Pirlo: „Nem támadhatunk ész nélkül”

pirlo_andrea_bl-sajtotajekoztato.jpgA Porto elleni BL-meccset megelőző sajtótájékoztatón Andrea Pirlo elmondta, hogy Leonardo Bonucci és Paulo Dybala nem fog pályára lépni Portugáliában, és természetesen nem számít könnyű meccsre.

„Nagyon bonyolult meccsre számítok, mivel a Porto nagyon jól tud védekezni. Nagyon kompakt a csapat, az Atlético Madrid stílusát idézi két négyes sorral. Türelmesnek kell lennünk, miközben nem erőltethetjük a támadásokat, mivel a portugál csapat jó a kontrákban.”

Andrea Pirlo természetesen a BL-döntőről és a végső győzelemről álmodik, ami a Juve első BL-sikere lenne az  1995-96-os szezon óta.

„A Bajnokok Ligája különleges sorozat, elég nagy a különbség a bajnoksághoz képest. Számos csapat meg akarja nyerni, de sok minden múlik azon, milyen fizikai és mentális állapotban van a csapat.

Mi ugyanazon szinten vagyunk, mint sok másik csapat, egyesek talán nagyobb előnnyel rendelkeznek, de a kieséses szakaszban mindenki nagy menetelésről álmodik.”

A legutóbbi meccsen a Napoli egy szép sorozatot szakított meg, ez vajon milyen hatással lesz a szerdai meccsre?

„A szezont úgy kezdtük, hogy mindent meg akarunk nyerni. Most a szezon felén túl vagyunk, és minden fronton harcban vagyunk. Szombaton jó meccsünk volt, csak a jó eredmény hiányzott.”

Leonardo Bonucci és Paulo Dybala a kerettel utazik, de játékuk lényegében kizárt.

„Ők is velünk tartanak, mivel szeretnének a csapattal lenni. Bonucci és Dybala nincs bevethető állapotban, azonban Ramsey felépült.”

A mester nem tagadta, hogy Álvaro Morata nincs a legjobb formában, ezért nem zárható ki az sem, hogy Dejan Kuluševski fog kezdeni Cristiano Ronaldo párjaként.

„Morata nem most éli legfényesebb időszakát, de jól ismerjük őt. Olykor előfordulnak ilyen szakaszok, amikor nem teljesít jól. Az elmúlt időszakban voltak egyes problémái, de boldog és jól van, csak a gólok hiányoznak.

Dejan és Álvaro is jól van, voltak nagyszerű meccseik idén, és mindketten bevethetők. Holnap majd kiértékelem, hogy ki lesz a kezdőben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4616429474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása