Hírek a lábadozókról

ramsey_aaron_edzesen_labat_lendit.jpgAlig kezdődött el a szezon, azonban a Juventus már három játékost nélkülözni kénytelen, hiszen Aaron Ramsey, Kaio Jorge és Arthur Melo is a torinói sérültek listáját gazdagítja.

Aaron Ramsey és Kaio Jorge a Juventus első bajnokiján elérhető volt, sőt, a walesi futballista registaként kezdett, aztán az Empoli elleni mérkőzésre mindketten kiestek sérülés miatt, s a Tuttosport némi információval szolgált a két futballista, illetve a nemrégiben műtéten átesett Arthur várható visszatérési idejéről.

A torinói napilap szerint a walesi futballista feltehetően bevethető lesz a Napoli elleni szeptember 11-i nagy meccsen. Ez pedig komoly segítség lehet Massimiliano Allegrinek, mivel a válogatott szünetben sok dél-amerikai játékos hazája csapatánál teljesít szolgálatot, és feltehetően későn és fáradtan fognak visszatérni Torinóba.

Kaio Jorge azonban valószínűleg még több hétig nem lesz bevethető. Egyes találgatások szerint a Sampdoria elleni szeptember 26-i meccsen vagy az október 3-i városi derbin már játszhat majd a brazil csatár, ha nem jön valami közbe.

Arthur Melo július közepén végül műtéten esett át, amelyen eltávolították a lábszárában az elmeszesedést, és másfél hónap fizioterápiát követően, amely során a futballista vízben és az edzőteremben dolgozott fizikai állapotának a javításán, az első vizsgálatok pozitív eredménnyel szolgáltak. Amint azt a játékos által megosztott kép is mutatja, az elmeszesedett résznek nyoma sincs, ami örömmel és elégedettséggel tölti el úgy a játékost, mint a klub szakembereit.

Brazil források szerint a válogatott szünetben a középpályás vissza fog térni a pályára, futballról még szó sem lehet, azonban fokozatosan kezdetét veszik a futóedzések, a cél pedig, hogy a hónap végére teljes legyen a rehabilitáció. Ha minden a terv szerint halad, a játékos október elején vagy közepén megkezdheti az edzéseket a társakkal, és november előtt már meccsen is visszatérhet a Barcelonától igazolt brazil játékos.

A Juventus nevezte a játékost a BL-keretébe, és bár minden valószínűség szerint a BL első három mérkőzésén nem lesz bevethető a középpályás, a november elejére ütemezett Zenit elleni visszavágón már talán játszhat, sőt, akár az Inter elleni október 24-i mérkőzésen is szerepet kaphat a futballista.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr316678548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása