Megvannak a nevek Pirlo helyére

pirlo_andrea_potrre.jpgA La Repubblica értesülései szerint a Juventus sajnos nem álmodozhat Jürgen Klopp vagy Pep Guardiola kinevezéséről a csapat élére, mivel nem állnak rendelkezésre a pénzügyi források, ezért a Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi és Luciano Spalletti alkotta hármasból fog választani az Öreg Hölgy.

Andrea Pirlo torinói jövője kapcsán komoly kérdőjelek merültek fel a Benevento elleni hazai vesztes meccs után, miután a csapat a Bajnokok Ligájából is lényegében simán kiesett a Porto ellen.

Az olasz napilap is Andrea Pirlo padjának instabilitásáról ír, és bár a vezetőség a szezon során nem kíván élni az edzőváltás eszközével, ha az eredmények nem javulnak, Igor Tudor veheti át ideiglenesen a csapat irányítását, bár a pletykák szerint az Udinese egykori edzőjének kapcsolata is megromlott Andrea Pirlóval és Roberto Baronio segédedzővel.

Nyári edzőváltás esetén tehát Gian Piero Gasperini, Luciano Spalletti és Simone Inzaghi közül választana a vezetőség, miközben Massimiliano Allegri is reális opció, ám a livornói születésű mester visszatérését megnehezíti, hogy a pletykák szerint nem a legjobb a kapcsolata Pavel Nedvěddel és Fabio Paraticivel.

A Juventus februárban kiadta az 2020-21-es szezon első hat hónapjára vonatkozó pénzügyi jelentést, amely 113,7 millió eurós veszteségről számolt be.

Emiatt a Juventus vezetősége nem álmodozhat olyan komoly nevekről, mint Jürgen Klopp vagy Pep Guardiola, ha Andrea Pirlótól megválni kényszerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6716474542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xXPeiperXx 2021.03.23. 07:48:04

Hàààt... Nem egy veretes nèvsor.

Gasperininek idő kell mindig, ezt làthatjuk az Atalantànàl. Nagy klubbnàl eddig nem alkotott maradandót.

Simone Inzaghi, ő Gasperini fiatalabb kiadàsa. Nagyobb csapatnàl mèg nincs tapasztalata, szerintem a "sztàrok" felemèsztenèk mint Sarrit.

Luciano Spalletti, nos hàt ő tudott èrdekeseket alkotni anno a Romával, de az ő edzői pàlyafutàsa iszonyatosan hullàmzó.

Fene se tudja talàn a hàrom közül Spalletti, de ha tènyleg ezek a lehetőségek, akkor lehet hogy inkàbb Pirlo tovàbbra is.

Èn szemèlyszerint bepróbàlkoznèk Roberto Mancininèl, hàtha ès ő tènyleg megfelelő lenne.

Il Principino 2021.03.23. 07:55:30

Nedvednek és Parának kellett volna megköszönni a munkáját pár éve,nem Maxinak...
Pavelre ugyanaz érvényes mint Pirlora,a pályán géniusz volt,jelenlegi pozíciójára a klubnál alkalmatlan mindkettő!
Alex,Gigi,Marci,Chiello,bármelyiket szívesebben látnám Nedved helyén..

Gaben Smith 2021.03.23. 07:57:29

@xXPeiperXx: Ha ilyen kozepszeru Mancinik meg Spalettik jonnenek biztos nem neznek mecsett egy darabig. Ja es a Juve is az elmult 10 ev Milan es Inter szintjere sullyedne. A vezetoseg kb beismerne a bukast .

Il Principino 2021.03.23. 07:59:47

@Il Principino: Maxi után bármelyik olasz edző visszalépés még mindig..

BigChris 2021.03.23. 08:00:50

Lóf@sz jön itt csikánó, nem csillag!

Garsza 2021.03.23. 08:17:14

Elérhető edzők közül csak Allegri akire érdemes volna váltani. Minden más esetben inkább maradjon Pirlo.

Vizt nem bírom felfogni mért nevezik meg Guardiolát mindég az álom eddzők közt. Mi a francot ért el azon kívül hogy a szuper Barcaval nyert BL -t (amely csapat akkor kis túlzással edző nélkül is nyert volna). Leépített egy BL győztes Bayern. És a MC vel még egy BL döntőre sem futotta neki évek óta.
Kicsit unalmas már, hogy mindenhol istenítik.

Juventino86 2021.03.23. 08:17:29

Mindegyik edző sokkal jobb, mint Pirlo, aki nem is edző tulajdonképpen. Ennek ellenére azért ez annyira nem jó névsor. Gasp és Inzaghi egytaktikás edzők, bele vannak szerelmesedve egy adott játékrendszerbe, ami nem feltétlenül előnyös. Spalletti pedig, ahogy itt már írták előttem, tényleg elég hullámzó teljesítményt nyújtott eddig, de talán még mindig ő lenne a legjobb a felsoroltak közül. A megoldás természetesen Allegri. Paraticinek és Nedvednek repülni kell minél hamarabb a klubtól, és akkor már nincs akadálya Maxi visszatérésének.

venember83 2021.03.23. 08:27:56

@Il Principino: alapvetően egyetértek, nincs jobb opció Allegrinél, de azért ne feledjük, hogy milyen bérigénnyel érkezne. Plusz ugye Nedved és Paratici is meg kellene hunyászkodjon előtte, amire olyan nagy sansz nincs. S valószínűleg a távozásukra sem. Bár Paratici szerződése a nyáron lejár, s valakinek el kellene vinni a balhét CR7 megkérdőjelezhető leigazolásáért, Sarri, majd Pirlo kinevezéséért, a rengeteg betöltetlen hiányposztért, a megkérdőjelezhető ingyen igazolásokért, akiket aztán lehetetlen eladni és csak a mínuszt gyarapítják így stb.

Szívesen megnézném Inzaghit vagy Szinisát, további fiatalokkal. Remélem, hogy nyáron folytatódik a fiatalítás és a keret megtisztítása a Juve identitásával összeegyeztethetetlen elemektől.

Knob 2021.03.23. 08:35:03

@Juventino86: Igazad van, hogy egy taktikás edzők, de nekik legalább van elképzelésük! Sajnos Pirlo után már ezt is meg kell becsülni, ha valakinek van fogalma a fociról edzőként!

@Garsza: Ha Pirlo marad, akkor még azt a kicsi önbecsülésünket is elveszítjük ami még maradt! Nem gondoltam, hogy egy idény alatt a nemzetközi megítélésünket is sikerül ennyire lehúznia valakinek, ahogyan ez Pirlonak sikerült! Évekig építették, és mikor már benne voltunk a TOP 5-ben, ez a szerencsétlen dilettáns visszaránt bennünket a TOP 20-ba kb. A felsoroltak közül bármelyik jobb lenne, mint Pirlo, ez sajnos biztos!

szauerb 2021.03.23. 08:36:40

Érdekes vélemények vannak itt.
Gasperini úgy megbukott az internél mint a huzat. Spaletti tulajdonképpen sehol nem volt képes elérni a célokat (talán a Zenitnél) tehát mindenhol megbukott. Mégis idehoznák őket egyesek. A "bukott hülye" Pirlot pedig elzavarnák. Hát hol itt a kovetkezetesség?
Ebből a hármasból Inzaghi az egyetlen értékelhető név akiért 1-2 éve a blog nagy része az egyik kezét adta volna. Most, hogy a Lazio kicsit gyengébben szerepel már ő sem elég jó! :D

Én azt mondom, hogy ha megy Pirlo és nincs esély Allegrire akkor Inzaghit kell hozni.
Fiatal, tehetséges, tapasztalt, karizmatikus edző.

Juventino86 2021.03.23. 08:40:29

@Knob: Így van, ebben teljesen igazat adok Neked. Az egytaktikás ezdők is jobban lennének Pirlónál, hiszen sajnos Pirlónak láthatóan semmi elképzelése nincs. Sokszor még a felállás is nehezen vehető ki. Tehát természetesen én is azt gondolom, hogy a felsoroltak közül bárki jobb lenne, mint szertáros Pirlo.

Garsza 2021.03.23. 08:42:33

Egyébként figyeljétek meg hogy Allegri lesz júniustól az edzőnk.
Ném véletlen hogy, Nedved olyan flusztrált mostanában a meccseken.
Én 90% állítom hogy jön vissza General Max. Eddig minden edző vátás nagyot szólt mióta Agnelli az elnök. És mind váratlan volt.

Juventino86 2021.03.23. 08:46:17

@Garsza: Legyen így! Maxinál nincs jobb elérhető opció.

Szabi984 2021.03.23. 09:03:21

@Garsza: Nekem is ez az érzésem a nyilatkozata alapján is. Nem tudja,de nem is zárta ki. Olasz fórumokon is Allegrit sírja vissza mindenki. Ha nem ő akkor egyértelműen Inzaghi. Tökös,belet kihajtós motivátor,Contera emlékeztet.

Andras74 2021.03.23. 09:11:16

@Il Principino: ezzel nehéz vitatkozni.....

MdewC 2021.03.23. 09:17:23

Egyetlen esélyünk Max vissza hozatala.

Pirlonak még fejlődnie kell.

Andras74 2021.03.23. 09:17:43

Egyrészt várjuk meg most már a rangadókat, és reménykedjünk, h meglesz a Bl hely.

Utána nézzük meg, mik az anyagi lehetőségek.

Pirlo elküldésének ne a bosszú adjon értelmet, hanem egy tényleg megfelelö, bizonyított, kupákat nyerni tudó edző, a kéréseihez igazított kerettel.

Vagy akár Pirlo (Tudor???) is maradhat, ha nincs ilyen.

Szabi85 2021.03.23. 09:19:10

Adott egy TOP klubban egy sikeredző - Allegri. Vannak igényei, hogy milyen játékosokkal tervezi a jövőt.
Akkor a játékosigazolásokért felelős dolgozók - Nedved és Paratici - miért ellenkeznek / vergődnek? (Úgy, hogy a sikeresnek mondható munkájuk savaborsát Marotta árnyékában csinálták)

A Nedved - Paratici páros szépen magába nézhet, hogy ezt most itt elbaltáztuk, lehet leadni az arcból és visszahívni Allegrit.

Juventino86 2021.03.23. 09:35:43

@Andras74: Pirlo menesztése nem a bosszúról szól igazából. Arról szól ez a történet, hogy mi a csapat érdeke. És szerintem a csapat érdeke most egyértelműen az, hogy egy tapasztalt mester kerüljön a vezetőedzői pozícióba. Pirlo túl korán lett a csapatunk edzője. Mondhatjuk úgy is, hogy rossz időben volt rossz helyen.

Attilio79 2021.03.23. 09:43:49

:D
Ezek közül csak Allegri jöhet szóba, meneszteni kell, aki ezt nem szeretné a vezetőségből, úgy tudom, hogy jó a viszonya Agnellivel.

JeetTrader 2021.03.23. 10:01:45

Urak ne legyenek hiú ábrándjaink! A névsorból tényleg eltudjátók képzelni valakivel is h levezényelje a fiatalítási projektet? TÉNYLEG? Az összes név az elérhető edzők kategóriája,nem pedig a BL/bajnokságba visszavezető út!

Én egy karizmatikus edzőt akarnék látni a padon. Be kell lobbantani a tüzet, ami totál kialudt, az a helyzet! A listáról erre max a kis Inzaghi lehet alkalmas, egy taktika ide, vagy oda. Különben ha már valakit vissza akarnék hozni az (kövezzetek meg nyugodtan!) Conte lenne! Visszaadná a tüzet és hozzá még taktikai fegyelmet is....de még neki is nagyon nehéz dolga lenne a jelenlegi csapattal, ráadásul fiatalokkal állítólag nem szívesen dolgozik...csupa, csupa kompromisszum!

Nem kell sokat visszamenni az időben, hogy emlékezzünk, papíron neves, komoly tapasztalattal rendelkező edzőnek sem sikerült megvetni a lábát (Sarri) a bajnoki cím ellenére. Jaaa, nem tetszett a játék képe?
Allegri, aki egy történelmi sorozat kovácsa volt....egy taktikás?Áhhh! Egy taktikai élő enciklopédia! Jaaajj! de nem lett BL és borzalmasan játszottunk a vége felé. Akkor miért nem kapott fiatalítási projektet? A vezetőségnek úgy tűnik vannak elvei, amelyekből nem fog engedni, így nagyon nem tartom valószínűnek, hogy Allegri visszajönne, hisz arcon köpnék saját magukat....ráadásul azt gondolom, hogy neki is beletörne a bicskája ebbe most!

Gondoljatok abba is bele, hogy mekkora össze-visszaság lesz a játékosok fejében is. Allegri stílusról átálltunk Sarrira....a bagós is látta, hogy nem akar működni és inkább Allegri stílusra "állt vissza" (részben)...majd jött Pirlo. a poszt stabilitásról, hirtelen totális futballra váltottunk. Úgy kóvájogtak a játékosok mint gólyafos a levegőben. Megpróbált ő mindent, bevetett fiatalokat, Bernardeschi már csak kapust nem játszott, váltogatja az oldalakat Chiesával, Danilot feltolja CDM-nek, Sandrot meg középső védőnek...és így játszunk...ez a csapat együtt ennyire képes, edző ide vagy oda!

Aztán most majd idejön valaki megint aki megint mást próbál ki...tippem szerint azért Pirlot hozták mert 1.: nem volt más, 2.: radikálisan mást kellene játszatni mint az olasz átlag edző játszatna.

Akárki jön, vagy épp marad Pirlo, kreatív, passzolni, csapatot mozgatni tudó középpályásokra van szükség, hogy egyáltalán érdemi esélyünk legyen kupát nyerni jövőre! ...de sajnos már úgy tűnik, hogy inkább egy válság menedzsert kell hozni, akkor átsegíti a mostani nehézségeken a csapatot, aztán ha megjelenik AZ edző a piacon akkor lecsapni rá. Hogy ezek kik lennének?...nem tudom....:(:(:(

Andras74 2021.03.23. 10:50:58

@JeetTrader: ez a legnagyobb bajom nekem is, h Pirlo kirúgása pont ugyanakkora rizikó jelenleg, mint a megtartása......

Camo76ers 2021.03.23. 11:00:11

@Garsza: na ezért fogok imádkozni a jövőben . A próféta szóljon belőled .

Haraszti Gyula 2021.03.23. 11:13:20

Egyik edzőnek sem örülnék, a 3 edzőből 2 három belső védővel játszik, Olaszországban lehet hogy beválik, de nem emlékszem rá, hogy ebben a rendszerben bármelyik csapat is eredményes tudott volna lenni a BL-ben. Talán De Zerbi a legtehetségesebb olasz edző most, de oké, hogy jó egy kisebb csapatnál, de a Juve valószínűleg nagy falat lenne neki! Allegri lenne a legjobb ha visszajönne.

Garsza 2021.03.23. 11:14:30

Egyébként arra emlékszik még valaki, hogy milyen köpködés ment mikor kinevezték Allegrit?
Ahoz képest most mindenki úgy várja mint egy messiást.
Egybként ha belegondoltok 5 szezonja alatt 2 meccses párharcban csak az Ajax kapott ki. 2x döntő 1x az "isteni" Gurdióla Bayernjét fociztuk le idegnben a 2:2 hazai meccs után. Csak a bírói döntéseken és Evra labda vesztésén múlott a továbjutás. A Reál elleni az frissebb emlék. 95. 11 -es.
De akár a másik agyansztárolt edzőt is lehetne mondani, Pochettino őt is megverte taktikailag. Lehet nem játszat szép focit de taktikailag nagyon ott van.

László Jakus 2021.03.23. 11:21:07

@JeetTrader: Teljesen egyet értek . Elkezdtunk egy fiatalítási projektett ami kell egy két olyan idossebb de nem túlkoros irányíto aki a fiatalokkat mozgassa. A védelem megvan és szürő játékosok is vannak de irányíto és befejező( Ronaldon kívul) nincs.
Edző : Hát itt felsoroltak közül max Alegri de ő se tudna fiatalokkal dolgozni. Ronáldó is a fejére nőt. és Chiesaval is gondhjai lennének. Ronáldo esetében pl Zidan nem az a karizmatikus de szerintem a legjobb irányíto a partvonalon és ugy rakta ossze a csapatott hogy az mukodjon . (néha kicsit a szerencse is nekik játszott )
Pénzügyi igazgató: Jelenlegi anyagi helyzetben ami kellene egy ügyes Igazgató ( Chilellini mesteri diplomálya van kozgazdászatból) kihozni a maximumot kevés pénzből.
Sport és játékos igazolások. ez a nagy kérdő jell???? Bisztos van a piacon jobb Patricinél.
Nedved hát nekem már megy a idegeimre a kirohanásai és talán ezért is allnak igy hozzánk a bírók is.

Visszanéztem a régi eredményeket Conte 102 pontot szerzet a bajnokságban de EL döntő nem jött össze és a BL is szar volt erre jött Alegri és ott voltunk a BL döntőben.

m.martin91 2021.03.23. 13:16:54

Bonucci is visszajött, Buffon is visszajött, Allegri is visszajöhet. Pirlót mindenképpen el kell távolítani, bármi lesz is, de egyedül Allegri lehet a megfelelő opció a kispadra. Paratici munkája egy kalap szarral egyenlő, Nedved tulajdonképpen nem is végez munkát, csak lejáratja a klubot a vállalhatatlan viselkedésével, szóval arra nem lehet hivatkozni, hogy miattuk nem jöhet vissza Allegri. Nincs ember a Földön, aki ezt a két hasznavehetetlen semmirekellőt Allegri elé helyezné a rangsorban.

alexGicamo 2021.03.23. 14:11:26

Ha választanom kéne közülük, akkor Gasperinit választanám . Szimpatikus és csapataival mindig stabil eredményeket hoz .

spaolo1981 2021.03.23. 14:28:15

Nagy változás kellene a keretet illetően is. A nagy fiatalítás nem jött be, nekem egyedül Chiesa játéka és teljesítménye meggyőző, a többiek a kispadra jók. Ezzel a játékosállománnyal nem igazán lehetne mit kezdeni. Nagyot csalódnék, ha Allegri így is elvállaná a visszatérést. A legnagyobb gond továbbra is kp.-án van. Első körben ide kellene okosan igazolni.

Il Principino 2021.03.23. 14:40:01

@szauerb: egyetértek,ha Pirlo megy és e három edző közül kell választani,akkor Inzaghi jöjjön..
Könnyebb is lenne elcsábítani,mint Gasperinit sztem,nálam Spalletti a legvégső a három közül.

majerjohny 2021.03.24. 07:45:44

Allegri jöjjön...és Nedved meg Paratici mehet a p..-ba

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása