Berna távozhat a Roma valamelyik sztárjáért

bernardeschi_federico_lehajtott_fejjel.jpgA Juventus cserét ajánlhatna fel az AS Roma együttesének, amelynek részét képezhetné Federico Bernardeschi a torinói oldalon, így pedig az érkezők vonatkozásában Lorenzo Pellegrini vagy Nicolò Zaniolo merülne fel, állítja a La Stampa.

A két csapat vasárnap este ütközik meg a Stadio Olimpico gyepén, a torinói napilap szerint azonban a felek képviselői nyáron a tárgyalóasztalnál is találkozhatnak.

A pletykák szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici igencsak nagyra tartja a Roma mindkét játékosát, előbbi jelenleg viszonylag könnyedén megszerezhető, mivel a kontraktusában 30 millió eurós kivásárlási záradék található, amelyet a római klub próbál kiiktatni egy szerződéshosszabbítással, míg Nicolò Zaniolo megszerzése már nehezebbnek tűnik, mivel őt kontraktusa 2024 nyaráig a klubhoz köti.

Ha azonban a fővárosiaknak nem sikerül BL-helyen zárniuk az évet, kénytelenek lesznek bevételre szert tenni valamelyik nagyobb értékű játékosuk értékesítésével, a Juventus pedig előnyt kovácsolna ebből a helyzetből.

A bianconero csapat állítólag kész megválni Federico Bernardeschitől, cserébe Rómába küldené a játékost, így talán kevésbé fájna a farkasoknak az adott fiatal elengedése.

A Fiorentinánál még brillírozó futballista több éve már az Öreg Hölgy keretét erősíti, azonban sem Massimiliano Allegri, sem pedig Maurizio Sarri alatt nem tudott betörni a kezdőcsapatba hosszabb időtartamra, bár több poszton is kipróbálta őt a két mester.

A két római játékos mellett a Juventus szívesen magához kötné a Brescia ígéretes fiatalját, Sandro Tonalit is idén nyáron, azonban a Tuttosport beszámolója szerint az Inter mindent megtesz, hogy megelőzze a torinói vezetőket, és már egyeztetésekbe kezdett a 19 éves játékos ügyében.

A középpályás kapcsán teljességgel kizárható a januári klubváltás, mivel a Brescia a bennmaradásért küzd, azonban az Inter képviselői már egyeztettek Beppe Bozzóval és Sandro Tonali képviselőjével, Roberto La Florióval, így egyértelműsítve az Inter szándékait.

A helyzetet azonban kissé bonyolítja, hogy az Inter mestere inkább Arturo Vidalra tartana igényt, méghozzá azonnal, mivel a chilei játékos a tapasztalatával és a harcosságával sokat segíthetne a Juventusszal folytatott scudetto harcban.

A bianconero klub a torinói pletykalap szerint hasonlóképpen járna el Sandro Tonali esetében, mint tette azt Dejan Kuluševski kapcsán: megvásárolná most a futballista játékjogát, ám nyárig aktuális csapatát segíthetné, és csak a jelenlegi szezon lejárta után csatlakozna az Öreg Hölgy keretéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2715404544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grinta 2020.01.12. 10:35:09

Sajnálom,de Neki itt nem lesz nagy karrier.Cserealap kategóriába lépett,ami szégyenletes dolog valahol.Én nagyon bíztam benne,de szerintem mára teljesen elveszítette a játékát.Gépies mozgású lett,a karikalábúból.Önbizalmát vesztett játékos.És ez valahol a Juventus felelőssége.Jelenleg nem véletlenül van talonba helyezve,jót tesz Neki ez,icsit elbújva a világ elől.Hogy ezt mire értem?Utóbbi meccseken a drukkerek számára világos lett,hogy jelenleg kerékkötő : / ki is fejezték nem tetszésüket.

Grinta 2020.01.12. 10:37:13

Csak meg kell nézni egy Fioros videót.Egy perc múlva leesik.Mintha egy teljesen más játékost látnánk.

Mitya10 2020.01.12. 10:39:25

Tonallit mindenkèppen meg kell szerezni nincs mese. Ideje a tanìtvànynak megmutatnia a mesterènek h jobb nàla...

Grinta 2020.01.12. 10:43:04

Számait vizsgálva meg kellett volna duplázódnia a góljainak,gólpasszainak,a Fioros időszakához nézve,és még a közelében sincs annak sem.
93 meccs 23 gól 12 gólpassz Fiorentina
88 meccs 9 gól 11 gólpassz Juventus
Hát nem néz ki jól.Nagyon nem.Borzasztó gyenge : (

Grinta 2020.01.12. 10:59:07

Amennyire erőteljesebb játékos lett felsőtestre,annyival gyengébb lett lent.Elveszítette a jellemzőit.Én ezt látom rajta.Elnyomni már nem tudják,de cserébe meg nem fut le senkit,és csellel nem bont.

letepem 2020.01.12. 11:01:59

Ő egy juventino alkat, vért izzadna a csapatért és azért párszor bizonyított. Megtartanám, főleg annak tudatában, hogy Matuidit, Khedirat tartunk meg a keretben...

venember83 2020.01.12. 11:06:14

@letepem: a blogon sokunkról elmondható, hogy juventino alkatok vagyunk, vért izzadnánk a csapatért, csak ugye egy negyvenmilliós igazolástól többet várna az ember. Mivel az olasz válogatott kulcsjátékosa, fontos lenne, hogy valahogy/valahol kulcsszerephez jusson klubcsapatnál. Nem úgy tűnik sajnos, hogy ez a Juventusnál fog megtörténni.

Sztovicska 2020.01.12. 11:08:35

Mondjuk az elég aggasztó hogy az inter Vidalt is vinné. Engem az Erikksen biznisz is kiakaszt. Na meg felmerült Vidal és Pogba is. Mióta lett egy játékos számára vonzóbb egy ilyen kutyaütő alakulat mint egy Juventus? Nem csak Ronaldo meg hasonlóak miatt hanem a Bl esélyek meg mondjuk az elmúlt évek miatt is. Komolyan nem értem ha lehetőség van hozzánk jönni hogy kacsintgathat valaki az inter fele.

del pipi 2020.01.12. 11:11:10

@Grinta: Nem is parasztkodásból állítottam már többször hogy a srác nálam max egy jó Milan szint, vagy Roma. Most sokan megfogtok kövezni de én azt is mondom hogy az Orsolini is és Romero a Chiesa , meg Donnarumma sem, akikről szó volt egész héten, nagyjából egy kategória. És még mielőtt megvádolnátok(tudom Romero Argentin) az a bajom hogy nincs, vagy nagyon kevés az olasz aki Juve szintet tudna képviselni. Akkor ki? Nálam Tonali és Zaniolo akiben látok valamit, és az Esposito lesz piszok jó az Internél.

Leram7 2020.01.12. 11:13:49

Szerintem Allegrinél jó volt és pl az atletico ellen zseniálisan játszott.

A probléma, hogy Sarri, hogy rossz poszton erőlteti. Nem kap rendszeres lehetősget.

Bal oldalt Matuidi helyett simán megállná a helyét.

Grinta 2020.01.12. 11:15:37

@del pipi: Tudjuk hogy paraszt vagy,úgyhogy ez nem újdonság! : D
Egyébként nagyon jó írás,amit letettél most.
Utolsó három is lehet még az a kategória.Uccsót nem ismerem,Tonali megfogott elismerem.

m.martin91 2020.01.12. 11:30:56

Már amikor megszereztük, egyértelmű volt, hogy nem lesz sikeres a Juventusnál. Alkatilag sem jó, a játéktudása sem volt meg soha. Rengetegen bíztak benne, mindig hypeolták, hogy mennyire jó játékos lehet, de biztos voltam benne, hogy nem fog befutni. Ha a Roma játékosa lehetne, annak iszonyatosan örülhetne.

Rikoo 2020.01.12. 11:38:19

Átalakult a játékstílusa és semmi agilitás nincs benne. Az utolsó esélyét a középpálya bal oldalán kaphatná meg és ha jól tudom Sarri jelenleg pont ezen dolgozik. Ha ott sem bizonyít akkor távozhat. De amíg Matuidi játszik ott, hát szerintem nyugodtan megkaphatja Bernardeschi is az esélyt, hogy bizonyítson egy másik poszton.

Grinta 2020.01.12. 12:00:09

@Rikoo: Lehet Matuidin élcelődni,kanyarban nincs Federico hozzá képest.Jelenleg.
Persze be lehet rakni,de se annyit futni,pláne védekezni nem tud.Van egy jó bal lába,de ennyi.@m.martin91: Az alkatilag 185 cm-re érted?

spaolo1981 2020.01.12. 12:01:36

@Rikoo: +1! Allegrinél nem értettem és most Sarrinál sem értem, hogy kevésbé labdabiztos(és most direkt finoman fogalmaztam) játékosokat folyamatosan erőltetünk, míg Bernát, akinél azért nem dadog a labda, olyan szerepkörbe teszünk, ami egyáltalán nem fekszik neki. És amikor ezt látja a mester, inkább a kispadra ülteti. Nem azt mondom, hogy tuti beválik balszélsőként, de ha ki sem próbáljuk, nem tudjuk meg.

Lanzafame 2020.01.12. 12:07:43

@spaolo1981: mit értesz balszélső alatt? Ha Matuidi posztját, akkor az nem jó ötlet, mert Berna védekezésben nulla és muszáj egy vízhordó a középpálya bal oldalára, mivel Ronaldo nem védekezik.

JuventusFanatikus 2020.01.12. 12:12:42

@del pipi: Kolléga, a jó ég áldjon már meg, ezzel a Milannal mindig kiakasztasz:D A legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám, hogy igazoljon a Rossonerihez. Egyébként is a Roma és a Milan sehol sem egy szint, hogy egy lapon emlegessük a két csapatot.
@Rikoo: Én is pontosan így gondolom, és reménykedem. Ebben a fél szezonban össze kell kapnia magát, de nagyon, és a középpályán kell megmutatni, hogy hasznos játékos tud lenni, mert szerintem ehhez megvan a képessége. Ha nem sikerülne, akkor a Roma tényleg jó opció lenne számára.

Rikoo 2020.01.12. 12:27:50

@Grinta: Nem élcelődök Matuidin, de nem véletlenül totál homály, mindenre képtelen a középpálya.

Rikoo 2020.01.12. 12:30:17

@Grinta: Azt mondjuk nem értem, hogy fél év múlva lejár a szerződése és senki nem akar tárgyalni sem vele, hogy ingyen leigazolja. Mindenesetre érdekes.

Grinta 2020.01.12. 12:30:47

@Rikoo: Bocsánat,az élcelődés nem Rád vonatkozott.Igazad van,sorry.

The king of alibis 2020.01.12. 12:37:57

Kár érte
Kiváló ügynök volt

Grinta 2020.01.12. 12:39:58

@Rikoo: Értem hogy arra akarsz kilyukadni nem elég jó játékos,ezért sem keresik.
Én inkább onnan közelítem meg,hogy nem egy elvágyódó játékosról beszélünk-ami szerintem jó dolog-megtalálta a számítását a Juvénál,jól érzi itt magát.Másik pedig Mino Raiola.Nem tudjuk milyen árukapcsolással gondolkodnak az Ő esetében.Nézzük egy Pogbát pl.
Milánnál az a szitu,hogy Donnarumma akkor hosszabbít,ha Bonaventura szerződést kap.Nyilván kisbetűs rész.

m.martin91 2020.01.12. 13:10:46

@Grinta: A magasságára és a testalkatára is egyben. Szélsőnek túl magas, a mozgása is rossz. Semmiféle lendület nincs benne. Sokat erősödött, mióta leigazoltuk, de ez nem segített rajta, sőt, még inkább kijönnek a hiányosságai. Kulusevskivel ugyanez a bajom. Ilyen típusú játékosokat soha nem szerződtetnék.

Grinta 2020.01.12. 13:18:15

@m.martin91: Tudom hogy ez Neked lieblinged,-ne vedd támadásnak,mert nem annak szánom!-de azt gondolom mára a futball hála Istennek kilépett ebből a kategorizálásból.Akkor Cannavaro nem lehetne belső védő,Xavi/Iniesta belső középpályás.Mert annak idején elzavarták volna Őket.Salas az 1,75 tel lefejelt 190-es belsőket.Tudás a döntő véleményem szerint,nem az az 5 cm plusz mínusz.

Il Principino 2020.01.12. 13:21:09

Nagyon pipa leszek,ha Tonali a hiénáké lesz!!!Neki itt a helye.Zaniolo Kulusevski megvételével értelmét vesztette sztem.,akkor már Pellegrini pláne akciósan 30ért..Ahogy Chiesáért úgy Zanioloért is sok az a 70 milla amit emlegetnek!
Bernardeschit meg nem támadók mögött középen kellene erőltetni már végre,aki egy Atleti ellen képes volt egy brutális teljesítményre abban sokkal több van!Én még nem mondanék le róla,ahogy előttem írták pl. Matuidi helyén ki lehetne próbálni,jóval technikásabb a franciánál és viszonylag sokat is fut..A védekezést pedig megtanulhatná,hisz remek korban van.Használni is többet lehet,mint pl. az örök sérült Costát,ha ismét néha 4-3-3-tolnánk.

Grinta 2020.01.12. 13:26:23

@Il Principino: Megint egy darab meccsből vetítesz le olyat,amit igaznak gondolsz!Szentírásként.
Pogba France-Portugal döntö..
Ezt nem tudom miért kell?

m.martin91 2020.01.12. 13:27:55

@Grinta: Én csak azt kritizálom alkatilag, aki nem való arra a posztra, ahol játszik. Bernardeschi-nek nincs olyan tulajdonsága, ami alapján szélső támadót kellene játszania. Mivel egész pályafutása során ezt a posztot töltötte be, nyilván nagyon nehéz ezen változtatni. Éppen ezért nem lehet soha magas színvonalú játékos. Ha visszamenne a Fiorentinába, lehet, hogy a csapat egyik legjobb játékosa lenne, mert azon a szinten megfelelően tudna teljesíteni.
A magasság és az alkat döntően befolyásolja, hogy az adott játékos menyire lehet sikeres a posztján. Kivételek persze mindig vannak/voltak. A modern labdarúgásban már jóval nagyobb szerepet kapnak az alacsonyabb játékosok, olyan posztokon is, amik korábban kevésbé voltak elképzelhetőek. Bernardeschi ebből a szempontból még rosszabb helyzetben van, hiszen a posztján játszó legjobb játékosok teljesen más alkattal és stílussal vannak megáldva, mint ő.

Il Principino 2020.01.12. 13:30:22

@Grinta: nem csak egy meccs,se kétségtelenül az volt a legjobb meccse!
Voltak még jó meccsei zebrában,szerzett fontos gólokat is.
Láthattuk tavaly Dybala haldokolt a szélen,most Berna haldoklik középen.
Vannak nagyobb kerékkötői is a keretnek,tőlük kellene megszabadulni..

Il Principino 2020.01.12. 13:46:45

@Grinta: most ezt úgy írtad,mintha szarul játszott volna az atleti ellen..Pedig tény,hogy CR után a legjobb volt!
Amúgy cserének is tökéletes,még ha nem is kezdő,és ha ezzel megelégszik akkor is lehet fontos tagja a keretnek.
Nála drágább játékosok is ülnek a padon egyéb csapatoknál!Egyébként hogy fokozzam a feszkót felsorolom kik haszontalanabb tagjai a Juventusnak idén!Pjaca,Rugani,DS,Ramsey,Costa,Khedira,(Matuidi),Can..Szinte a csapat jó részét ki lehetne tessékelni és igen akár Bernardeschit is ezek alapján!Ha csak egy jó kiegészítő ember lesz az belőle már megéri itt tartani sztem.Viszont ha hasznosabb játékos jöhet az árából akkor felőlem mehet és nem érdekel hogy olasz.

Grinta 2020.01.12. 14:05:42

@Il Principino: Két írásod között még meg se tudtam szólalni! : D
Az Atletico ellen Mvp kategória volt,a legmagasabb szint!
Felsorolásod jó részével nehéz vitába szállni,bár egy bő keret ismérvei ezek.

del pipi 2020.01.12. 14:16:22

@Grinta::)))))) Tonali engem is, az a srác nagyon jó!@JuventusFanatikus: Hehe! A Romával kb arra hajaztam amit valaki már kimondott: ha a Roma játékosa lesz örülhet neki....de még mindig ott van a Milan is:)

Il Principino 2020.01.12. 14:16:40

@Grinta: nehari kolléga :D
Csak épp nagyon ráértem irkálni ;)

Grinta 2020.01.12. 14:21:16

@Il Principino: Semmi gond,csak mondom még pislogni sem tudtam..már lő.@del pipi: Tonali,hmm hogy is fogalmazzak?!Játékintelligencia van abban a gyerekben.Jó helyen van,oda fordul ahova kell.Nem látványelem,annál több.

spaolo1981 2020.01.12. 14:27:59

@Lanzafame: Márpedig Berna lehet jobban teljesítene a bal oldalon, csak ki kellene próbálni. Bár jelzésértékű, hogy leigazoltuk Kulusevskit. Matuidi egy futóbolond, de sajnos öreg, kiegészítőnek jó. Rabiot lehetne a megoldás, plusz azért ő egy picit jobban is bánik a lasztival.

Grinta 2020.01.12. 14:33:54

@spaolo1981: Most arra kérlek,hogy egy picit gondolj bele az edző helyébe!Ez nem úgy van mint a megye x-ben,hogy berakom,oszt legfeljebb nem jön be.Itt egy győzelem után is megtalálnak,hát még egy ilyen pláne esetleg be nem váló ötletért.Ez az egyik.A másik pedig a játékos szemszöge.Nem dobálhatod össze vissza egy az önbizalmát vesztő játékost.Cuadrado ezért más szituáció.Én így látom legalábbis.

Grinta 2020.01.12. 14:36:45

@Il Principino: Fúú már megtettem tegnap,még a zinter vezetésénél,és tartom magam hozzá.Azt mondtam ha pontot veszít a zinter,Mi is.Így..ez van most-

JuventusFanatikus 2020.01.12. 14:38:13

@spaolo1981: @Grinta: Szerintem szerdán már meg meri húzni Sarri, hogy Fede a középpályán játsszon, legalábbis nagyon remélem.

Grinta 2020.01.12. 14:40:29

@JuventusFanatikus: Ezek az infók honnan jönnek egyébként?És mennyire hitelesek?
Átképzésre gondolok,hiszen más poszt.Tudom már a nyáron voltak erről dolgok-talán maga Sarri is mondta.

JuventusFanatikus 2020.01.12. 14:42:27

@Grinta: Megbízható források számoltak be erről, és már nyáron szerette volna Sarri átalakítani Bernát (igen, Sarri saját maga mondta), de ezt emlegette Allegri is már.

Grinta 2020.01.12. 14:50:40

@JuventusFanatikus: Na majd látjuk.Első dolog az önbizalom kellene hogy legyen,Lelki tényező.Kíváncsi leszek hogy ma Can pályára lép-e?És ha igen milyen teljesítményt nyújt.A múltkor volt jó nyolc perce kb,ebből kellene 20-at csinálni.És így tovább.Ahogy el lehet veszíteni játékost,úgy vissza is lehet nyerni.Forza Sarri!

Rikoo 2020.01.12. 15:07:29

@JuventusFanatikus: Én úgy tudom Sarri nyilatkozott is erről az elmúlt hetekben.

del pipi 2020.01.12. 15:50:15

@Grinta: Pontosan a játék intelligencia a kulcsszó.

JuventusFanatikus 2020.01.12. 15:50:34

@Rikoo: Az a legjobb! Köszi az infót!

Rocky80 2020.01.12. 17:57:20

Tavaly én voltam az egyik szószólója annak hogy Dybala out, Bernában sokkal több potenciált látok hosszútávon nálunk. Ennyit tud fordulni cirka fél év alatt egy játékos teljesítménye és megítélése... De mondhatnám ugyanezt a keret számos játékosa kapcsán. Egyszóval lehet még pálfordulás ebben a sztoriban is.

Még mindig van bennem egy halvány reménysugár vele kapcsolatban, de tény hogy mintha ki lenne cserélve az utóbbi időben.
Ha fel lehet róni Allegrinek Dybala "leépítését", ne felejtsük majd ezt el konzekvensen Sarri - Berna esetében sem.
Csupán azt nem értem, hogy lehet-e olyan egy játékos esetében hogy volt olyan meccse a karriere során ahol klasszis módján játszott, és utána nyomokban sem lehet felfedezni ugyanezt az énjét. Ha akkora kutyaütő lenne, ez ki sem jöhetett volna belőle.

Azt sem tudom eldönteni már, hogy megéri és jó-e bármelyik játékos átképzése másik posztra (nálunk). Inkább ellenpéldákat látunk a legtöbb esetben ezzel kapcsolatban és alapvetően posztjukon használható játékosokat veszítünk el emiatt és a formációkba - taktikákba való beilleszthetetlenségük miatt.

Kicsit ismét visszaköszön az átigazolási politikánk helytelensége, miszerint nem azt hozzuk el akire szükségünk van és beilleszthető; hanem azt aki

- mozdítható pont;
- lejárt szerződésű;
- olcsó;
- túl van a csúcson de kivirágozhat újra mint Pirlo;
- komoly marketing értéke van, stb. stb.

Kicsit belelátom már ezt is ebbe a Berna miatt érzett fájdalmamba, de lehet már túlmisztifikálom.

Egyszóval nem valami profi ez az egész, van még hová fejlődni. Minden tekintetben.

The king of alibis 2020.01.12. 18:04:11

@Rocky80: Bernában sosem volt annyi potenciál, mint Dybiben

JuventusFanatikus 2020.01.12. 18:08:28

@Rocky80: Dybalában azért jóval több potenciál van, mint Bernardeschiben.
Az olaszt nem Sarri építette le, ez a folyamat már tavaly tavasszal elkezdődött.

Kmarcika 2020.01.12. 18:20:59

@JuventusFanatikus: sajnos Bernának egy fél éve volt használható nálunk :(
Ronaldo érkezesekor kivitágzott.
De azóta semmi csak egy atleti meccs.
Kiegészítő embernek tökéletes. De annál tönb nem tudom, hogy lehet e benne.
Azért szurkolok neki.
Olasz játékos és jó korban van.
Hátha.

Attilio79 2020.01.12. 19:06:39

Zaniolo bármikor jöhet Bernaért, meccs előtt le kell zsírozni... :)

del pipi 2020.01.12. 20:15:07

@Rocky80: Még annyit tennék hozzá hogy Sarri jó hazafi módjára tolta sokáig Bernát, tehát megkapta a lehetőséget, még fél éve van azért...

Rocky80 2020.01.12. 22:02:22

@The king of alibis: @JuventusFanatikus: lehet rossz szót használtam, "értékesebb a csapatnak, többet fogjuk használni, jobban kell nekünk, tovább itt maradhat" kb ezt akartam mondani.

Ennyi erővel egyébként Dybala leépülése is az Allegri korszak végén kezdődött.

babo0410 2020.01.13. 01:01:48

Sajnálnám de, ha cserébe jönne Zaniolo, Pellegrini és Tonali, az nem lenne annyira rossz. Nagyon kellenek az olaszok, mert ha Berna megy a nyáron, és nagyon pletykálják Rugani elengedését is, akkor ki marad nekünk olasz? Chiellini is talán megy a nyáron, Bonu ki tudja meddig marad, és ennyi, marad a padon De Sciglio meg Buffon, ha csak vissza nem vonul a szezon végén? Szomorú lennék, ha a Juve nem csapna le a tehetséges olaszokra. És Pellegrinire, Zaniolora meg Tonalira mindenképpen érdemes lenne. Én még Chiesát is szívesen látnám. Ezt a négy játékost elnézném nálunk. És az utánpótlásban kéne nagy átalakítás, hogy a jövő olasz tehetségeit végre a Juve is ki tudja termelni.

Juventino86 2020.01.13. 10:59:20

Csak menjen minél hamarabb! @m.martin91: kollegának teljesen igaza van. Alkatilag nem jó Berna igazából szélsőnek sem. Ahhoz túl magasban van a súlypontja, és eléggé lassú is. Érdemes összehasonlítani mondjuk Costával.Berna lassúvá vált, cselezésben sem kiemelkedő, így nem tudja a védelmet a szélről megbontani. Na ő alkalmas szélsőnek. Kulusevski leigazolása is elég veszélyes ugyanilyen okokból, mondjuk ő tud középen is játszani.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása