AS Roma - Juventus 2:2

A Juventus nem tudta megismételni a Sampdoria ellen nyújtott remek teljesítményt, azonban így is értékes 2:2-es döntetlent játszott az AS Roma otthonában, ráadásul mindezt úgy, hogy Adrien Rabiot kiállítása miatt az utolsó félórát emberhátrányban töltötte.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr916218050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gigitino 2020.09.28. 10:54:58

a következő 2-3 meccsen sok minden elfog dőlni. minden csapatba integrálódnak az új emberek, ezért fontos a türelem de azért azt látni, hogy egy vidalnak nem kell sok meccs mint Mckennienek. Bár utóbbinak focizni is megkell még tanulnia. A hiányzóknak visszakell térni mert egyelőre megint csak az egyéni villanásokban bízhatunk és a keret erősségében. Ez a samp ellen még elég volt de a közepesnél jobb Roma ellen már nem ért semmit. Külön rossz volt látni Pirlo tanácstalan arcát mint aki azt se tudja hol van. Az volt az érzésem néha pályára lépne egy egy középpályás helyett mert kritikán aluli volt az összjáték főleg abban a csapatrészben. Erre az évre 1 azaz 1 db tényleg klasszis védőnk van és ő de Ligt. A többieknek már vagy még a közelébe nem kéne lenni a Juve kezdőjéhez ezt bármennyire is fáj kimondani. Chiellini Bonucci duó remélem nem rombolja le a renoméját. Már írtam, erre az évre nem várok bajnoki címet de egy olasz kupa jó lenne.

pedronegroo 2020.09.28. 11:01:57

@Gigitino: Demiralt ne felejtsd ki, tavaly amíg meg nem sérült nagyon f@szán játszott! A többit adom! :)

Andras74 2020.09.28. 11:09:08

@Gigitino: Pirlo tanácstalan?
Kettőt cserélt, és hátrányban stabillá vált a csapat, sőt, egyenlített.....

Gigitino 2020.09.28. 11:17:20

@Andras74: persze nincs HA de azért ezt a meccset Dzeko lezárhatta volna 2x is. Pirlo szerintem taktikailag nem nyúlt bele a meccsbe, nem is volt esélye, egyszerűen döntött az hogy a Roma a végére kifutotta magát és Ronaldo klasszist hozott megint. nem lehet mindig győzelmet várni és nem fogom eltemetni a csapatot 2 meccs után, de az első meccsen is látszódtak hiányosságok és ez most jól kiütközött. Nagyon örülnék ha Dyb , Ligt hozná szintén a klasszist és passzolnának a Pirlo által elképzelt rendszerbe, de ilyen Mckenniektől csak azért mert mi igazoltuk le nem szabad csodát várni.

Leram7 2020.09.28. 11:23:30

@Andras74: Én bízok Pirloban, de azért maradjunk annyiban, hogy már a szünetben valamelyik belső kp-t le kellett volna hoznia, mert a középpálya átjáróház volt. Nem volt középen sebesség, nem voltak labdaszerzések. A roma 30+os játékosai lefutottak minket.

Pirlo szerintem jó edző és igaza van, hogy nem tudott tesztelni, de Morata bevetése korai volt, pláne idegenben a roma ellen.

Ahonnan cserélt Pirlo, onnan jó volt, de már a szünetben kellett volna, hiszen nem voltak helyzetek, nem működött, amit kitalált.

Nekem pl Kulusevski sebessége nagyon nagy csalódás. Vagy nincs formában vagy nem tud futni az ember, de nagyon lassú. Hiába van jó passzjátéka és veszélyes a kapura, de olyan lomha, úgy tűnik állófocira alkalmas.

Jön a napoli, ha ott nyerünk nincsen baj.

Gigitino 2020.09.28. 11:35:25

@Leram7: Igen , Kuluban a tehetsége ellenére vészjósló ez a "tempótalanság". Betömörülő ellenfél ellen nagyon jó lehet , de egy ki ki meccsen egyelőre nagyon kis suta. Ez a Mckennie annyit ér amilyen szerződéssel sikerült elhozni Para papának. Nem sokat... Túl jó formában van a Napoli eléggé tartok attól a meccstől. De igazából az egész évtől. Van egy hátvédsorunk ahol oké van egy potenciális jó játékos Demiral személyében, de nincs neki meg a rutinja. Meg van egy de Ligt.
Nagy célok tükrében Bonu , Chiello kuka, Mckennie kuka, Rabiot-t majdnem eladtuk mert nagyképű fasz, persze most jobban játszogatott de nem lesz ő a Juve kp vezére soha, Kulunak is első éve nagycsapatban de legalább benne megvan a potenciál, Morata meg lelkibeteg lesz aztán hirtelen elfelejt focizni mint Higuain. Nincsenek túl stabil lábaink.

steven.h 2020.09.28. 11:54:57

@Gigitino: Nem értem miért kukázzátok egy meccs alapján McKennie-t. A Sampdoria ellen Ramsey mellett ő volt aki nálam a meccs embere lehetett volna azzal a teljesítménnyel, most meg úgy beszélünk róla, mintha azon a meccsen is botrány lett volna amit letolt. Ez egyáltalán nincs így és ha csak a kiscsapatok ellen tudja hozni azt a teljesítményt egyelőre akkor is előrébb vagyunk mint egy Sturaroval vagy Matuidivel bármikor, mert lehet kulcsembereket pihentetni. 22 éves adjunk már neki egy kis időt. Tavaly a 75 milliós de Ligtet is egyesek fogalmatlannak találtak az első 5 forduló alapján most meg őt sírjuk vissza a legjobban a védelembe. Nem azt mondom hogy McKennie akkora materiál mint de Ligt, de annyira nem is rossz mint ahogy most be van árazva egy meccs alapján, ahol az egész csapat rosszul teljesített és poszton kívül játszott.

hameee 2020.09.28. 11:55:34

Én nem láttam ennyire gyászosnak a meccset. Volt egy pár ember, aki nem a helyén játszott. Kulu a szélen nem volt egy épületes ötlet, de ettől függetlenül jól tartotta meg a labdát, kicselezett embereket, emberhez passzolt. A sebbességén túl teljesen rendben volt. Mckenny nagyot esett vissza, de lehet a samp elleni teljesíténye volt félrevezető. Danilo futballra emlékeztető dolgokat művelt megint.
A Roma ellen idegenben máskor is benne van a zacskózás veszélye, szóval ez nem volt rossz főleg 10 emberrel a végén. Azt is tegyük hozzá, hogy a csapat nem állt meg az egyenlítés után. Összességében nekem még mindig pozitív élmény az eddigi teljesítmény.

Leram7 2020.09.28. 12:02:31

@steven.h: Én nem kukázom McKennie-t és Rabiot sem, de ketten együtt középen szarok voltak, nem illettek össze. Arthur viszont kész felüdülés volt sebességben és labdatartásban is.

Lanzafame 2020.09.28. 12:08:37

A Samp feltett kézzel játszott ellenünk, úgyhogy az első erőpróba ez volt. Presszingeltek, és bár jól hoztuk ki a labdákat, a támadóharmadban halottak voltunk. Rabiot és McKennie most gyengék voltak, utóbbi helyén én Bentát szeretném látni, ha feltöltődött végre. Átjáróház volt a középpálya, kevesen voltunk, egy szót sem szólhattunk volna, ha emiatt 5-1-re lemos minket a Roma. Ilyen rémisztő kontrákat kb. 10 éve nem láttam ellenünk. Félelmetes volt látni Bonuccit és Chiellinit járókerettel hátrálni 4-5 támadóval szemben.

Pirlónak le kellett volna hoznia korábban Rabiot-t, nagyon érett már a piros lapja. Cuadrado nem játszatható a baloldalon.

Nincs baj, tanulni kell a tegnapiból, és köszönjük Ronaldónak a pontot, az ilyen meccsek miatt van rá nagy szükségünk.

Gigitino 2020.09.28. 12:12:18

@steven.h: de ezek szerint te meg 1 meccs alapján magasztalod az égig Mckenniet? én rohadt sokat olvastam róla, szakértők nyilatkozatait néztem róla, és schalke meccseket az előző évről, igaz nem végig. hát középszer a gyerek. ennyi nem több.

steven.h 2020.09.28. 12:41:46

@Gigitino: Nem magasztalom az egekbe, de nem is fogom azonnal kukázni. Más ország más stílus. Ebben a gyerekben 100-szor több van mint mondjuk Sturaroban vagy Matuidiben, csak ilyenkor elfelejtjük, hogy voltak idők, mikor a padról, sőt a kezdőben is ilyen játékosok szaladgáltak. Örüljünk hogy most egy McKennie és Rabiot a csereember, mert mérföldekre vannak a másik két játékostól, még ha ez tegnap nem is jött ki, de pl az első meccsen kijött, hogy nem teljesen fogalmatlanok. Ha az az egy jó meccse lesz egész decemberig McKennienek akkor majd megkövetem magam, addig biztosan nem.

steven.h 2020.09.28. 12:45:30

@Gigitino: Egyébként a tegnapi borzalmas produktumukban én inkább láttam azt bele, hogy a két szélre nagyon rosszul döntött Pirlo mind Kulusevskivel mind Cuadradoval, mert botrány volt védekezésben mind a kettő, illetve támadásban sem épp remekeltek, nem voltak megjátszhatóak, ha meg igen, akkor mindig az erősebb lábuk felé próbálkoztak volna és azonnal szerelték is őket.

Várjunk még az ítéletekkel, de ha megnézed tegnap már az segített hogy egy Frabotta, akiről szintén nem tudjuk mire képes beállt és lett bal oldalunk...vagy kétszer biztosan megfutotta Santont, amire Cuadrado nem volt képes, pedig egy Santonról beszélünk nem is Spinazzoláról.

pedronegroo 2020.09.28. 13:42:40

@steven.h: A széljáték már a Samp ellen se ment, talán ha Cuad visszatér a jobbra és a tavalyi jobb formáját hozza plusz Sanyi visszatér akkor működhet ez a 3-5-2 de szerintem a felállással van a legkevesebb gond, igazából semmi tudatos támadójáték vagy passzjáték nem fedezhető fel az eddig látottak alapján. Ezek alapján Pirlo nem az én edzőm lesz! :)

Chiacchiarelli 2020.09.28. 13:44:22

Remélem a Maestro a Napoli ellen egy új kezdő 11-gyel és és egy újabb formációval kápráztat el minket, hogy esélye se legyen összeszokni a keretnek. Moratát feltétlenül a kezdőbe kellett rakni a Roma ellen, mert rettenet stabilan semmit nem csinált. Középpálya ismét egy szar, Rabiot egy korhadt fabatkát nem ér, de Arthur ücsörgött egy 50 percet a padon... Ha a McKennie beszokik szerezhet nem egy labdát.

steven.h 2020.09.28. 13:50:11

@pedronegroo: Most nem is azt mondom, hogy olyan kifogástalan volt a széljátékunk, de legalább volt széle a csapatnak, lehetett egyik oldalról a másikra forgatni és egyébként Frabotta a Samp ellen párszor jól el tudott futni és nyitott területet Ramseynek. Ebből tegnap semmit nem láttunk.

Andras74 2020.09.28. 14:37:07

@Leram7: Kulu akár center poszton is kiköthet a végén. Nem ismerem a képességeit, ugyanakkor nem lepne meg, ha Pirlo kipróbálná.

Utólag mondhatjuk, h miért nem cserélt félidőben, de akkor még nem voltunk emberhátrányban.
Lehet, h azért akart várni a cserékkel, h egy fáradó Rómát lepjen meg vele.

Nem tudjuk, mi volt a fejében. Nekem tetszett, ahogy a cserék után gól és emberhátrányban játszottunk. Volt tartása a csapatnak.

Andras74 2020.09.28. 14:40:33

@Gigitino: nyugodtan lehet HA. Ha a Lengyel 1 centivel kijjebb üti a tizit.......

Nekem sem tetszett, h az első félidőben háromszor lekontráztak minket.... Pirlo nyilatkozott is erről. A jó a dologban, h dolgoznak a megoldáson, de nincsenek edzőmeccsek.

Andras74 2020.09.28. 14:43:09

@steven.h: a tegnapi felállás nem volt optimális. Szerintem Mekit is megzavarta. Ennyi.

Andras74 2020.09.28. 14:44:19

@hameee: végre, nem csak én láttam úgy, h a végén mentünk a győzelemért!

Andras74 2020.09.28. 14:48:34

Viszont Spinazzola elkótyavetyélését továbbra sem értem......

senky 2020.09.29. 05:53:17

@Gigitino: .. Mckenniet ... középszer a gyerek. ennyi nem több'' De ha hajt es kuzd ,kozepszerusege daccara is tobbet tehet a csapatjatekban mint egy nallanal magasertekubb de lustabb jatekos .... !
Nem volt egy nagy mecs ,a kezdo felallitas is problemas volt,sok hibat kovettek el a jatekosok , de amit pozitivumkent konyvelheto el ,az az, hogy volt jatekkedvuk , kuzdeni akarasuk, es nem adtak fel a meccset vesztesen .

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása