Az Atalanta fiatal csatára iránt érdeklődik a Juve

piccoli_roberto_kek_spezia_mezben_fut.jpgA várakozásokkal ellentétben most télen nem érkezett csatár Andrea Pirlo keretébe, azonban a torinói vezetőség számos fiatal futballistával kötött szerződést, így gondoskodva a Juventus fényes jövőjéről.

A klubhoz csatlakozott Nicolò Rovella, Marley Aké és Abdoulaye Dabo ebben a hónapban, azonban nem sikerült megegyezni Gianluca Scamacca, Edin Džeko vagy Olivier Giroud kapcsán.

Fabrizio Romano szerint viszont a Juventus szemet vetett egy csatárra, aki a következő szezonban erősítést jelenthet a csapat számára, a csatár pedig az Atalanta kötelékében lévő, ám kölcsönben futballozó Roberto Piccoli.

A fiatal csatár a Spezia együttesénél futballozik, és eddig tizenkét Serie A meccsen szerepelt, négy alkalommal volt kezdő, ezen meccsek alatt pedig két gól fűződik a nevéhez, egyet például a Roma ellen szerzett a múlt hétvégén.

A megbízhatóságáról ismert újságíró szerint a Juve képviselői figyelemmel kísérik a húszéves csatárt, amióta az Atalanta keretét gazdagítja, és amely csapat mezében a primavera bajnokság gólkirálya is lett.

Mindazonáltal most januárban nem valószínű semmilyen megegyezés a csatár kapcsán, ennek pedig két oka van.

Először is a Spezia nem szeretné elveszíteni a csatárát a szezon közepén, így a téli átigazolási időszak utolsó óráiban, másodsorban pedig a futballista jelenleg sérült, így az átigazolást megelőző orvosi vizsgálatok sem hoznának megbízható eredményt.

Mindazonáltal a bergamói és a torinói klub vezetői között a szezon végén egyeztetések várhatók, mivel Fabio Paratici és munkatársai egyértelműen érdeklődnek az 1,93 méter magas centerért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9516409894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása