Suárez neve ismét felmerült, nyáron érkezhet

suarez_luis_huvelykujjat_mutat_atleti_mezben.jpgA Juventus a nyáron közel állt ahhoz, hogy leigazolja Luis Suárezt, azonban végül az uruguayi játékos nem tudta volna időben megszerezni az olasz állampolgárságot, így az Öreg Hölgy más célpont után nézett, ám most nyáron ismét próbálkozhat Fabio Paratici és csapata.

A pletykák szerint az uruguayi csatár megegyezett a nyáron az olasz klubbal a csatlakozásról, mielőtt Olaszországba utazott volna az állampolgárság megszerzése ügyében, azonban végül kiderült, hogy a szükséges adminisztratív lépések túl sok időt vennének igénybe, és a játékos nyelvvizsgája is kisebb botrányba fulladt, ezért füstbement a tapasztalt gólvágó torinói leigazolása.

Suárez végül az Atlético csapatát választotta, és azóta 16 góllal segítetette a spanyol tabella élén tanyázó matracosokat, ezzel pedig sok kritikusának is frappáns választ adott a dél-amerikai futballista.

A Barcelona állítólag a 34 éves játékos kora miatt vált meg tőle, ezért távozhatott ingyen és múltbeli eredményei figyelembe véve igencsak méltatlanul a csatár, aki jelenleg mégis elég potensnek tűnik a kapu előtt.

A Marca értesülései szerint az Atlético Madriddal kötött szerződés értelmében azonban Luis Suárez ingyen távozhat a szezon végén, ez pedig beindította a pletykákból élő firkászok fantáziáját.

Az Öreg Hölgy állítólag továbbra is érdeklődik a játékosért, és nyáron ismét bejelentkezhet érte, amennyiben továbbra is ilyen formát mutat, és nyáron akár már az európai állampolgárság hiánya sem jelenthet akadályt a Juventus számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6716439674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2021.02.26. 09:11:01

Jo reggelt! Az biztos, hogy egy vérbeli csatár, aki tud 15 gólt lőni a szezonban elférne...

JeetTrader 2021.02.26. 09:18:24

Nos, érdekes ez a szerződés. Ezek szerint SENKI nem bízott a csatárban...Én mint mondtam szívesen látnám, de továbbra is tartom a véleményem, mi szerint ha sikerülne középre hajtós irányítókat szerezni, akkor a gólok is jönnének. Attól h elhozzuk, nem fog több labda előre jutni....tény h rettentő impozáns lenne egy Ronaldo, Morata, Dybala, Suarez csatársor és Moratának is tudna lenni érdemi cseréje (Kulu meg felkötheti a gatyáját).

szauerb 2021.02.26. 09:23:49

Nem akarom itt látni.
Nem építenénk vele a jövőt. Nem szeretném ha a klub 28 évnél idősebb játékost igazolna.
Mi értelme van idehozni magas fizetésért úgy, hogy tudjuk, hogy ő már csak lefelé megy a lejtőn!? Se őt se Aguerot(egyre több pletykát látok róla)
nem szeretném itt látni.
Ha elkezdtük a fiatalítást akkor vigyük is végbe és ne a pályájuk csúcsán túl lévő játékosokat igazoljunk.

JeetTrader 2021.02.26. 11:57:47

@szauerb: mennyi a fizuja? 15m?

Nem mondom, hogy szívesen fogadok ilyen idős játékosokat, de max 2-3 év lehet benne, ergo max 2 éves szerződés jöhet szóba. Baj sokkal inkább az, hogy nem tudom ki lenne az a fiatal, akit hozhatnánk. Haalandot felejtsük el....70 milla a kivásárlási ára. Azt gondolom h ilyen 40 milla körül találhatunk valakit + fizu. Csak ha 2 évre hozzuk a chipmunk-ot azzal 30 millát dobunk ki és jobb eséllyel fog beválni...közben meg keresgélhetünk.

Iszonyú számokkal dobálóznak a pandémia ellenére.....egyszerűen nonszensz amit kérni akarnak pár fiatalért. Így nem tudom h fog sikerülni a fiatalítás is....vélhetően sehogy....ezért a legjobb ár/érték után fognak menni. Suarez nagyon jó ár/érték arányú!

MdewC 2021.02.26. 12:43:45

99% biztosra veszem, hogy nem lesz a Juve játékosa

szauerb 2021.02.26. 13:02:48

@JeetTrader:
Nem hinném, hogy el kellene felejtenünk Haalandot csak azért mert 70m az ára.
Mundjuk azt, hogy leigazoljuk minden költséget beleértve 100m-ért. 3-5 éven belül megduplázza az árát ha ilyen ütemben fejlődik ez mellett ez idő alatt rengeteg új szurkolót és bevételt jelent. Az által, hogy nálunk játszik könnyebben tudunk idecsábítani új játékosokat. Plusz az esetleges teljesítményével címekhez segíthet minket hosszú tavon is. Tehát mindent tekintve ha a távozás mellett dönt is néhány éven belül akkor is valószínűleg pozitív mérleggel jövünk ki a leigazolából.

Evvel szemben Suarez ide jön 34 évesen. Ráköltünk egy csomó pénzt, 3 év múlva távozik úgy, hogy biztosan semmit nem kapunk érte. Marketing értéke elenyésző. Emellett sérülékeny, a teljesítménye vissza fog esni nagy valószínűséggel.

Haaland egy drága de nagy valószínűséggel megtérülő befektetés.
A legjobb húzás amit jelenleg megléphetnénk.
Suarez olcsóbb, ideiglenes megoldás lehet. Pont olyan amiket az elmúlt években láttunk és nem jutottunk vele el az áhított sikerig.

venember83 2021.02.26. 13:29:21

@szauerb: "Mundjuk azt, hogy leigazoljuk minden költséget beleértve 100m-ért"

Ezt el tudod képzelni úgy, hogy az idei évi veszteség közelebb lesz a 200 millióhoz, mint a 100 millióhoz? Úgy vélem, hogy reálisabb félelem, hogy kiket és mennyiért adnak el, minthogy Haaland/Pogba/Aouar stb. érkezése miatt aggódjunk.

szauerb 2021.02.26. 13:32:06

@venember83: Csak egy eszmefuttatás volt.
Nem sok esélyt látok rá.
Kivéve ha CR megy.

JeetTrader 2021.02.26. 14:20:16

@szauerb: ennek a gondolati kisérletnek az az alapja, hogy Haaland itt csodát tesz. Na de mi van akkor ha nem? Itt az élő példa, Ronci személyében....ennyit tud/tudott segíteni, pedig nem akárkiről beszélünk! Ugyanúgy, ahogy őt is Haalandot is ki kell szolgálni. Ha nincs aki eljutassa hozzá a labdát, nem fog csodát tenni és nem hogy növekedni fog az értéke (ami ugye eleve akkor fog csak számítani ha eladjuk!), de ugyanúgy kevesebbet fog érni. Így egy 2 éves szerződéssel kb Suarezzel bukunk 30 millát, Haalandon, meg kitudja mennyit, ha 100 ért megvesszük.
Ráadásul az üzleti jelentésből kiindulva, örüljünk ha 40 millát 3 év alatt kifizetve tudunk valaki igazolni, nem hogy 100-at azonnal...financiális öngyilkosság, hatalmas kockázat, amit nagyon nem tartok valószínűnek h bevállalnak....ceteris paribus.

Szóval Haaland egyedül nem lenne megváltás, kell mellé legalább egy klasszis irányító....így egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy tényleg idehozzák Suarezt....hisz mellé nagyobb eséllyel marad pénz 1-2 középpályásra, de ehhez is kelleni fog eladni másokat is....fránya covid....

szauerb 2021.02.26. 19:54:42

@JeetTrader:
Persze lehet negatívan azt gondolni, hogy nem fog csodát tenni.
De nála legalább van rá esély, hogy csodát tesz.
Suarez esetében nincs. Suarez leigalozása azt jelentené, hogy továbbra is folytatódik a szokásos foltozgatás mint eddig. Ami nem vezet tovább az eddigi eredményeknél.
Belefáradtam ezeknek a játékoknak a nézésébe. Olyan érzésem van mintha a sarki turkálóból vásárolva akarnánk az operabálba menni...

Pénzügyi jelentés ide vagy oda a Juventusnak van pénze ezt mind tudjuk.
A világ egyik leggazdagabb családja a tulajdonos.
Fektessenek be vagy adják el.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása