Torchia: „Rugani a Cagliarinál maradna”

rugani_daniele_cagliari_mezben.jpgDaniele Rugani ügynöke, Davide Torchia a minap megerősítette ügyfele pár napja kinyilatkoztatott szándékait, miszerint a védő nem szeretne visszatérni a Juventushoz, élvezi a Cagliari csapatánál megkapott bizalmat, és szeretne a szárd klubnál maradni a júniusban lejáró kölcsönszerződése után is.

A Juventusnál sokáig mellékszerepbe kényszerült védő januárban csatlakozott a Serie A-ban a bennmaradásért küzdő csapathoz, és ehhez megszakította a Rennes-nel kötött kölcsönszerződést, miután Franciaországban nem sikerült beverekednie magát a kezdők közé.

„Lássuk, hogyan ér véget a szezon. Szerintem Daniele olyan csapatot keresett, amelyik kész friss kezdetet adni a karrierjének. Szüksége volt erre 26 évesen.” - mondta Davide Torchia a TMW Radio munkatársának.

„Szeretnénk folytatni ezt a tapasztalatot, de először beszélnünk kell a Juventus illetékeseivel.”

De vajon Fabio Paraticivel fog egyezkedni az ügynök, az igazgató marad a Juventusnál?

„Úgy gondolom, hogy igen. Az értelmes döntés az, hogy a legjobb környezetet biztosítsa a klub Andrea Pirlo köré. Döntést hoztak, most pedig követniük kell a döntést, legyen az jó vagy rossz.

Fabio Paratici szerződése mellett mások kontraktusa is lejár a nyáron. Ugyanez igaz a többi igazgatóra és a játékosmegfigyelőkre. Ha a Juventus változtatni akart volna, akkor azt előzetesen meg kellett volna tervezniük, szerintem a klub és Paratici tovább folytatja az utat együtt.”

A Cagliari álláspontjáról nem szólt az ügynök, a szárd klub feltehetően igényt fog tartani a játékosra, ám kérdéses, mennyire áll majd módjában véglegesíteni a futballista szerződését ebben a gazdaságilag igencsak kényes időszakban.

Kontextusként említhető Radja Nainggolan esete: a szárd klub az elmúlt nyáron Radja Nainggolan játékjoga kapcsán sem kötelezte el magát a vásárlás mellett, ment a huzavona az Interrel, és a belga középpályás játékjogát a jó teljesítményének ellenére sem vásárolta meg a Cagliari, a futballista pedig fél évig az Interrel edzett, majd télen az Internek nem volt más választása, mint meghosszabbítani a 32 éves középpályás kölcsönszerződését a Cagliarival.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3616466078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.03.16. 14:38:57

Az az ő szintje. Maradjon.

Shyr Kahn 2021.03.17. 14:35:10

Szerintem annyira O is kepes, mint Demiral, szoval cserenek jo lenne vissza, de ha folyamatos jateklehetoseget akar, akkor nyilvan a Cagliari-nal kell maradnia.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3395) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (925) elemzés (40) előzetes (862) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1649) játékosokról (9928) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4174) mercato (4145) nyilatkozat (7453) Olasz Kupa (331) összefoglaló (414) pletyka (4178) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása