Nem csak Allegri esélyes a Juve padjára

gasperini_gian_piero_atalanta_1.jpgA Juventus következő edzőjének a kérdése viszonylag nyitott, és a La Repubblica értesülései szerint korántsem csak Massimiliano Allegri merült fel, aki továbbra is az opciók egyike az Inter vezetősége szemében, ha Antonio Conte a távozás mellett döntene szezon végén.

A torinói vezetők másik célpontja a szakvezetők közül a torinói születésű Gian Piero Gasperini, aki a pletykák szerint az Öreg Hölgy egyik szurkolója, és tökéletes opció lenne a klub számára a megfakult imidzsének a restaurálására, mivel az elmúlt év nem csak Andrea Pirlo, hanem a klub gyengeségeit is megmutatta.

A minap néhány pletyka látott napvilágot az edző azonnali menesztéséről, utódja pedig Igor Tudor lett volna, aki az egyetlen eleme a stábnak, aki némi tapasztalattal büszkélkedhet, viszont a klub és a tények végül cáfoltak bámiféle menesztést. Ennek ellenére a Juventus minden egyes meccse mostantól fordulópont lehet, mikroszkóp alatt elemzik a vezetők a csapat teljesítményét, ami minden kritikán aluli volt a firenzei első félidőben.

Az olasz piacon közben talán helyére kerülhet az utolsó puzzledarab a Roma és Maurizio Sarri közös jövője kapcsán, az együttműködés feltehetően a felek az Európa Liga-elődöntő után jelenthetik be. Egy másik keresett edző a Veronával idén és tavaly szép dolgokat mutató Ivan Jurić, akinél a tavaly a Fiorentina és a Torino próbálkozott, ha pedig az Atalanta edző nélkül marad, ő irányíthatja a bergamói együttest. Nem lenne számára új a feladat, hiszen követte ő már a padon egykori mentorát nem egyszer: a Crotone és a Genoa csapatánál. Ehhez azonban Gian Piero Gasperininek kell váltania Andrea Pirlót, ezzel pedig igencsak komoly feladatot venne a nyakába a szakember, hiszen elölről kezdhetné a Juventus megújítását az alapoktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3916514112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak Csucsu 2021.04.27. 10:11:16

Annyiban jó hogy nem rúgjuk ki Pirlot, hogy bárki aki jönne tudja, higy fél éve biztos van bármennyire is szarul játszanak. Viszont Bergamot nem hagynám ott a helyében. Majdhogynem Ferguson-i szintig jutott a lehetőségeihez képest.
Klopp ra kéne rámenni HA hangsúlyozom HA menesztik. Allegrivel csak akkor egyeznék ki ha első szezonos formáját hozná.. az utolsó fél évében nagyon gyengék(bullshit) voltak a nyilatkozatai. A bl ben szinte mindig felőrölték a nagy csapatok amikor beparkolta a buszt s kapott rá 2-3 at. Viszont ő meccs közben is tudta irányítani a csapatot. A carpi elleni öltönydobálása máig etalon.

Attilio79 2021.04.27. 11:00:54

Amennyiben Agnellivel jóban van Allegri és igaz a CR-el kapcsolatos tanácsadás, akkor elég valószínű Allegri a Juve padján újból. Ehhez viszont Agnellinek kell maradnia, mert Max nem jön Nedvedhez és a lejáró szerződésű Paraticihez.
Agnelli addig biztosan marad, amíg a klub részvényesei hisznek benne.
Maxnak volt ideje kipihennie magát, simán lehet, hogy ez volt a cél.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen irányba megy tovább a klub élete, óriási kérdőjelek vannak, lesznek...

JeetTrader 2021.04.27. 11:02:38

@Csak Csucsu: Gondolod h Kloppot reális esély lenne elhozni? Bárki aki idejön egy borzalmas morállal rendelkező rendelkező, épp átalakuló, rossz csapatösszetétellel rendelkező, identitás nélküli ex top klubot vesz át. Attól félek h ennek a rendbetétele években lesz csak mérhető, ergo csak olyan "top edző" fogja csak elvállalni akinek ez kifejezetten az ínyére való (félek Klopp nem ilyen). Ráadásul az olaszok nem a türelmükről híresek és nem lehet csak úgy nyugisan építkezni, azonnal eredménykényszerben lesz. Sztem ez igaz Zidane-ra, Contéra (ott más okok is vannak ami miatt nem fog idejönni), Murinhora (nagy Interes). Max Mancini jöhetne, de ő sem a következő szezonra.
Sokan várják Allegrit, de sztem ő sem fog visszajönni...ha visszajön nagyon könnyen felsülhet. Persze majd kiderül, de karrier szempontjából neki egyszerűen muszáj most máshova menni...

Így egy kevésbé ismert vagy épp feltörekvő edző jöhet csak (saját vélemény)....nem tudom ki....Gasperininek sem tudom h örülnék e. Internél asszem csúnyán felsült...

Bakker....május végével vége a bajnokságnak...most gondoltam csak bele....nagyon kemény 5 meccsünk lesz....gyakorlatilag az életben maradásért küzdünk.

Csak Csucsu 2021.04.27. 12:31:36

@JeetTrader:
Ha CR ideigazolt azóta történhet bármi megtörténhet. Látod és tényleg bármi sajnos negatív értelemben. A keret alapvetően kiváló. Tavalyhoz képest aki érdemben távozott a sokak által ekézett bár mindig 110%ot hozó mondhatni a közzéppálya fala aki néha előre is tört a világbajnok na nem Khedira hanem matuidi. Arthur/Bentancur (egy jó eddzővel) tudta volna pótolni Pjanicot ebben biztos vagyok. Azon kívül csak erősödött a csapat.
Inkább csak hiú ábránd de most egy ilyen mentális diktátorra lenne szükség ez után sztem. Allegrinek is más lesz a szituáció, akkor egy bajnok csapatot vett át egy csúcsformában lévő védelemmel. Kíváncsi leszek az igazolásokra majd. Abból tudjuk majd mi is lehet a cél, ha egyáltalán a póker asztalnál ezek után osztanak majd lapot nekünk újra

JeetTrader 2021.04.27. 13:44:50

@Csak Csucsu: igen abszolút! Én is így gondolom h egy diktátor kellene most ide. Vagyis inkább egy motivátor. Ezért mondtam én korábban Contét mert ő ilyen. Asszem Klopp is talán valami ilyesmi lehet, akinek én nagyon örülnék. Jók a német edzők és nem is tudom volt e nekünk valaha német edzőnk.

Rettentően kíváncsi leszek a Mercatóra én is!

babo0410 2021.04.27. 13:47:17

Gasperini? Ha már Allegri kapcsán felmerül, hogy miért nincs munkája még, nála azt kérdezném meg, hogy miért nem kell egy nagy csapatnak sem? Szerintem neki pont az Atalanta való. Ott nagyon jó, de nálunk kétlem, hogy működne. Az intertől is igen hamar repült. Én ha Pirlo megy, sokkal inkább Allegrit hoznám vissza.

alexGicamo 2021.04.29. 10:04:25

@Csak Csucsu: Nekem is az öltönydobálós jelenet a kedvencem vele kapcsolatban ! Szó szerint kivetkőzött magából ! :-D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása