Castelnuovo: „Egy éve dolgozunk Locatelli átigazolásán”

locatelli_manuel_sajtotajekoztaton_melegitoben.jpgStefano Castelnuovo a minap a Tuttosport számára adott interjút, s az ügynök elmondta, hogy a Juventus és a Sassuolo közötti ügyleten egy éve dolgoznak a felek, s egyáltalán nem volt egyszerű összeegyeztetni az álláspontokat ilyen nehéz gazdasági körülmények közepette.

„Az igazság az, hogy az átigazolás tető alá hozása nem két hónapot, hanem egy évnél is többet vett igénybe.”  mondta az ügynök a Tuttosport munkatársának.

„Fabio Paratici is meg akarta már szerezni Manuel Locatellit tavaly, aztán Federico Cherubininek sikerült ezen a nyáron megvalósítani ezt a transzfert. Sok mindennek nevezném, de egyszerűnek semmiképpen, mivel a a Sassuolo és Giovanni Carnevali nagyon jó értékesítőnek bizonyult.

Aki úgy gondolja, hogy Giovanni Carnevali odaajándékozta Manuelt a Juventusnak, az rossz lapokat olvas. Egy ilyen átigazolás megvalósítása, közel negyvenmillió euró értékben, különösen ilyen drámai gazdasági környezetben, amely a világ összes klubjára kiterjed, de az olasz futballt rendkívüli módon sújtja, egyáltalán nem egyszerű.

Teljes őszinteséggel kijelenthetem, hogy soha nem féltem az ügylet meghiúsulásától. A Juventus mindvégig meg akarta szerezni Manuel Locatellit, Federico Cherubini pedig türelmesen tárgyalt. Az első naptól egyértelműen fogalmazott: Manuel prioritást jelent a Juventus számára, és előbb-utóbb az Öreg Hölgy le fogja igazolni a középpályást.

Manuel mindenképpen a Juventushoz akart igazolni, most kezdődik számára a kaland. Rendkívül boldog volt a szerződés aláírásakor, ugyanakkor nagyon kimerült is, mivel sokat kellett erre várnia.

Hol lesz Locatelli 10 év múlva? A Juventusnál. Ha keményen dolgozik, áldozatokat hoz, és alázatos marad... Manuelben megvan minden ahhoz, hogy klublegenda váljon belőle, és sok példát láthat maga körül.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3816666430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása