Ronaldo maradna, de komoly erősítéseket vár

ronaldo_cristiano_golorom_crotone.jpgUgyan a Juventus vezetősége a napokban megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo mindenképpen kitölti 2022 júniusáig érvényes szerződését, s így a következő szezont is Torinóban tölti, az olasz sjató úgy értesült, hogy döntés csak a szezon lezárultát követően várható az ügyben.

Ronaldo kész maradni a Juventusnál, azonban azt szeretné, ha a jelenleginél versenyképesebb csapatban játszhatna. A La Gazzetta dello Sport állítása szerint a portugál klasszis és a klub vezetősége előreláthatólag májusban ül majd le egyeztetni a folytatásról.

A jelenlegi állás szerint nagyobb esély mutatkozik Ronaldo maradására, mint arra, hogy új klubot keres magának, de mindenképpen szeretné, ha a Juventus komoly igazolásokkal ütőképessé tenné a keretet. A támadó szívesen játszana együtt ismét Karim Benzemával, vagy legalábbis egy hasonló kvalitású és stílusú játékossal, de elkerülhetetlennek tartja azt is, hogy egy világklasszis középpályás érkezzen a zebramezesekhez.

A támadó még mindenképpen a nyári Európa-bajnokságot megelőzően szeretné tisztázni a helyzetet, s mivel tudja, hogy pályafutása végéhez közelít, az előtte álló időszakot mindenképpen olyan csapatban szeretné tölteni, amelynek reális esélye van trófeák elhódítására. A hírforrás cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a portugál ügynöke, Jorge Mendes egyeztetésekre Torinóba látogatott volna.

Közben a Real Madrid és a PSG is szemmel tartja Ronaldo helyzetét, de a La Gazzetta dello Sport szerint a madridiak, már inkább a hosszabb távú megoldásokat keresve, inkább Kylian Mbappè megszerzésén fáradoznak, s ez lehet az egyik fő oka annak, hogy a francia támadó és a párizsi klub még nem hosszabbította meg a jelenlegi szerződést. A PSG mindeközben inkább Lionel Messi megszerzését részesítené előnyben, amennyiben Mbappè helyett egy igazán nagy és figyelemfelkeltő igazolásra kényszerülne.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2316478728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2021.03.25. 09:25:06

Nehéz lehet Ronaldónak elfogadni, hogy őt már múlt időnek tekinti a Real. Meg lassan a Juve is.

Attilio79 2021.03.25. 09:36:46

Amikor a befőtt elteszi a nagymamát... :)
CR világklasszis, de amelyik csapatban játszik, az kiszolgáltatottá válik tőle. Mind a bérigénye, mind az egoja óriási, ha mindkettő kissebb lenne egy kicsivel, jobban járnánk mindannyian.

Lanzafame 2021.03.25. 09:39:40

@venember83: úgy néz ki, olyan hiú, hogy nem fogja beismerni maga előtt sem, hogy már öreg. De pont ezért le is léphet a nyáron egy másik csapathoz, ahol majd jobban adják alá a lovat.

A másik, hogy most látszik igazán, hogy Benzema mekkora játékos, és nem árt, ha ő van ott Ronaldo mellett, nem mondjuk Morata, Kulu vagy Dybala.

MdewC 2021.03.25. 09:52:37

Mindentől függetlenül jogosak az igények, mi szurkolók is ezt szeretnénk.

Gabueroo 2021.03.25. 10:32:50

Teljesen jogos amit mond. Nelkule most kozepcsapat lennenk.

Nyarra elfogadnek egy Pogba, Aguero "ingyen" igazolast, mellette meg Marcelo erkezhetne Sandro helyere es meg Locatelli.

Knob 2021.03.25. 10:59:16

@Gabueroo: Sajnos vitatkoznom kell! Mióta Ronaldo itt van, egyértelmű és sajnos tisztán látszik a sport szakmai romlás. Ebbe beletartozik a csapatjáték és a csapat egység bomlása, mind technikai, mind pedig morális téren.

Pogba pedig nekem, mint Juventus szurkoló nem kell! Főleg azért, ahogyan elment! Ezt nem lehet elfelejteni és azt hiszem lenyelni sem! Aki igazi Juventus szurkoló és nem "divatdrukker" az nem tűrheti az ilyen megnyilvánulásokat, bárkitől származzanak is. Arról nem is beszélve, hogy Pogba egy középszerű játékos, akinek akkora ez egója, hogy el sem férne az Allianz Stadiumban!

Marcelo pedig már kifutott! Vége! Az egyik legjobb barátom Real szurkoló és bár imádja Marcelot, de már Ő is belátta, hogy vége a karrierjének. Sandrotól rosszabb már, ez biztos.

rockitbaby 2021.03.25. 11:07:24

Azért legyen bármekkora goat, nem hiszem, hogy egy alkalmazott jogot formálhat követelőzésre a munkaadójával szemben.

Novice_71 2021.03.25. 11:08:35

Vegyen magának pár klasszist, vagy akár egy egész csapatot... (Elnézést a kifakadásért)

Gabueroo 2021.03.25. 11:43:21

@Knob: marceloval kapcsolatban igazad van, vedekezni nem nagyon tud mar de nagyobb zsugas mint sandro, tud beadni, szerintem meg 1-2 evig (mint dani alves) hasznunkra lehetne. Pogba szerintem egyaltalan nem tavozott rosszabbul mint pl Bonucci.

A baj az hogy nics penz minosegi igazolasokra maximum megint kukazni tudunk nyaron jokat.

Es Ronaldonak viszont igaza van hogy kell a minoseg nyaron mert ez a csapat nem versenykepes BL-ben (es ugytunik serie A ban sem)

szauerb 2021.03.25. 11:49:28

Ahogy CR-t az egoja és az akarata jutatta a csúcsra az is fogja letazítani onnan.

Felőlem egyébként maradhat is nem gondolom, hogy ő okozza a problémát.

Camo76ers 2021.03.25. 11:52:33

Roni vegyen játékosokat a saját pénzéből ...

Tony. 2021.03.25. 12:55:19

Egy Dybala-Icardi egy az egyben csere nyomán az egyik ráfordítás nélkül kivitelezhető, így egy komolyabb középpályásra kell pénzt keríteni. Ez reálisan akár megoldható is lenne.

JeetTrader 2021.03.25. 13:22:05

@szauerb: én is pont így gondolom! :)

@Tony.: ha már Dybala menne, nem csatárra hanem a kp-ra kéne költeni/cserélni sztem...

Knob 2021.03.25. 14:10:14

@Gabueroo: Marcelo már kifutott, ez sajnos biztos. Ő csak akkor tudott "kilógni felfelé" a sorból, mikor Ronaldo játszott előtte. Mivel CR mindig bement középre, így Marcelo felfutott és beadta a labdát. Viszont jelenleg, nekünk azon a bizonyos Left Wing pozícióban nincs senki, hanem bal oldali középpályást játszatunk, akik ott is marad a bal oldalon. Így Marcelonak nem lenne lehetősége fent maradni beadogatni, hanem folyamatosan vissza kellene zárnia és védekeznie kellene. Na erre Ő teljesen alkalmatlan. Hidd el, sokkal több kárunk lenne belőle, mint hasznunk. Sandro tud védekezni és ha nagyon kell a sebessége is megvan többé-kevésbe ehhez a feladathoz.

Pogba távozása és főleg az azt követő nyilatkozatai egyszerűen elfogadhatatlanok!!!! Én személy szerint Bonuccira sem úgy nézek már, mint a Milanos "kalandja" előtt, de ott valószínű személyes ellentétek voltak, és természetesen a gólöröme kicsit sem volt szép ellenünk, de tette ezt úgy, hogy folyamatosan kifütyülték. Ettől függetlenül, ha jól emlékszem a Lazio elleni meccs után odament az ultrákhoz és bocsánatot kért tőlük, ami valamelyest enyhít az előzőeken. Pogba ezzel szemben kiállt és többször is hangoztatta, hogy nálunk csak nyaralni volt, és végre otthon van, most már boldog! Úgy kezelt bennünket, mint egy ugródeszkát a karrierjében, mint egy Udineset, pedig valójában a Juventus tette Őt fel a foci térképére, és a vezetőség ügyeskedésének köszönheti, hogy neve lett, pedig egy szar játékos, aki még öntelt is mindezek mellett.

Ebben egyetértünk, hogy Rondalonak igaza van, kellenek a minőségi játékosok, de én jobban örülnék, ha az érte kapott pénzt és megmaradt fizetésének a nagy részét fordítanánk erre. Csak az egy éves fizujából meg tudnánk venni Locatellit. Emellett még mindig azt hiszem és látom, hogy maguk a játékosok nem rosszak (legalább is a nagy részük) egyénileg, csak kellene egy edző, aki csapatot kovácsol belőlük. Lássuk be edző nélkül azért nehéz egy csapatnak fociznia.

Shyr Kahn 2021.03.25. 16:08:32

létesítené -> részesítené [nem kotekedeskeppen, hiszen mindenki kovethet el hibakat]

Roland Máté 2021.03.25. 18:51:44

@Knob:
Kedves Knob!
Mi nagyon egyet értünk! Véleményem szerint is nagy visszaesés van minden téren.
Persze minden tiszteletet megérdemel: aranylabdák, címek, trófeák ... De már 36 éves. Persze amellett, hogy önző már nem a régi klasszis. Imádom ezeket a szövegeket, hogy nélküle középcsapat lennénk, meg milyen húzóember volt a válogatottban, Unitedben, Realban. De pont le is írják a lényeget : VOLT !!! Már évek óta nincs ott a legjobb top 10 -ben. A Unitedben egy fiatal világklasszis volt, a Realnál egy kiforrott, ereje teljében lévő játékos... míg nálunk ...
A Pogbás rész szintén. Undorító volt amiket lenyilatkozott. Pedig a Juventusnál lett nagy nevű játékos. Bonucci a milános távozása óta szintén más szájíz.

@szauerb:
Nagyon frappáns az első mondatod. Ez nagyon tetszik.

spaolo1981 2021.03.25. 20:11:53

A ManUtd-nél és a Realnál is remek csapatot építettek köré, szezonról-szezonra. Mi meg leigazoltuk, majd elkezdtük leépíteni, bocsánat, fiatalítani a keretet. A vezetőség tényleg azt hitte, hogy 34 évesen ő lesz a húzóember? Nem neki kellene, de futballistákat kellett volna mellé igazolni, nem pedig játszópajtásokat.

GodPiero 2021.03.26. 09:14:16

@Tony.: Ez mellett Ronaldot meg visszaküldhetjük - D. Costával karöltve - a ManU-hoz Pogbáért cserébe....

flash91 2021.03.26. 09:51:56

@Roland Máté:
Szerintem meg mindig top 5 jatekos, nem veletlen hoz ilyen szamokat, sajnos nincs korulotte csapat, ami a realban es unitedben megvolt. De!! Sajnos hiaba tesz le szamokat, mar valoban nem a regi, 1v1 ben csak a kiszamithato bicikli cselek vannak, gyorsasaga mar nem eleg ahhoz, hogy lenduletbol verjen meg vedoket, 16 oson kivulrol szinte mar total veszelytelen, a szabadrugasokat pedig kritikan alulian lovi. Nem hajlando belatni hogy nem szelrol kene erkezzen, 16oson belul meg mindig extraklasszis, bekene huzodnia es onnan tomni a labdakkal, ott meg evekig jo lenne, de mivel ezt sose fogja belatni, es a juventusban pedig a kovi 1-2 evben nem lesz versenykepes csapat korulotte, igy kar is gondolkodni ezen. Mindenki szamara a tavozas lenne a megfelelo.
Azok pedig akik azt toljak hogy nelkule kozepcsapat lennenk, akkor baromsagot irnak, ami azt bizonyitja nem ertenek a focihoz

Roland Máté 2021.03.26. 11:31:59

@flash91:
Pár éve megkérdőjelezhetetlen volt, hogy minden évben top 3 vagy inkább Messivel top2. Akkor megnéztem volna itt a Juventusban. Valóban jók a számok még most is, de mára már vitatható az, hogy tényleg a legjobbak közt van e még.
Egyébként minden másban teljesen egyet értünk... cselei, gyorsasága, szabadok ... különösen abban, hogy középen kéne játszania. Ugrani még mindig piszok magasra tud, sokkal jobban ki lehetne őt használni ékként, de nem hajlandó.
Még, ha top 5 is, én is úgy gondolom, hogy jobb lenne a csapatnak, ha elmenne. A bérét 2-3 nagyon jó játékosnak adni, akik remélhetőleg fiatalabbak, és azokra építeni.
De majd kiderül mi lesz.

Szép napot Mindenkinek!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása