Raiola: „Az összes élklub akarja Hålandot”

haaland_raiola_pogba.jpgMino Raiola a Juventust is az opciók között említette, az ügynök szerint az Öreg Hölgy is megengedheti magának Erling Braut Hålandot, de valószínűbb a Real vagy a Barcelona, ám a Borussia Dortmund nem kívánja idén értékesíteni a csatárt.

„Ezt mondták. Aztán meglátjuk, hogy ez a vágy megmarad-e egészen szeptember 1-ig.” - nyilatkozta a jártasságáról ismert szuperügynök a Diario AS munkatársának.

„Ma ez a Dortmund hivatalos álláspontja. De én másképp látom a dolgot, ha mutatkozik egy jó lehetőség, ami mindenkit elégedettséggel tölt el, akkor ezt napirendre vesszük.

Erling Braut Hålandot két dolog érdekli. Az egyik a gólszerzés, ebből a szempontból kicsit olyan, mint Cristiano vagy Zlatan… megrögzött ebben a tekintetben, jó értelemben. Illetve trófeák nyerése. Nem kérdés, hogy olyan klubot fog választani magának, amelyik kapcsán úgy érzi, hogy mindkettő a legjobban teljesül számára.

Nehéz lenne hazudni. Amikor egy olyan klub, mint a Barcelona vagy a Real Madrid bejelentkezik egy játékosért, ilyen történelemmel és jellemzőkkel, nehéz nemet mondani.

A PSG is ezen komoly klubok felé halad, a City is próbálkozik, a Juventus pedig mindig is része volt ennek a halmaznak. Az is fontos, hogy milyen bajnokságban játszik az adott klub. A PSG a lehető legrosszabb bajnokságban játszik, már ami a nagy klubokat illeti. A Bayern vonzó bajnokságban futballozik, de mindannyian tudjuk, hogy mindig ők nyernek. Spanyolországban három klubnak van esélye bajnoki címre...

Nem tudom, hogy a Real Madrid megengedheti-e magának Hålandot, mert nem láttam a könyvelésüket. De szerintem mindegyik nagy klub megengedheti őt magának, mindegyik. Mind a 14 nagy klub akarja őt, igen. Most az a fontos, hogy megtudjuk, melyik jelenti a legjobb opciót.”

Az ügynök másik igencsak érdekes játékosa Paul Pogba, akinek a kapcsán minden nyáron felmerül a visszatérés a Juventushoz, miközben Zinedine Zidane is nagy professzionális vonzerővel rendelkezik, ha hinni lehet a pletykáknak.

„Amikor egy futballista megkérdezi, hogy mit tegyünk, az óriási felelősség. Ekkor egész éjszakát átvirrasztja az ember, s azon gondolkodik, mi lenne a legjobb. Az én célom az, hogy a folyamatba bevonjam a játékost is, és megtudjam, mit is szeretne igazán.

Pogba esetén az is nagyon fontos, hogy mit akar a Manchester United, milyen projektet kínálnak Pogbának. Pogbát mindig egy dolog érdekelte, a győzelem a Bajnokok Ligájában, címek gyűjtése, ez a célja. Aztán majd meglátjuk, hogy ez lehetséges-e a Unitednél, vagy másik nagy európai klubot kell választanunk.

Egykoron Pogba óriási szeretetet és bizalmat érzett a United iránt, de aztán vannak egyéb klubok is... Végső soron nagyon nehéz egy Unitednek és egy Madridnak megegyezni egy óriási átigazolás kapcsán, mivel a nagy klubok nem szeretik eladni a nagyszerű játékosokat egy másik jelentős klubnak. Nem fogok viccelni, Pogba esetén a Madridhoz igazolás mindig igazán vonzó opció volt Zidane miatt, mivel ő Pogba gyerekkori példaképe.

Úgy vélem, semmi sem lehetetlen, de a futballban az adott napok döntenek adott kérdésekben. Ilyen egyszerű. És rugalmasnak kell lenni, hogy minden lehetőségre gondoljon az ember. Mi lenne, ha holnap a Madrid cserélni szeretne, például Hazardot Pogbára. Ez egyszerű példa, s mi lenne, ha mind a négy félnek tetszene ez az opció, miért ne?”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4616519496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexGicamo 2021.05.01. 23:10:43

Az éhes disznó már megint makkal álmodik !

Haraszti Gyula 2021.05.01. 23:57:09

Megkockáztatom, ez az ember nem egy ügynök, hanem egy maffiózó, aki nem italból , qrvákból, drogból, fegyverekből szedi meg magát, hanem legális emberkereskedelmet folytat!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása