb jatekosunkkal.

Most mar csak arra leszek kivancsi, hogy ha ez igaz es Dybala megis marad (ezek utan tudod ki maradna, mer' en a helyeben biztosan nem), akkor ki mit mondd.

Ha ez igaz es nem marad (erre eleg sok az esely, hiszen mar eleve nagyon rossz a viszony, amire ez a dolog mar csak olaj a tuzre... es nem is ertem a vezetoseg mit varna ezek utan a jatekostol), akkor meg meglatjuk mikent jatszik majd az uj csapataban.

DE szerintem ez a hir nem igaz. A sajto szereti Dybala-t mert sokan vagy utaljak, vagy nagyon szeretik es jo osszeugrasztani a nepet. Amolyan CR fele penzfogasi lehetoseg, ha a szerzodesevel kapcsolatban uj spekulacioval jonnek elo.

Ez persze nekik jo. A klubnak, Dybalanak es nekunk nem.

Juventina7 2022.01.17. 08:58:42

Szép kis öngólt rúg a vezetőség. Valamint a klub hitelességét, becsületességét is rendesen aláássa ez a sztori. Ki fog majd ezek után ide igazolni? Ősszel (október tájékán) elvileg megegyeztek az összegben. Aztán kitört az átigazolási balhé, azt kellett elsimítani. Dybala le is nyilatkozta, hogy a klubnak most vannak fontosabb ügyei is, a szerződéshosszabbítás lepapírozását megteszik majd január-február hónapban. Legalábbis a hitelesnek mondott források ezt rebesgették. Ehhez képest az új évben kihátrál a dealből a vezetőség, plusz Arrivabene bedobja a sajtónak ezt a megalázó, személyeskedő nyilatkozatát. Hát ezek után csodálkozunk, hogy Dybala úgy reagált a hétvégi meccsen ahogy? Nem értem a menedzsmentet. El fog menni ingyen, holott az ő igazolása konkrétan 0 euroba kerülne a bérezésén túl, de a csapatban vannak Ramsey, Rabbiot félék, szó szerint kutyaütők, de mégis Dybalát emelte ki Arrivabene a nyilatkozatában. Agyrém az egész. Bárkit hoznának, min. 30-40 millió euro, ugyan miből? És mi a garancia arra, hogy egyáltalán beválik. Persze az viszont rendben volt, hogy a filléres Pirlo után 9 milliót fizetnek Allegrinek, akkor nem kellett spórolni? :) (Ez nem Allegri ellen szól, hanem az anyagi szempontok miatt mondom.) Őszintén szólva nem nagyon hiszem, hogy ezt a kapcsolatot meg lehetne menteni, Dybalánál az elmúlt napok eseményei betették a kaput. Nem azt mondom, hogy egy játékos a klub felett áll, de az utóbbi években olyan eszement döntéseket hoz a menedzsment, ami teljesen szembemegy a régmúlt alapértékekkel, elvekkel. De látjuk azt is, hogy már nem ezek számítanak. Nekem most egy dolog lebeg a szemem előtt: Marotta izés szerződése lejár szezon végén, addig valahogy észhez kell téríteni Agnellit, és igenis hunyászkodjon meg a kobra előtt. Arrivabene, Cherubini pedig mehet amerre lát.

GodPiero 2022.01.17. 09:00:50

@Shyr Kahn:
"A vezetoseg sok szart csinalt mar. Itt az ujabb huzasuk"

Ezek is csak feltételezések...

"Most mar csak arra leszek kivancsi, hogy ha ez igaz es Dybala megis marad "

Hova menne? Ki adna neki 10 milla fizut?

Ezek után az lesz az igazi cig@ny dolog dybala részéről, ha kevesebbért aláír máshova...

The king of alibis 2022.01.17. 09:03:30

Engedjük el ingyen a legjobb játékosunkat, a bohócok simán tudják majd pótolni

Apuleius 2022.01.17. 09:08:02

@GodPiero: Ezt a "kis takony" szöveget fejezd be. Ez amolyan utolsó figyelmeztetés.

delpi0823 2022.01.17. 09:12:43

@Attilio79: Nem baj,majd hozzuk scamacskat 40 millioert majd keannel csak igy verdesik makd a golokat.........Meg lehet ramseyvel hosszabbitanak majd neki adjak azt a 10 millios bert,ebbol a szabalmas vezetosegbol azt is kinezem..........

delpi0823 2022.01.17. 09:23:51

@GodPiero: Igen,biztos igy volt ahogy mondod........Elotte mwg arrol beszeltek hogy 12 milliot akar,persze az is csak kitalacio volt,most mar a te elmeletedben 10.........Aztan mint kiderult jo volt az 8+2nek is amit ajanlott a klub,amit el is fogadott Paulo,aztan visszavonjak azt is.Itt nem Pauloval van a gond hanem a szanalmas vezetosegunkkel ez a bohoc Arrivabane mar most latom nem lesz jobb Paraticitol se egy fokkal se.A ferrarinal is megbukott az a szerencsetlen,a focihoz abszolut semmi koze,aztan ide jon arcoskodni majd o lesz a nagy rendrako.........

Thuglife! 2022.01.17. 09:25:07

Végre a vezetőség kezd felvenni egy olyan felfogást amit már rég alkalmazni kellett volna.Nagyon remélem hogy ez a Dybala affér lesz a fordulópont és innentől kezdve nem a játékosok és ügynökök kénye kedve szerint osztogatjuk a szerződéseket hanem teljesítmény és a klub anyagi lehetőségeihez mérten.

2022.01.17. 09:32:46

A "legjobb" játékosunk idén 4 db akciógólt lőtt 22 forduló alatt... Ez idő alatt Immobile 15-öt, Vlahovic 14-et. A tényeket nem kell megmagyarázni, makacs dolgok. Tudom, nem csatár, meg nem neki kell rúgni a gólokat, de azért adjunk neki 10 milliós fizut 5 évre...
Na, mindegy. Én befejezem ezt a Dybala dolgot. Úgysem én döntök, hanem a klub. Semmi értelme ezeknek a oltott-oltatlan szintű veszekedéseknek.
Ha marad sok pénzért, akkor legalább lőjön sok gólt és ne feküdjön a gyenguszon. Ha nem marad, akkor sok szerencsét máshol.

Shyr Kahn 2022.01.17. 09:34:43

@GodPiero: A vezetoseg sok szart csinalt mar: ez nem feltetelezes. Nezd meg a jelenlegi keretet es egyes jatekosok teljesitmenyukkel ossze nem merheto beret.

Shyr Kahn 2022.01.17. 09:41:55

@MGB75: 21 merkozesen szerzett 10 golt (plusz jonehany golpasszt es kulcspasszt osztott ki). Es nem 4 volt belole az akciogol. Kerlek szamolj utana.
Kerlek mutass ra arra a jatekosunkra, aki ennel tobbet tett le iden az asztalra.

Immobile es Vlahovic egyarant mas poszton jatszik. Az a 10 milla mar 8+2 sem (a 8 lett volna a fix fizu es nem fix 10), ha igaz ez a pletyka.

Azzaro10 2022.01.17. 09:42:16

Sztem pofonegyszerű a dolog, akármilyen is Dybala meg akármit mond róla itt mindenki, nem ő szegte meg a szavát. A vezetőségnek kéne példát mutatni, szavahihetőnek, hitelesnek lenni. Ha megállapodnak valamiben és utána viszakoznak az az embereket minősíti. Ezek után felmerül majd minden játékosban a kérdés, akár itt van, akár érkezne, hogy vajon velük is megcsinálják ezt? A másik, Arrivabenenek nem a sajtóban kellene beleállni a játékosokba hanem személyesen a zárt ajtók mögött. Sajnos nagyon rossz üzenete van ennek. A másik meg engedjük el Dybalat, oké de sztem azt senki nem gondolja komolyan hogy ezek a zsenik érdemben pótolni tudják.

JeetTrader 2022.01.17. 09:43:29

Számomra nyilvánvaló, hogy nem ismerünk minden részletet az ügyben. Az újságírók cikkei alapján alkotunk véleményt, amelyek hitelessége sokszor kérdőjeles. Ha hihetünk a híreknek a szándék megvolt elvileg mind a két fél részéről, de valami miatt kisiklott az ügy.

Ami nem megy nem kell erőltetni. Nagyon fogom sajnálni ha elengedjük, mert véleményem szerint előbb kéne mások bérét megvágni, pl Ramsey, mint szarozni a jelenlegi helyzetben Dybala pár milláján.

Az a legnagyobb bajom, hogy akár lehet rá számítani akár nem, ha játszik nem kérdés h képes érdemi különbséget jelenteni. Pótolni nyilván nem fogjuk tudni ha elmegy mert pénzt látunk érte és a piacon sem tudom kit lehetne elhozni és honnan. Ergo ezzel az üggyel csak veszíthetünk...

Azt sem értem miért nem lehet nagyobb bónusszal ajánlani...5+5 aztán jónapot kívánok. Ha teljesít megkapja, ha nem a papír kutyát nem érdekel h miért, csak a felét keresi.

Keniíi 2022.01.17. 09:50:58

Tehát a vezetőség megint kapufát rúgott. Érdekes, ohgy itt a kommentelők nagy része is olyan akiknek ha azt mondanák, hogy ok új szerződés és holnaptól kevesebbet kapsz simán aláírnák. :D Komoly! Bocs, de ha én megállapodok a munkálltatómmal, hogy mennyit fogok keresni és utána az nem képes tartani a szavát, hogy lesz az, hogy én leszek a hibás? :D Lehet itt mondani, hogy 'jó, de ne hasonlítsunk egy agyonfizetettet egy átlagos keresetűhöz' erre meg azt tudom mondani, hogy aki így fogja fel az meg is érdemli azt ahol tart. :) Hozzá téve, hogy az Agnelli family se arról volt híres a COVID alatt meg most sem, hogy épp pénz szűkében lennének. A vezetőségnek kéne először eldobnia a fizetése nagy részét, amiért össze hozták ezt a fost, de persze azt mindenki tudja, hogy Agnelli bácsi sose lesz ezen a szinten.

Gaben Smith 2022.01.17. 09:51:28

@Attilio79: igazából nem az a baj ,hogy távozik az a baj ,hogy ki jön a helyére , de igazából még ez se lenne baj csak Morata tuti távozik és Kean-ért egy zsák labdát nem adnék tehát nem marad támadónk és hirtelen 3 ember tpótolni plussz kp-ra és védelembe igazolni....ejjj Paratici ,hogy a petrencés rudat nyomják tövig neked...

venember83 2022.01.17. 09:54:51

@delpi0823: "ez a bohoc Arrivabane mar most latom nem lesz jobb Paraticitol se egy fokkal se."

Az előző kommentemet töröltem, inkább átfogalmazom. Paratici távozott, ő sportigazgató és vezérigazgató is volt Marotta távozásával, láttuk, hogy milyen jól ment neki, sajnos nem olyan csapatot hagyott maga után, amelyik felfelé kapaszkodna magasztos célokat szem előtt tartva. Most Arrivabene vezérigazgató, a feladata a klub gazdasági és pénzügyi rendbetétele, de természetesen a sportügyeket sem hagyhatja teljesen figyelmen kívül, azokkal viszont Cherubini foglalkozik, inkább őt tekinteném Paratici utódának/örökösének. Ha nem tévedek, Agnelli és az igazgatótanács/részvényesek gyűlése éppen azért nevezte ki Arrivabenét, hogy a klubot gazdaságilag és pénzügyileg rendbe tegye Paratici után, akinek nyilván egyéb céljai voltak (CR, BL-siker stb.).

Ezért nem tartom szerencsésnek Arrivabene és Paratici összehasonlítását, mert teljesen más a megbízásuk, miközben arról se feledkezzünk meg, hogy egy nyári mercatót és egy félévet tudhat maga mögött az új vezetőség, kissé korai máris hurkot tenni mindenki nyaka köré.

Juventina7 2022.01.17. 09:56:13

@Gaben Smith: Egy zsák labdát nem adnál, de konkrétan aranyat fogunk, mert '23-ban életbe lép a KÖTELEZŐ kivásárlási záradék, vagyis a nyakunkon marad. Szép munka.

Attilio79 2022.01.17. 09:57:37

@JeetTrader: Az a probléma, hogy csk.-ként a hierarchiában, kommunikációban is több/nagyobb a szerepe, ezért az, hogy de Ligt alapból többet keres, az elég nevetséges. De Ligt semmit nem tett az asztalra még, nem volt kezdő még egy teljes szezonban sem!
Végigmehetnénk a játékosokon egyesével, lenne értelme, kihegyezve a kutyaütőkre.
Egyébként Allegri is odapakolt Rabiotnak egy kedves bekiabálást az udine elleni meccsen, végre, jó ilyet hallani...
Szóval mindent figyelembe véve elég érdekes a vezetőség hozzáállása.
Dybala kire nézett a lelátón? A felvételek szerint Nedved volt ott. Nedved is követhetné Paratici barátját, amennyiben ő kever.

venember83 2022.01.17. 10:00:25

@Attilio79: Dybala lehet, hogy tényleg egy barátot keresett. De már csak Pavelt találta ott, aki a fejleményekből ítélve talán mostanra már nem is annyira a barátja, s erre utalt La Joya. Nyilván feltételezés, de ilyen tartalma is lehet az üzenetnek.

Gaben Smith 2022.01.17. 10:02:51

@Juventina7: nem ismerem a megállapodást,szóval kötelezően ki kell vásárolni vagy kitáncolhatunk belőle?

Attilio79 2022.01.17. 10:06:19

@Gaben Smith: Ezaz! Konkrétan lenullázunk mindent. Ehhez hozzájön/jöhet Chiellini távozása, Chiesa húzóemberkénti elvesztése is elég meghatározó, annak tekintetében, hogy mikorra nyeri vissza a formáját.
Ha lenullázzuk a támadó szekciót, vélhetően többen mennek, csak nem a selejtből, azaz kilátásban lehet egy nagyobb játékos mozgás. A kérdés az, hogy kik tudnak jönni, de a selejt a nyakunkon marad(hat).

steven.h 2022.01.17. 10:07:19

@Shyr Kahn: Az a baj a feltételezéseddel, hogy azokat a béreket, amiket Ramsey, Rabiot, de Ligt stb kap nem Arrivabene és nem is Cherubini műve, hanem leginkább Paraticié. Ebből a sz@rból kell most visszahozni a csapatot és a költségvetést is kisimítani, hogy lehessen érdemben majd erősíteni és beszélhessünk arról, hogy érkezik esetleg Vlahovic vagy bárki érdemleges erősítés, mivel úgy állunk, hogy kellene 2 középpályás minimum, kell csatár, kell szélső is és a Bonucci Chiellini párost is cserélni kell, szóval nem csodálom hogy elkezdtek sakkozni a számokkal és 10 millió 4 évre az 80 millió EUR a költségvetésben.

Ebben a sztoriban, ha bármi igaz belőle, mindkét fél sáros, bár az is tény, hogy tényleg lassan másfél éve húzódik ez a sztori, tehát még Paratici indította el a szerződéshosszabbítást valószínűleg, ő meg látjuk mit művelt a csapattal 2 év alatt...

Egyébként a legnagyobb gond itt szerintem a sajtó, mert könnyen lehet hogy olyan spekulációk látnak napvilágot, aminek semmi alapja, de cserébe mindkét fél hiheti azt, hogy klub vagy játékos rejteget infót ami ilyen kinézegetésekhez meg feszültséghez vezet. Vlahovic sztoriban ennyi volt úgy tűnik, kellett úgy címlapsztori és ez az elhúzott szerződéshosszabbítás tökéletes táptalaj erre.

@Thuglife!: egyetértek

@JeetTrader: Neki érvényes szerződése van, hála Paraticinek, így nincs tárgyalási alap, nem fog belemenni semmilyen csökkentésbe. Gondolom ezt főleg amiatt, mert ha lenne hajlandóság akkor már eltakarodott volna innen kisebb bérért játszani.

@Azzaro10: Én azon a véleményen vagyok hogy egy játékos sem lehet a klub felett. Ezért volt alapvetően gondom már a Ronaldo transzferrel is és itt az utóhatása most Dybalával és a feltételeivel. Nekem jelenleg sokkal szimpatikusabb amit Maldiniék csinálnak a Milannal és a Donnarumma bizniszben sem engedtek a játékosnak és az ügynéknek.

Attilio79 2022.01.17. 10:07:51

@venember83: Erre nem gondoltam, valóban... Ha a barátok elvesznek, lényegesen átír pár fejezetet az életben.

Azzaro10 2022.01.17. 10:19:26

@steven.h: Egyetértek veled abban hogy egy játékos sem lehet a klub felett de itt most pont nem erről van szó. Pont jó amit felhozol a Milannal kapcsolatban. Ott Maldiniék megmondták Donnarummanak hogy figyi mi ennyit adunk ha tetszik jó ha nem el lehet menni. Ez így őszinte és korrekt volt. Itt meg az derül ki ha igaz, hogy megállapodtak Dybalaval hogy mennyi az annyi, szavukat adták, és utána valamilyen oknál fogva visszakoztak. Sztem ilyet egyszerűen nem tehet egy vezetőség mert teljesen hiteltelen lesz. És most tekintsünk el Dybalatol, ugyanígy gondolnám ha akár Bernardeschirol vagy akármelyik játékosról lenne szó mert ez nem korrekt.

Gaben Smith 2022.01.17. 10:25:37

@Attilio79: Chiesánál esetében az ilyen sérülések után az is előfordulhat ill. elő szokott ,hogy az adott játékos nem tud olyan szinten játszani mint a sérülés előtt.

2022.01.17. 10:27:27

@Shyr Kahn: Én a gólok számát a bajnokságra értettem! Nem a kupákra, stb. ott pedig 4 akciógólt lőtt, 3-at tiziből. Kérlek, számol, nézz utána!
Ezt meg hagyjuk, hogy a többi mit csinál. Ilyen szar, gyenge keretnél ez szégyen, mindenkire nézve. De nem érdekel! LESZAROM, MI LESZ Dybalával!
Remélem, érthetően fogalmaztam. Egy biztos. Soha a büdös életben nem fog tudni meggyőzni egy Dybala fan, hogy mekkora spíler. Teljesen fölösleges magyarázkodni, győzködni!

Attilio79 2022.01.17. 10:28:33

@Gaben Smith: Így van, azaz, ott is vesztésre ál a Juventus.
Szóval húzóemberek tekintetében lassan számolhatnánk Ramseyvel (ha-ha).

2022.01.17. 10:32:48

@Shyr Kahn: Egyébként pont azt magyarázod, amit említettem. Tudjuk, azért lő kevés gólt, mert más poszton játszik, mint Vlaho, vagy Immobile. Ezt írtam. :D De közben meg ő az ügyeletes gólvágónk. :D Mindenki tőle várja a gólokat. Aha, értem. :D
Ha nem megy neki a góllövés, akkor más poszton játszik. Érdekes, pár éve még bírt lőni 22 gólt a bajnokságban. Tudom, akkor is más poszton játszott. :D Hagyjuk ezeket a nevetséges magyarázkodásokat. Én részemről befejeztem. Soha többet nem fogok egy Dybalás cikkhez sem hozzászólni, mert úgysem tudjuk egymást meggyőzni az ellenkezőről. Meddő vita. És nem is vagyok kíváncsi az ilyen fideszes stílusú magyarázkodásokra, hogy még az is meg van magyarázva, hogy a fekete az fehér.

Gaben Smith 2022.01.17. 10:38:26

@Keniíi: Ezt Te sem hiszed el. Természetesen amikor bruttó 400 ezret igérnek aztán ha csak 300 ezer lesz akkor természetes ,hogy nem fogadod el, de egy alkalmazott nagy valószínűséggel nem azt csinálja amit szeret és nem a legmagasabb szinten.
Egy focista aki szereti a klubját és van önkritikája valamint megvizsgálja jelen helyzetben a klub gazdasági lehetőségeit az nem azt fogja nézni ,hogy némááá a fapapucsosnak kétszer annyit adnak tud még venni 80 ferrarit az évben én meg csak 10-et.
Pontosan ,hogy ilyen szinten már fölösleges kapzsinak lenni ha pedig valaki az menjen más csapathoz.
Teljesen érthető ,hogy az idei több sérülés és sürű kondició és formaingadozás valamint a kora miatt nem kaphat ennyi pénzt a legnagyobb baromság lenne 8+2-t adni neki 5 évre .
Ettől függetlenül a baj az elengedésével pedig az ,hogy a nyáron kiürül a csatársorunk kb mindenkit meg nem lehet pótolni egyszerre.

Attilio79 2022.01.17. 10:45:53

@MGB75: Dybala megosztó személyiség, nem egy világsztár és nem is lesz, viszont az egyik kiemelkedő játékosa jelenleg a Juventusnak, annak a csapatnak, akinek (vélhetően) több éve szurkolunk.
Jelenleg a klub elég nagy problémával küzködik. Legalább az értékeinket meg kellene becsülnünk, mert nincs túl sok.
Lehet szerződtetni zsoldosokat, de nincs bennük sok köszönet, sőt, inkább most azzal küzdünk, hogy ezeket belátható időn belül el kellene takarítani.
Szóval nem azokat a lovakat kell ütni, amelyik bármennyire is, de még húznak...

Juventina7 2022.01.17. 10:46:06

@Gaben Smith: "The agreement entails the obligation for Juventus to definitely acquire the player’s registrations rights, subject to
the achievement of certain given sporting objectives by the end of the season 2022/2023." A bizonyos sportcélok legtöbbször BL helyezést takar, végül is, ha jövőre is sz..k leszünk, nem veszélyeztet minket a véglegesítés veszélye. :D Hogy ezen túlmenően mik vannak még a háttérben (tehát hogy egyéb esetben is kifarolhatunk-e a dealből), azt sosem tudjuk, mi csak a nyilvánosan elérhető részleteket láthatjuk.

Gaben Smith 2022.01.17. 10:48:28

@Juventina7: összeállt a kép:D azért nem akarunk az első négyben lenni ,hogy ne kelljen megvenni Kean-t :D viccen kivül remélem inkább mérkőzésszámhoz vagy egyéni teljesítményhez legyen kötve :)

Gaben Smith 2022.01.17. 10:50:53

@MGB75: a probléma az ,hogy nincs is posztja sosem tudtad megmondani Ő mi is pontosan annyira keszekusza a mozgása meccs közben ,hogy nem is lehet tudni. Ő pont annak a játékosnak a mintaképe aki elégeti az összes energiáját a fel-le futkosással és amikor elől van már nem jut energia/koncentráció a befejezésre.

venember83 2022.01.17. 10:53:20

@Gaben Smith: meg Chiesát a szakadt térdszalagjával.

Keniíi 2022.01.17. 11:05:02

@Gaben Smith: Sajnos már a ferraris fogalmazásodból készíthető, hogy szűk látó körű vagy. Megkell tanulni nem pénzben számolni hanem százalékban! És igen itt most nem Dybalan van a hangsúly. Azon, hogy volt egy megállapodás ami előbb utóbb ki is fog derülni a klub pedig kihátrált belőle. Nyíltan ment a szapulás. Ez az első eset és vajon mennyi lesz még? Ki az aki ezek után ide akar majd jönni?

GodPiero 2022.01.17. 11:30:57

@Keniíi:
" Azon, hogy volt egy megállapodás ami előbb utóbb ki is fog derülni a klub pedig kihátrált belőle"

Ha te szeretnél venni pl egy autót és lebeszéled a tulajjal, hogy téged 10 milláért érdekel, de húzzátok-halasztjátok az adásvételit és végül 1.5 év múlva eljuttok a szerződés aláírásáig, de akkorra a kocsi 1.5 évvel idősebb, több sérülés van rajta, sokszor nem indul/használható akkor gondolom te sem adsz érte 10 millát, hanem logikusan megpróbálod átbeszélni a részleteket...

Itt kb ugyan ez történt....

Juvino 2022.01.17. 11:45:48

Es Dybala a 12+bonusz igenyet adta le 8+bonuszra. Tehat ott elengedett par ferrarit.

Thuglife! 2022.01.17. 11:58:54

@GodPiero: sőt ha senki másnak nem kell az az autó...akkor még az a fura helyzet áll elő hogy te diktálsz..ó édes Istenem a klub diktál...nem ezt vártuk az új vezetéstől?
Majd ha Ramsey és Rabiot szerződéshosszabbítása lesz aktuális akkor is keménytökű lesz a szőke szikla de addig is kár rájuk mutogatni mert jelenleg nem tehetnek semmit a szerződésükkel és érdeklődő sincs.

steven.h 2022.01.17. 12:13:26

@Thuglife!: Hát azért én nagyon remélem, hogy az utolsó mondatod soha nem lesz aktuális, mert már rég nem lesznek itt, mire ez az eshetőség lenne, hogy hosszabbítani kellene velük...

venember83 2022.01.17. 12:13:45

@Thuglife!: Beppéből kinézem, hogy lecsap Dybalára. De mire lejár Dybala szerződése, már hetedhét megyehatáron túl lesz, ahogy az történt Pipita esetében is.

Gaben Smith 2022.01.17. 12:17:36

@Keniíi: inkább a Te fogalmazásodból derül ki ,hogy pénzbaszó vagy így fogalmad sincs arról milyen értékek vannak azon túl....főleg olyan szinten ahol sosem voltál...

Wizzurah 2022.01.17. 13:42:15

Én örülök, hogy tökös a vezetőség, én is visszavontam volna az ajánlatot, ami le lett téve nem tegnap, húzta az időt. Sérülékeny, nem kiegyensúlyozott, idén kiemelkedik egy szar csapatból, de komolyabb ellenfelek ellen neki sem megy. Abszolút nem méltó a 10-es mezre, sem a csapatkapitányi karszalagra, szépíthetjük akárhogy. 28 éves. Ha nem írja alá, menjen csak 5 évre sok fieztésért az interbe, ami most szép és rózsásnak tűnik, de hosszútávon ugyanaz lesz, csak veszteséggel szállnak ki az öregedő játékosokból. Ezt várom el a vezetéstől, igenis nem a játékos diktál, hanem a klub, a játékos van a klubért, nem fordítva, ha nem tetszik, akkor menjen el, csak azt sajnálom én is, hogy nem tudott erre a vezetőség időben rájönni és eladni egy kis apróért, de fene bánja, ha hisztizik, akkor húzzon a fenébe ingyen is. Remélem most nem ezt a durcis kisfiús gólörömöt kell néznem nyárig, véget érhetne a Dibszi sága végre vagy így, vagy úgy, mert ez nem tesz jót senkinek.

m.martin91 2022.01.17. 13:49:44

Egyetlen egy komoly, európai élcsapatban sem lenne kezdőjátékos Dybala, így értelemszerű, hogy ekkora bérigénnyel nem kell senkinek sem. Teljesen normális, amit a klub csinál, maximum abból a szempontból nem az, hogy alacsonyabb összegért sem kellene vele hosszabbítani. Könnyen lehet, hogy erre is játsszunk, hogy így a játékos nem fogja aláírni a szerződését, és durcásan távozik. Ha Dybalának lenne esze, akkor Insigne útjára lépne, és megpróbálná eladni magát Amerikába, ahol még kulcsjátékos lehetne azon a 15-20 meccsen, ahol pályára lép az adott csapatában, és mellette még magasabb bérrel is rendelkezne, mint Európában bárhol.

GodPiero 2022.01.17. 14:20:41

@Juvino: A klub az 5 millás ajánlatát emelte 8 + bónuszra tehát ott adott néhány Ferrarit...

Type-R 2022.01.17. 14:24:32

én 2m fix és 8m bónuszt adnék. ebben benne lenne meccsrelépések száma, edzés- és meccsteljesítmény, esetleges kihágások. nem csak adnék ilyen feltételeket, hanem mindenkinek.

Juvino 2022.01.17. 14:43:40

@GodPiero: ezt hivjak megallapodasnak. Kb feluton talalkoztak.

Juvino 2022.01.17. 14:52:52

Mostmar nem csak Ronaldo-Dybala van,hanem Fidesz is:)))) Beszaras! Sztem fogjuk ra Orbanra,h ő kurta el! Addig sem vitatkozunk:)

Juvino 2022.01.17. 15:11:10

@GodPiero: az autos hasonlattal csak annyi a baj, h ezt a 8+bonusz osszeget par hete alkudtak ki ugy,h mindketten engedtek, nem masfel eve. Tehat az auto araban masfel eves alkudozas utan par hete megegyeztek. Na ezt rugta fel a klub. Ezt akarhonnan nezed nem korrekt!

Rikster91 2022.01.17. 15:11:14

Én szeretném, ha maradna, de nem tőle kell elvárbi a vezér szerepet, hiába is szimbolizálja ezt a 10-es mez és a kiemelkedő bér. Amúgy is magam részéről 40% fix bért és 60% bónuszt adnék neki, legyen meg a motiváció, azt is 3 évre, úgy hogy a negyedik opcionális lehet.
Technikailag nagyon rendben van és fazont is tud adni a csapatnak, viszont ebben a förtelmes csapatban azért nekem ne mondja senki sem, hogy 40 méterre kell visszajönni labdát kérni azzal felérni es végén bevágni majd minden meccsen gólt verni...ez Ronaldonak sem menne olyan könnyen. Azért mikor annyira TOP volt ő is akkor mögötte a kp-n olyanok is játszottak akik 20 méterre feltudták egyenesen, laposan passzolni a labdát vagy azonnali perdítéssel továbbtenni. Hol van már ez a kp...lehet nem is lesz ilyen a következő 10 évben sem.

Én nem tartom feltétlen hibának, hogy vissza lett vonva a vezetőség részéről a korábbi ajánlat. Olyan bére lenne, amiért dolgoznia is kell, hajtania kell, 10-es mezhez méltó teljesítményt letenni és irányt mutatni a fiatalabbaknak, ha már cséká. Ezt várnám tőle, nem azt a lesújtó kinézést a lelátóra.

Thuglife! 2022.01.17. 16:37:15

@venember83: nem tudom erősebb lenne e Beppénél az ellenszenv a Juve felé és bosszúból leigazolná vagy győzne nála a józan ész,az ésszerű költekezés,hisz ő Ronaldót sem akarta.
De azt hiszem az a legrosszabb forgatókönyv lenne ha ingyen vinnék és úgy beválna mint Calhanoglu.
@steven.h: fogalmam sincs hogy lehetne megszabadulni tőlük a szerződés lejárta előtt.kölcsönadni és állni a fél fizetést.

Pepito1982 2022.01.17. 16:38:08

Én nagyon szeretem Dybalat. Szeretném ha megtartanank, illetve maradni akarna. Viszont próbáljunk meg a vezetőség fejével gondolkodni. Valószínűleg nyáron ramegyunk Vlahovicsra és dönteni kell, vagy ő vagy Dybala. 4-3-3-ban elől középen Vlaho, szélén Chiesa, Berna, Kulu. És akkor nem éri meg Dybala fizujat fizetni ha sokat sérült, én így látom. De szeretném ha maradna és a szerb is jönne.

Del Pybala 2022.01.17. 17:19:16

@Pepito1982: Nem tudjuk milyen allapotban ter vissza Chiesa, Berna kuka, Kulu kuka. Morata kuka, Kean kuka. Ki is jatszana elol?

Shyr Kahn 2022.01.17. 17:20:53

@Pepito1982: Megis miert gondolod, hogy a Juventus-ban null kilometeres Vlahovic majd megvalto lesz? Szep dolog az idealizmus, de Vlaho-nak akkor van ertelme, ha kozben valaki ki tudja szolgalni (mondjuk eppen Dybala).

@Gaben Smith: Sosem volt meg a posztja... nyilvan akkor sosem tudtak volna az edzok sem hasznalni. Papiron O seconda Punta, amugy valojaban egy trequartista/seconda punta. Ez lehet az elmeleti sikon nem egy kialakult poszt, de a goljaibol es mozgasabol/passzaibol itelve nekem eleg jo pozicionak tunik es ugy tunik tudnak mellette jatszani a tobbiek is a nelkul, hogy egymasba szaladnanak... sot mintha jo passzok is sikerulnenek a pozicion kivuli embertol.

Ezek a kiejelentesek, hogy Ot meg ennyire sem kellene megtartani, meg sehol sem lenne szerepe eleg nevetsegesek, latvan az idei evet es azt hogy Sarri alatt az ev jatekosa lett (CR elott).

Ha elmegy egy masik nagy csapatba, kivancsi leszek majd mit mondanak sokan, ha jol jatszik... Megmondom: semmit. Sajnos Dybala olyan, mint CR. Talalsz sok utalot, de olyat is aki szereti.

Pontosan ezert jo a sajtonak kitalalnia barmilyen hirt vele kapcsolatban. Lathato, hogy hatalmas olvasobazist mozgat meg. Nem is beszelve az online cikkekrol, ahol meg kommentelni is lehet.

Ez a hir a sajto/media szamara a legjobb.

Wizzurah 2022.01.17. 19:15:43

Amikor valakit ki kellett szolgálni, akkor Dibszi általában eltűnt a süllyesztőben. Abban nem igazán jó.

delpi0823 2022.01.17. 19:31:24

@Pepito1982: Ne ringassuk magunkat alomvilagba sztem.Vlahovic valamelyik premierleague klubban fog kikotni nagy valoszinuseggel.Mi meg majd hozzuk Scamacskat 40 millioert,ettol a vezetosegtol kb ez telik ki nem tobb.Ezert is de jo lesz megszabadulni Dybalatol sokak szerint.......Jovore meg majd cel lesz a 8-10ik helyen vegezni.Majd scamacska meg kean verdesi majd a golokat,csak helyzetet nem tudom ki fog teremteni nekik ha mar Dybala se lesz es meg Chiesat se tudjuk mikor ter vissza.Majd a bombaeros kozeppalyank biztos megtaltosodik.........

MdewC 2022.01.17. 19:33:59

@Wizzurah: @m.martin91: @Type-R: ezekkel a kommentekkel csak egyet érteni tudok.

Pepito1982 2022.01.17. 20:06:01

@Del Pybala: Berna kezd formába lendülni 2 év után :)

Pepito1982 2022.01.17. 20:07:42

@Shyr Kahn: én csak remélem hogy leigazoljuk és jó lesz, de mondom én megtartanam Dybalat, csak próbálok a vezetőség fejével gondolkodni.

Shyr Kahn 2022.01.17. 22:11:58

@Pepito1982: A vezetoseg fejevel gondolkozva (nem tudvan a reszleteket) is kerdeses miert merult fel Dybala elengedese... mert hogy ez azt eredmenyezheti az bizonyos.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása