Agresti és Di Marzio: „Dybala helyzete változatlan”

dybala_paulo_golorom_zenit.jpgAz elmúlt napokban szárnyra kaptak pletykák Paulo Dybala szerződéshosszabbítása esetén, most pedig Gianluca Di Marzio és Romeo Agresti is beszámolt a fejleményekről, vagyis leginkább azok hiányáról, mivel véleményük szerint semmi nem változott ez ügyben. 

Gianluca Di Marzio a következőkről számolt be: „A Juve arra kérte Paulo Dybalát, hogy várjon február végéig a szerződéshosszabbításra vonatkozó döntéssel. Az ok? A klub gazdasági nehézségei, illetve a bizonytalanság, ami a legjobb négy hely egyikének az elérését illeti. Sem Paulo Dybala, sem pedig a Juventus nincs a szerződéshosszabbítás ellen.

A Juventus felfüggesztette a tárgyalásokat Paulo Dybalával és a többi játékossal a szerződéshosszabbítások tekintetében február végéig.

Paulo Dybalát a klub kiértékeli technikai és hozzáállásbeli szempontból a következő hetekben, hogy a vezetőség megértse, valóban érdemes-e az előzőleg kialkudott bér mellett hosszabbítani a játékossal.

Romeo Agresti pedig a következő információkat osztotta meg: „Október elején a Juventus minden tekintetben megegyezett Paulo Dybalával 8 millió eurós alapbérről és 2 millió eurós bónuszokról.

A legutóbbi tárgyalás során, amely decemberben volt, a klub arra kérte Paulo Dybala képviselőit, hogy napolják el a szerződéshosszabbítás aláírását februárig bürokratikus és adminisztratív okokra hivatkozva. Tehát mindenre csak a januári mercato után kerülne sor.

A mai napig semmi mást nem ajánlott a klub Paulo Dybala képviselőinek az októberi megállapodáshoz képest: nem érkezett ajánlat alacsonyabb bérről vagy bármilyen módosított feltételről. A tervek szerint Jorge Antun február elején fog visszatérni Torinóba.

Paulo Dybala és képviselői számára a prioritást továbbra is a Juventus jelenti, és pontosan ezért tudtak a felek megállapodni még októberben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2216813938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lanzafame 2022.01.15. 14:00:05

"Paulo Dybalát a klub kiértékeli technikai és hozzáállásbeli szempontból a következő hetekben, hogy a vezetőség megértse, valóban érdemes-e az előzőleg kialkudott bér mellett hosszabbítani a játékossal.”

Ha ennek van valóságalapja, akkor nem látják benne, hogy alkalmas húzóember lenne, még egy magához képest is igen gyenge Juventusnál sem. Szomorú.

venember83 2022.01.15. 14:07:28

@Lanzafame: ha már ennek sincs valóságalapja (Di Marzio és Agresti cikkeinek), akkor nem tudom, hogy minek van a Juventus vonatkozásában.

2022.01.15. 16:21:53

@Lanzafame: Érthető, hogy nem akarnak egy olyan játékosnak csilliárdokat fizetni, akire nem lehet állandóan/huzamos ideig számítani, ráadásul 5 évig. Pl Vlahovic már most fényévekkel jobb nála. Rá lehet számítani és termeli a gólokat, ahogy egy támadótól illik és nem az ágyat nyomja állandóan. Ráadásul én Dybalán nem látom azt az akarást, mint pl Chiesán. Ő sokkal nagyobb érvágás, hogy kiesett hosszú időre. Dyb sokszor csak ténfereg a pályán csípőre tett kézzel és nézi, ahogy elfutnak mellette.

Roli921 2022.01.15. 17:07:21

Szégyen amit az elnökség csinál, már rég hosszabbítani kellett volna.

Roli921 2022.01.15. 17:09:54

@MGB75: érdekes hogy Dybala azért szar mert sokat sérült, bezzeg Chiesa egy isten bár évi 20 meccset nem bír egészséges maradni.

2022.01.15. 17:32:27

@Roli921: Dybala évek óta nem tud folyamatosan játszani. Ő abba belesérül, ha meglökik. De az gondolom nem tűnt fel/nem tudsz szöveget értelmezni, hogy Vlahovicot hoztam fel ellenpéldának. Egyből a sérült Chiesát ragadod ki a szövegből, akinél a hozzáállást említettem meg. Gratulálok!

Attilio79 2022.01.15. 17:49:56

Az a probléma, hogy szeretett csapatunk már nem annyira kecsegtető még Itáliában sem, Khedira, Ramsey és a többi gyenguszlakó kialakított egyfajta hozzáállást. Dybaláért pénznek kellene befolynia, mert ő még értéket képviselhetne, amennyiben elengednénk a kezét. A kérdés, hogy Scamacca féle igazolások elegendő minőséget képviselnének? Véleményem szerint nem, azonban sokan ebben hisznek. Masra nem lesz pénz. Ha Morata vagy Kean maradna is és valamilyen csoda folytán Vlaho is érkezne, akkor már csak de Ligtet, Chiesát és Locatellit kellene kifizetni.
Na, de ki az akiért pénzt is kaphatnánk?
Szóval álom, hogy Dybalanál jobb játékost találhatunk az elkövetkező években...

2022.01.15. 17:57:49

@Attilio79: Ahhoz, hogy szintet lépjünk, egyértelmű, hogy nem Scamaccára kell pazarolni a pénzt, hanem minimum Vlahovicra. Nem azért lenne nehéz pótolni Dybalát, mert nincs jobb játékos nála, csak egyszerűen nincs pénzünk egy top támadóra.

Shyr Kahn 2022.01.15. 17:58:45

@Roli921: ++
@MGB75: Vlahovic eddig a Fiorentinaban mutatott valamit. A Juventus (vagy barmely igazi nagy csapat, ahol joval magasabb az elvaras) mas kavehaz.

BigChris 2022.01.15. 18:20:13

@Shyr Kahn: ehhez hasonló jelentéstartalommal bíró bejegyzésem volt egy másik cikkben. Ha jól emlékszem, a Fior-ral játszott már a Juventus, de nem emlékszem egyetlen Vlahovic sem megmozdulásra ellenünk..pedig réges-rég nem a legacélosabb a védelmünk. Szóval én sem érzem a szerb gyerekben a potenciált, bár biztos bennem van a hiba. Itt mindenki őt szeretné.

Attilio79 2022.01.15. 18:28:50

@MGB75: Vlahovic 70 milla + De Ligtből talán 35 + Chiesaból kb.30 + Locatelliből 20? Ez 155, ennyi a tőkeemelés után sem marad és nincs komoly játékos/érdeklődés, akit eladhatnánk.
Ezen felül ott van Kean és Morata megvásárlása. Szóval ezen felül Dybalat pótolni, úgy, hogy nem jön be érte semmi, egyenlő a lehetetlennel, lássuk be.

Wizzurah 2022.01.15. 18:36:45

1. Nem írta senki a hozzászólásoknál, hogy Dybala szar, szóval nem értem miért azzal vágtok vissza. Nem szar, de nem is jó és a közelében sincs ahhoz, hogy 8+2 milliós bér járjon neki.

2. A sérüléseket tekintve nem mindegy, hogy valaki meccsen sérül le hosszú időre sajnálatos módon, mert túl tolja magát, vagy mert 2 havonta elrontja a pici gyomrát....

3. Én hosszabbítanék Dybala-val mindenképpen, évi 4+2 milliós bérrel és adnék neki egy másik mez számot a 10-es helyett. 5 helyett 3+1 évre. Ez így teljesen rendben van szerintem, tükrözi a játékos tudását-értékét és mindent ami kell, koncentrálhatna a játékra vagy a J medicalra.

venember83 2022.01.15. 19:05:21

@Roli921: ha szégyen a vezetőség részéről, akkor a játékos részéről is az.

Roli921 2022.01.15. 20:10:17

@venember83: a vezetőség ajánlott valamit, a játékos elfogadta, majd a vezetőség visszavonta az ajánlatát. Ingatlankereskedő vagyok, ha valaki egy elfogadott ajánlatot visszavon, annak a telefont nem veszem fel többet, mert komolytalan.
Amúgy nem értem azokat akik sokalják a fizetését.
Egyrészt nem a ti pénzének
Másrészt van vagy 6-8 játékos a keretben aki jobban túl van fizetve (de Light, Sanyi, Rabiot, Ramsy stb.
Egyébkent ha ingyen megy az kb 30-40 millio veszteség.
Mostani vezetőségét én Seccoi szintnek látom mióta Marottát kirúgták mert a tulaj azt képzelte hogy attól hogy sok pénzt örökölt már klubbot is tud vezetni.

GodPiero 2022.01.15. 20:11:35

@Wizzurah: Ehhez nem is kell többet hozzáfűzni....

@Roli921: Mindig megvolt a véleményem/oka egy ingyen igazolható, lejáró szerződésű játékosról.... főleg 28 évesen, pályafutása csúcsán....

Thuglife! 2022.01.15. 20:44:32

@Roli921: a klub első ajánlatát ha jól emlékszem épp Dybala nem fogadta el,kevesellte,majd a köv kissebb ajánlatot már elfogadta volna mert szembesült vele a kutyának se kellett.de a klub visszavonta az ajánlatot mert pont másnap sérült le.ez annak az embernek akit azért hoztak hogy rendbe tegye a kiadásokat nem csoda hogy szemet szúr."Egyébkent ha ingyen megy az kb 30-40 millio veszteség"
Ezt magyarázd már el légyszives.ha valaki pont kitölti a szerződést az miért veszteséges?miért számít még az az összeg amennyiért vettük?
Abban sem vagyok biztos hogy pótolni kéne?egyáltalán milyen posztot kell betöltenie a pótlónak?mert ha Vlahovicot emlegetjük vagy Scamaccát akkor nyilván Morata vagy Kean posztjárol beszélünk.

venember83 2022.01.15. 21:22:49

@Thuglife!: nekem úgy rémlik, hogy Sarri alatt nagyon jó szezont hozott, utána kezdtek hosszabbításról tárgyalni. A bérigények az egekben, a Juve alkudozott, közben Dybcsi lesérült, s nem is nagyon tudott felépülni, közben meg a tárgyalások is megakadtak. Jött Allegri, ő középpontba helyezte Dybalát, s jöttek a hírek a megegyezésről, de közben is mind le-lesérült Dybala. Most meg januárt írunk,ő pedig bárkivel nyíltan tárgyalhat, nem kell színfalak mögé bújnia. A Juve meg már nem siet, februárig semmi nem lesz, s közben most télen a pletykák szerint Depay érkezhet erősítésként.

venember83 2022.01.15. 21:28:16

@Roli921: Agresti s Di Marzio szerint a Juve nem vonta vissza az ajánlatot. De ha megtette, akkor ezzel persze vállaltak egy kockázatot. Nagyon szeretném én is tudni, hogy mi történt. De ettől teljesen függetlenül elfogadhatatlannak érzem, hogy egy csk, hűségét bizonygató futballista 1,5-2 évig elhúzza a hosszabbítást. Ez nem méltó klubikoni státuszra törő játékoshoz. Nem tudnám ezt elképzelni Gigiről, Marciről, Barzáról stb., hogy ne is említsem Del Pierót.

Roli921 2022.01.15. 22:23:45

@Thuglife!: hát szerintem ha valakit élö szerződéssel eladhatsz 30 millióért, szerződés nélkül meg ingyen megy el, az veszteség.
@venember83: szerintem most nincs a klub olyan helyzetben hogy tudjon helyette venni valakit, szóval alá kellett volna írni a szerződést. És lehet 2 éve Dybala volt a fasz, de most ősszel a vezetőség kurta el.

Thuglife! 2022.01.16. 00:26:26

@Roli921: ok egy új megközelítést hoztál be ami szerint télen eladjuk.erre nem is gondoltam mert kizártnak tartom hogy bárkinek kellene 30 millióért ha nyáron ingyen viheti.
Akkor 2 hete van hogy eladja magát.ha nem sikerül kénytelen aláírni hozzánk februárban.ha valamiért akkor sem sikerül a deal akkor lehet mondani hogy ez volt a terve.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása