Mercatót illető mai események

paulo_dybala_cr7-tel_szeles.jpgA Juventus számára mégsem annyira pofonegyszerű Manuel Locatelli leigazolása, állítja a La Gazzetta dello Sport. A játékosért a Dortmund, az Arsenal, a City, a PSG és a Real is érdeklődik, ezért is bonyolódik a helyzet.

A Sassuolo nem szeretne játékost cserébe, illetve kölcsönszerződést sem kíván kötni, csak 40 millió eurós kivásárlás lehetséges. Giovanni Carnevali tisztában van azzal, hogy a játékos a Juventushoz kíván szerződni, tiszteli a klubok közötti jó kapcsolatot, azonban jó ajánlat szükséges az átigazolás nyélbe ütéséhez.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali nyilatkozta a Sky Sport számára: „Az Arsenal hivatalos ajánlatot tett Locatelliért. Keményen próbálkoznak Manuel leigazolása érdekében, és egy jelentős ajánlatról beszélünk... Meglátjuk, mi fog történni. A Juventus is le akarja igazolni Locatellit, és különleges kapcsolatot ápolunk velünk. Új találkozóban egyeztünk meg a Juventusszal.”

A Tuttosport szerint a helyzet valamivel rózsásabb, mivel Manuel Locatelli elkötelezett a Juventus mellett, a Sassuolo vezetősége pedig kész a kedvében járni. Ebből kiindulva a megegyezés mindössze idő kérdése.

Ugyancsak a torinói sportnapilap számolt be arról, hogy a Juventus nem csak új szerződéssel kívánja összekötni jövőjét Paulo Dybalával, hanem a jövő csapatkapitányát is látja az argentin támadóban.

Romeo Agresti szerint Dybala és az ügynökei soha nem gondolkodtak el azon a lehetőségen, hogy a játékos szerződése lejártával ingyen elhagyja a Juventust. A játékos beszélt Massimiliano Allegrivel és Federico Cherubinivel az elmúlt napokban, és minden jel arra mutat, hogy a felek meg fognak egyezni a közös jövőről.

Fabrizio Romano szerint Cristiano Ronaldo nem tárgyal új szerződésről a Juventusszal, a klub azonban a játékos és Jorge Mendes döntését várja.

A Calciomercato emlékeztetett rá, hogy Giorgio Chiellini szerződése a mai napon lejár, és a hátvéd ingyen igazolható. Azonban nincs mitől tartani, az egy évre szóló szerződéshosszabbítás csupán formalitás a felek között.

A Tuttosport cikke szerint a vezetőséget nem bizonytalanította el Matthijs De Ligt EB-n nyújtott teljesítménye, a holland hátvéd mozdíthatatlan, Leonardo Bonucci is marad, Giorgio Chiellini pedig 2022 nyaráig hosszabbítani fog, illetve Juan Cuadrado is meghosszabbítja kontraktusát még egy évvel.

Az Il Romanista értesülései szerint a Juventus beszállhat a Granit Xhakáért zajló versenybe, az Arsenal 20 millió eurót szeretne a játékosért, míg a Roma 15 milliót ajánlott.

Mattia Perin visszatér a nyáron a klubhoz, azonban ő biztos játéklehetőséget szeretne, ez azonban nem biztosítható a Juventusnál. Ezért Mattia Perin csapatot keres, amelyik kivásárolná őt a szerződéséből, állítja a Tuttosport.

Alex Sandro nagyon jól teljesít a Copa Americán, ez pedig a Tuttosport szerint reménnyel tölti el Massimiliano Allegrit, aki nagyon bízik a játékosban. Egy helyettes azonban mindenképpen szükséges, jelenleg pedig a legvalószínűbb opciót Luca Pellegrini jelenti.

Ugyancsak Tuttosport: Rodrigo Bentancur esetében az 50%-os részesedés a kivásárlási árból továbbra is a Boca Juniorst illeti, ennek a történetnek a végére nem sikerült pontot tenni. Nincs kizárva, hogy Federico Cherubini a nyár után Argentínába utazhat, hogy megegyezzen a Boca vezetőivel.

A Juventus Kaio Jorge szerződtetésével erősítheti a keretét, ha Cristiano Ronaldo a maradás mellett dönt. Ebben az esetben a brazil tehetség Álvaro Morata cseréje lenne, állítja a Tuttosport, azonban sok múlik azon, hogyan dönt a portugál klasszis.

Romeo Agresti arról tájékoztatta követőit, hogy holnap 14.30-kor a Juventus sajtótájékoztatót tart, amelyen Andrea Agnelli bemutatja az új vezetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr10016609388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28adam 2021.06.30. 20:35:54

Pellegrini számomra még cserejátékosnak is kevés, de az, hogy Dybala mint a jövő csapatkapitánya :DDDD Jót nevettem. Eszembe nem jutna neki adni a karszalagot.

venember83 2021.07.01. 05:04:56

Fabrizio Romano jelenti, frissítettem vele a cikket:

A Sassuolo vezérigazgatója nyilatkozta a Sky Sport számára: „Az Arsenal hivatalos ajánlatot tett Locatelliért. Keményen próbálkoznak Manuel leigazolása érdekében, és egy jelentős ajánlatról beszélünk... Meglátjuk, mi fog történni. A Juventus is le akarja igazolni Locatellit, és különleges kapcsolatot ápolunk velünk. Új találkozóban egyeztünk meg a Juventusszal.”

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása