Hírmorzsák a Juve potenciális célpontjairól

zakaria_denis_borussia_mb-mezben.JPGA Juventus több esetleges célpontja kapcsán hírek láttak napvilágot, egyesek elősegíthetik a Juventushoz igazolást, míg mások az olasz klub versenyhelyzetéről számolnak be.

A Denis Zakaria kapcsán napvilágot látott fejlemények szerint többen bejelentkeztek a Borussia Mönchengladbach ígéretes középpályáért, akinek nyáron lejár a szerződése, ennek ellenére azonban a csapat stabil tagja.

Úgy tűnik, hogy a klubvezetők letettek a játékos marasztalásáról, ami mindenképpen jó hír a Juventusnak, viszont a Tuttomercatoweb értesülései szerint a középpályásért nem csak a bianconero klub verseng, hanem a Liverpool és a Barcelona neve is felmerült.

Egy másik opciót Pierre-Emerick Aubameyang jelent, aki feltehetően távozni fog az Arsenal együttesétől.

A gaboni válogatott sorozatban harmadik meccsén szorul ki a keretből, miután nemrégiben a csapatkapitányi karszalagtól is megfosztották.

Mikel Artetát a csatár aktuális helyzetéről és elérhetőségéről kérdezték: „Nem, ő jelenleg nem elérhető.” - mondta a szakember a sajtótájékoztatón. A játékos jövőjéről érdeklődő kérdésekre pedig nem kívánt válaszolni a szakember, ezzel lényegében megerősítve a távozást előrejelző pletykákat.

Anthony Martial ügynöke, Philippe Lamboley sokkal egyértelműbben fogalmazott védence kapcsán, aki szeretne több játéklehetőséghez jutni.

„Szeretné elhagyni a klubot januárban. Egyszerűen csak játszani szeretne, ezért hamarosan egyeztetni fogok a Manchester United embereivel.” - mondta az ügynök a Sky Sports UK munkatársának. 

A bianconero klubnál felmerült Anthony Martial neve egy esetleges kölcsönszerződés keretében, ám a pletykák szerint a Paris Saint-Germain és a Lyon is szívesen fogadná a játékos érkezését.

Mauro Icardi kapcsán is fejleményekről számolt be a sajtó, az Olé beszámolója szerint a pár ellen vizsgálat zajlik Argentínában pénzmosás miatt.

A cikk szerint Mauro Icardi és Wanda Nara a Work Marketing Football SRL közös vállalatot használta fel arra, hogy a bevételeiket átforgassák, és így a pár mentesüljön nemzetközi adófizetési kötelezettségek alól. Az illető bevételt Mauro Icardi sporttevékenységéből, illetve Wanda Nara divat- és kozmetikai termékeiből származott.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016787218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MarcoT 2021.12.18. 16:38:11

Icardi pontosan illene a torinói közegbe. Itt már úgyis megszokottak a különböző hatósági vizsgálatok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása