Locatelli érkezhet, de ahhoz el kell adni egy-két középpályást

locatelli_manuel_sassuolo_1.jpgA Juventus már egy ideje kiszemelte a Sassuolo egyik ígéretes játékosát, Manuel Locatellit, azonban a játékos megszerzéséhez előbb pénzforrásokra kell szert tennie a klubnak.

A két legvalószínűbb távozó Aaron Ramsey és Adrien Rabiot, akik ingyen csatlakoztak a klubhoz, ám ezért a klub kimagasló bért fizet számukra, állítja a Calciomercato.com cikke. Alex Sandro és Federico Bernardeschi is azon játékosok sorát gazdagítja, akik a nyáron távozhatnak.

Az Öreg Hölgy októberben kísérletet tett a neroverde futballista megszerzésére, de a 23 éves játékost nem engedte el a Sassuolo egy Chiesához hasonló ügylet fejében, mivel 40 millió eurós végleges átigazolást szeretne tető alá hozni a Sassuolo vezetősége. A Juventus nem zárkózik el az ügylettől, de ehhez forrásokra van szüksége a klubnak, miközben állítólag a Manchester City is szívesen vinné Manuel Locatellit.

A távozók listáján szerepel Ramsey és Rabiot, mivel évi 7 millió eurós bérük nagy teher az újjászerveződő csapat számára. A francia játékos rendszeresen szerepelt a kezdőcsapatba, és javuló tendenciát mutat a Juventusnál, ezért a vezetőség csak abban az esetben válna meg tőle, ha megfelelő ajánlat érkezne érte, például az Everton részéről, amely klubnál az a Carlo Ancelotti tevékenykedik, aki jól ismeri és kedveli a francia játékost.

A másik középpályás kapcsán már nem ilyen válogatós a vezetőség, és a Goal.com értesülései szerint is nehéz lesz új klubot találni Aaron Ramsey számára, mivel nagy a fizetése, cserébe viszont sok egészségügyi probléma hátráltatja a folyamatos játékban. A walesi futballistát nagyra értékelte Maurizio Sarri, illetve Andrea Pirlo is elismerően beszél róla, azonban a sorozatos sérülések miatt a szurkolókat nemigen hozza lázba a walesi futballista.

Aaron Ramsey az elmúlt két évben 61 meccsen lépett pályára, ami nem tűnik rossz értéknek, azonban ezek felén volt csak a kezdőcsapatban, és folyamatosan izomsérülésekkel küzdött a 30 éves játékos, akit 2023 nyaráig köt szerződése a Juventushoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4716467362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2021.03.17. 05:39:51

Ha Ramsey ÉS Rabiot is távozik, hogy az olasz érkezhessen, akkor ez egy rossz üzlet lenne. Nem úgy kellene igazolni középpályást, hogy a jelenlegieket nyirbáljuk, hiszen idén is pont a mennyiség okozza a legtöbb gondunkat.

venember83 2021.03.17. 07:07:33

@rockitbaby: Ramsey azért leginkább a létszámot növeli, de Rabiot kapcsán már egyetértek. Hacsak nem érkezik érte egy nagyon komoly ajánlat. Amire minimális az esély.

GGábr81 2021.03.17. 07:15:59

Mind a 4 mehet. Nyáron érkezik vissza Pellegrini, lassanként beépül Frabotta. Local jön és létszám növeléshez ott van Faggioli. 4 olasz. Amennyit sérültek és formán kívül volt ez a 4 játékos, illetve tudásuk alatt teljesítenek, valamint bödzme nagy fizetésük van, hát nem fogunk gyengülni.

GodPiero 2021.03.17. 09:13:20

Egyesek mit látnak ebben a Locatelliben????

JeetTrader 2021.03.17. 09:20:23

Ramsey-nek nem sikerült bizonyítania. Sajnálom, mert azt gondoltam, hogy legfeljebb a sérülések hátráltatják majd. Mondhatjuk, hogy nem felejtett el ő focizni és h Pirlonak kéne mgetalálni a helyét, de simán van olyan h egyszerűen az adott csapatba valaki mégsem való....ő ilyen....és ráadásul nagyon drága. Hátha visszatér angliába.

Rabiot beverekedte magát a kezdőbe és tudott végre alkalmazkodni a Seria A-hoz és a csapathoz is, de valahogy valami még hiányzik nekem belőle. Mondjuk például az, hogy túlzottan sokat és túlzottan rosszul próbálkozik távoli lövésekkel. Látva h így is milyen problémáink vannak a kp-n ész nélkül azért nem adnék el mindenkit így őt sem, de ha jó ajánlat érkezik érte, sokat nem gondolkoznék (abban a reményben ha sikerül igazolnunk).

Juventino86 2021.03.17. 09:24:02

Locatelli nem rossz játékos, de szerintem nem hozna igazi minőséget. Voltak idén nagyon jó meccsei, de borzalmas meccsei is. Akkor már inkább Jorginho.

JeetTrader 2021.03.17. 09:31:35

@GodPiero: a reményt h olyan lesz mint Chiesa ha hozzánk igazol :):). Árához mérten nagyon is jó irányító kvalitásokat villantgat, azt gondolom jobbakat mint Bentancur, vagy Rabiot, de még Arthurnál is (bár ő kezdett szintet lépni). Ilyesmi játékos kellene a kp közepére, nem elfeledve a költséghatékonyságot.

Persze, Gündogant, meg Aouart és Casemirot szeretnénk, de sajna nem realitás. Örülhetünk ha mondjuk jön Locatelli és Jorginho. Az egyben azt is jelentené, hogy lenne Pirlo szisztémájának egy "reality check-je", hisz ha pont irányítókvalitással rendelkezőkkel se játszunk jól (elvileg ők hiányoznak), akkor biza sokkal nehezebb dolgunk lesz...

2021.03.17. 10:10:48

@Juventino86: Még szerencse, hogy Jorginhonak nem.... Locatelli 6 évvel fiatalabb és ebben a szezonban már minden statisztikában jobb, mint Jorginho.

Key passes 1.1 vs. 0.8
Big chances created 4 vs. 1
Acc. long balls 5.0 vs. 2.7
Shots per game 1.3 vs. 08
Interceptions per game 1.6 vs. 1.4
Tackles per game 2.7 vs. 2.1
Possession won 0.5 vs. 0.3
Total duels won 6.7 vs. 4.5
Aerial duels won 1.7 vs. 0.8

szauerb 2021.03.17. 10:28:18

Locatellit mindenképpen meg kell szerezni. Fiatal, ismeri a Serie A-t, olasz válogatott, büszkévé tenné a zebracsíkos mez viselése. Ezek mellett egész jó kis játékos. Minden kritériumnak megfelel.

rockitbaby 2021.03.17. 10:34:35

@venember83: Én arra értettem, hogy ha Locatelli érkezése csak és kizárólag mindkettejük eladása árán lenne lehetséges, akkor az rossz biznisz. Legalábbis lenne. Értem én, hogy pénz kell igazolni, de a walesi gyakorlatilag értéktelen pénznyelő, Rabiot ellenben januárban, az Allegris foci hónapjában megmutatta, hogy mit is tud.

De sajnos annyiban meg logikus a kettejük említése, hogy egyedül belőlük lehet haszonnal kiszállni most nyáron. Csak egyszer az életben megérnénk, hogy úgy tudjunk mozogni a mercato-n, hogy ehhez ne kelljen komoly áldozatot hozni...

Juventino86 2021.03.17. 10:35:37

@Pjanista: A statisztika sokszor féreviheti az embert. Arthur pl. rengeteg sikeres passzt mutat be szinte mindig, de mit érünk vele? Nincs benne olyan passz, ami a támadásokat építi, de persze a statisztikája jó. Jorginho képes minőségi passzjátékra is, nemcsak oldalra, hanem előre is. Locatelli sem rossz játékos, de Jorginho sokkal rutinosabb, ezért én inkább az ő leigazolásának örülnék.

MdewC 2021.03.17. 10:48:59

4 alap ember akit szeretnék jövőre a pályán látni:

Faggioli
Arthur
Keni
Pogba

Hogy mellé kiket hoznak, az más kérdés, de tőlem bárki mehet ha ez összejön.

Mivel sok a sérülés Benta és Rabiot kaphatnának még sanszot, azt aláírom. Tökéletes cserék lennének, a bajnokságban.

2021.03.17. 10:58:49

@Juventino86: Ezért van ott többek között a "Key passes" és a "Big chances created" mutató is. :) Szerintem pont, hogy Jorginho hajlamosabb inkább ezekre az alibi passzokra kettejük közül, ez abból is látszik, hogy gólpasszokban sem jeleskedett soha. Csak egy szezonjában jutott 4 gólpasszig (ez a legjobb teljesítménye), az előzőben kettőt adott, azelőtt pedig egész szezonban egyet sem. Locatelli 21 és 22 évesen is 4-4 gólpasszig jutott. És az azt hiszem nem is kérdés, hogy kiből lehet még jobb játékos a jövőben, és kinek van már csak a lejtmenet hátra a karrierjében. El kell végre kezdeni csapatot építeni, és Locatelli ebbe tökéletesen beleillene jelenleg, míg Jorginho leigazolása csak az utóbbi évek keretfoltozgatásának folytatása lenne.

Juventino86 2021.03.17. 11:04:14

@Pjanista: Lehet, hogy most meggyőztél Jorginhóval kapcsolatban. Locatellivel kapcsolatban az a félelmem alapja, hogy ő azért még nem bizonyított komolyabb csapatban. Mondjuk sok középpályásunknál ő is jobb lenne, de én valami prémium igazolást szeretnék a középpályára. Persze lehet, hogy ez csak álom marad.

2021.03.17. 11:04:42

@Juventino86:
Csak érdekességképpen, ha már Arthur is felmerült. Arthur vs. Jorginho:

Big chances created 1 vs. 1
Key passes 0.8 vs. 0.8
Acc. long balls 2.7 vs. 2.7

Juventino86 2021.03.17. 11:06:52

@Pjanista: Lehet, hogy akkor én értékelem túl jó játékosnak Jorginhót. Mondjuk szerintem ez azért lehet, mert én még a Napoliban játszó Jorginhót látom magam előtt, nem pedig azt, aki a Chelsea-ben nyomja. Angol bajnokikat nem nagyon nézek, mert iszonyatosan untatnak. Ezek Jorginho mostani statjai gondolom, ugye?

2021.03.17. 11:06:56

@Juventino86: Azzal egyetértek, hogy Locatelli önmagában kevés lenne ennek a középpályának, de egy nyár alatt úgyse tudunk minden posztot megoldani (csatár, balhátvéd, 2 középpályás...). Az ideális az lenne, ha még Aouar is érkezhetne Locatelli mellé, de nem hinném, hogy ez megvalósulhat.

Juventino86 2021.03.17. 11:08:52

@Pjanista: Na igen, egy Aouar - Locatelli kettős már jól mutatna. Ha már felmerült a balhátvéd posztja, a pletykák szerint Gosens neve ismét felmerült nálunk, mint lehetséges igazolás. Alex Sandro pedig menne. Arról is szó van, hogy ebben az esetben Bernardeschi lenne a második számú balhátvéd.

2021.03.17. 11:08:59

@Juventino86: Igen, az idei szezon (azon belül is csak a bajnokság): www.sofascore.com/player/jorginho/132874

Attilio79 2021.03.17. 11:42:57

Erre az írtó gyenge középpályára ráférne a fiatalítás, agilitás. Az eladhatóságot/piacképességet tekintve a kellőképp fiatalabb Bentan és Rabiot mehetne.
Azonban, sok játékostól meg kellene szabadulni a bér és teljesítmény függvényét tekintve. Ennyit nem fogunk/tudunk eladni egyszerre, ezért nagyon kíváncsi leszek, hogy ki lesz áldozat, kit fog beáldozni és kit tart meg a vezetőség. A Covid miatt most fordulóponthoz értünk, Cuadradoért és Chiesáért, de Ligtért lenne a legnagyobb kár, a többiek hullámzó teljesítményei miatt a feláldozható kategóriába kerültek véleményem szerint.

szauerb 2021.03.17. 12:29:41

@Juventino86: Jorginho mikor bizonyított Juventus szintű csapatban?

Lanzafame 2021.03.17. 12:48:10

Bentancur, Ramsey mehetne. Rabiot-ban lehet kakaó, ha nála jobbak veszik körül.

m.martin91 2021.03.17. 13:26:51

Locatelli tökéletes igazolás lenne a jövőre nézve, hogy elsüllyedjünk a középszerűségben.

venember83 2021.03.17. 13:28:22

@m.martin91: akkor nem ő az új Pirlo? Vagy Barella? De akkor legalább egy Verratti?

m.martin91 2021.03.17. 13:54:17

@venember83: Dehogynem. Sokak szerint biztosan az. Giovinco meg volt olyan jó, mint Messi.

Juventino86 2021.03.17. 14:06:32

@szauerb: Juventus szintű csapatban sosem bizonyított Jorghinho. A Napoliban viszont igen. Az pedig még mindig jobb, mint a Sass.

Lanzafame 2021.03.17. 14:09:34

@m.martin91: Giovinco volt az "új Del Piero", Lanzafame pedig az "olasz Cristiano Ronaldo" az olasz sajtóban.

szauerb 2021.03.17. 15:01:45

@Juventino86:
Mit bizonyított? Hogy Sarri eltitkolt gyereke? Mit nyert pályafutása során lassan 30 évesen?
Sok értelme lenne még egy olyan mentálitasú játékost idehozni mint ő...

Locatellitől sem dobom el az agyam de egyértelmű, hogy kettejük közül ki a megfelelő választás.

2021.03.17. 15:04:08

@m.martin91: A Manchester City is a középszerűségbe akar süllyedni?

Juventino86 2021.03.17. 15:17:54

@szauerb: Azt majd meglátjuk. :) Sajnos ezek a dolgok mindig csak utólag derülnek ki. Locatelli önmagában kevés. Jöhet, mert így is jobb néhány középpályásunknál, de kell nála egy jóval kreatívabb és tapasztaltabb középpályás is.

szauerb 2021.03.17. 15:23:11

@Juventino86: A lottó számok derülnek ki mindig utólag.:)
Azért egy ilyen igazolást a játékosok alapos feltérképezése előz meg és az alapján kerül kiválasztásra a megfelelő jelölt. Nem találomra.

Il Principino 2021.03.17. 15:28:58

@GodPiero: hát még Dragusin,Frabotta,Fagioli trióban...
Persze bizakodni lehet,hogy egyikük beválik,de messze vannak még a Juventus kezdő,pláne a klasszis szinttől akikre szükségünk lenne!
Aouar,Pogba,De Paul,Locatelli,Jorginho nálam a prioritási sorrend..

Juventino86 2021.03.17. 15:32:44

@szauerb: És az alapos feltérképezés ellenére sokszor rosszul sülnek el igazolások. Sajnos ez benne van. :(

Juventino86 2021.03.17. 15:36:54

@Il Principino: +1. Így van. De Paul neve egyre kevesebbszer merül fel, pedig ő azért kreatívabb Locatellinél.

2021.03.17. 15:44:47

@m.martin91: "A Juventus nem zárkózik el az ügylettől, de ehhez forrásokra van szüksége a klubnak, miközben állítólag a Manchester City is szívesen vinné Manuel Locatellit."

Ezt Romano is megerősítette már párszor: tbrfootball.com/fabrizio-romano-says-manchester-city-want-to-sign-manuel-locatelli/amp/

m.martin91 2021.03.17. 15:54:56

@Pjanista: Addig álljál féllábon, amíg Locatelli a Manchester City játékosa lesz.

Rikoo 2021.03.17. 16:01:24

@m.martin91: Nem tudhatjuk. Chiesa mindkettőnkre rácáfol.

m.martin91 2021.03.17. 17:06:18

@Rikoo: Á, a Milanban is szürke egér volt. Rúgott egy nagy gólt ellenünk, ez volt az egyetlen emlékezetes momentuma. Egyébként meg az arcára van írva, hogy lúzer. Nem győztes típusú játékos.

Pavel1988 2021.03.17. 17:23:29

@m.martin91: Hulk arcára van írva, hogy győztes típus, akkor vegyük meg őt és minden meg van oldva.
Ezek mondva csinált kifogások, ilyen gondolkodással bármelyik igazolást meg lehetne vétózni.

@Pjanista: Végre valaki aki megnézte mit játszik mielőtt kommentelt. A Serie A egyik legjobb középpályásáról beszélünk jelenleg, aki hiányposztra érkezne ráadásul még itt is akar futballozni.
A legjobban és legtöbbet passzoló játékos ma Locatelli, ez egyértelműen hiányzik a középpályánkról. Kényelmesen érzi magát a védelem előtt, tud védekezni és jól játszik presszing ellen is.

Senki ne várjon Havertz, Barella vagy De Bruyne szintű igazolásokat. A klubnak nyáron 1-3 40 millió euró körüli transzferre lesz kerete attól függően, hogy kiket sikerül eladni. Ennyi pénzért a fiatal jó játékosok mennek, ebben a kategóriában kell keresgélni.

m.martin91 2021.03.17. 18:37:20

@Pavel1988: Ez csak egyetlen megjegyzés volt. Szerintem Locatelli egy tipikus olasz középszar játékos, aki jelenleg sztárolva van, amit nem érdemelt ki a teljesítményével. Semmi baj ezzel, számtalan játékos jár(t) hasonló cipőben. Locatelli semelyik jelenlegi középpályásunkhoz képest nem képvisel magasabb színvonalat. Lehet igazolni hasonló áron olyan játékost, aki viszont igen.

Attilio79 2021.03.17. 18:46:25

Újabb, szakmailag alátámasztott, magasröptű vélemények születnek játékosokról, amin jókat lehet röhögni! :D

tjunior 2021.03.17. 18:48:57

@MdewC: Fagioli mint alapember? Nem erős ez egy kicsit? A srácnak volt egy egész jó kupameccse egy serie b csapat ellen meg jól szállt be egy serie a meccsen, ennyi. Nem arról van szó, hogy nem tehetséges de ne essünk túlzásokba.

JeetTrader 2021.03.17. 19:26:22

@Pavel1988: Abszolút!

@m.martin91: akkor lássuk a számokat: Locatelli vs. Arthur (mint a jelenlegi legjobb középpályásunk)

Meccsek a Seria A-ban: 25 vs 15
Gólok: 3 vs 1
Góllövési gyakoriság: 720 m vs 870 m
Meccsenkénti gól: 0,1 vs 0,1
Meccsenkénti lövés: 1.3 vs 0,1
Kihagyott nagy helyzet: 0 vs 0

Gólpassz: 1 vs 0
Labdaérintés: 95.9 vs 59.5
Kialakított nagy helyzet: 4 vs 1
Kulcspassz: 1.1 vs 0,8
Pontos passzok: 68.8 (88%) vs 49.3 (94%)
Saját térfélen: 31.3 (94%) vs 24.7 (95%)
Ellenfél térfelén: 37.8 (82%) vs 24.5 (92%)
Pontos hosszú labdák: 4.8 (63%) vs 2.7 (83%)
Chipped pass: 4.4 (53%) vs 1.1 (76%)
Pontos keresztlabdák: 0.2 (19%) vs 0 (0%)

Ehhez még annyi jön hozzá, hogy Locatelli egész jól tud szerelni is, ami viszont Arthurról annyira nem mondható el, de lássuk:

Közbeavatkozás: 1,6 vs 1,1
Szerelések: 2,6 vs 0,8
Megszerzett labda: 0,4 vs 0,7
Lecselezték: 0,8 vs 1
Tisztázások: 1,8 vs 0,5
Hiba mely lövéshez vezetett: 0 vs 0
Hiba mely gólhoz vezetett: 1 vs 0
Büntető róla: 1 vs 0

Nekem ez nem annyira tűnik egy felhájpolt középszar statisztikáinak, pláne ha azt nézem, hogy Arthurt vettük 70 milláért, jelenleg 50-et ér, miközben 35-re teszik Locatellit.

Jorginhoról még talán annyit, hogy a hosszú passzaival (amit mer is megjátszani, nem úgy mint páran nálunk és lát is a pályán) kellően kimozgatja az ellenfelet, amivel értékes helyzetekhez juthatunk. Erre kb Locatelli is jó lehet....de majd Nedvedék jól kitalálják...

m.martin91 2021.03.17. 19:34:19

@JeetTrader: Engem nem érdekelnek a számok, ez nem baseball, nem a Moneyball című film. Itt nem tudod figyelmen kívül hagyni, hogy milyen környezetben játszol. Nem hasonlíthatod össze a Juventus és a Sassuolo játékosát. Megfigyelheted a játékosok jellemzőit, a játékukat, erősségeiket, gyengeségeiket. Locatellit nem tartom jó játékosnak, és egy hangyafasznyival sem gondolom jobbnak bármelyik középpályásunknál. Ez a véleményem. Ezen nem tudok változtatni, bármilyen statisztikai adatot is kapok.

JeetTrader 2021.03.17. 20:12:08

@m.martin91: abban hiszel amiben csak akarsz. A számok tények! És objektívek. Nem tálalom azt a hosszú cikket amelyet a Liverpool igazolási politikájáról írtak mikor odament Klopp. A lényege h külön csapat volt akik a játékosok jellemzőit fordítottak le statisztikákra és ezek alapján igazoltak. Klopp eleinte ki volt akadva de aztán belátta az előnyét...és hát csak nem ment nekik olyan rosszul.
Nem tudsz máshogy játékost választani...megnézed hogy játszik az adott csapatban és azt kivetíted h itt hogy játszana...

Ez is a szép ebben. Mindenki másként látja a dolgokat...:)

m.martin91 2021.03.17. 20:20:00

@JeetTrader: Igen, pontosan. Megnézem, hogyan játszik az adott csapatban, és elképzelem, ezek alapján hogyan játszhatna nálunk. Ennyi a történet. Statisztikára nincs szükségem.

Attilio79 2021.03.17. 20:45:22

@JeetTrader: Szép, amit összeraktál, gratulálok! Annyi a hozzáfűznivalóm, hogy semmivel nem lehet pótolni a fiatal agilitást, eredményéhséget, ami nem feltétlenül számszerű és nem ütközik ki olykor, csak egy kiváló motivátor (csapat) alatt, ez a szép a sportban.

steven.h 2021.03.17. 21:54:46

Locatelli egy nagyon jó játékossá nőtte ki magát a Sassuoloban, de hogy valójában mekkora a potenciál van még benne, az akkor derül ha szintet lép és jelenleg egy ilyen profilú játékosra nagyon nagy szükségünk lenne. Ami ráadás hogy olasz és szeretne is itt játszani. Az hogy egy játékos beválik-e mindig kérdés, de Chiesával már belenyúltunk egy nagyon jó olaszba, jöhetne a folytatás Locatellivel.

Az hogy mit nyújtott a Milanban teljesen irreleváns, 18 éves volt egy romokban heverő Milannál...ez pont olyan mintha most Fagioli játszana jónéhány meccset nálunk, Locatelliért cserébe kölcsönbe elmenne a Sas-hoz két évre, és tök mindegy milyen kiváló idényeket produkál azért nem hoznánk vissza mert két évvel ezelőtt semmi extra nem volt...

JeetTrader 2021.03.17. 22:13:09

@JeetTrader: még egy megjegyzés ide. Egy pillanatig nem állítom, hogy egy játékos statisztikái teljesen képesek leírni a benne rejlő lehetőségeket! Viszont bepillantást engednek abba, hogy a kvalitásaiból mennyit sikerült eddig megvalósítania. Hisz a nap végén egy csatárnál az számít, hogy hány gólt lő, egy irányítónál hány pontos passzt/gólpasszt ad, egy védő hányszor szerel, egy kapus mennyi bravúrt mutat be.

De talán abban egyet érthetünk, hogy ha a számokban nem kezd valami megmutatkozni, akkor kb az illető egy örök ígéret marad csupán....mint pl Anelka, Belotelli vagy épp Reus. Jól mozogtak, nem is játszottak kis csapatokban, hatalmas potenciál volt bennük, de valahogy mégsem értek révbe, vagy akár keményen visszaestek.

Tony. 2021.03.17. 22:13:33

Berardi ma 2 gólt szerzett, ezzel 11 gólos a bajnokságban. Ezt a számot messze nem éri el senki Ronaldon kívül. A statjai alapján hozzuk el őt is, és akkor jövőre nemcsak a középpályánk lesz bitang, de a gólokkal sem lesz gond.

szauerb 2021.03.18. 10:00:45

@JeetTrader:
Aki Tolissot, Klaasent, Cedric Soarest hozott volna de Marchisiot elküldte volna helyettük vagy Chiesat is megállás nélkül gyalázta avval minek bajlódsz?
A mi nagy szakértőnk. :))))))

GodPiero 2021.03.18. 13:59:20

@Rocky80: Akik Locatellitől várják a megváltást, azok qrva nagyot fognak koppani.....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása