A River Plate tárt karokkal várja Higuaínt

higuain_gonzalo_golorom_4.jpgA River Plate sportigazgatója, Enzo Francescoli megerősítette, hogy a Buenos Aires-i klub komolyan érdeklődik egykori játékosa, a jelenleg a Juventus alkalmazásában álló Gonzalo Higuaín iránt.

A koronavírus-járvány időszakában Higuaín visszatért hazájába, ahol a kényszerpihenőt édesanyja társaságában tölti, s közben felröppentek olyan pletykák, hogy a támadó már vissza sem térne Európába. Ezt némileg megerősíteni látszott az a hír is, hogy a héten videokonferencia keretében beszélgetett a River Plate ifjúsági csapatának tagjaival.

Valószínűsíthető, hogy Higuaín végül újra csatlakozik a Juventushoz, s kitölti jelenlegi szerződését, amely 2021 júniusáig még Torinóba köti.

"Ő hozza majd a döntést. Jelenleg tiszteletben akarja tartani a szerződését a Juvéval, így majd meglátjuk egy későbbi időpontban." - mondta a játékosként a Cagliari és a Torino csapatainál is megforduló Francescoli a Tuttojuve munkatársának nyilatkozva.

"Számunkra természetesen fontos, hogy a játékos vissza akar térni ide. Várni fogunk arra, hogy hivatalos keretek között is egyeztethessünk vele a jövőben.

Mindig kellemes, amikor a River egyik bálványa visszatér, hogy a mezünket viselje. Számunkra ő egy nagyon fontos játékos, itt nőtt fel, és az édesapja is a Rivernél játszott. Majd meglátjuk, hogy milyen döntést hoz a jövőben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr415653020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.05.01. 18:02:37

Vérszagra gyűl az éji vad...

Juventino86 2020.05.01. 18:09:29

Maximális tisztelettel és érdemei elismerése mellett szerintem el lehetne engedni. Sok pénzt már nem kapnánk érte, de ha a fizetését nem kell állni, már az is jó. Higu remek játékos volt, de az ő ideje már kezd lejárni nálunk.

dobor norbert 2020.05.01. 18:33:06

Remélem,h még sok-sok évig marad és ügyesen kiszolgálja Ronit és Dybit!

senky 2020.05.01. 19:05:07

,,Higu remek játékos volt'' csak volt regmult idobe.,, de az ő ideje már kezd '' sajnos nem kezd hanem mar lejart kieget gol TERMEKTELENE valt .
,,Remélem,h még sok-sok évig marad '' Miert nem jarsz akkor te a valamikori ,kikopott semmire sem jo regi ruhaidban hisz azok is vasarlaskor jok voltak ...? ? ? Mar igy is,gazdasagi,penzbeli szempontbol vele-rajta csak VESZIT a Juventus !

dobor norbert 2020.05.01. 19:32:45

@JuventusFanatikus: Igen! Ha Roniék hibáznak,akkor a lepattanók az Ő feladata lesz;)

dobor norbert 2020.05.01. 19:34:10

@senky: Az írásom neked szólt. Betalált;)

Wizzurah 2020.05.01. 22:14:31

Hulye lenne elmenni, ekkora fizut egy orult se adna neki. Lehet allni a fizeteset meg tibb mint egy evig majd mivel lejar a szerzodese ennek tetejebe ingyen fog tavozni. Igazi fonyeremeny.

rabsic02 2020.05.02. 07:27:22

Én nagyon bírom Higanyt, de az ideje egy top csapatban valóban lejárt. Szerintem Ő is tudja ezt és mindenki jobban jár, ha elmegy. De ha esetleg marad, akkor szurkolni fogok neki is.

del pipi 2020.05.02. 11:08:00

@pedronegroo: Nem voltak itt sem csúnya gólok! Vajon Senky is velünk nosztalgiázott? Úgy szeretném ha még rúgna néhány ilyen gólt, ennek a csávónak rögtön kiszívnám a vérét vazze!

Kmarcika 2020.05.02. 12:02:50

@pedronegroo: azért vannak itt hidegrázós gólok :)

Lanzafame 2020.05.02. 13:54:11

A futball, mint kapitalista iparág gyönyörű példát mutatott arra 2 éve, hogy hogyan lehet lenullázni egy értékes és csúcson lévő játékost.

Abban a pillanatban ért véget a karrierje, amikor a klub eldobta, mint egy zsebkendőt és a Milanig kergette. Igen, lehet erre azt mondani, hogy ilyen a profi, marketingvezérelt labdarúgás, de mindig gondoljunk erre a momentumra, amikor lesajnálóan beszélünk róla meg kutyázzuk (tisztelet a kivételnek).

pedronegroo 2020.05.02. 14:10:21

@del pipi: @Kmarcika: Szerintem össze kell fognunk és meg kell szerettetnünk senky kollegával Pipitát, szerintem tudat alatt Ő is ezt akarja! :)))

rockitbaby 2020.05.02. 17:16:28

@Lanzafame: Én Higuaint sosem a vételára miatt bántottam, vagy kritizáltam, mert
-ad1: minden játékos annyiba kerül, amennyit kifizetnek érte,
-ad2: nem ő tehet arról, hogy valaki ingzsebből kicsapta a kivásárlási árát.

Azt pedig végképp nem róhatom fel neki, hogy elfogadta az ajánlatot. Karrierje utolsó nagy szerződése, nagy klubnál, trófeákért és nagyon jó fizetésért. Erre senki sem mondana nemet. De itt kicsit ellentmondva magamnak, a vételára és a korábbi nápolyi évei alapján joggal volt elvárható, hogy valóban különbséget jelentsen. Ezt olykor sikerült is neki, azonban mikor a legfontosabb lett volna - a RM elleni BL döntő -, nem tudta levetkőzni a nagycsapat fóbiáját és képtelen volt betalálni. Más is pocsék volt akkor, ezt is adom, de most róla van szó. Így nálam azt, amiért valóban kiadtuk érte ezt a hatalmas összeget, nem hozta. Mivel nem szeretem az argentín válogatottat, így azt a rajta elúszott VB címet most fel sem hozom inkább.

Ha már felkerült a CR7 utáni kálváriája. Nem tudom megítélni, hogy a mindenáron maradni akarása minek szól/t. Látható volt '18 nyarán, hogy nincs maradása. Én ha érzem, hogy valahol nem kellek, akkor nem erőlködök, hogy maradjak, hanem akkor keresek egy bár fizetésben sanszosan rosszabb, de játéklehetőségben jobb ajánlatot. Még akkor sem lett volna késő egy új kaland. Most már az.

Nekem vele kapcsolatban ez a két problémám van. Szerintem nem hozta azt, amiért megvettük - Marotta élete igazolása csak nem hozott BL címet -, továbbá nem volt hajlandó vagy képes belátni, hogy ennek itt vége. Ott azon a nyáron emelt fővel távozhatott volna. Ha most nyáron megy, senki egy árva könnycseppet nem fog hullajtani érte. Magának is köszönheti ezt, nem csak a klubnak.

JuventusFanatikus 2020.05.02. 17:27:08

@rockitbaby: De azért '18 nyarán csak beadta a derekát, hogy vált, kétszer is. Az nem rajta múlt, hogy a Chelsea és a Milan nem vásárolta meg. Tavaly nyáron már érthetőbb volt a maradása, mert nem akarta ugyanazt átélni, amit az előző szezonban. Az ember megnyert nekünk egy Scudettót, és kivágták, mint a macskát. Az is csoda, hogy ezek után nem durcázik, és kihajtja a belét is a meccseken.

Lanzafame 2020.05.02. 17:47:28

@rockitbaby: Na, amit én írtam, az a Milanhoz való elküldéséig szólt. Addig a pillanatig a Serie A legjobb csatára volt, akit ennyiért lehetett elhozni Nápolyból, és aki tényleg besült a döntőkben, de vele, és főleg a mögötte lévő csapattal legalább eljutottunk odáig. Ahogy landolt a Milannál, abban a pillanatban neki befellegzett.

Az az ember, akiről te írsz, ez a leeresztett lufi már egy másik játékos, aki elveszítette a méltóságát és igazad van abban, hogy le kellett volna lépnie. De ezt nem tette meg, mert rosszul mérte fel, hogy milyen szinten van. De hajlamos vagyok inkább azt hinni, hogy csak hülye lett volna nem felvenni ezt a fizetést, akkor is, ha megalázó helyzetbe kerül.

rockitbaby 2020.05.02. 17:52:50

@JuventusFanatikus: Nekem valahogy az sokkal hangsúlyosabb volt, hogy a Napoli gyakorlatilag jobban jött ki az eligazolásából, mint mi a megvételével. Insigne és Mertens utána virágzott ki csak igazán, és Miliket még ide sem vettem. Továbbá az is rémlik még, hogy egy bajnoki címet a Napoli bukott el, mert annyira kidöglött a csapat.

Nyilván beadta a derekát, de hogy nem rajta múlt, hogy az adott klub nem vette meg, megbocsáss, de badarság. A Milanban szenvedett és visszatért a nápolyi időkre emlékeztető idegbaja is. Londonban Sarri alatt sem tudott meghatározó lenni, pedig ott még a taktika is neki kedvezett. Sok minden közrejátszik egy játékos teljesítményében, többek között saját maga. Ha be akart volna állni a sorba, akkor már nem itt lenne.

Nem elüldözni akarom, de a mostani mizériával együtt tisztán látszik, Sarri ide, vagy oda, neki itt lefőtt a kávé.

JuventusFanatikus 2020.05.02. 18:12:22

@rockitbaby: Ha Higuaín góljával nem nyerünk az inter ellen, akkor a Juventunak szinte esélye sem lett volna arra, hogy megnyerje a Scudettót. Pont ennek a győzelemnek köszönhetően bukott el a Napoli a Fior ellen, mert lélektanilag megrázta az afrikaiakat.
Nézhetjük egyébként úgy is, hogy Pipita hány gólt szórt a Napolinak, abból nem feltétlen az jön le, hogy jobban jöttek ki az eladásával, pontokat, és továbbjutást érő gólokat lőtt volt klubja ellen. Az sem véletlen, hogy a távozását követő szezonban bőven meglátszott a hiánya, amit leginkább az eredmények tükröznek.

Elhiheted, hogy ha Gonzalo a Milannal fejen áll, akkor sem vették volna meg. Az idegbaj is pont azért jött rá a Juve ellen, mert bizonyítani akart, de nem sikerült neki. Azóta pedig látjuk, hogy a Milanban csak akkor van helyed csatárként, ha Zlatan a neved:D

Londonban meg hiába volt kedvező a taktika, ha a liga neki semennyire nem passzolt. Ő nem képes olyan tempóra, amit a PL megkíván, erről meg nem tehet. Hiába fogyna le bármekkorára is, annyival nem lenne gyorsabb.

Egyébként a "nem rajta múlt" dolog alatt nem a pályán mutatottakra gondoltam, hanem arra, hogy nem Ő harcolta ki, hogy csak kölcsön keretein belül távozzon, hanem ezek a klubok csak ilyen feltételek mellett voltak hajlandók megszerezni.

Az utolsó mondattal pedig teljesen egyetértek:D

rockitbaby 2020.05.02. 18:44:15

@JuventusFanatikus: Így már értem, mire is akartál utalni a nem rajta múlt dologgal. Ebben egyetértek. Akkor hiába volt jó formában, mindenki tudta, hogy túl akarunk adni rajta, így mi voltunk a bré rossz végén.

Én azt az éppen megnyert scudetto-t pont a "másik oldalról" látom. Vitathatatlan, hogy kellett a gólja és a pontok, de akkor én ott sokkal inkább éreztem úgy, hogy a sorsunk nem a mi kezünkben van. Ha ők fejben már nem a bajnoki címet ünnepelték volna, az a győzelem az Inter ellen maximum presztízskérdés lett volna. Utólag persze könnyű a történteket megmagyarázni, de akkor az afrikaiak annyira elkapták a fonalat, mi meg annyira nem találtuk, hogy a sorsunk szerintem nem a mi kezünkben volt.

De, hogy értsd én mire akartam utalni, megfogalmazom máshogy. Bajnoki címeket nélküle is nyert a csapat, de BL-t vele sem. Pedig kimondva, kimondatlanul azért érkezett, hogy a nagyfülűt Torinóba hozza.

@Lanzafame: Ha valóban csak a fizetés felvétele volt az ok, amiért nem akart menni, akkor szerintem semmivel sem jobb, mint Amauri vagy Iaquinta, akik szintén inkább ültek a lelátón a pénzükért, mint máshol játszanak. Nekem ez nem szimpatikus. Huh bele se merek gondolni, ezekkel a kommentekkel most mennyi plusz pontot szerzek Senky kollegánál XD

JuventusFanatikus 2020.05.02. 18:49:01

@rockitbaby: Akkor, ha Higuaín esetében a Te személy szerinti elvárásod az volt, hogy Torinóba hozza a BL-serleget, akkor CR esetében a triplázás lenne a cél, nemde?:)

dobor norbert 2020.05.02. 18:59:27

@pedronegroo: Kolléga úr!Nem tudtam,h karácsonyt át tolták májusra! Köszönöm szépen,ezt a csodálatos Csomagot! Senky urat pedig ölelem,sok szeretettel!;)

rockitbaby 2020.05.02. 19:10:12

@JuventusFanatikus: Hát lehet komolytalannak fogsz tartani, de ha csak a gól mutatóit nézem - akkor is, ha a Serie A sokkal másabb, mint a spanyol liga -, kifejezetten nem szabadna gondot okoznia egy triplázásnak. Szóval igen, ha csak azt nézem, hogy ő mennyibe is fáj nekünk, a triplázás elvárható. Mondjuk ez nem akkora nagy valami, hiszen a bajnoki cím + olasz kupa előtte is sokszor megvolt, így ténylegesen tőle is a BL győzelem az, ami olyasmi, amink régen nem volt :D

dobor norbert 2020.05.02. 19:17:06

@del pipi: @pedronegroo: @Kmarcika: Azért az remélhetően tisztán látszik,h melyik oldalon állok??

JuventusFanatikus 2020.05.02. 19:19:07

@rockitbaby: Ez így korrekt, és következetes:)

senky 2020.05.02. 20:18:49

,, hogy hogyan lehet lenullázni egy értékes és csúcson lévő játékost.'' Valahogy nem ertem MIERT lett lenullazva ? Emlekeztek mikor visszajott elhizott tulsulyos volt es ez NEM a klubb hibaja A masik es ellenJO PELDAHOZ Ronaldohoz -nalla IDOSEBB ,hozza kepest megis jobb kondival rendelkezik JOBBAN jatszik!-miert NEM viszonyitjatok ? ? ? O is tobb csapatban jatszott de NEM lett SEM kover SEM nullazva es MINDIG TELJESITETTE a sok golt rugo feladatat . Masik pelda pedig ,ahogy a PSG-nel minegyik csatar TUD TOBB golt rugni ,o miert NEM tud ?
,,Látható volt '18 nyarán, hogy nincs maradása. Én ha érzem, hogy valahol nem kellek, akkor nem erőlködök, hogy maradjak, hanem akkor''IGAZAD van! ! ! Ha mar maradni akart,akkor egy normalis csatar igyekezett volna tobb golt rugni vagy legalabb szinte anyit mint Ronaldo hogy bizonyitsa erteket,de o NEM.
,,kihajtja a belét is a meccseken.''...? ? ? all egy helyben a kocsi potyara fogyassza az uzemanyagot,ha nem visz sehova ,kar az uzemanyagert .
,, Azóta pedig látjuk, hogy csak akkor van helyed csatárként, ha '' RUGOD a GOLOKAT ! Ez NORMALIS, hisz azert alkalmaztak, nem setakiseronek sem hogy meghizlaljak....

JuventusFanatikus 2020.05.02. 20:40:25

@senky: "Emlekeztek mikor visszajott elhizott tulsulyos volt es ez NEM a klubb hibaja "

Nem emlékezhetünk, mert ilyen nem történt. Akkor volt túlsúlyos, mikor a Napolitól érkezett, de hamar lefogyott. Egyébként a labdarúgók jó része meghízik nyaralás alatt, még Messi is, de elég Hazardra, vagy Dybalára gondolni.

Nem tudom miért akarsz egy ötszörös aranylabdást egy hétköznapi labdarúgóhoz hasonlítani.

Ha szerinted Higuaín egész meccsen csak egy helyben áll, akkor Te Newcastle meccset nézel a Juventus helyett, mert Gonzalo képes többet nyújtani védekezésben, mint amit amire Mario volt képes.

Giroud a tökéletes példa, hogy a gólok lövése nem minden. Ő 0 góllal hozta le a VB-t, és mégis a francia válogatott hasznos játékosának számított. Vagy itt volt Mario Mandžukić, gondolom Őt is utáltad.

2020.05.02. 20:42:20

@senky: MÁR vártunk, üdvözlünk SOK,!?' szeretettel! Lenne egy,?,,kérdésem: ANNO a suliban SZERETTED a kémiát?,?,,!mert abban IS VAN higany!,!!

dobor norbert 2020.05.02. 21:10:23

@senky: Szerinted Téged itt szeretnek????

peti78 2020.05.02. 21:14:22

@senky: marotta kezébe adni 90 mill eurt kb olyan mint adolfot megkérdezni _he barátom nem akarsz kancellár lenni_ borítekolható a katasztrófa... Csúnya szavak tudom de higany egy botlábú zsoldos aki be van oltva gól ellen szégyen egy mezben látni dybalával és crrel...

peti78 2020.05.02. 21:19:10

@dobor norbert: nem az a kérdes, hogy szereted e a többi blogolót hanem, hogy szereted-e a juventust? Mert ha azt mondod hogy higany valamilyen formában is hasznára van a klubnak akkor ezt komolyan megkérdőjelezem

senky 2020.05.02. 21:42:47

_- JuventusFanatikus -Mandzu jobban tetszet mint pipita. Egy csatar akar menyit segit a vedekezesben golokat IS KENE rugjon,ha nem, akkor aljon at vedonek s nem lesz baj ha nem rug golokat hisz vedo .Kerdelek ha teged felvesznek szallito sofornek .te vezetes helyet asztalos munkat vegzel vagy birkanyajat orzol ?Ugyan ugy a csatar is ha segit is a vedekezesben akkor IS KENE rugja a golokat .

_- Holloka -Hat, en mar tobbet dolgoztam mint ahany osztalyt jartal te iskolaba.Nem tudom te menyit ertesz a kemiahoz ,hisz ott SOHA SEM vegyitenek egybe mindenfele szert-anyagot ,hanem CSAK azokat amik a cel eleresehez szuksegesek a celt szolgaljak. A tortaba SE tesznek paszulyt es fokhagymat bar ehetok de NEM kellenek oda !

_- dobor norbert- NEM azert leptem fel a bloogra hogy engem szeressenek.Bocsanat de a valamikori jo jatekosokat ha tisztelik is a szurkoloi OK ,de ha mar vege, akkor annyi. Volt.. , de mar NEM az . Biztos ti is vettetek sok finomsagot es finom italfelesegeket de ha mar kifogyott a lenyeg...,akkor az ures csomagolasra uvegre , barmilyen finomsag is volt benne, NINCS mar SEMMI szukseg .Ertitek e mar ...? ? ?

dobor norbert 2020.05.02. 21:57:50

@peti78: Úgy gondolom,h nagyobb hasznára van mint Te vagy én!

dobor norbert 2020.05.02. 22:01:50

@senky: Értem én és a többiek is amit akarsz mondani/ha olvashatóan írod/.De már nagyon agyhalott állapotba kerül tőle az ember ha milllliiióószor leírod!Mert attól,h leírod nem változtatsz a helyzeten!ÉRTED???

dobor norbert 2020.05.02. 22:05:59

@peti78: Na látod. Én nem címerünket szeretem,hanem a Csapatot!Egyformán sikerben és kudarcban.

Joseph Toser 2020.05.02. 22:06:18

@senky: Mindenki érti!
Csak hagyd már abba ezt a kiabálást!

Köszönöm!

2020.05.02. 22:41:53

@senky: Jó, jó. Csak az a problémám, hogy Te nem vagy szerkesztő (egyelőre), tehát légyszi ne oktass ki másokat mindig! Kérlek szépen? Senki sem teszi ezt, még én sem, pedig hajlamos vagyok rá, de igyekszem visszafogni magam. Minden tiszteletem a Tiéd, de ne csinálj úgy, mint ha Te alapítottad volna a Blogot! Lehet, hogy ezt csak én gondolom így, de engem zavar.
Hosszúra nyúló vitám volt Babo Kollégával pár hónapja, és nem mondom, hogy mindig teljes tisztelettel beszéltünk egymással, és hogy mindennel egyetértettem, amit írt, de ilyen alpári módon egyszer sem akartunk okoskodni.
Ezt nem kell semminek venned, mivel csak olvasója vagyok a Blognak, de egy kicsit légyszi vedd figyelembe, hogy sokan unjuk már ezt a Higuaín-témát.

del pipi 2020.05.03. 07:09:40

@Holloka: @Joseph Toser: @dobor norbert: Gyerekek! Mekkora hülye vagyok! most van 7-óra , 8-kor indulnék futni de elolvastam Senky úr írásait(kisilabizáltam)és le lettem szedálva bazzeg! Megyek és nyomok még egy dupla eszpresszót az anyám kenyerit.
@pedronegroo: Hát szerintem az ötleted egy Mission impossible (lehet hogy nem jól írtam bocs) Remélem eltudjuk csalni a blog focitornára. Neki korábban kell jönnie mert Juventino86 kolléga korrepetál a 4-es öltözőben Magyar nyelv és helyesírásból. Tudom én nekem is be kéne ülnöm de nem érek oda olyan korán! :)

del pipi 2020.05.03. 07:24:44

@dobor norbert: Durva öcsém! Helyes Norbikém! Köszi Norbikém! :)

Type-R 2020.05.03. 10:41:53

@senky: Próbálj meg kulturált módon megnyilvánulni, légy szíves! Nem kell mindenkinek egyetérteni veled, ezért nem is kell ugyanazt többször leírni. Valamint, fogalmazz érthetőbb, kevesbé körmönfont példákkal, lehetőleg a magyar helyesírás szabályait betartva! Köszönöm!

senky 2020.05.03. 19:34:44

@Type-R: _- En meg SOHA SEM sertettem meg egyiketeket SE ,mint ahogy kozuletek nehanyan megprobaltak engem sertegetni mivel NEM ertek egyet azzal hogy : csapat drukker az CSAK a csapat javara szol,mig tobben a csapat hatranyara es karara, elonyben reszesitik, partoljak egyes jatekosokat.;_- Korosabb vagyok mint kepzelitek ,NEM vagyok egy csitri fiatal,mint esetleg egyesek kozuletek. ;_-Hogyan tudnad te-aki teszem fel Juventus csapatparti vagy-megmagyarazni es elvalasztani a jatekospartiakatt a csapatpartiaktol ? _- Kerlek ertsd meg ,hogy ha valaki NEM jatszik jol,KAR a csapatnak ugy penzbeli anyagilag ,ugy is mint folosleges helyfoglalo , Ha a te szamlad karara volnanak azok a gyenge jatekosok ,te akkor is dicserned oket ? A csapat erdek MAS a jatekos erdek teljesen mas . Es meg valami ,ha valaki gyenge akkor o a HIBAS ,es azert SOHA NEM szabad mast hibaztatni.

senky 2020.05.03. 19:41:40

@Holloka: ,,ne oktass ki másokat'' NEM akartam kioktatni senkit .En azert valalom a feleloseget amit leirtam ,NEM azert amit mas felreert .Nem tudom a ti korotokat ,de azert elvarok egy kis tiszteletet reszetekrol mivel gondolom sokkal ifjabbak vagytok hozzam kepest . NEM kell egyet egyet ertsetek velem, de azt SE varjatok elSOHA tollem hogy en egyet ersek veletek, ha az, NEM a Juventus erdekeit es elonyeit kepviseli hanem a jatekosoket .

senky 2020.05.03. 19:47:41

Igazad van ,de ugyan IGY azokat is meg kene rodd,figyelmeztesd, akik a jatekosokat feszt dicserik a semmiert.Ha valamely jatekos MEGERDEMLI, akkor IGEN dicserjek ! De ha NEM akkor NE magasztaljak a mult sikerei miatt.

2020.05.03. 20:33:19

@senky: Hát bocs, hogy ha szeretünk egy játékost, akkor dicsérjük :D
Amúgy meg a féktelen, állandóan ismételten szimpla gyűlöletbeszéd nem egyenlő a játékos szeretetével, szerintem.

JuventusFanatikus 2020.05.03. 21:34:57

@senky: Ha az utolsó hozzászólásod is @Type-R: Kollégának szólt, akkor valamit egyáltalán nem értesz. Nem azért figyelemeztetett, mert leírtál egy véleményt, hanem azt már millió egyszer megtetted, amivel az alábbi szabályt sértetted meg:

"Egy hozzászólást ne írj oda több bejegyzéshez! Keresd meg, melyikhez illik leginkább, és tedd oda! Ha mégis leírod több helyre, a hozzászólásod moderálásra kerül."

A kisebb játékosbemutatóid emiatt kerülnek törlésre:

"Amennyiben nem oda tartozó, vagy hosszabb tartalmú hozzászólást írsz, a blog szerkesztői moderálhatják a kommentet."

És erre is szeretném felhívni a figyelmed:

"Ha a blog szerkesztőinek többszöri felszólítása, illetve a hozzászólásod törlése ellenére sem viselkedsz a szabályoknak megfelelően, ki leszel tiltva a blogról előbb egy hétre, majd örökre."

A többi szabályt elolvashatod a "Blogrend" feliratra kattintva.

Remélem érthető voltam.

dobor norbert 2020.05.03. 21:59:58

@senky: Kedves Senky úr!1973-ban születtem.1982-ben lettem Juventus szurkoló. Minden egyes beírást elolvasok. Amit írogatsz azzal senkinek sincs baja,csak ha ezerszer leírod és mások véleményét nem tolerálod az kicsit gáz. Világbéka!

Lanzafame 2020.05.04. 00:33:34

@senky: Gonzalo Higuaínnak Argentín tehettség 1987. december 10. 32 éves ;1.84 m ;150 kg;jelenlegi piaci értékét 25.5 miliő EUR-óra becsüllik.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása