Di Livio: „Dybalát nem szabad eladni”

dybala_paulo_feher_mez_tizesben_hatulrol.jpegA Juventus egykori középpályása, Angelo Di Livio szerint Paulo Dybalát mindenképpen meg kell tartania a Juventusnak, mivel az argentin a jövő kulcsjátékosa.

A pletykák Paulo Dybala jövőjéről továbbra is keringenek, számos sportoldal foglalkozik a kérdéssel, és széles tartományt felölelnek ezek a pletykák a jelennel foglalkozástól egészen a 2022-ben ingyen távozásig.

A Juve egykori középpályása, aki három scudettóban, egy Olasz Kupa-győzelemben és egy BL-győzelemben vállalt szerepet aktív évei alatt a Juventusnál, a játékos megtartása mellett érvelt.

„Nem lehet eladni egy olyan játékost, mint Paulo Dybala.” - idézi az egykori játékos szavait a La Gazzetta dello Sport. „Én úgy gondolom, hogy ő kulcsjátékos a Juve jövőjét tekintve.

Mivel Cristiano Ronaldo nem hegylakó, bár mindig szolgál meglepetéssel a játéka. Én Dybalát látom a Juventus jövője részeként.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7716496300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2021.04.10. 12:46:41

Tökéletesen egyetértek. Remélem ezt Agnelliéknek is megmondja.

2021.04.10. 14:52:09

Így semmi értelme a maradásának, hogy állandóan sérült, meg duzzog, mint egy fürdősqrva. Minél előbb meg kell szabadulni tőle.
Csak akkor lenne értelme a maradásának, ha szezononként kettőnél több meccsen tudna játszani és egyenletes teljesítményt nyújtana. Lehet itt jönni a fal dumálva, hogy bezzeg tavaly, meg ekkor, meg akkor. Most nem tavaly van, hanem most van! Most kell teljesítményt nyújtania és nem az számít, h tavaly hogy játszott. Aztán ha úgy tolná, talán kaphatna egy kicsit több fizut. Jelenleg még az évi 1 millió is sok lenne neki...
Gondolom, a lotyója nyeli a pénzt, mint kacsa a nokedlit, azért kell több fizu...

Roland Máté 2021.04.10. 18:14:26

@MGB75:
Üdv!

Érezhetően dühből írtad a hozzászólást.
Tény, hogy már nagyon elég ebből a huzavonából. Pláne a barátnőjéből. Ebben igazad van, én inkább rá mondanám, hogy fürdősqurva.

Viszont az idei évet leszámítva nem voltak hosszabb sérülései. Allegri utolsó idényében inkább mellőzve volt, nem sérült. Már ha jól emlékszem. Szerintem az nem "fal" duma, hogy tavaly vagy azelőtt meg ekkor meg akkor. Szerintem nagyon is számít. Mivel idén a csapat jelentős része formán kívül játszik, akkor mindenkire lehetne mondani, hogy húzzon a csába. Ha csak a jelen számít, akkor Ronaldo se egy aranylabdás sztár? Szóval érted mire akarok kilyukadni?!
A futball történelemben már sok játékos volt hosszabb távon sérült. Akkor azoknak mind takarodni kellett volna? Nem kell messzire menni, majd 1 éves sérülése volt a legendás Capitanónknak, Del Pieronak. Mielőtt megdobálnátok kővel nem összehasonlítani akarom őket. De most, hirtelen aki eszembe jut Neymar, Beckhem, Aguero is. Na mindegy ...

Páran írták már előttem, és abban egyet értek, hogy abból az árból amit kapna érte a csapat, kb csak pocsék játékosokat kapnánk. Kulu, Ramsey kategóriát. Ami nem feltétlen éri meg. Hát a mentalitása így a médiából nagyon pocsék. Az nekem sem tetszik. Szóval nem tudom mi lenne a jó.

Viszont az elgondolkodtató, hogy sok régi legenda azt mondja: nem szabad eladni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása