FRISSÍTVE: Khedira iránt több angol klub is érdeklődik

khedria_sami_edzes.jpgSami Khedira kereten kívül találta magát idénre, miután nem tudott a nyáron megegyezni a klubbal szerződése felbontásáról.

A német középpályást Andrea Pirlo nem nevezte sem a bajnoki, sem pedig a BL-keretbe, azonban a futballista a játékostársakkal együtt végzi az edzésmunkát.

A Calciomercato szerint több angol klub is szemet vetett az igencsak tapasztalt középpályásra, név szerint az Evertont és a Tottenhamet említi a pletykalap.

A két első osztályban vitézkedő csapat mellett az angol második vonalból is vannak érdeklődők, így például a a Watford, a Bournemouth és a Norwich.

A Juventus szeretne szabadulni Sami Khedira bérétől, mivel jelenleg nagy segítséget nem jelent a középpályás, aki a számos sérülése miatt sajnos az elmúlt szezonokban sem tudott sokszor csapata hasznára lenni.

Az említett klubok természetesen januárban nem fognak túlságosan nagy áldozatot vállalni a középpályásért, hiszen nyáron átigazolási díjtól mentesen megszerezhetik a játékost, ha sikerül vele megegyezni.

Mindazonáltal a bianconero klub igazgatói és rajongói reménykedhetnek abban, hogy a játékpercek érdekében a futballista beleegyezik a szerződésbontásba, és így már januárban távozhat akár.

A játékos a Bild munkatársának nyilatkozott, és az interjúban egy lehetséges távozás is felmerült.

„Nyitott vagyok egy új kihívásra. Rossz időszakon vagyok túl, és ismét szeretnék futballozni, hétről hétre három pontért akarok harcolni. Ezt akarom.

Még mindig sok erőt és energiát érzek magamban, ezért nem 2021 nyarával foglalkozok, hanem inkább decemberrel vagy januárral. A változás reális opció, ez a fő célom.

Carlo Ancelottival gyakran beszélek telefonon, és írunk is egymásnak olykor. Jól ismeri a helyzetem. Meglehet, hogy teljesen más klubhoz kerülök, akár nem angol klubhoz is.

Nagyon szórakoztató lenne egy olyan csapathoz kerülni, ahol sok fiatal játékos van, akiket a pályán mentorként segíthetnék, és megoszthatnám az edzéstapasztalatom.”

Romeo Agresti szerint a Juventus képviselői ismét tárgyalásokat sürgetnek a játékossal a szerződése felbontásáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3916334668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása