A vezetőség kételkedik Sarri alkalmasságában?

sarri_maurizio_bonuccival_melegito_poloban.jpgA Juventus vasárnapi veresége után több lap is a klubon és csapaton belül felmerült ellentétekről számolt be.

A milánói Corriere della Sera által közölt pletykák szerint a torinói klub vezetőségében kétségek merültek fel Maurizio Sarri kinevezése kapcsán, illetve hogy talán inkább Simone Inzaghinak kellett volna bizalmat szavazni az Öreg Hölgynél.

A beszámoló részletezte a módot, ahogy a biancoceleste edző ismét felülkerekedett a Juve mesterén, ismét 3-1-re legyőzve Maurizio Sarri együttesét.

A cikk szerint a torinói klubvezetők röviden felvették a kapcsolatot Simone Inzaghival a nyáron, ám komoly tárgyalásig nem jutottak a felek, viszont mostanra állítólag egyesek szerint jobb opció lett volna a 43 éves egykori csatár kinevezése.

Maurizio Sarri a szezon során nem egyszer szembesült kritikával, miután a csapat továbbra sem nyújtja az attraktív és izgalmas futballt, ami a védjegyévé vált a Napolinál, és hogy inkább mutatja a csapat Massimiliano Allegri alatt játszott futball jegyeit, miközben a livornói születésű mestert a lassabb és defenzívebb játékstílus miatt menesztette a klubvezetés. Mindazonáltal Maurizio Sarri csapata vezeti a bajnokságot, ugyanannyi ponttal, mint az Inter, ám köszönhetően az Inter elleni jobb eredménynek, illetve csoportelsőként jutott tovább a BL-ben olyan pontszámot elérve, ami egyszer sem sikerült elődjének.

A vezetőségben felmerülő kételyek mellett állítólag az öltözőben sincs minden rendben az Olasz Szuperkupa elbukását követően, a Tuttosport szerint kisebb szópárbaj alakult ki a Juventus játékosai között.

A cikk szerint a második félidőben a Juventus játékosai úgy érezték, hogy az ellenfél túlságosan könnyen szerez labdát a középpályán, a csapatkapitány, Leonardo Bonucci pedig felemelte szavát emiatt, és nem volt rest Miralem Pjanićot kritizálni, amiért túl lágy volt az ellenfél játékosaival szemben.

Természetesen a bosnyák válogatott nem örült a megfogalmazott kritikának, és ő is keményebb szavakkal reagált a megfogalmazott vádakra.

A torinói pletykalap értesüléseinek nem érdemes túlzott hitelt adni, ám az is tény, hogy a legutóbbi elbukott BL-döntő után is hasonló pletykák merültek fel több forrásból, amikor ugyancsak Leonardo Bonucci kritizálta saját csapattársait a BL-döntő szünetében, aminek az eredményeként össze is esett a csapat a második félidőre, és a Real Madrid könnyen átgázolt a már nem egységes csapatként futballozó együttesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4115364020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sleepy8 2019.12.24. 10:11:37

Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek, de igazából ezt csak az nem látta, aki nem akarta. Sarri és a Juventus nem kompatibilis, emellett úgy néz ki Allegrinek is igaza volt, amikor nyaron elzavarta volna a fél keretet.

Csak ugye "a keret eleg versenyképes" már most is. xD

Nem is tudom melyik volt nagyobb hiba amúgy, Beppe vagy Max elküldése. De hogy a következményei meglesznek mindkettőnek, az biztos.

Alex8610 2019.12.24. 10:15:10

@sleepy8: Ha ennyire kicsereltek a keretet en hagytam volna Allegrit.Lehet Agnelli nem var es ha a City se dobbant iden nagyot ill nem nyer semmit bedobja az all int Guardiolaert.

del pipi 2019.12.24. 10:16:10

Fasza! Ez a cikk pont arra jó hogy megmérgezze a karácsonyt! Már bocs, ezt úgy mondom hogy jó hogy közlitek a pletykákat, csak nem most.

2019.12.24. 10:17:34

A vezetőség inkább a saját alkalmasságában kételkedjen. Ez a középpálya 10 szezon alatt tudna annyi gólt szerezni, mint annó a Napolié. Nevetséges, hogy azt gondolták, hogy Matuidikkel, Canokkal, Khedirákkal, Rabiot-kal ez a játék kivitelezhető.

Én teljesen Sarri ellen voltam a szezon elején, és úgy gondoltam, hogy idén le fognak minket taszítani a trónról (ezt még mindig tartom egyébként). De nekem inkább pozitív csalódás az eddigi szereplés. Az eredmények Allegrivel sem lennének jobbak (nem is lehetnének, mert a Lazio meccs kivételével azok hibátlanok), és a játék még mindig ezerszer jobb, mint tavaly. Guardiola is tökéletesen alkalmatlannak tűnne, ha ilyen kerettel kellene dolgoznia. Kapjon Sarri egy Allant, Zielinskit vagy Fabian Ruizt, és ha akkor sem működik a dolog, akkor el lehet kezdeni kételkedni.

frenky441 2019.12.24. 10:20:27

Véleményem, hogy Sarri azért lett a Juve edzője mert nem volt más opció. Amivel viszont egyetértettem hogy váltani kellett. Nem azért mert Allegri rossz edző, de meg kellett bolygatni a méhkast. Az a baj hogy két vereséggel fél év alatt nem küldhetsz el egy edzőt, milyen indokkal?

Pedig POCHETTINO ráér!!!

Vergilius1897 2019.12.24. 10:23:43

Inkább a vezetőségnek kellene qrva gyorsan önvizsgálatot tartania. Nálam nagyobb "Allegri-fan" nem nagyon van, ettől függetlenül semmi bajom nincs Sarrival, megteszi amit tud, nincs könnyű dolga. Bajom a vezetőinkkel van akik totálisan szétverik a csapatot-csapategységet. Hol van már a 2015-ös csapat, amit tényleg

Vergilius1897 2019.12.24. 10:37:04

@Vergilius1897: Amit tényleg nagybetűs CSAPATNAK lehetett hívni, egyensúlyban a keret minden része, az egymásért küzdő játékosokkal. Most van egy világklasszis de karrierje végén lévő Ronaldo, egy zseniális de egyúttal gyerekes, sértődős Dybala, egy rakás sérülékeny játékosunk (Ramsey, Costa) illetve pályafutásuk csúcsán is maximum közepes szintet hozó középpályásunk lásd Khedira, Matuidi. A Bonucci jelenség meg maradjunk annyiban, hogy több mint megosztó, pláne a karszalaggal a kezén - ha igaz, márpedig valószínűleg igaz a BL döntős ámokfutás azt a csapattársak sose felejtik el és kb. egy időzített bomba. Can és Mandzukic esete pedig már csak hab a tortán.

Az én véleményem az, hogy a kialakult helyzet akár tavaly, akár idén nem vagy nem csak az edző sara, sokkal inkább azoké akik ezt a keretet kialakították, szembe menve több morális és sportszakmai szemponttal. Lehet itt az edző Guardiola, Klopp, amíg így működünk a vezetésben sajnos vészjósló a jövő.

Ahogy fentebb is írták, Allegri se véletlenül akart egy teljes keretfrissítést, nem történt meg és most Sarri meg is issza a levét. Amellett, hogy eredményeket kell produkálni még a szép focit is elvárják egy olyan kerettel ami nem alkalmas rá...

Juvegaspy 2019.12.24. 10:41:37

Rossz indulatu pletyka.. A vezetoseg tudja ez nem fifa. Ido kell. Inzaghi 3 eve vezetoedzo a Lazional s eljutott arra a szintre hogy a csapata bl indulo helyre eselyes. De nezzunk magasabb szintet.. Klopp.. Neki se felev kellett hogy felepitse Poolt.
Hihetetlen hogy ebbe ilyen sokan nem gondolnak bele.

Vergilius1897 2019.12.24. 10:44:37

@Vergilius1897: És még annyit azért megjegyeznék, hogy sokatmondó tény, hogy a klub a nyáron már egy zsák focilabdáért is eladta volna Dybalat és Higuaint, ehhez képest egyelőre kis túlzással ők tartanak minket versenyben. - Bocs, hogy 3 részletben ment el a hozzászólás

Juvegaspy 2019.12.24. 10:49:06

Jatekosok osszevesztek.. Benne van ha ha csapat fele motivalatnul jatszik ebbe mondjuk Sarri is benne van.. Ossze kell razni a brigadot s nem lesz baj. Abba is biztos vagyok hogy vki jonni fog a telen a kozeppalyara. Szal Forza

Flachs 2019.12.24. 11:05:37

Itt egy embernek van baj a fejben Agnellinek . Ha nem a profit érdekelné csak akkor a juve már a csúcson lenne. Itt Conte elküldésétől játékosok eladásáig mindenről ő tehet.

babo0410 2019.12.24. 11:06:19

Anyám! Nem gondoljátok komolyan, hogy a vezetőséget el kéne zavarni? Ha nincs Agnelli, most sehol nem lennénk. Andrea nagyon elkötelezett a csapat felé, és tudja mi kell. Még akkor is, ha vannak érdekes húzásai mostanában a mindenáron BL projektje miatt. De ettől függetlenül is én nagyon bízom benne még, ha néha meg is kérdőjelezem egyes cselekedeteit.
Nem tudom egyébként a cikkből mi igaz, de ha csak kicsi is, akkor baj van. Sajnos Sarri nem az az edző, aki az ilyen balhékat meg tudja fékezni. Ha itt a csapat egymásnak esik, akkor nagy ganéban leszünk. És pont ezért nem láttam itt szívesen Bonuccit. Nem gondolkozna el azon, hogy ő mit tett? Az első Lazio gól hatalmas bénázás eredménye volt. Bonucci is ugyanúgy tehet róla. De ő hápog?
Remélem, hogy nincsen semmi komoly, és mindenki lehiggad. Nagyon nem jönne jól egy balhé a csapaton belül.

Sunny21 2019.12.24. 11:07:27

Pjanicnak össze kell kapnia magát nincs mese. A támadásépítés kulcsa kellene hogy legyen, védekezésben pedig nagyobb összpontosítás és határozottság!

babo0410 2019.12.24. 11:14:06

@Flachs: És a 8 bajnoki címről, a 4 kupa győzelemről, 4 szuperkupáról vajon ki tehet? Ha nincs Agnelli, ez mind nincsen.

Grinta 2019.12.24. 11:15:52

Nevetséges kategória,egyszerűen szóra sem érdemes.Hápikacsa

venember83 2019.12.24. 11:16:26

@del pipi: az aknamunka nem áll le SOHA!!!

Ui. A bejglibe a mérget nem én csempésztem, cukor formájában viszont mindegyikben benne van. Lassú, kínkeserves halált okoz pl. cukorbetegség formájában, de számos egyéb módon is. Ezt majd ne az én számlámra kenjétek.

Sunny21 2019.12.24. 11:24:01

@babo0410: Hiába veszek egy Lambot, ha földúton kell használni lósz@rt sem ér!
A vezetőség a játékospolitikában hibázott, a kp gyengeségeit nem mérte fel, stb.. Ez már lerágott csont.
Az elért eredményeket senki nem vitatja. A közelmúlt gyönyörűen csillog, ezért is látjuk hamarabb a fakulást a jelenben.

del pipi 2019.12.24. 11:26:26

@Il Pjanista: Nagyjából amit leírtál ez a kulcs a megoldáshoz, nem szoktam veled egyetérteni sok mindenben de itt 100% . Mint @Juvegaspy: @Vergilius1897: kollégákkal is. Viszont most néztem meg a fogadóirodák odsait, és hát arra nem túl sok pénzt fizetnek sajnos hogy aki arra fogad hogy @babo0410: ezalatt a cikk alatt feltűnik, még András74 adnak nagyon keveset, várjuk.Babo bármennyire is letérdelek a hülyeségeidtől meg attól hogy még karácsonykor is ugyanazzal a hévvel támadod be a Blogot, én Boldog karácsonyt kívánok neked!

del pipi 2019.12.24. 11:32:48

@venember83: HEHE! Éljenek az aknamunkások!!!! Ne is mond most még betermelünk a méregből de Jan 2-től új edzésterv és zóna diéta. Addig is halál a testre, mindent megeszünk hányásig! Buldog karácsonyt! :)))))))

rockitbaby 2019.12.24. 11:37:35

Azt, hogy a bizalom nem teljes irányában, a szerződtetésekor tudta mindenki. Ha tényleg hinnénk, vagy akarnánk, akkor pl nem két éves szerződést adtunk volna neki, továbbá a fizetése is alacsony nagy csapat viszonylatában.

Szerintem nem ő volt az első számú opció, ha egy év után menne se bukna sokat a klub. Meg lennék lepve, ha jövő nyáron is ő lenne az edzőnk. Kivárunk Gaurdiolára, ki lesz vele és rárepülünk, ha távozna.

Flachs 2019.12.24. 11:43:27

@babo0410: Lehet hogy az elején épített de az idő elteltével ez az ellentettjére fordult .

JuventusFanatikus 2019.12.24. 12:10:58

Egyértelműnek tűnik, hogy ezek nem valós hírek, leginkább a Sarris részen látszik igazán, körülbelül, mintha Mi találtuk volna ki, úgyhogy nem érdemes vele foglalkozni, de nagyon örülök, hogy @Il Pjanista: és @Vergilius1897: is leírta a véleményét, mert nagyon egyet tudok vele érteni.
A Bomuccis történet jó eséllyel nem igaz, de valóságalapja van, mert, hogy Leo folyamatosan pofázik a csapattársaknak az tuti, nagyon azt hiszi magáról, hogy Ő itt valaki, hogy Ő tényleg kapitány, de nem az. Láttatok olyat, hogy Chiellini vagy Buffon letámadja a saját csapattársát, és leordítja a fejét? Ha még ezt is tennék, akkor is biztos vagyok abban, hogy a kritizált társak egy szót nem szólnának vissza, mert ezt a két embert mindenki tiszteli, a beképzelt, okoskodó vadbarom Bonuccit már nem hiszem, hogy tisztelik.

marrdel 2019.12.24. 12:16:55

@babo0410: Évek óta nincs vezér a pályán - nem, a sztárigazolásunk sem az - és te azon lamentálsz, hogy van valaki, aki beszól, leugat, odaszúr. Pjankónak az lenne a feladata, hogy diktálja az iramot, meghatározza a játékképet és a cigis meghosszabbított karja legyen. Röviden: nem az. Ilyen szituációban mint ami a szuperkupán is volt, teljesen lényegtelen és irreleváns, hogy a másik mit tett, formán kívül játszott-e, letette-e a teljesítményt vagy nem. Mivel telibefostuk a meccset, ezért az első félidő végére ingerszegénnyé és merevvé váltunk. Ilyenkor jönnek a Roy Keane, Gattuso, Barton féle "tuskók" akik kicsit felpörgetik a kislányokat az öltözőben, és szépen elmagyarázzák, hogy amit a félidőben műveltek, nem méltó a mezhez, ha ez Pjanicnak nem tetszett, szarjon sünt. Nekem sem tetszett az oldalralibegése a pályán. A probléma az, hogy hoztunk egy Remzit is a nyáron, aki elvileg arra hivatott volt, hogy majd segít összekötni Pjankót Dybcsivel, meg néha hátramegy bohóckodni, na ehhez képest leginkább a megnyúlt arcát mutatta, miközben 3 olasz csődör tapossa a lábát, előbb néz ki neki egy újabb sérülés mint gól-vagy gólpassz. Visszatérve az eredeti gondolatmenethez: ha Boncsinak van ehhez töke, hogy odaszóljon, hát tegye, engem nem zavar. Megjegyzem, korán sem biztos, hogy ez történt.

marrdel 2019.12.24. 12:19:49

@JuventusFanatikus: Az említett játékosokat tisztelik ez tény de nem erre van szükségünk.

rockitbaby 2019.12.24. 12:26:55

@JuventusFanatikus: Én a döntőbeli incidenskor sem haragudtam rá, sőt. Igaza volt. Ernyedt fasz produktum volt, amit akkor és a minap is bemutattak a srácok. Jogos kritika volt, mert alig akadtak páran, akik akartak, erre Pjanic még azzal a van még cél dumával még olajat is öntött a tűzre.

Igenis kell valaki, aki leordítja a fejeket egy ilyen lélektelen fos után. Allegri toporzékolt volna már, Conte pedig már fejeket is lecsapott volna. Sarri meg csak nézett ki a fejéből. Nagyon is helyes, hogy valaki felemelte a hangját egy ilyen förmedvény után.

venember83 2019.12.24. 12:33:22

@JuventusFanatikus: valamit ki kellett találnom, elnézést, nem dolgoztam eleget az anyagon, hogy szépen beilleszkedjen a történések folyamába, és hozzásimuljon az adott egyéniségekhez. Na de majd jövőre jobban figyelek/vigyázok ilyen hírek gyártásakor. :)

JuventusFanatikus 2019.12.24. 12:47:38

@marrdel: Szerintem, ha játékosok rendberakásáról van szó, akkor Chiellini, vagy éppen Buffon is a saját, kultúrált módjukon megoldják ezt a feladatot. De, ha felhoztad Roy Keane-t, vagy Gattusót, nekik senki nem mert visszapofázni (kivéve Ibrát, de Őt ismerjük), Bonucci pofázást meg egy Cuadrado se tudja elviselni, aki körülbelül a légynek se tudna ártani.
@rockitbaby: Jogosnak tartom a kritikát a többiek felé, és mivel Bonucci a kapitány, ezért elvileg az Ő dolga lenne helyretenni az embereket, de nem tudja ennek a megfelelő módját, elég baj, hogy Ő itt kapitány lehet.
A BL-döntő szünetében amit csinált az sok minden, csak nem megfelelő tett. Akkor még kapitány se volt, ki az az ember, aki felpofozza a saját csapattársát, és egy Legendát oktat, miközben Ő is hibázott.

JuventusFanatikus 2019.12.24. 12:49:31

@venember83: Semmiképp nem neked szántam, örülök, hogy Karácsonykor is veszed a fáradságot és cikket írsz nekünk:)

rockitbaby 2019.12.24. 13:04:04

@JuventusFanatikus: Persze, jogos. Nem mindegy a hogyan és miként sem, én pusztán annak örültem, hogy volt valaki, aki szerint is kritikán aluli volt a teljesítményünk. Én erre akartam utalni.

Il Principino 2019.12.24. 13:09:48

Kicsit kezd unalmas lenni a "folyamatosan fejlődünk","fejlődnünk kell még" duma minden évben..Lassan visszavonul a keret nagy része,de még mindig fejlődünk :)
Visszafelé...
Bonucci meg ha pofázik akkor jól teszi,mert egy kapitánynak ez is a dolga,ha már 1-1 illető nem teszi oda magát a meccsen!Milanos év ide vagy oda..
Sarrinak vagy adjunk időt,vagy nyáron menjen..ebben benne lehet az hogy nem nyerünk semmit.Ez a keret Allegri focijához lett igazítva..Egyáltalán érkezett olyan játékos,akit Sarri kért?Sztem nem,mert versenyképes a keret azt gondolták a vezetők.Mára eljutottunk odáig hogy se nem allegris betonbiztos a védekezés,se nem eredményes sarris elől a csapat.
Az eredménykényszer is nagy nyomást tesz Sarrira,szóval vagy türelem kell és jó pár változás a keretben,vagy nyáron más edző aki tud ezzel a kerettel mit kezdeni.

Del Butus 2019.12.24. 13:10:48

Nesze neked judas csak keveri a szart. Megerte visszahoznj

del pipi 2019.12.24. 13:32:13

A szeretet szerencsére él!

marrdel 2019.12.24. 13:37:59

Mivel értem merre akarsz terelni és alapvetően egyetértek azzal, hogy számít a stílus ezért nem fogok sarkosan fogalmazni. Kizártnak tartom, hogy egy olyan klubnál mint amilyen a Juventus, csak és kizárólag a board és az edző dönt arról, ki kaphatja a karszalagot. Javaslatot biztos tesznek, de ez akkor egészséges, ha az öltözőben dől el. Pont akkora balgaság lenne kijelenteni, hogy ő nem tett itt semmit, mint hogy nem volt szerepe a milánói vakációban. Cselló még hagyján de Buffon sosem tett helyre semmit (szubjektív vélemény). Félreértés ne essék, Buffon számomra elkövethet már akármit az életben, sosem hagyom el, elég kacsintania és térdre ereszkedem, de ez csak azért van mert romantikus alkat vagyok. Biztos, hogy elmondja a véleményét és megosztja a tapasztalatait is, elsztorizgatnak. Felnéznek rá, becsülik, tisztelik, de sosem volt ő kimondottan az a vezér aki kellett volna. Ez sport-kompetencia és pszichológia. Mikor harcolsz, lesznek áldozatok és tépett lelkek ezt jó lenne végre elfogadni és nem sírni meg nyafogni.

Grinta 2019.12.24. 13:40:41

@marrdel: Plus utána a legnagyobb az összeborulás.

Juventino86 2019.12.24. 14:02:55

Ettől féltem. Sarri sajnos nem tudja a keretben felmerülő problémákat kezelni. Ez eddig minden csapatánál így volt. Most télen talán még lehetne váltani. Nincs bajom Sarrival, de nála jobb edzőt is el tudnék képzelni a padra.

JuventusFanatikus 2019.12.24. 14:12:40

@marrdel: A kapitány kiválasztásáról szóló témához annyit tudok hozzátenni, hogy a jelenlegi Juventusnál leginkább a mezben töltött évek számítanak, kivétel Bonucci, akinek el van nézve a kitérő, míg Buffon teljesen korrekt módon azt mondta, hogy neki nem kell a karszalag, Ő idén érkezett.
Most kicsit saját tapasztalatból beszélek. Picit kevesebb, mint két hete voltam egy focitornán, ahol olyan játékosokkal játszottam, akikkel még sose, volt akit nem is ismertem. Volt a csapatban egy tőlem idősebb csávó, aki szépen elmondta nekem, ha valamit hibáztam, vagy valami, olyan Buffonosan, én pedig megfogadtam a tanácsát. Volt egy másik srác, aki tipikusan ez a Bonucci-típus volt, nagyon azt hitte tud valamit, ott állt a kapuba, és folyamatosan hülyeségeket szövegelt mindenkinek. Fel is idegelt, meg mondtam én is neki, hogy hanyadán állunk, úgy voltam vele, hogy ki ez a csávó, hogy velem így beszéljen? Én a pályán általában a bíztató szoktam lenni, mint Gigi, folyamatosan dicsérek, meg bíztatom az embereket, hogy meg tudjuk csinálni, és ha kritikát is fogalmazok meg, nem a másik pofájába ordítok.
@Grinta: Ezt nem igazán tudom alátámasztani, a tapasztalataim szerint ilyen eset után a széthúzás sokkal nagyobb, de ezt tapasztalhattuk a BL-döntőn is.

Andras74 2019.12.24. 15:16:05

@del pipi: köszönöm, hogy karácsonykor is gondolsz rám! Annak ellenére is jólesik, h kizárólag hetero (és foglalt) vagyok.
Nem terveztem hozzászólni, de az az én ajándékom Neked, hegy megtettem!

Andras74 2019.12.24. 15:17:02

Bocs az elütésért! Hogy....

Zombijuve 2019.12.24. 20:37:46

Utólagos okoskodásnak tűnik,de Pjanić megítélése nálam nem annyira pozitív. Amióta nálunk van az a kiemelkedő teljesítmény nem jött ki belőle. Legalábbis huzamosabb ideig. Túl van tolva de lehet,hogy látom rosszul.

Grinta 2019.12.24. 21:04:07

@JuventusFanatikus: Saját példámból mondom..hogy úgy összevesztünk,mint a pusztulat,de azután mutatkozik meg az emberben lakozó szív.

JuventusFanatikus 2019.12.24. 23:24:48

@Grinta: Látod, ahány ember, annyi tapasztalat:)

del pipi 2019.12.25. 07:29:28

@Andras74: Na legalább én is kaptam valamit, boldog karit! :)

alexGicamo 2019.12.25. 10:55:22

Na, már megint a tékozló fiú került napirendre ! Nem tudhatom, nem voltam ott , de ha volt is ilyen szóváltás , valamilyen szinten joga van kritizálni a csapattársát, pláne , ha épp ő az ügyeletes csk . Ezzel persze nem Bonuccit szeretném védeni , mert ahhoz már kikerült a bizalmam köréből , bárki viselné jelenleg a csk - szalagot , ugyanezt tartanám .
Persze ha szarul alakulnak a dolgok a meccs folymán , többet ér az összefogás, mint a kritikus felhang a csapaton belül . Na , most jól ellent mondtam saját magamnak ... Remélem, ki tudjátok bogozni e gordiuszi csomót ! :-b

alexGicamo 2019.12.25. 10:59:38

@Vergilius1897: Szerintem, remekül összefoglaltad ! Egyetértek !

Zolika74 2019.12.25. 11:19:27

Soha nem volt és nem is lesz egy Juventus szintű mester vagy "edző" Sarri
Már most el küldeném, 1 nagy hiba volt ide hozni

pedronegroo 2019.12.25. 12:38:30

Én ezért is kardoskodtam Conte mellett a nyáron mert itt egyértelműen csapatépitési hiányosságok vannak, amit Allegri szétvert/elhasznált azt valakinek újra kellene építeni és Sarri nem elég erős karakter ehhez. A vezetőség meg szarjon sünt, megérdemeljük az esetleges pofára esést, 500 millát elkölteni két játékosra ahol ez egyik egy órás bébi a másik meg bl helyett még egy serie a meccset se tud megnyerni nekünk csak ha a segge alá dolgozik mindenki, középpályára meg csak olcsójánosokat neveznek. Sok sikert Sarrinak, de legkésőbb nyáron orvosolni kell a hibákat, első kell egy csatár, egy középpályás, DS meg ha már Cancelot eladtuk mert nem tud védekezni akkor az olasz mit keres még itt vagy róla kaphatjuk a gólokat mert egy zsák krumplit nem adnak érte??

Rikoo 2019.12.25. 12:58:51

Pochettinonak örültem volna a legjobban nyáron és szerintem még most sem késő. Őt sokkal inkább Juventus kompatibilisnek érzem, mint Sarrit.

Andras74 2019.12.25. 19:11:44

@del pipi: Neked is boldog karácsonyt!

Így van ez jól, hogy nem ugyanazt gondoljuk mindenről. Bennem fel sem merült, h nem vagy jó szurkoló, mert másképp látsz vmit. Az élet már csak ilyen.

rockitbaby 2019.12.26. 10:21:35

@pedronegroo: Évek óta az újjáépités helyett a BL megnyerése miatt csak tüzet oltanak ott, ahol nagyon ég. Nyàron két út állt előttünk: ráugrunk a nagyfülűre, mert a keret túlnyomó részének ez lesz az utolsó lehetőség, vagy kezdjük előről az építkezést és egy újabb fejlődési görbe mentén kb 3 év múlva megint ott lenni a nagyfülű közelébe.

Hát nekünk sikerült a kettő közét megfogni, és egy ehhez alkalmatlan edzőt leültetni. Mert Sarri felépítette a Napolit, nem is akárhogyan, de az is idő volt. Ellenben mibettől még BL-t is akarjuk. Egy seggel két lovat. Megjegyezném, erre egy edző sem képes. Conte sem. Vagy egyik, vagy másik.

Az is tisztán látszik, hogy ezt a kettősséget Sarri se nagyon tudja kezelni. Hogy kis Inzaghi lenne vagy lett-e volna a megoldás, nem tudom. Lehet nem is feltétlen építkezni kellene, hiszen annyira nem rossz ez a keret, csak a többség mélyen tudása alatt játszik. Ezt Conte tudta volna kezelni, megoldani. De ez a ló elment.

Ha idén sem jön össze a BL, akkor mindenképp építkezni kell. Demiral, de Ligt, Rabiot, Pellegrini mind kiváló alapanyag, Dybala maradása mellett kifejezetten zökkenőmentes átállást lehetne levezényelni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása