Lotito: "A semlegesek a Laziónak szurkolnak"

lotito_claudio_lazio.jpgA Lazio elnöke, Claudio Lotito egy interjúban kifejtette, hogy szerinte azok, akik nem Juventus- vagy Inter-szurkolók, mind azt várják, hogy a rómaiak a most zajló idényben letaszítsák a trónról a két gigászt.

A klubvezető az Il Messaggerónak így nyilatkozott: "Az igazság az, hogy a Lazio szimpatizánsai, és azok is, akik nem Lazio-fanok, a legtöbben azt akarják, hogy megtörjük a Juve egyeduralmát, és megverjük az Intert is.

Mindenki, aki nem nekik, az nekünk szurkol" - vallja Lotito.

A római egyesület elnöke azt is elmondta, hogy nagy büszkeséggel töltötte el csapata vasárnap esti, Internazionale elleni győzelme. "Amikor a meccs után beléptem az öltözőbe, több játékos is odajött hozzám, azt kiabálva, hogy «Láttad, elnök úr? Megcsináltuk, amit kértél tőlünk!»" - árulta el a 62 éves klubvezető.

A Lazio a milánóiak elleni diadalával feljött a második helyre az olasz bajnoki tabellán és mindössze egy pont a hátránya az élen álló Juventusszal szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7315479570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal Jamal 2020.02.18. 12:18:57

"Az igazság az, hogy a Lazio szimpatizánsai, és azok is, akik nem Lazio-fanok, a legtöbben azt akarják, hogy megtörjük a Juve egyeduralmát, és megverjük az Intert is.

Mindenki, aki nem nekik, az nekünk szurkol"

1.
Nem számottevő ezeknek az embereknek a mennyisége...
2.
A Verona drukkerek is megtörnék
3.
Lotito egy lolita

kremturo 2020.02.18. 12:35:06

Az AS szurkolói is a mindenki közé tartoznak?

JuventusFanatikus 2020.02.18. 13:31:35

Nem mond hülyeséget, mert az mindig szimpatikus, mikor egy csapat több saját nevelésű játékost is tartalmaz, kevés pénzből lett összerakva a keret, mégis jó futballt játszanak, remek egyéniségekkel. Remélem szépen fog a nyakukban csillogni az ezüst, mert a Scudettót bizony Mi nyerjük:P:D

kremturo 2020.02.18. 13:43:09

Kiváncsi leszek meddig bírják. Benne van az, hogy megnyerik a scudettot, mert szétrobbannak az önbizalomtól. Kérdés, ha jön egy-két negatív eredmény, egy kisebb hullámvölgy akkor mi történik a lelkivilágukkal.

Pavel1988 2020.02.18. 14:43:49

Az Inter elhullani látszik, aligha fogják végig bírni. Egyre fáradtabb a keret, ráadásul a következő 3 hétben 6 meccset játszanak.
Valószínűleg a Juve-Inter után annyi pont lesz köztük és a Lazio-Juve kettős között ami nem hozható be egy meccs alatt, így lélektanilag is egyre jobban el fogják engedni a scudettot.

Viszont ez a Lazio törhetetlennek tűnik, ha ezt véghez viszik akkor ők lesznek az új Leicester, halálukig erről az évről fogja majd kérdezni őket mindenki.
Itt az lehet a kulcs, hogy a Juve meddig jut a BL-ben és a Laziot elkerülik-e a sérülések.
Arra számítok, hogy az utolsó 2 fordulóban fog eldőlni a bajnoki cím a Lazio és a Juventus között.

Tony. 2020.02.18. 15:48:29

Szerintem a Juve szimpatizánsok is örülnének, ha egyszer el kell veszni, akkor a Lazio legyen aki felér a csúcsra.

rockitbaby 2020.02.18. 15:55:34

@Pavel1988: Hát szerintem ők ebben a szezonban mindent erre tettek fel. Nincs EL, nincs kupa. Heti egy meccsekkel lavírozhatnak kényelmesen, míg nekünk ideális esetben sokáig lesz szedda-szombat menetrendünk.

De! Nagyon nem szeretném az EB előtt, hogy Immobile lesérüljön, mert kelleni fog, de teljesen más attitűd, hogy azért nincs egy meccsen, mert pihen vagy azért, mert sérült. Nem bízok benne, és nem is akarom, azonban bár most megállíthatatlannak tűnnek, egy sérülés attól ugyanúgy komolyan rányomná bélyegét a játékukra. Egy Immobile, SMS vagy Alberto kiesés nem feltètlen gólokban jelentene gondot, hanem ők az alapvető játékuk alappillérei. A beugrók jól teljesítenek, ha arról van szó, de a játék döcögése okozhat pontvesztést.

Azonban nem önigazam megerősítése végett, de úgy tűnik, nekünk lehet igazunk, akik Inzaghit akarták nyáron. Adott feltételek mellett maradéktalanul kihozza a rendelkezésére álló keretből, ami benne van. Úgy tűnik, hogy bár nem hajszárítózik, de motiválni tud. Főleg a mostani szezon tükrében, úgy vélem nagyon is alkalmas egy a Lazio csapatánal komolyabb egyesülethez.

Andras74 2020.02.18. 16:05:07

Jó szériában van a Lazió, de számtalan, mákos meccsük volt. Mi álltunk már a cerka rossz végén, és őket is utol fogja érni. Remélem, a legrosszabbkor. Sajnos, az izék előttük lesznek, mert van még annyi forduló, h kijöjjön a keretük ereje.

Nekünk pedig be kell gyűjteni minden pintot, aztán úgy osszák el a dobogó többi fokát, ahogy akarják!

Alex8610 2020.02.18. 16:18:24

@rockitbaby: Inzaghival en is szimpatizalok de azert hogy alkalmas lenne e mondjuk egy Juventus padjara abban nem vagyok biztos.Ahhoz meg kellene elotte egy lepcso.Ne felejtsuk hogy miota van a Lazional,a keret nagyjabol evek ota egyben van, akkora nyomas nincs rajta se a jatekosokon,tavaly a 8. helyen zartak es nem volt gond belole,iden ez ELben a csoportbol sem jutottak tovabb ami azert minimum lett volna latva kikkel kellett jatszaniuk.Immobilenak se nagyon megy Olaszorszagon kivul ezt mar bizonyitotta.Iden kijott nekik eddig a lepes de ez lehet ilyen most vagy soha ev nekik.

Andras74 2020.02.18. 16:36:54

@Alex8610: akkor soha.
Minden csoda három napig tart. Nem húzzák ki a bajnokság végéig.

rockitbaby 2020.02.18. 16:50:29

@Alex8610: Conte negyed ennyi elért eredménnyel lett Juventus edző. Ez nem mérvadó.

steven.h 2020.02.18. 16:58:06

@rockitbaby: Cserébe akkora terhet se kellett a vállába venni, mint a Conte utáni edzőknek. Tekintve hogy Sarri menesztése már most felmerült, nem zörög a haraszt...., Nedved és Paratici jelenleg nem az építkezés mellett tette le a voksát, mint ahogy Agnelli se.

rockitbaby 2020.02.18. 17:10:47

@steven.h: Hát Paratici és Nedved Conte visszahozatalát szorgalmazta tavaly nyáron, ami gyakorlatilag építkezést jelentett volna, fix bajnoki címekkel és mérsékelt BL eredmények mellett. Agnelli akart BL kompatibilis edzőt.

Ha egy ilyen Inzaghi típusú edző jönne a nyáron, akkor gyakorlatilag a kimondatlanul is az újjáépitést választjuk a pillanarnyi siker helyett. Amúgy most talán erre is lenne szükség.

senky 2020.02.18. 17:11:16

@Andras74: Oket is utoleri nehany hatszel homokvihar hullamvolgy ,a faradsag lejtojen lefele haladva a rossz jatek rossz eredmeny ,az eddigi lelkesedes a faradsag miat lankadni kezd es gyengebb cspatok adjak meg szamukra a kegyelemdofeseket, amitol felebrednek de mar keso lessz

steven.h 2020.02.18. 17:19:43

@rockitbaby: Akkor sikerült egyiket se teljesíteni. Nincs építkezés de jelenleg a BL kompatibilis edzőtől is nagyon messze vagyunk (zárójelben azért megjegyzem hogy bármennyire bírtam Contét, megértem Agnelli álláspontját vele szemben), jobb lett volna még egy év status quo - marad Allegri és megkapja amit kér és építse újra az egészet, ő képes lett volna erre nem csak Conte, láttuk már tőle többször.

Szerintem amúgy ne reménykedj, Guardiolára fognak rárepülni...

rockitbaby 2020.02.18. 19:01:00

@steven.h: Alapvetően a Sarriball igenis BL kompatibilis, csak itt kicsit nehézkes átültetni a merőben más felfogásban szocializálódott keretünket. Ehhez idő kell, ez vitán felül áll.

Más kérdés, hogy minden feltétel nem is áll a rendelkezésére, így azt kell mondani, hogy az a döntés, hogy nem rugta be az ajtót és erőltette rá azonnal a taktikáját a csapatra, kiváló.

A nagyobb gond, hogy alapvetően sincs irányába, hiszen csak két éves szerződést kapott. Ennyi idő egy ideális keretnek sem biztos, hogy elég a teljes elsajátításra.

Nem véletlen, hogy az Intert is kb ilyen Allegri-Sarri hibrid taktikával vertük meg idegenben. És eddig a BL csoportban is inkább a gyilkos ösztön volt jellemző, mint a szórakoztatás.

Ha rendbe tudná szedni a csapat védekezését - Capitano visszatérésével erre komoly esély is mutatkozik -, és valahogy a tavaszra tudna motivációt verni a fiúkba, még jók is lehetünk. De ha ez nem sikerül, sanszosan távozni fog a nyáron.

steven.h 2020.02.18. 19:28:03

@rockitbaby: Én még egyelőre nem vagyok meggyőzve arról hogy ez a Sarriball egy létező fogalom és nem csak mediahype a nápolyi időszakról

rockitbaby 2020.02.18. 19:31:06

@steven.h: Az a Napoli nagyon szépen tudott játszani, eredményes is volt és élmény colt nézni őket. Hasonlóval nyert a Chelsea is EL-t. Ez volt az ok.

Grinta 2020.02.18. 20:10:31

Onnan kezdeném az írásomat,hogy még azt a túlhájpolt Mlinkovic-Savicot sem sikerült értékesíteniük nagy pénzért...Hát pontosan ezért,amiért a nyáron írtam.Mert a Lazio is meglátta a lehetőséget az Atalanta után,hogy nem lehetetlen vállalkozás bejutni a legjobb négybe-ezáltal a Champions League-begarantált csoportkörrel.Csodálatosan hasító csapat a Lazio,plusz 34! a gólkülönbségük(miként az Atalanta is,akik vertek 63 gólt!! a bajnokságban-az 17 góllal több mint a Juventus lőtt gólja...meccsenként majdnem egy góllal-őrületes,hihetetlen.)Az elnöknek igaza van,és a Lazio csapatától még a Juventus szurkolók sem sajnálnák azt hiszem a scudettót-ha szívünkre tesszük a kezünket.Kétszer is leoktattak bennünket az idényben 3-1-re..ha valakinek le kell minket taszítania,legyen a Lazio.Persze nyilván ne legyen,de ha már : /

del pipi 2020.02.18. 20:28:49

@Grinta: De ne legyen! Ami mellettük szól az hogy pont nincs más dolguk, pont ráérnek bajnokságot nyerni. Tényleg jók, de azt várom hogy kb három meccs múlva elcsúsznak az Atalanta ellen.

Grinta 2020.02.18. 20:37:08

@del pipi: Igen,de odáig helyzetbe kellett magukat hozni.Szereztek 24 meccsen 56 pontot.
Ezzel a pontmennyiséggel vezetnék a Spanyol pontvadászatot a Real Madrid és a Barcelona előtt.

Grinta 2020.02.18. 20:42:40

@del pipi: Sokkal több szól mellettük,mintsem csak az egy front.Nekik van egy minden ponton kész csapatuk.Nálunk ez kanyarban nincs jelenleg-ezért is vannak gondjaink a pályán.

del pipi 2020.02.18. 20:46:31

@Grinta: Mindkét felvetés igaz! Ezért is mondtam hogy nem mindegy hogy valakinek mennyi ideje van arra hogy összerakja a csapatát. De láttuk már idén a csapatot piszok jól játszani, azt a vonalat kéne hozni a többit majd az egyéniségek elintézik.

Grinta 2020.02.18. 20:49:12

@del pipi: Nagyon kevésszer,de ez azokon a meccseken történt meg,ahol volt a levegőben valami.Ellenfélfüggő.

Grinta 2020.02.18. 22:13:59

De nem a Lyon ellen szerintem.CL,meg minden-de amint megérzik a tudáskülönbséget,nem fogják pörgetni.Aztán majd látjuk.

Alex8610 2020.02.18. 23:01:58

@rockitbaby: De Conte egy Juventus legenda volt.Plusz teljesen mas szemelyiseg mint Inzaghi.Akkor jott amikor a legnagyobb szukseg volt egy ilyen edzore.

Alex8610 2020.02.18. 23:03:36

@Alex8610: Amugy szinte biztos voltam benne hogy Contet fogod felhozni :)

rockitbaby 2020.02.19. 06:45:13

@Alex8610: Ferrara-t csak nem hozhatom fel, vagy a legendás Delnerit. Sikeres és újonc edző kellett a példához. Ilyet nem sokat hord a föld a hátán. De legyen, megerőltetem magam. Klopp egy kifejezetten semmilyen játékos volt, aki utolsó éveiben már játéko/edző volt. Visszavonult, és egy év Mainz után a történelmi mélyponton lévő BVB-vel olyat művelt, ami még a bajor gigászt is állva hagyta. Na ez jobb? :D

Conte lehet akkor jött, amikor kellett, de a leültetésekor azt, hogy ennyire beválik és felemel minket, senki sem tudta. Max remélte. Amúgy szerintem lassan úgy állunk, hogy kb ilyen Inzaghi stílusú edző fog kelleni.

JuventusFanatikus 2020.02.19. 09:39:05

@rockitbaby: @Alex8610: Véleményem szerint Conte egyáltalán nem jó példa, mivel nem egy bajnokesélyes csapatot vett át, ha a Juventus-Inzaghi párosítás mellett szeretnék beszélni (és miért is ne:D), akkor mindenképp Zidane és a Real történetét vennén elő:)

rockitbaby 2020.02.19. 11:44:22

@JuventusFanatikus: Ezt annyiban vitatnám, hogy a keret messze nem volt a Cknte előtti két évben olyan katasztrófa, mint ahogy teljesítettek. Jó volt az az alapanyag, és ehhez jött Pirlo és Vidal. Szóval bár senki nem mondta ki, de azért Conte első évében is bőven bajnok esélyes volt az a keret.

De akkor jöhetne Di Matteo Chelsea menetelése is, pl. ;D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása