Icardi érkezhet kölcsönben, kivásárlási joggal

icardi_mauro_repul_psg_mezben.jpgMaurizio Arrivabene a minap ugyan arról beszélt, hogy a tőkeemelés nem a téli átigazolási időszaknak szól, hanem a klub pénzügyi helyzetét kívánták így javítani a részvényesek, és ezért a szurkolók ne számítsanak őrült költekezésre a következő hónapban, a pletykalapok szerint a Juventus mindenképpen csiszolgatni kívánja a keretét.

A Tuttosport munkatársa Mauro Icardival kapcsolatos pletykákról számolt be, a Juventus szeretné kikölcsönözni a csatárt kivásárlási joggal, ám semmiképpen nem kötelezettséggel, és az értesülések szerint ezt az opciót részesíti előnyben a futballista is, akivel már többször is egyeztettek a klub képviselői.

Az egykor az Inter csapatkapitányi karszalagját viselő csatár opciója Anthony Martial lehetne, azonban a Manchestertől távozó futballista bérigényei nem hangolhatók össze a vezetőség által előirányzott keretekkel, míg Edinson Cavani feltehetően inkább a Barcelonához igazol, és ezúttal sem fogjuk őt bianconero mezben látni.

A vezetőség nem csak a támadósor tekintetében próbál megoldásokat keresni, Arthur Melo nemrégiben megbízott ügynöke, Federico Pastorello azon dolgozik, hogy kiutat keressen a brazil középpályás számára. A brazil játékos távozása, Aaron Ramsey elengedésével karöltve, már megteremtené a Juventus számára a lehetőséget, hogy Denis Zakariát leszerződtesse már most januárban, a nyári lejáró szerződés miatt feltehetően kedvező áron.

Nico Schira értesülései szerint a Sevilla és a Benfica figyeli Arthur Melo helyzetét, és a brazil játékos januárban kölcsönben elhagyhatja a Juventus keretét.

Romeo Agresti a minap pedig arról számolt be, hogy a Juventus most télen nem számol Nicolò Rovella visszahívásával, a 20 éves középpályás a Genoa keretében bizonyíthat a továbbiakban is. A fiatal középpályás eddig 15 olasz bajnokin lépett pályára, összesen 1271 percet gyűjtött, s ez idő alatt 3 gólpasszal segítette csapatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7516789478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2021.12.21. 11:55:06

őőőő.....ezek nem is olyan rossz hírek....legyen így! Az Icardi kölcsön vételi joggal hatalmas deal!
Zakariat nem ismerem. Ő a kp mely részén tolja, mi a szerepköre? Jó lenne nekünk?

Nem is tudtam h Cavani is felmerült...sztem ő sem lenne rossz. Na hát lássuk mi lesz. Mondjuk Rovellára azért szükség lenne sztem, túl lyukas lenne a kp ha Ramsey és Arthur is offolódik.

Il Principino 2021.12.21. 12:03:39

@JeetTrader: Zakaria érkezne már januárban sanszosan,ha Melo vagy Rambo távozna netán mindkettő!
Ő sem a kreativitásáról híres,de talán stabilabb lehetne a kp.
Icardi kerekfejű barátunk pedig ebben a formában tökéletes lenne!Szezon végén meg el lehetne dönteni Icardi,Morata marad,vagy tolunk mindent Vlahovicért!

Rocky80 2021.12.21. 12:22:18

A jelenlegi állapotnál Icardi is jobb. Hátha jó hatással lesz rá ez a közeg. Habár van valaki akire manapság ez a közeg jó hatással van?...

Icardi ha berúgdos egy párat már előrébb leszünk. Rovellát meg én is visszahoznám ha ketten mennek.

GodPiero 2021.12.21. 12:23:41

Icardi egy igazi patkány, de ezt mondtam Tevezről is mielött idejött....

peti78 2021.12.21. 12:39:14

@JeetTrader: zakaria dmc
Loca mellé a 4231 be
Január
Out kulu rabiot ramsey arthur
In icardi zakaria
Nyár
Out bentancur mckennie sandro dybala
In???????

venember83 2021.12.21. 13:32:07

A Sevilla és a Benfica figyeli Arthur Melo helyzetét, és a brazil játékos januárban kölcsönben elhagyhatja a Juventus keretét, állítja Nico Schira.

Gaben Smith 2021.12.21. 13:51:19

@JeetTrader: lehet rúg pár gólt meg jobb lesz mint Móricka de attól Icardi marad és az egészben az a legszörnyűbb , hogy ilyen szar embereket kell nézni Juve mezben.
Nincs elég belőlük még?

peti78 2021.12.21. 13:58:29

@venember83: leonardo kedveli arthurt
Volt róla szó, hogy egy az egyben csere icardival

GodPiero 2021.12.21. 14:01:38

@peti78: még dybalát is hozzádobnám ...

peti78 2021.12.21. 14:07:35

@GodPiero: sztem dybala nyáron menni máshova sok sok milleur jönni torinó:)

MarcoT 2021.12.21. 14:09:41

Nagyon kéne már nekünk egy patkány, aki sorra lövi a gólokat...

Attilio79 2021.12.21. 14:36:06

Rabiot se felejtsék eladni!
Kíváncsi leszek, hogy egy argentin társsal mit hoz Dybala. A középpálya erősítése kevésnek tűnik ebben a felállásban.

Shyr Kahn 2021.12.21. 15:27:12

Nagyszeru hir! Icardi kivetelesen jo jatekos es amiota a P$G-ben van a felesege sem annyira problemas. Talan tenyleg csak az Interrel volt gondjuk.

Mondjuk ugy latom Marotta mar tudott valamit, amikor celozgatott ra, hogy az olasz bajnoksagnak jot tenne az erkezese.

Ha nem O, akkor Cavani is hatalmas deal lenne. Emlekszem az O koraban Forlan mekkora spieler volt. O is hasonlo kategoria, ha nem serult, bar nalam Forlan kivetelsen alulertekelt zseni volt (mondjuk Cavani is megerte a penzet, amikor a Napoli-nal tolta... talan pont ezert nem hiszem, hogy hozzank igazolna).

Nem lehetne egy nagyobb nevet szerezni a kp-ra? (nem irom le a nevet szazadjara)

venember83 2021.12.21. 15:34:52

@Shyr Kahn: nagyobb nevű alatt igazándiból hosszabb nevűt értesz, nem? Pl. Sergej Milinković-Savić?

JeetTrader 2021.12.21. 15:47:36

@peti78: úúú, ez faszántos oldalnak tűnik. Köszi szépen, nem ismertem.

JeetTrader 2021.12.21. 15:53:24

@venember83: SMS sztem itt game changer lenne, de még rajta kívül kéne még valaki kpra, miközben Vlahovicra is le kéne csapni :D:D:D

....én kis naív telhetetlen :D

peti78 2021.12.21. 16:01:58

@JeetTrader: ha a mutató számokat vizsgálod mindig nézd meg hány meccset játszott azon a poszton... mert a kevés játékperc torzíthatja a számokat ( felfelé)

Saulito 2021.12.21. 16:04:47

Nem vagyok Juve drukker. Nem szemétkedni jöttem. Gondoltam ezt leszögezem. Viszont lenne pár kérdésem. Eléggé képben vagyok a Serie A felsőházával ezért talán első kézből tőletek lehet véleményt kapni.

Olvastam a blogotok már nyáron is. Még szeptemberben is azt mondtátok többségében ( a mercato zárása után ) , hogy Allegrivel a bajnoki cím az alap, a BL-ben meg meglátjátok mire juttok. Komolyan nem is értettem ezt. Nevezhetjük önteltségnek is, de nem hiszem , hogy erről volt szó. Most hogy értékelitek a helyzetet? Mert szerintem sokkal siralmasabb mint ahogy kinéz. Nem méltó a Juventushoz.

Erre itt a hír Icardiról, akit kb senki nem akar leigazolni , és sajnálattal veszem észre , hogy még neki is örültük. Így is van pár ember akinek semmit nem jelent a klub a keretetekben erre még egy zsoldos? Marotta röhög a markába. És nem csak ezért, hanem mert a PSG úgysem adja nektek ilyen semmilyen kölcsönnel és ha megveszitek a bajnokságot amúgy is vezető Inter számlájára csörgedezik 15 milla euró. Itt vissza is kanyarodhatunk micsoda malőr volt elküldeni Marottat. Azt sem tudom, hogy most ti újjáalakultok fiatalokra építve mint amit a Milan csinál pár ingyen igazolt veteránnal, vagy próbál a Juve még vonzó nagycsapatnak tűnni?

Nem is értem kb az álmodozást Vlahovicról sem. Ha kívülről vizsgálom a dolgot, sem szakmai sem anyagi szempontból nem tud versenyezni a Juve egy elit csapattal sem jelenleg. Vlahovicra egy Serie A csapatnak nincs esélye, kivéve ha az Intert eladják a kínaiak egy pénzesebb befektetőnek.

Iszonyatosan lyukas a keret , aki érték meg van az menekülne ( De Ligt) . A Locatelli féle igazolásokat már 3-4 éve elkellett volna kezdeni, és akkor valószínűleg nem a BL hely elérése lenne a cél.

A másik, hogy szerintem Aleggri mellett elment 2 év. Sokkal többet látnak bele egyesek. Igazán jó alapokon levő Juve-t vett ő át, és olyan bajnokságokat kellett megnyernie amiket csak a Juve veszíthetett el. Nem tartom nagy érdemnek. Mármint , csak a Juve érdeme , hogy így a bajnokság fölé nőtt akkor a Juve, nem Allegrié.

A két BL döntőbe jutást én szerencsés együttállásnak, és a kupaszereplésekhez jól illeszkedő pinanövesztős taktikáját tartom. Szó se róla, jó edző, de szerintem jelenleg Pioli és Inzaghi is sokkal jobb az olaszok között mert benne maradtak a körforgásban. És nem csak a tabellán elfoglalt hely deformálja a véleményem.

Azért ha nem lesz BL hely, ide nemhogy Vlahovic, de még Cavani sem akar jönni majd levezetni. Gyakorlatilag a vezetőség döntései , a játékosállomány, és az aktuális világgazdasági helyzet olyan hátrányba rakták a Juvét ami szerintem szűkös időket eredményez. Kapkodó , hibás döntéseket, amiket csak higgadtsággal és pár év elengedésével lehetne kiküszöbölni. Ezutóbbira nem hajlandó a vezetőségetek. Ennek apropója a szuperligába való görcsös kapaszkodás is.
Mindenesetre kíváncsi vagyok megcsípitek e BL helyet. Azért ha jövőre csak EL van, akkor még a bajnokságba akár bele is szólhat egy gyengébb képességű kerettel rendelkező zebra csapat is.

peti78 2021.12.21. 16:18:33

@Saulito: reálisan nézve mindenben igazad van...
De a szurkoló elsősorban emocionális lény és a szubjektum talaján ragadva a remény hal meg utoljára...
De sztem a dobogó meglesz

Saulito 2021.12.21. 16:31:02

@peti78: Biztos? Néztem az összes élcsapat meccsének a 80%-t. Plusz Juve meccseket is. (Szakmai ártalom, ne menjünk bele)
Én azt látom, hogy az Inter erőnléti stábja vagy profi vagy óriási mázlista. A keretük jó alapokon fekszik, a játékuk Serie A szinten lehengerlő, és Inzaghi focija nagyon durván muzsikál a Contei alapokon. A keretük fiatal, energikus, kiegészítve tapasztalt bajnokokkal.
1-2 helyen befutnak.

Milannak erős kerete van, a sérülés cunamit is emelt fővel állják, és bár Pioli is durván egy taktikás, sokkal inkább funkcionálnak egy masszaként mint egyénenként annak ellenére , hogy vannak Giroud és Ibra kaliberek a csapatban. Nem erősek de van bennük tartás és semmi Európai kötelezettségük mostantól.

Utóbbi a Napolira is igaz, ami nagy fegyvertény.. szokásos játékukat játszák amit már 10 éve begyakoroltak. Erősebb a keretük egyénekre bontva mint a Milannak de a pad sokkal szűkebb.
Én ezt a két csapatot várom dobogóra.

Az Atalanta meg úgy fog kűzdeni a 4. helyért mintha nem lenne holnap. Most sokat gyengültek, én ott látok esélyt rá , hogy a Juve beérjen. Az Ata most többször kell hogy egyénekben bízzon ami nekik kevésbé imponáló de a Juve meg szinte csak egyéni villanásokra támaszkodik támadásoknál.

Necces lesz.

GodPiero 2021.12.21. 16:42:28

@peti78: dybaláért egy lyukas kotont sem fogunk kapni ....

Shyr Kahn 2021.12.21. 16:43:57

@venember83: Igen. SMS-re lenne szuksegunk, vagy legalabbis hasonlo kaliberu jatekosra.

peti78 2021.12.21. 17:12:14

@GodPiero: reméljük tavasz az övé lesz és icardival hengerelnek

JeetTrader 2021.12.21. 17:21:40

@Saulito: semmi sem biztos sajna, ez van. Én nem remegtem Allegriért, pont hasonló okból kifolyólag.

Sok hibás döntés volt és közben mélyre süllyedt a csapat, miközben anyagilag is megroppantunk. A jelenlegi helyzetben rettentően korlátozott h kik jöhetnek/jönnének hozzánk. Az vesse ránk az utolsó követ aki nem reménykedik és drukkol a csapatáért a legkilátástalanabb helyzetben is, irreális célokat, álmokat kergetve.

Azt gondolom a realitás talaján maradva a 9 jó év után simán benne van alsó hangon 5-6 rossz év, ami kitolódhat 9re is ha megint visszavágnak a Seria B-be, miközben meg a maréknyi Juve lélekkel rendelkező játékosunkat is elveszítjük.

Sajna vagy nem sajna, nem a szurkoló mozgatja a szálakat a háttérben, de sokunkban felmerültek nagy kérdések. Ha a szurkolók vagy más csapatok szurkolói is látják a jelenlegi Juvét és észreveszik a bajokat, nem kérdés számomra h a vezetőség is látja. Így én személy szerint kötelességemnek is érzem bízni a vezetőségben és a csapatban és remélni h rálelünk arra az ösvényre ami a tabella élére és Európai top csapatai felé vezet.

Csúnya a játék képe? igen! Sok a zsoldos?igen!A többi nagy olasz csapat előrébb tart? Igen!Allegri mellett elszáguldott a mai foci? meglehet...de valahol el kell kezdeni az újjáépítést. Ha ez Icardival vagy mással indul, vagy felfedezetlen fiatalokkal, akkor velük. Nyílván nem lehetnek ugyanazok a várakozások, mint régen és jelenleg valóban örömszámba menne ha beérnénk a BL indulást érő helyre. Majd más csapatok is lesznek egyszer a helyünkben, ilyen ez a popszakma.

Te kinek drukkulsz?

2021.12.21. 18:10:36

@Shyr Kahn: otthon problémásak. A feleségével belekeveredtek egy pénzmosási ügybe (saját pénzüket mosták. :D ), amiért nyomozás folyik ellenük. Pont egy ilyen problémás ember kell ide. De ha rugdossa a gólokat és nem hat ki ez a teljesítményére, jöjjön.

Galbandi 2021.12.21. 19:04:09

Icardi kölcsönvétele a jelenlegi helyzetben talán a legjobb megoldás lenne, talán neki is jól jön egy környezetváltás, nekünk meg tényleg kell egy befejező csatár tavaszra.

Abban már nem vagyok biztos, hogy nekünk a középpályánk védekező részét kell megerősítenünk. 18 meccsen 17 gólt kaptunk a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában is tartottuk az 1 kapott gól/meccs átlagot a Chelseatől elszenvedett vereség ellenére is, szerintem ez abszolút vállalható. Amivel bajok vannak, az a rúgott gólok száma, a bajnokságban az a 25 gól 18 meccsen középcsapatokra emlékeztet leginkább. Engem viszont nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a gólínség legalább annyira köszönhető az impotens középpályánknak, mint a csatároknak. Én kreatív középpályást próbálnék szerezni, nem védekezőt, de hát nem én vagyok a szakember.

m.martin91 2021.12.21. 20:03:13

@Galbandi: Igazából kellene mindkettő, támadó és védekező játékos is a középpályára. Zakaria kellő stabilitást adhatna a csapatnak, amire szükségünk van, és Locatelli szempontjából is jól jönne a leigazolása, aki szabadabban játszhatna mellette a jelenleginél. Sissoko típusú játékos, csak összetettebb és jobb, s még az ellenfél kapujára is veszélyesebb. De sajnos kérdéses, hogy a mostani Juventus képes lehet-e megszerezni egy ilyen játékost. Itt tartunk.

BellaDona 2021.12.21. 21:08:54

Nem hiszem el, hogy még nem sikerült gólt rúgni az utolsó előtti helen lévő Cagliarinak.

BellaDona 2021.12.21. 21:27:18

Jobban örültem volna, ha a Berna lövi be, mert megérdemelte volna, de így is jó. :D.

Galbandi 2021.12.22. 09:16:10

@m.martin91: Szerintem is szükség van mindkettőre (támadó és védekező emberre) a középpályára, csak arra gondoltam, hogy ha feltétlenül egy embert tudunk oda igazolni, akkor elsőre kreatív középpályás kellene, mert abban a csapatrészben a támadások segítése terén nagyobb probléma mutatkozik, mint védekezésben. Számomra elsősorban nem az jelenti a gondot, hogy kapunk egy gólt Velencében vagy az Atalanta ellen, hanem hogy adott esetben nem tudunk rá kettővel válaszolni. Márpedig ha a középpálya nem tudja megfelelően előkészíteni a támadásokat, mert csak ötlettelenül körbeadogatják az ellenfél védelmét, akkor jöhet ide bármilyen csatár, csak felesleges pénzkidobásnak tűnik majd. Szerintem a jelenlegi játékosainkkal meg lehet úgy oldani a középpályás védekezést, hogy BL-t érő helyen végezzünk, ezért számomra egy támadó középpályás/irányító prioritást élvezne a jelen helyzetben, így végre Locatelli is azt játszhatná, amihez ért, én őt nagyon el tudnám képzelni egy kreatív középpályás és egy VKP mellett harmadiknak.

Mark Szabo 2021.12.22. 09:51:09

@Saulito: Nem biztos, írta a srác hogy " SZERINTEM".

Mark Szabo 2021.12.22. 09:53:29

@Galbandi: Annak ellenére hogy mikyen legendák/tehetsègek vannak a vèdelemben én nagyon nem vagyok megelègedve a kapott góljaink számával

Galbandi 2021.12.22. 11:16:24

@Mark Szabo: Szerintem a meccsenkénti egy kapott gól még vállalható, ezt hozzuk is minden sorozatban. Egyedül a Chelsea ellen volt sok a gombócból, de azt be kell látnunk, hogy velük jelenleg nem vagyunk egy súlycsoportban még az első meccs ellenére sem. Ha meglenne a meccsenkénti kettes rúgott gólátlagunk, akkor most ott lehetnénk elöl a Napoli, Inter, Milan trióval harcban a bajnoki címért. 17 gólt kaptunk, ők ebben a sorrendben 13, 15 és 20 gólt. Ez szerintem nem olyan releváns különbség, mint ami a rúgott góloknál mutatkozik: Mi rúgtunk 27-et, míg a Napoli 35-öt, az Inter 48-at, a Milan meg 36-ot úgy hogy ők mind egy meccsel kevesebbet játszottak és ahogy elnézem az ellenfeleiket (Spezia, Torino és Empoli) ezek a számok jó eséllyel nőni fognak ma este.

steven.h 2021.12.22. 13:01:19

@Saulito: Alapvetően igazad van, viszont két dologgal nagyon nem tudok egyetérteni és azonosulni:

1) A szuperligához nem a Juventus ragaszkodik görcsösen, hanem gyakorlatilag minden olyan csapat amely mögött nem áll arab tőke és irreális adósságokba vágták magukat annak érdekében, hogy a sikerességüket megtartsák (Real, Barca) A Barcelonánál lehet is látni ugyanezt a hanyatlást amit ez okozott és nem mindenki tud Bayern München lenni (akik egyébként szintén egy több éves kőkemény éhínséges időszak után tudott visszatérni és megalapozni azt a klub struktúrát amiben most működnek és a Bundesliga tökéletes táptalaja ennek, mivel a német utánpótlás jó színvonalú és a játékosoknak ott a Bayern a csúcs, a többi csapat pedig ez ellen nem nagyon tud mit tenni.

Már csak azért is nem a Juventus érdeke csak a Superliga amit a Napoli tulajdonosa is hírdet: Minek fektessen százmilliókat a csapatba, mikor azt sehogy sem kapja vissza. A BL pénzek is gyakorlatilag vicc kategória, nemhogy az EL. Az UEFA meg köszöni szépen és vágja zsebre azokat a pénzeket amiket szét kellene osztania. Nem mondom, hogy a Szuperliga egy tökéletes kezdeményezés, de mindenképp jobb, mint a jelenlegi egyre higítottabb, érdektelenebb és korrupt, lassan magát is nevetség tárgyává tevő versenykiírás (BL sorsolás...)

2) Két BL döntőt nem lehet szerencsének tituálni, főleg, ha Allegri első 4 évét vesszük figyelembe a BL szempontból. 1 évben egy olyan csapattal jutott döntőbe, amivel Conte nem tudott a csoportból sem továbbjutni és egyáltalán nem a beszari taktika jellemezte azt a csapatot, hanem egy nagyon fegyelmezett és taktikus játék, mint annó a Lippi érában. Voltak egy két szerencsésebb meccs - pl a Monaco elleni párharc - de ez minden csapatnak van a BL-ben. 2. évben egy sérülésekkel tüzdelt B csapattal 2 perc híjján kiverte a Bayern Münchent és akkortájt az a csapat megállíthatatlannak tűnt, mikor mindenki egészséges volt, 3. évében egy teljesen új csapattal, Khedira-Pjanic kettőssel a középpályán jutott a döntőbe, úgy hogy a világverőnek mondott Barcelonát 3-0-val küldte haza a negyedik évében pedig kis híján csodát tett a Real ellen.

Nálam itt sehol nincs szerencsefaktor és az akkor Atletico elleni fordítást már nem hoztam ide. Ott is mindenki azt elemezte, hogy milyen zseniálisakat húzott taktikailag, ami elhozta a fordítást.

Persze lehet jönni, hogy a Tottenhamet meg 15 perc játékkal vertük ki, de ez pont, hogy egy nagy csapat ismérve, hogy szarul játszva is nyer.

Többiben egyetértek, Marotta távozása után káosz az egész csapat és nincs koncepció, de Icardi, attól függetlenül, hogy most kell-e bárkinek vagy sem, azon helyzetek 90%-át belövi amit Morata kihagy és azokon súlyos pontok és súlyos milliók múlhatnak.

venember83 2021.12.23. 06:47:43

@Shyr Kahn: Fabrizio Romano szerint a szerb nem megy sehová januárban. Mármint előfordulhat, hogy elutazik síelni pl., de nem vált klubot.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása