Bernardeschi közel állt a távozáshoz

bernardeschi_federico_huvelykujj_jo_volt.jpgA Juventustól távozott kölcsönben Marko Pjaca és Emre Can, de majdnem bővebb volt a névsor. A nemrégiben lezárult téli mercatóban az Öreg Hölgy nagyon közel volt ahhoz, hogy búcsút mondjon Federico Bernardeschitől is. Az olasz válogatott kapcsán felmerült a távozás, mivel Maurizio Sarri alatt kevés játéklehetőséghez jutott, illetve a teljesítménye sem volt éppen kimagasló az adott játékpercekben.

A Calciomercato.com értesülései szerint a Juventus vezetősége rábólintott a játékos távozására a Barcelonához, azonban az ügylet, amelynek keretén belül Ivan Rakitić érkezhetett volna, végül meghiúsult, mivel a klubok nagyon eltérően mérték fel a futballisták értékét.

Ezt követően az AC Milan érdeklődéséről lehetett olvasni, a rossonero együttes az egykor a Fiorentinát erősítő támadóval bővítette volna a keretét, miután Suso távozott Sevillába, de felmerült egy cserelehetőség is, amely keretében Lucas Paquetá költözött volna Torinóba.

A rossonero klub mindenképpen örült volna Federico Bernardeschinek, azonban a Juventus vezetőségét nem tudták meggyőzni a milánói klub képviselői. A gond csak a matek volt, mint általában, plusz a játékos magas bére is akadályt jelentett az AC Milan számára, ezért a gödörbe lévő, szebb napokat megélt klub más opciók mellett tette le a voksát.

Tehát elmondható, hogy több út is kínálkozott a 25 éves játékos előtt, hogy játéklehetőséghez jusson, és ezzel bebetonozza a helyét az EB-re készülő válogatottban is, azonban végül az Öreg Hölgynél maradt a mostanában középpályássá átvedlett futballista, és nem lehet más feladata, minthogy visszanyerje Maurizio Sarri bizalmát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr315449744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rikoo 2020.02.01. 11:05:52

Kezd qrvára elegem lenni ebből a játékospolitikából. Teljes káosz ami a klubnál folyik jelenleg. Teljesen megérdemelne a vezetőség egy komoly pofont. A Juventus kerete egy nagy piac, nem csapat.

Mitya10 2020.02.01. 11:06:40

Fuu vazze de örültem volna 1 Rakiticnek ìgy tèlen :/

senky 2020.02.01. 11:30:12

@Mitya10: Ok ,de pontosabban KI helyet ? Szerintem az inter a sok vasarlasaval, csapaton beluli,jatekosok kozti konfliktusokat,jatekoz-edzo vitakat eredmenyez ,ami egyes jatekosok kimaradasa ,elvagyodasahoz vezet, ami meg fog latszani a csapatnak a jatekan ,az erdmenyek pedig VIISZAESNEK . Hisz a NAGY nevek viseloi is erzekenyek ,hisz a kimaradasok, szamukra visszaesest eredmenyeznek ,rombolva piaci ertekuket , elismeresuket valamint szemelyes jovedelmuket mint jatekos es mintr reklam kep .

Leram7 2020.02.01. 11:50:23

Rakitic nagyon jó, de ő is 32 éves. Semmit nem érünk így majd lassan.

Az internél a csapat magja 25-27 éveses átlagban, ami hosszú távon jó lehet majd nekik.

Nálunk CR, Chiellini, Bonucci, Matuidi, Higuain, Buffon, Cuadrado, Khedira nagyon nem fiatal.

Valamint lassan Costa, Pjanic, Sandro, Ramsey is közelítenek a 30hoz.

Fiatalok közül pedig csak Ligt, Betancour, Demiral, esetleg Rabiot az akire építhetünk.

Jövőre nagyon durván zsebbe kell nyúlni és rengeteg poszta igazolni kell.

JeetTrader 2020.02.01. 13:19:08

Berna azert megcsillantotta már parszor h mire képes és ezek alapján kiváló játékosnak tartom.
Azt gondolom h fejben vannak nála gondok és ezért nem tudja a potenciálját manapság megmutatni. Csak hát ezen a szinten hiába egy jó játékos, teljesíteni kell. Ronaldo az ellenpélda...akárhol is játszott mindenhol elképesztő teljesítménnyel tudott előrukkolni, de benne is van még!

A kozeppalyat nagyon rendbe kéne tenni (fejben csakúgy mint minosegben) és szélső védő fronton is kéne egy jó erősítés. Cuadrado sajna nem a legjobb alternatíva.

Grinta 2020.02.01. 13:26:29

@Rikoo: Most pontosan mi a bajod?Konkrétan.Ezzel a hírrel..az hogy majdnem távozott?Vagy hogy nem sikerült?

Mitya10 2020.02.01. 13:27:55

@senky: Ki helyett? :D Ooo hidd el Vidalèk idejèben vagy akàr a mùltban olyan szintű kp volt itt h pont lefostam kivel hoznak hìrbe minket arra a posztra mert kb nem kellett oda senki. Nos jelenleg ott tartunk akàr tetszik akàr nem hogy a 32 èves Rakitic lenne a legjobb kp ha idejönne. Mielött bàrki ràmförmedne igen jobb mint Pjanic... Tehàt nem Rakitic függő vok csak a jelenlegi nevek közül maximum Tonalli futhat be hasonlò karriert amennyiben minket vàlaszt mert ugye ezt is sokan itt biztosra veszik de Paratici òta èn semmit nem tudok elhinni. Bàr Marotta is 1 lap nàlam de ő azèrt rutinosabb màr nàla. Vèlemènyem szerint Berna soha az èletben nem lesz klasszis jàtèkos ès mikor idejött èn is örültem de vmi teljesen màst kaptam. Szimpatikus figura nincs vele bajom de nem Juventus szint. Rakitic az? Az. Szòval ja ha most èpp Wijnaldum vagy Rakitic közt kène vàlasztani nyìlvàn az elöbbit vàlasztanàm màr csak a kora miatt is de mivel lòkukical nem hoztak hìrbe minket csak Rakiticcel màr nyàr òta folyton ezèrt ìrtam h ő jò lett volna azèrt. Eret persze nem vàgok magamon h Berna maradt remènykedem tovàbb h Sarri tud kezdeni vele vmit.Matuidi miatt nincs màr vènàm se az tèny :D

rockitbaby 2020.02.01. 13:35:29

@Rikoo: Nincs koncepció. Ennyi. Bár azért azt jelen pillanatban nem szabad elvitatni, hogy tudásától függetlenül Emre barátunknak távoznia kellett, mert teljesítménye szinte sose érte el a benne lévő tudás nagyságát és a küzdeni akarás is hiányzik belőle.

Pjaca is lassan a veszett ügy kategória, neki sem volt maradása.

Az is tisztán látszik, hogy ez a középpálya Pjaniccsal az elsősorban teljesen megbukott. Egy tisztogatás kell a nyárra, Can mellett mennie kell még Khediranak és Matuidinek is, de szerintem lassan ott tartunk, hogy a bosnyák sem lenne komoly áldozat. Bentancur szerintem már most jobb teljesítményre képes. Mikor ő játszott a védelem előtt, jobban is ment a játék és volt is játék.

Szóval a mostani távozok védhetőek, az egy szem érkező majd kiderül, de az valóban aggasztó, ahogy a vezetőség az eladásokhoz hozzááll. Ez a nyár egy amolyan vízválasztó lesz Paratici számára. Ezt most nem baltázhatja el, mert az már komoly gondokat okoz majd.

Il Principino 2020.02.01. 16:13:14

Gyerekek!Rakitic csak Canért cserébe érte volna meg!!!Őt abszolút nem használta Sarri!Berna még csak 25 éves,és ha csak egy Giaccherini szintet fog képviselni ezek után már akkor is hasznára lehet a csapatnak,persze ha tűri a padozást..25 éves még csak,nem mindig ez a formáció kell,és ha épp nem a csatárok mögé középen erőltetik hasznos lehet még.Costa sérülékeny,eljön még Berna ideje,akár egy jó középpályás is válhat belőle még!
Rakiticnek is idő kellett volna a beilleszkedésre,Eriksennek is lehet kell egy fél szezon.
Én örülök hogy maradt,és Can ment,csak aztán nehogy fontos gólokat szerezzen csereként beállva ;)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása