Elemzés: az Atalanta elleni meccs

az_atalanta_elleni_meccs.jpgAz Atalanta ellen sosem szégyen a döntetlen, ezt megtanulhattuk az utóbb időben, ugyanis amióta a bergamói együttes vezetőedzőjét Gian Piero Gasperininek hívják, azóta a Juve mindössze négyszer győzött, ötször pedig pontosztozkodás lett a meccs végén (ezek a statisztikák csak a bajnokságra vonatkoznak). Ha visszaemlékezünk, akkor az öt döntetlen esetében sokkal közelebb volt az Öreg Hölgy ahhoz, hogy üres kézzel térjen haza, mintsem három ponttal, ahogy ez tegnap is történt. A Juventus egyáltalán nem érdemelte meg azt az egy egységet, ami könnyen meglehet, hogy a Scudetto sorsát döntötte el, de ez valószínűleg senki fejében nem fog felmerülni, mikor a trófea átadására kerül majd a sor.

Térjünk ki először a kezdő összeállítására. Abban biztos lehetett mindenki, hogy az Atalanta nem fog más stílusban pályára lépni, a saját játékukat játsszák majd, így Sarrinak két lehetősége volt, vagy megpróbálja ráerőltetni az akaratát az ellenfélre, vagy alkalmazkodik hozzájuk. Az első variáció természetesen az lett volna, hogy a Juve azzal a stílussal lép pályára, ami elvileg a csapat erényének kellene, hogy legyen, megtartani a labdát, irányítani a mérkőzést, míg az alkalmazkodás természetesen azt jelentette volna, hogy arra készül a bianconero gárda, hogy az ellenfél dominál, így kontrákkal kell majd jobbára operálni. A kezdő tizenegyet ennek fényében kellett volna összeállítani, ha Sarri együttese labdát szeretett volna tartani, akkor Matuidi helyett Ramsey-t kellett volna a kezdőbe nevezni, míg, ha az ellentámadásokat kecsegtetőbb lehetőségnek tartotta volna a Mister, akkor viszont Bernardeschi helyett a gyorsabb Douglas Costának kellett volna kezdenie. 

kepernyofelvetel_257.pngAz első pár percben meglepő volt, de a Juve meg tudta tartani a játékszert, és nem csak a saját tizenhatosa környékén, de csak egy nagyon rövid periódusról beszélhetünk, ugyanis ezután következett egy hatalmas Atalanta-fölény. A torinóiak letámadása hatástalan volt, ha pedig labdát is sikerült szerezni, az ellenfél gyorsan visszakaparintotta azt. Helyzeteket nem sikerült kialakítani, a középpályán már jobbára megálljt parancsoltak a bergamóiak, az első játékrészben teljes kilátástalanságot tapasztalhattunk.

A második félidő sem volt sokkal jobb, de valami változást észrevehettünk, a bal szél is sokkal jobban ki lett használva, arról is folytak a támadások, a Juve már el tudta az ellenfél tizenhatosáig vinni a labdát, de rendesen megtartani így sem sikerült, nemhogy helyzeteket kialakítani. Ami a ziccerek ki lettek alakítva, azok is mind egy felívelést, vagy egy hosszú passzt követően jöttek létre, pedig a Nerazzurri védelme egyáltalán nem lett volna feltörhetetlen, csak ugye addig el sem jutott a zebracsíkos gárda.

Azt szerintem érdemes megemlíteni, hogy az Atalanta sem volt olyan lehengerlően jó, mint azt megszokhattuk, de ehhez hozzájárult az is, hogy a Juve nem védekezett rosszul, de még így is becsúszott két hiba.

  • Az első gól: Minden onnan indul, hogy Dybalát szereli Freuler (az már más kérdés, hogy szabályosan, vagy szabálytalanul), majd Gómez megindul a labdával, aki egyébként is Bentancur embere volt, így az uruguayi követi, de szerelni nem tudja. A sikertelen labdaszerzési próbálkozás után a  labdást támadja, ezért egy csere történik Rodri és de Ligt között, a dél-amerikaié Zapata, a hollandé pedig Papu Gómez. Az argentin játékos nagyon csúnyán megforgatja Matthijst, majd passzol a gólszerző kolumbiaihoz, akivel nem bír Bentancur. Ezt a szituációt leginkább a kényszerű embercsere pecsételte meg.
  • A második gól: Ebben ismét benne volt Benta, aki regista létére nagyon rossz helyen veszít labdát. A középpályássor mindössze két fős maradt, az, hogy Douglas Costa ismét merre kószált, az rejtély, míg a labdát elvesztő Bentancur a felezővonaltól nem messze a földön fekszik, így a két francia maradt csak az eredeti pozíciójában. A jobb szél teljesen üres, mert Matuidi kénytelen Rabiot-hoz közel helyezkedni, de egy kicsit túl közel is van honfitársához, így Malinovskyi-t nem tudja megállítani, a védők pedig nem tudják kozmetikázni ezt a helyzetet.

A büntetők tekintetében nincs igazán miről beszélni, a szabályok szerint mind a kettő esetében helyes döntés született.

kepernyofelvetel_260.png

Egyéni teljesítmények: 

  • Szczęsny: Egyetlen védést sem mutatott be, a kapott találatokban pedig nem hibás. Az utóbbi időben olyan, mintha elmaradnának a szokásos bravúrjai, amely lövéseket szinte kötelező hárítani, azokat kivédi, de extrát nem tud nyújtani. 13 alkalommal is próbálkozott hosszú indítással, ebből csak öt volt pontos, összességében mindössze 75% pontossággal passzolt.
  • Cuadrado: Mostanában nagyon hullámzó a teljesítménye, és nem csak arról van szó, hogy egyik meccsen jól játszik, a másikon pedig nem, hanem egyik megmozdulása jó, a másik pedig nem. Sajnos ez ismét egy olyan nagy meccs volt, amelyen védőként megbukott, de már a Milan ellen is komoly helyzetekben hibázott. A mercato folyamán mindenképp keresni kell egy normális jobbhátvédet. Feljegyezhet két tisztázást, egy szerelést, megnyert két párharcot, kiosztott egy kulcspasszt, volt öt hosszú átadása és 91% pontossággal passzolt.
  • de Ligt: Nem igazán játszott úgy, ahogy megszokhattuk tőle, többször is elnézte a labda ívét, és Alejandro Gómez is nagyon csúnyán megforgatta a gól előtt. Minden esetre le a kalappal, hogy végig tudta játszani a meccset, kapott rendesen a nem éppen finomkodó bergamóiaktól, és egy egészen brutális taposást  követően is a csapat rendelkezésére állt. Öt alkalommal tisztázott, egyszer közbeavatkozott, kétszer szerelt, megnyert négy párharcot és 91% pontossággal passzolt.
  • Bonucci: Természetesen sokkal jobb volt, mint a Milan ellen, azt a teljesítményt egyébként is nehéz lenne alulmúlni. Nevéhez fűződik két tisztázás, egy blokkolás, egy közbeavatkozás, három megnyert párharc (a négyből), négy hosszú átadás és 82% passzolási pontosság.
  • Danilo: Nem játszott olyan nagyon jól, de a második félidőben, mikor elkezdte segíteni a támadásokat, az is sokat tudott számítani. A csereként beállt Sandro sokkal jobb volt tőle, de így is nagy szó, hogy Danilo többé-kevésbé megoldotta ezt a posztot. Kétszer tisztázott, megnyert egy párharcot, kiosztott egy kulcspasszt, mind az öt hosszú passza pontos volt, megcsinált egy cselt és 89% pontossággal passzolt.
  • Rabiot: Azon kevesek közé tartozott, akik ténylegesen jól játszottak, ismételten látszódott rajta, hogy meg szeretne küzdeni a helyéért, a védekezést hibátlanul megoldotta, de a csapattársakat sajnos nem igazán érezte, többször is a társ háta mögé passzolt. Volt egy hosszú indítása, egy csele, két megnyert párharca, egy blokkolása, három közbeavatkozása és 86% pontossággal passzolt.
  • Bentancur: Ahogy arra számítani lehetett, hogy egy kicsit komolyabban presszingelő együttes ellen már registaként nem lesz igazán hasznos, és ez be is következett. Nem kérte elégszer a labdát, nem tudta irányítani a csapatot, mert attól, hogy visszamegy a játékszerért (bár sokszor Rabiot ezt is megcsinálta helyette) és jól tud ívelni, attól még nem lesz regista. Nagyszerűen védekezett, ahogy azt megszokhattuk tőle, de nagyban neki köszönhető, hogy nem tudta a Juve megtartani a labdát, nagyon hiányzott Pjanić. A mercato során muszáj lesz leigazolni egy igazi mélységi irányítót, mert az uruguayi jelen állás szerint nem tudja betölteni ezt a szerepkört. Ha nincs az a csúnya labdaeladás, és csak a statisztikákat figyelnénk, akkor azt mondhatnánk, hogy milyen nagyszerűen futballozott, és a csapat egyik legjobbja volt, de ez sajnos nem éppen így volt. 90% pontossággal passzolt, kiosztott két kulcspasszt, volt egy jó beadása és nyolc pontos hosszú passza, a neve mellett szerepel két sikeres csel, hét megnyert párharc, két blokkolás, három közbeavatkozás és négy szerelés is, azonban háromszor kicselezték.
  • Matuidi: Érdekes egy 97% pontossággal passzoló játékosra azt mondani, hogy nem tudott hasznos lenni a labdatartásban, de ez így volt. Amint labdához ért, a támadás tempója teljesen el is halt, nagyon körülményes vette át a labdát, a passzai pedig általában a legközelebbi emberhez mentek. Egyébként nem játszott kifejezetten rosszul, mert a védekezésben még hasznos is volt. Megnyert hét párharcot, egyszer blokkolt, egyszer közbeavatkozott és négyszer szerelt.
  • Bernardeschi: Ez egy hatalmas visszaesés volt a Milan elleni jó produkció után, mondjuk az is igaz, hogy a többi támadóval egyetemben ő sem kapott olyan sokat labdát, amiből olyan nagyon jól lehetett volna gazdálkodni. A védekezést fegyelmezetten megoldotta, és a passzaival sem volt komoly gond, de olyan komolyat nem tudott húzni. Volt egy lövése, egy sikeres csele, egy hosszú indítása, egy megnyert párharca, egy tisztázása és 90% pontossággal passzolt.
  • Dybala: Jól mozgott, látszódott, hogy nincs rossz formában, de ismét az történt, ami általában vele szokott lenni, mikor hamis kilencesként szerepel: az ellenfél valamilyen módon, de eltünteti. Nem tudott úgy visszajönni a labdáért, hogy segítse a labdakihozatalt, mert az ellenfél két kemény középpályása megakadályozta, hogy csak úgy fickándozzon, és ezúttal a védőkkel sem boldogult, folyamatosan kijárt a szélre. Kétszer próbálkozott lövéssel, kiosztott egy kulcspasszt, megcsinált három cselt, volt két hosszú átadása, megnyert négy párharcot, azonban hússzor vesztette el valamilyen formában a játékszert és mindössze 77% pontossággal passzolt.
  • Ronaldo: A mezőnyben nem igazán volt hasznos, viszont a büntetőket berúgta, ami ezúttal döntő volt. Ötször próbálkozott lövéssel, megcsinált egy cselt, megnyert négy párharcot és 89% pontossággal passzolt.

 

  • Alex Sandro: Ő volt az egyetlen jónak mondható csere, megnyerte mind a hét párharcát, kétszer közbeavatkozott, egyszer szerelt, mind a három csele sikeres volt és 83% pontossággal továbbított a játékszert.
  • Costa: Szinte még  Bernardeschit is sikerült alulmúlnia, nemhogy még hozzátett volna a játékhoz. Megcsinált három cselt, megnyert hat párharcot és 82% pontossággal passzolt.
  • Higuaín: Alig ért labdához, nehéz lenne értékelni.
  • Ramsey: Ugyanaz vonatkozik rá is, mint Gonzalóra.

 

A meccs embere: Cristiano Ronaldo

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9015997028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras74 2020.07.12. 21:34:26

Köszönjük.
Pontosan ez történt.

Rikoo 2020.07.12. 21:46:26

Ha Szczesny ebben a formában folytatja, akkor lehet van alapja a Dollarumma pletykáknak.

Dybalanation 2020.07.12. 21:54:19

Köszönjük ismét az elemzést!

Azért az első félidőben volt egy olyan érzésem, hogy ha a juve itt nem lő egyenlítő találatot, akkor az atalanta fog mégegyet...szerencsére nem így lett.

Egy másik észrevétel, hogy amikor bejött Sandro, én sokkal stabilabbnak éreztem a védelmet. Persze nem Danilo ellen akarok szólni, mert szerintem ő is csak meccs hiányos és sokszor sérült, pedig benne is több rejlik.

Grinta 2020.07.12. 21:55:06

Én most itt csak egy dolgot említenék meg.Zapata gólja előtt,a Juventus 8 perc 10 másodpercig nem ért labdába az ellenfél térfelén.Ez a mondat többet mond mindennél.Nso-olvastam,nem tudom igaz-e,elborzadtam.

JuventusFanatikus 2020.07.12. 22:46:21

@Dybalanation: @Andras74: Köszönöm!:)
@Grinta: Így belegondolva, sajnos sanszos, hogy ez igaz.
@Holloka: Remélem a Sassuolo ellen Gigi kezd, eddig úgy tűnik, hogy sokkal jobb formában van.

dobor norbert 2020.07.12. 22:56:00

Kolléga Úr! Jó kis elemzés,de kicsit fusztráltnak tűnik!Szerintem ezt tudtuk tenni és ha kihasználjuk a helyzeteinket,nyerhettünk volna. Tudom a"volna"nem játszik. De nem kaptunk ki és növeltük az előnyünket.

JuventusFanatikus 2020.07.12. 23:59:08

@dobor norbert: Köszönöm!:) Azt hittem, hogy amit eddig írtál a meccs alatt is, az irónia, de ezek szerint nem:) Szerintem egyáltalán nem játszottunk jól, konkrétan jó teljesítmények sem igazán voltak, alig tudtam három játékost kiválasztani a szavazásra. Még, ha ez lenne a taktikánk, akkor jobban el tudnám fogadni, mint például tettem azt tavaly, de ennek pont az ellenkezőjének kellett volna történnie. A Sassuolo ellen lehet kísérletezgetni, hogy egy labdatartó csapat ellen, hogy lehetne tökéletesíteni a játékunkat. Az egy pont nem rossz, ezt be kell látni, de most mégsem tudok úgy örülni, de legalább aludni bírtam, aki a vereségek után nem szokott menni.

del pipi 2020.07.13. 05:37:15

@JuventusFanatikus: Ez rendben volt! Mármint az elemzés nem a meccs, azon túl kell lépni és javítani.

Andras74 2020.07.13. 06:06:33

@JuventusFanatikus: tényeket írtál, amikkel nem érdemes vitatkozni.

Én néha felteszem magamnak a kérdést, h tényleg nem vagyok Juventus szurkoló, ha nem tetszik, amikor leiskoláz minket egy Atalanta, Milán, korábban Lazio (2-szer), Napoli stb, és mindezt néhány hónapon belül?
Amikor ez olyan tendenciává válik, h gyakorlatolag már számítunk rá (Atalanta), akkor boldognak kéne lennem? Igen, mindenhez idő kell. Sarri 14. hónapjára ide jutottunk.

Ha én nem vok Juventus szurkoló, mert szerintem ez a játék nagyon gáz, és kifejtem az ellenvéleményem, akkor lehet, h azoknak is el kéne gondolkodniuk, akiknek ez tetszik.....

Nem bántom azokat, akiknek itt a blogon más a véleményük, hiszen ők is - elvileg - ugyanennek a csapatnak szurkolnak. Sőt, elfogadom, h Ők ezt szívesebben nézik.
Mindössze annyit kérek tőlük, h Ők se sértsék meg azokat a szurkolótársainkat, akik másképp látják a jelen helyzetet.

Azért ide írtam le, mert ez a legfrissebb cikk, és vélhetően ezt olvassák legtöbben.

Szép napot mindenkinek!

Sunny21 2020.07.13. 06:16:36

@JuventusFanatikus: Köszönjük az elemzést. Szuper.
Ami baj lehet a későbbiekben is, hogy amikor ilyen komoly presszinget gyakorol az ellenfél akkor ez a kp képtelen megtartani a labdát. Arthur talán labdabiztosabb, de ugye Ő majd csak jövőre jön. Ilyenkor kellene egy olyan középcsatár mint Lukaku, akire fel lehetne rúgni a labdát és képes megtartani, visszapasszolni az érkezőknek, így plusz opciónk lehetne támadásépítésnél. Persze jó formában lévő szélsők sem ártanának.
Ronaldo volt a meccs embere, nagyon kellett a higgadtsága a tiziknél. Az Atalanta sajnos lefocizott minket, viszont az eredményt el tudom fogadni, sokat jelenthet, hogy nem 6 pontra vannak.

Sunny21 2020.07.13. 06:30:54

@Andras74: Rendben van. Csak tudod ez oda vissza működik. A meccs alatt egyetlen kommentet sem írtam, viszont tőletek folyamatos kötözködés ment.
"na hol vannak a Sarri hívők" "majd megmagyarázzák, hogy jó foci volt"
Kaptatok reakciókat, ezt akartátok.
Bezzeg amikor érkeznek tények, kérdések, felvetések azok felett átsiklik mindenki, aki csak kritizálni tud. (legyen szó Kloppról, arról hogy mit kellene tenni, stb...) Ilyenkor az a válasz, hogy nem én vagyok az edző, Allegri megoldaná stb..., Allegrinél ilyen nem fordulhatott volna elő. Aztán mikor le van írva, hogy 2 év alatt 5-ször is volt ilyen Allegrinél, akkor megint csend.
Részemről nem gond, szidjátok a csapatot, az érdemi reakciók úgysem jönnek. Úgyhogy hajrá!

Andras74 2020.07.13. 08:01:30

@Sunny21: első perctől elismertem, h nem szimpatizálok Sarrival.
De remélem, h a végére meggyőz, és önkritikát gyakorolhatok.

A mondandóm lényege: attól, h kritikus vok, még nem leszek kevésbé Juventus szurkoló, és ez természetesen fordítva is igaz.

Elfogadok minden ellenvéleményt. Örülök, ha vannak olyanok, akiknek tetszik a csapat játéka.

Csupán annyit kérek, h ne legyen árulóként beállítva, aki másként reagál bizonyos dolgokra.

Mint minden példa, ez sem jó: mi lenne velünk, ha nem lennének izé szurkolók? Hogy örülnénk akkor a legyőzésünknek?

Vkinek igaza lesz. Remélem, h a Sarri fanoknak, és mindent megnyerünk! Akkor majd elismerem, h tévedtem. Addig viszont minden vélemény legyen egyenértékű!

MdewC 2020.07.13. 08:18:07

Az gáz ha mind a két tizit jogosnak érzem? :)

Sunny21 2020.07.13. 08:19:43

@Andras74: +1 A részemről rendben van!

Camoranesi90 2020.07.13. 08:39:01

Szerintem közel sem az edző kérdése jelenleg a legnagyobb problémánk, mondom ezt úgy, hogy ha választhatnék, most is, korábban is, és a jövőben is gondolkodás nélkül Allegrit helyezném Sarri elé.

Többször leírtam már, és nem is akarok sem unalmas, sem önismétlő lenni, de nem edzőt, vagy játékosokat kell váltani, hanem szemléletet. Ezt tud váltani a vezetőség is, meg a szurkolók is.

Sajnos a vezetőség (logikusan egyébként) ki fog tartani a saját koncepciója mellett, nem kevés pénz és munka van ebben az irányban sem, nyilván nem fog félévente új csapatépítésbe, edzőcserébe, vagy a sztárigazolás után ifista igazolások után nézni.

A vezetőség jelenlegi stratégiáját úgyis az idő fogja tudni igazolni,és az, hogy az új Brand, Logo, Ronaldo és minden, ami az elmúlt években történt, eredményez-e BL-serleget.

Én viszont szurkoló vagyok, aki ha majd 30-40 év múlva visszatekint, hogy 50-60 évnyi Juve szezont látva, mikor volt jó, vagy a legjobb érzés a csapat mögött állni, ez nem az a pár év lesz, az biztos. Akkor sem, ha neadj'isten Bl-t nyerünk. Mert az előtte való 7-8 év nagyobb élményt, több örömteli pillanatot, megélhetőbb estét hozott. Legalábbis nekem.

Andras74 2020.07.13. 09:08:03

@Sunny21: O. K.
Nyerjünk, és mindenkinek elismerem, h igaza volt!

Andras74 2020.07.13. 09:08:51

@MdewC: szerintem is jogos volt.
DeLigt szerint is?

Andras74 2020.07.13. 09:15:20

@Camoranesi90: szerintem sokan vagyunk ezzel így.
Generációs, egzisztenciális stb. különbségek is vannak a szurkolók között. Ahányan vagyunk, annyi módon élünk meg egy-egy ciklust a csapat életében.

A fiatalok türelmesebbek, hiszen még sok győzelem vár rájuk.

Nekem ez az egy esélyem van, h megéljem a 10-es sorozatot. Ezért kevésbé tolerálom, ha nem jól mennek a dolgok.

spaolo1981 2020.07.13. 09:18:47

Olyan hullámzó és rapszodikus a teljesítményünk, hogy az hihetetlen. És ez már Allegri utolsó két évében is jellemző volt ránk, sajnos. Vicc, hogy még a cserék is szar formában vannak, ha pályára lépnek.
Talán a motiválatlanság lehet az egyik ok, hiszen a bajnokságban úgy is növeljük az előnyünket, hogy szarul játszunk, de megköszönhetjük a Lazionak, mert szerencsére az újraindulás után, ők aztán tényleg formán kívül vannak.
Kíváncsi leszek mire megyünk majd a Lyon ellen, úgy, hogy ők öt hónapja nem játszottak tétmeccset.

Alex8610 2020.07.13. 09:22:05

@Sunny21: @Andras74: En amugy nemis ertem miert az oreg nyakaba van ontve a szar.Allgeri mielott elkudtek verfrissitest szeretett volna teljesen jogosan.Majd helyere idehoztak Sarrit, atforgattak a keretet,de ugy hogy tudtak jol mit jatszat a bagos megis ugymond "atb*szta" ot Nedved es Paratici is az igazolasaikkal.Ez a keret nem alkalmas a "Sarriballra".Ezt a fejesek rontottak el.A masik hogy szinte 100%ek hogy a keret nagy resze szarik ra a bajnoksagra.8 scudetto zsinorban, es latjak ok is hogy a mogottunk levok mennyi pontot hullajtanak el.Tisztaban vannak vele hogy kb edzo nelkul is behuzzak a 9.et.Ha ugy alakulna max osszekapjak magukat 1-2 meccsre.Sarri csak sodrodik szerencsetlen az arral mert ilyen helyzetben hogy motivaljon? Raadasul valoszinuleg sokan tojnak kb a fejere.Nincs tisztelet,tekintely.En majd a BLre leszek kivancsi,az azert mas szint lesz de sok jora ott se szamitok.A jovore kivancsi leszek hogy Agnelliek bemernek e vallalni egy ujabb teljes evet Sarrival.Igazolnak e neki megfelelo jatekosokat vagy inkabb az o helyere keresnek egy sokoldalu edzot.

steven.h 2020.07.13. 09:25:34

@MdewC: Jelenlegi szabályok szerint mindkettő 11-es, az más kérdés hogy a jelenlegi szabályozás egy kalap sz*r és a 16-oson belül jelenleg mindenki erre próbál rájátszani. Higuain passzában tudat alatt is ez lehetett benne, mert ha nem akkor az egy borzalmasan sz*r passz lett volna, mert körülményesebb lett volna sokkal átvenni, mint ha lesimítja a földre.

@Sunny21: Szerintem amiket nekem címeztél, azokra válaszoltam és így kellene kinéznie egy normális "vitának" ahol érvek meg vélemények cserélnek gazdát és nem abból áll, hogy a másik az "szarjon sünt" (bocs, de ez nagyon megragadt, meg tudom hogy nem a te kommented volt). Mindenki a véleményét írja le és ameddig nem alpári módon szid mindenkit addig megilleti a normális reakció a kommentjére, még ha az negatív is és böki másoknak a csőrét. Az Atalanta ellen a normális reakció maradt el már első blikkre, így nyilván az az ember aki kapja ezt a reakciót bele fog állni ugyanazzal a stílussal. De ezt leírtam a meccs alatti posztban is.

steven.h 2020.07.13. 09:28:04

@spaolo1981: A Lazio a heti 1 meccses terhelésre állt be, amíg ez müködött megállíthatatlannak is tűntek, és valószínűleg azokat a meccseket amiket most buknak azokat behúzták volna. Ez a kényszerszünet és a 3 naponta meccs egyedül nekünk jött jól, mert mi előtte is ebben a ritmusban játszottunk.

Andras74 2020.07.13. 09:30:32

@Alex8610: amikor Sarri elvállalta, tisztában volt vele, h mi vár rá.
Nyilván, én is elvállaltam volna a helyében, mert egy Juventust nem utasít el az ember.

Viszont, azt gondolom, ha vki k....nak áll, ne sírjon, ha meg.......ák.

Andras74 2020.07.13. 09:34:39

@steven.h: igen, ez egyébként várható volt.
Örüljünk neki.
A Juventus kerete heti 2 meccsre lett hangolva, a Lazióé heti egyre.
Nyilván, a mi verziónk költségesebb, és így térül meg. Ezért senki sem szólhat egy rossz szót sem. A szabályok megengedik, h ilyen keretünk legyen.

Bodnar Daniel 2020.07.13. 09:38:59

@Andras74: Hali. Csak annyit akartam reagálni. Hogy szerintem a legtöbben nem Sarri fanok, akik úgy gondolják, hogy ebből a játékból még lehet valami. És nem hinném, hogy legtöbbünknek 50%-ban tetszik a játék. Szerintem csak az van, hogy valaki tovább lép azon, hogy ki az edző, valaki nem. Az egész kép híve vagyok. Nincs semmi nézet eltérés. Vélemény különbség van csak. Azt meg el lehet fogadni. Nekem simán okés, hogy az emberek azt gondolnak amit akarnak, amíg nem bántanak vele másokat. :)

vizi8 2020.07.13. 09:40:32

A kemény pressing ellen lett volna ellenszer,de nem ment, ők 5-6 játékossal peressingelnek 3 KP-t ehez fell kell lépni a két széső védőnek és egy csatárnak mélyebben helyezkedni. Na ebből nem lehetett semmit látni. Cuad nem védő, Daniló meg joblábaas így nehézkesen mozog a másik oldalon.

Andras74 2020.07.13. 10:06:16

@Bodnar Daniel: én sem sírom vissza Allegrit, bár nagyon megkedveltem.
Ha váltani kellett, hát ez van.

Az előre lépésből viszont semmit sem látok, ez a problémám.

Úgy gondoltam, ha elküldenek vkit, akkor egy jobb jön a helyére. Nem ugyanolyan, hanem jobb. És, ha nem jobb, akkor az csalódás.

Sokszor írtam, h most már nem küldeném el Sarrit. Nem azért, mert annyira meg lennék vele elégedve, hanem azért, mert kell a csapatnak a folytonosság, és amúgy semmi garancia, h jobb jönne helyette.
Ettől még van véleményem, és bírálni is fogom, ha ad rá okot. Miként dicsérni is, ha elégedett leszek.

Az a lényeg, h szurkoljunk (ki így, ki úgy) és nyerjünk!

Alex8610 2020.07.13. 10:24:07

@Andras74: Az hogy elvallalta az az o szemszogebol teljesen ertheto.Viszont hogy tudta e mi var ra abban nem vagyok biztos.Paraticiek se tudtak sztem hogy mi lesz.Ez latszodott a mercaton.Akiket elakartak adni nem tudtak az eletkor az aktiv szerzodes es a magas fizetes miatt.Mentek azok akik piackepesek voltak.Dybala hogy maradni tudott nagy szerencse.Mert ugye ot is probaltak ertekesiteni.Latszodott azert nyaron a fejetlenseg.Fingja nem volt Sarrinak milyen keretet kap es eleg valoszinu hogy nemis kertek ki a velemenyet.

Andras74 2020.07.13. 10:39:59

@Alex8610: biztos, h ebben van igazságod. Nem tudjuk, mennyire pontosan volt informálva. Nálunk bizonyára jobban.....

Alex8610 2020.07.13. 10:45:58

@Andras74: Gondolod? :D bizzunk benne hogy igy volt. :)

Andras74 2020.07.13. 11:02:56

@Alex8610: remélem!
Nem tartom őt hülyének, sehol sem bukott meg stb.
Nem szimpatizálok vele vmiért, de ez szubjektív. Talán az a bajom, h semmit sem nyert Olaszországban, pedig volt rá lehetősége. Remélem, h nem örök második.
Ranierinek sem sikerült otthon, pedig Ő sem rossz.

Bodnar Daniel 2020.07.13. 13:04:28

@Andras74: Igen ez jó lenne, lett volna. De szerintem váltani mindig lutri. Mint ahogy Ancelotti is az volt a Napolinál.

Mint ahogy én is azt gondoltam, hogy online marketing tanácsadó tapasztalattal a Google-től majd Dániában legalább tudok kapni egy marketing asszisztensi állást azonnal. Aztán most itt írom a kommentet egy raktár oldalfalánál 500 rendelést már összecsomagolva... :D

Két éve nem tudtam előrelépni, mert még! nem tudok Dánul a felsőfokú Angolom mellett.

Kell még másfél év mire el tudom sajátítani addig B terv mindennap. De meglesz minden idővel.

Nem ideális még? Lehet. Így terveztem? Kurvára nem... Igazságos? Nem feltétlen. Veszve lenne bármi is és szarul érezném magam? Dehogyis.

Otthon felejtettem a kajámat a kurva rohadt életbe? Igen....

Andras74 2020.07.13. 13:10:37

@Bodnar Daniel: kitartást Neked!
Az élet döntetlenre játszik.

Andras74 2020.07.13. 13:14:16

@Bodnar Daniel: azért itthon sem mindig jobb a helyzet.
2 diplomával + egy felsőfokúval (meg néhány mással) még bolti eladónak sem vennének most fel. Pizza futárnak talán beférnék vhova. Remélem, ennél lesznek jobb kilátások is.....

Rocky80 2020.07.13. 13:21:01

@Andras74: köszönöm, ez a lényeg (06:06, 08:01).

Bodnar Daniel 2020.07.13. 15:21:12

@Andras74: Persze, hogy lesznek. Ez is elmúlik, mint a szarul játszott Sarriball...

Bodnar Daniel 2020.07.13. 15:22:47

@Andras74: :D Hát remélem nem úgy mint az Atalanta. Akkor nekem is be kell szereznem egy kiöregedő CR7-et. :D

István Knoblok 2020.07.13. 17:45:15

Szerintem Gonzalo nagyon felesleges a Juveba

babo0410 2020.07.15. 02:04:49

Nekem nem az a bajom a meccsel, hogy kikaptunk, hanem az, ahogyan kikaptunk. Ha nem áll vissza a gól után az Atalanta, és nem adja át nekünk a terepet, esélyünk nem lett volna semmire. A gólik valami 28% volt a labdabirtoklásunk? Azaz a meccs első negyed órájában szinte nem is láttuk a labdát. Mi van, ha csak a meccs végén sikerül betalálniuk? Végig nyomozzuk a bőrbogyót? Ez volt a bajom a meccsel. Kikapni, X-et játszani lehet egy Juventusak is, de nem így.

babo0410 2020.07.15. 02:13:45

@babo0410: Jó az első mondatban rögtön hülyeséget írtam, mert nem olvasom el mit írok. Szóval Nem az a bajom a meccsel, hogy döntetlen lett, hanem az, ahogyan. Ez lenne helyesen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása