Pirlo: „Rossz hozzáállással léptünk pályára”

pirlo_andrea_esoben.jpgA Juventus a Fiorentinát fogadta a karácsonyi szünet előtt, ám csupán néhány órával a kezdő sípszó előtt hír érkezett, miszerint az Olasz Olimpiai Bizottság helyt adott a Napoli sokadik fellebbezésének, és a meccset újra kell játszania a feleknek azt követően, hogy a Napoli nem tudott/akart megjelenni a harmadik fordulóban Torinóban.

Így igencsak fájó lett pontok tekintetében is a Fiorentina elleni vereség.

„Nem tekinthetünk a döntésre alibiként. Rossz hozzáállással vágtunk neki a meccsnek, s ha ilyen történik, akkor ilyen rossz helyzetekbe sodródik a csapat.” - értékelt Andrea Pirlo a Sky Sport Italia műsorában.

„Megtörténhet az ilyesmi a karácsony előtti utolsó meccsen, ha már a játékosok a szabadnapokra gondolnak, de mi lassúak voltunk és nem koncentráltunk, így elkerülhetetlen módon vereséget szenvedtünk.”

Ezt követően arról kérdezték a mestert, milyen hatással van a Juventusra ez a döntés, ami a játékosok stadionba érkezésekor lett publikus.

„Nincs gondunk a meccs lejátszásával. Csalódottabb vagyok viszont azon csapatok miatt, akik elutaztak és játszottak úgy, hogy sokkal több koronavírusos játékost kellett nélkülözniük, ennek ellenére sportszerű viselkedést tanúsítottak.

Nem kívánok ítélkezni az ítélet helyességéről vagy helytelenségéről, de nem tűnik sportszerűnek a többi csapattal szemben, akik sokkal nehezebb helyzetekben is játszottak.”

Pavel Nedved rendkívül ideges volt a bíráskodás miatt, mivel két tizenegyest is megtagadott a bíró Cristiano Ronaldo és Federico Bernardeschi kapcsán.

„A képek egyértelműek. Juan Cuadrado kiállítása rendkívül egyértelmű. Lehettek volna incidensek, amelyek a mi javunkra szolgálnak, de nem érzem úgy, hogy szólnom kellene ezek kapcsán. Végül is mindenki láthatja a felvételeket.

Nem beszélhetünk taktikáról vagy technikai teljesítményről, amikor már a 10. percben emberhátrányban vagyunk. Megtettük, amit tudtunk, hogy meccsben maradjunk, és sikerült is volna, ha megítélik a tizenegyest a javunkra.

Az edző kiadja az utasításait, a csapat a pályára lép, és előfordulhat, hogy a játékosok nem teljesítenek 100%-on. Gólhoz és emberelőnyhöz segítettük az ellenfelet az első félidőben, aztán a második félidőben már megfelelő volt a hozzáállás.”

A két milánói csapattal szemben a ponthátrány igencsak jelentőssé válhat így év végén.

„Most pár szabadnap következik az akkumulátorok feltöltéséhez, aztán újrakezdhetjük a menetelést az elkövetett hibák áttekintésével, hogy javulhassunk, mivel van egy projektünk, amit meg akarunk valósítani.

Úgy érezzük, hogy erős csapatot alkotunk, de ha a Milan és az Inter van a tabella elején, akkor azt jelenti, hogy ők nálunk jobban teljesítettek eddig. Ne tagadjuk, hogy jelenleg ők a legnagyobb esélyesek.”

Leonardo Bonucci kifejezetten gyenge meccset hozott, hiszen elfogadhatatlan módon a három gólból kettőben is benne volt.

„Ezek a dolgok előfordulhatnak bárkinél. Bonuccinak rossz napja volt, de ő a kapitányunk, és rendkívül bízunk benne.”

A meccs végén Matthijs de Ligt elhagyni kényszerült a pályát egy sérüléssel.

„Úgy tűnik, hogy izomfáradtság, ami természetesen sorozatban ennyi meccset követően, de majd holnap pontosan meglátjuk, mi történt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9916355428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vergilius1897 2020.12.23. 09:03:21

„Nincs gondunk a meccs lejátszásával. Csalódottabb vagyok viszont azon csapatok miatt, akik elutaztak és játszottak úgy, hogy sokkal több koronavírusos játékost kellett nélkülözniük, ennek ellenére sportszerű viselkedést tanúsítottak." - ez mindent elmond

Il Principino 2020.12.23. 09:07:20

Bla bla bla!
Kétarcú a csapat sajnos,és Pirlo képtelen motiválni őket..De nem csak ez a probléma.
Egy könnycsepppet sem ejtenék érte ha leváltanák!
Legalább aki "unta" a folyamatos győzelmeket szar játékkal és hogy nincs konkurencia/ellenfél annak most remélem tetszik amit lát,hisz a Sarriballt is csúcsra járattuk..ja nem!

majerjohny 2020.12.23. 09:29:57

Bonucci hetek óta ellenünk játszik, A.Sandro szintén képtelen volt védekezni a tőle elvárható szinten, ha nem lenne egy De Ligt-ünk csúnyán nézne ki a védelem.
Elfogadhatatlan játék, elfogadhatatlan bíráskodással. Remélem nem hagyják szó nélkül hivatalosan sem.
Sajnos Pirlo szerintem sem képes kellően motiválni a csapatot és továbbra sem értem mit szeretne Dybala-tól ha nem játszatja?!
Egy olyan Fior ellen kaptunk ki, akik utoljára október 25.-én nyertek mérkőzést? Vicc

kozagaha 2020.12.23. 09:49:21

Továbbra se látom mit akarunk játszani. Egy biztos ha nyerünk jó a mentalitás, ha kikapunk vagy döntetlen akkor rossz (xD).
Lehet fogni itt rossz játékvezetésre a dolgot, de sajnos jelenleg nem képes konzisztens teljesítményre...

Geri1897 2020.12.23. 09:55:59

Sziasztok!
Óriási csalódás, de minden hozzávaló bekerült a fazékba, hogy ez “kisüljön”!
A Fiorentina egész évben erre a két meccsre készül, a fél lábukat odaadnák csak hogy legyőzzék a Juvét! Sok ilyen meccset láttam már az elmúlt években, hogy a béka segge alatt kullogó lilák vért fogyasztva nyertek...
A másik, hogy pár órával meccs előtt bejelentik a Napoli elleni 3-0 ignorálását!
Megpecsételte a meccset az biztos!
Számomra az örök elfogadhatatlan a kapus! Nem tudom elfogadni vele kapcsolatban mások empátiáját, borzasztó, már már irritáló!
Buffon 62 évesen is jobban fog védeni! Minden szögletnél rettegni kell, mert soha egy métert nem lép ki!
Be van betonozva a gólvonalra! Egyszer szökőévben ha kilép, akkor is úgy dől el a csatár előtt, hogy a 15 hónapos fiam is átemeli felette a labdát!
Még hogy nem volt benne a 2-3. gólnál? (Ezt írja minden portál) Dehogynem! A második gólnál ki kellett volna már jóval korábban lépnie, a harmadiknál pedig kivetődnie! Borzasztó, hogy sosem lép ki! Figyeljétek csak meg! Retteg minden beadásnál...
Nem tudom, hogy mind ehhez köze van a borzasztó szögleteinknek, hogy gyakorolják az edzéseken? Az viszont biztos, hogy rendre túl közel adják be a kapuhoz, melyet az ellenfèl kapusa rögtön lehalász! Edzésen gondolom ez bejön ha kapusunk ott sem lép ki...

Jamal Jamal 2020.12.23. 09:58:17

Aki úgy alapvetően évtizedek óta követi a Juventust emlékezhet, hogy mindig voltak ilyen hullámvölgyes időszakai és mi lett belőle? Ha nyert a csapat örültünk ha veszített akkor ment a "cseréljünk edzőt", "ez a bajnoki cím már elúszott" és hasonló gondolatok, érzelmi kitörések. EZ EGY MINDENKI SZÁMÁRA FURA ÉV.
A bolygók nem úgy állnak, a csapat fáradt... mit lehet még elmondani? Volt/van/lesz ilyen és ezen nem kell meglepődni.

Én nem azért vagyok Juve drukker, mert divat manapság. Ezt a klubot azért szeretem, mert csak. Nem tudom megmondani csak emóciók kötnek hozzá. És azért rühellem a dögevőket/kukásokat, mert jellegtelen, jellemtelen klubok akiknek nincs ennyi jóképű, szexi játékosa és különben is: vegyünk magunknak még egy cuccot a storeból hogy a csapatnak legyen pénz lóvéra.

A szkpetikusoknak meg tessék itt van ez: www.youtube.com/watch?v=6UAcYzbilbw

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Fino alla fine!

Leram7 2020.12.23. 10:13:55

Nekem Pl CR és Chiesa hozzáállása kifejezetten tetszett.
Beszoptunk egy gólt, jött 1 piros.

De mentünk és 10emberrel is jobbak voltunk.
Ha a sok gyanus esetből 1-et megad a bíró és jogosan afior is 10emberrel játszott volna a 2. félidőben, akkor fixen nyerünk.

Nem volt egyenlő bíráskodás. A kiscsapatok ellen elbukott 3 döntetlen és a lazio elleni utolsó perces dolog a mai vereséggel és a napoli -3 ponttal elég kemény hátrány!

cd1 2020.12.23. 10:14:08

@Geri1897: kapus?? Legerossebb posztunk kb.

Bonuccibol mar nagyon kezd elegem lenni. Minden meccsen hatalmasakat hibazik.

Ilyen biradkodast se latni minden nap.

Geri1897 2020.12.23. 10:29:33

@cd1: két kapura rúgásból általában egyet bekap! Tényleg nézd meg a statisztikákat illetve, hogy szögletnél-beadásnál hányszor lép ki? A szám általában szép kerek...
Arról nem is beszélve, hogy egy jó kapus irányítja hátulról a védőket! Mondjuk szól az Alex Sandronak, hogy ne érj bele, jövök és talán nem kap öngólt...

szauerb 2020.12.23. 10:41:34

A srácok az utolsó percig hajtottak.
Látszik, hogy tisztelik Pirlot és bíznak benne.
Nem lehet mindig a csúcson lenni.

9 bajnoki cím, két BL döntő, néhány olasz kupa és szuperkupa győzelem.

Agnelli takarodj!

Rikster 2020.12.23. 10:50:37

Én mint írtam a másik poszt alá, a január most egy olyan hónap lesz a csapat számára, ahol pszichológusi segítség nélkül is a fejben a toppon kell penni és profi hozzáállást tanusítani. Nagyon várom, hogy őszinte legyek a sok pikáns meccs miatt. Ha valami akkor a kövi hónap megmutatja majd hogy merrefele tart ez a csapat és lesz-e okunk meg tovább reménykedni az idén valamilyen címben. Fel a fejjel mindenkinek!! Forza Juve!

Kellemes Karácsonyi ünnepeket Mindenkinek!

DelPiero2 2020.12.23. 10:51:40

@majerjohny: lehet hogy a bejelentés csak figyelmeztetés volt arra hogy hiába reklamálnánk a köcsög bíráskodás miatt. Végre mer az edzőnk nyilvatkozni a kritikán aluli játékvezetés miatt!

DelPiero2 2020.12.23. 10:54:21

@kozagaha: a játékvezető? Valóban nem vagyunk topon, de hidd el, ha kicsit is jobbak vagyunk, a bíró jobban beavatkozott volna!

DelPiero2 2020.12.23. 10:56:58

@DelPiero2: Korábban is volt kifejezetten Juve elleni bíráskodás. A leggusztustalanabb amikor Nedvedet a B ligában össze-vissza faragták, mire besokallt (jogosan) törlesztett, kiállították, 4 meccses eltiltást kapott. Nem mondom, van hogy normális bírót kapunk, ritkán olyan aki nekünk fúj. Szerintem az irigység is benne lehet a pakliban hogy a Juve játékosok 2-szer annyit keresnek (ha nem többször) mint a kiscsapatok játékosai.

Szili 72 2020.12.23. 10:57:47

Legyen meg a bl hely és ne az inter nyerjen Contéval. A bajnokságban nekem ennyi elég. Bajnokok ligáját kell nyerni! Kezdő Pirló hátha bemákolja.

epaska 2020.12.23. 11:21:20

Pirlo valóban kezdő még és vannak hibái. Amit a számlájára lehet írni, azok az elhullajtott 2 pontok a Verona, Benevento és a Crotone ellen. Ilyeneket egy Juventus nem engedhet meg magának. Akkor a megítélése is biztosan más lenne a szurkolók részéről, itt a blogon is. Ha ezeket behúzzuk, most 30 ponttal állnánk a tabellán és nem menne a fröcsögés Pirlo irányába, hanem most mindenki a tegnapi bírónak az anyukájàt szidná. Ne felejtsük el a kis csapatok ellen elvett 3 centis Morata lesgólokat sem. Az, hogy 24 pontja van a csapatnak, nagyban köszönhető a fos bíráskodásnak is.
Tegnap hiba volt Ronaldot középre irányítani a második félidőben, holott csak ő jelentett igazán veszélyt a fior kapujára. Ezzel meg is pecsételődött a sorsunk. Pirlo ezt elbaszta.
Remélem legközelebb hatványozott elszántsággal fogjuk földbedöngölni a Serie A csapatokat. Jó lenne végre, ha Dybala is összekapná magát vagy elhúzna a francba aztán januárban hozzák ide Paput meg Pogbát. Szükség lenne mindkét játekosra, így talán menthető lenne a szezon.
Forza Juve

eddie999 2020.12.23. 11:58:51

Eszméletelen, hogy itt mennyi rinyáló ember van. Tisztelet a kivételnek.
"Retteg a kapusunk". Nem semmi .

Zolika74 2020.12.23. 12:41:44

Szerintem neki semmi tekintéje nincs a csapattal szemben.

m.martin91 2020.12.23. 18:14:55

Vártam a híreket, hogy mire hazaérek, kirúgták a gec*be Pirlót. De nem találom. Nem baj, majd ha tizedikek leszünk a tabellán, akkor kapadoznak.

venember83 2020.12.23. 18:35:43

@m.martin91: szezon vége előtt kétlem, hogy távozna.

west30 2020.12.23. 19:36:42

@m.martin91: Ez egyebkent egy erdekes hozzaallas,nem csak a Juventustol de sok masik klubtol is,gyakran tul sokat varnak az ilyen dontesekkel.

alexGicamo 2020.12.24. 07:31:07

@Vergilius1897: Úgy van ! Magyarul nem igazságos ez az ítélet és ezt ő is így gondolja .

alexGicamo 2020.12.24. 07:36:16

@Jamal Jamal: Imádlak ezért a gondolatmenetedért és nagyon adom !

MDaniel98 2020.12.29. 20:06:51

Sejthető volt, hogy a Pirlo-projekt nem fog éppen zökkenőmentesen indulni, szerintem a BL-helyezés azért meglesz, a 10.Scudettoban, azért nem vagyok annyira biztos.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása