Chiellini: "A szombati eredmény nem lesz negatív hatással ránk"

chiellini_giorgio_bl_sajto_3.jpgA Juventus a Bajnokok Ligájának egyenes kieséses szakaszában is megméreti magát, a zebramezesek az FC Porto otthonába látogatnak a sorozat nyolcaddöntőjében.

"Jó időszak van mögöttünk, a szombati eredmény nem lesz negatív hatással ránk. Az összes célunkért versenyben vagyunk, most pedig egy újabb nagy cél veszi kezdetét. Nagy lelkesedéssel várjuk, bár tudatában vagyunk az akadályoknak. A Porto nagyon jól védekezik, fizikális csapat, s jó teljesítményre lesz szükség, hogy áttörjünk rajuk, s megakadályozzuk a kontratámadásaikat, amelyek veszélyesek lehetnek. Mind a négyen magas színvonalú belső védők vagyunk." - mondta a portugál csapat elleni összecsapásról a Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini a keddi sajtótájékoztató során.

"A döntés az edző dolga, a mi részünkről tudjuk, hogy mindig készen kell állnunk, elfogadva minden döntést. A csapat győz, mi váltjuk egymást, s nagyszerű érzések vannak közöttünk. Az érzelmi szempont is fontos lesz, de valami hasonlót tapasztaltunk meg az Olasz Kupában is. A Bajnokok Ligájában több a buktató, mert kevésbé ismerjük az ellenfeleket, s meg kell próbálnunk nem elkövetni az elmúlt két szezon hibáit.

Az edzésen és a mérkőzéseken szerzett tapasztalat segíti, hogy jobban megismerjük a csapattársakat. Cristiano egy plusz érték, mi pedig szerencsések vagyunk, hogy minden nap meríthetünk a tapasztalataiból. Azóta, hogy a Portót sorsolták nekünk, elkezdtem tanulmányozni a támadóikat. Veszélyesek mind  az üres területeken, mind a keresztlabdáknál, de kiváló játékosaik vannak a széleken is. Készen kell állnunk, s nem hagyhatunk nekik üres területeket."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1216429446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása