A Dortmund vinné a Juve két játékosát

can_emre_oklok.jpgA Juventus két patthelyzetbe került játékosa, Mario Mandžukić és Emre Can kapcsán német érdeklődésről pletykálnak a lapok, a vevő a Borussia Dortmund lehet, a két játékosért pedig 30 millió eurót ajánl a német klub.

A SportBild beszámolója szerint a bajnoki címre egyre kevésbé esélyes német együttes januárban a Signal Iduna Park gyepére vinné a Juventusnál háttérbe szoruló párost.

Emre Can már nem egyszer panaszkodott a helyzet miatt, míg Mario Mandžukić még elszigeteltebb helyzetben van a német csapattársához képest, mivel Maurizio Sarri egyáltalán nem számít a harcos horvátra.

A horvát válogatott kapcsán az elmúlt időszakban felmerült a Manchester United neve, azonban mostanra valószínűbbnek tűnik egy németországi visszatérés, és a BVB lehet a következő német klubja a Wolfsburg és a Bayern München után.

A német napilat szerint a Dortmund egy 30 millió eurós ajánlat sikerességében bízik, mindazonáltal a pletykák szerint a Juventus csak Emre Can játékjogáért szeretne ekkora bevételt elkönyvelni, így kissé kérdéses, hogy milyen kimenetele lesz az esetleges egyeztetéseknek.

A bianconero csapat a hétvégén a Sassuolo ellen lép pályára, és Emre Can esélye a játéklehetőségre nem rossz, mivel Adrien Rabiot sérülés miatt nem vethető be, ám Mario Mandžukić várhatóan nem fog pályára lépni, hiszen Maurizio Sarri számára a Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín, Cristiano Ronaldo hármasból való választás sem egyszerű feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7115331370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2019.11.30. 09:48:19

Egyébként meg a Mandzukic-csal való bánásmód méltatlanabb mint amit Allegrivel csináltunk.

Szégyen.

venember83 2019.11.30. 10:11:00

@Rocky80: majd ingyen elengedik, s mindenki boldog. Canért meg nem fog bejönni annyi, amennyibe került a Juventusnak (bruttó bér plusz aláírási bónusz). De ilyen a popszakma Torinóban.

Juvegaspy 2019.11.30. 10:32:46

@Rocky80: Sztem ebbe Mario is benne van boven.
Tovabbra is Lichtit tudom felhozni peldakent. Can csak rinyal Mandzsu meg leszarja az egeszet. Nem mindig a csapat a hibas.
Allegrivel miert bantunk el?
Mert nem huztunk a stadion ele egy 5meteres szobrot neki. Remek volt Max de a kapcsolat megfaradt a vegere. Ennyi

Juvegaspy 2019.11.30. 10:33:35

Ja a cikkhez. 40er mehetnek s kesz

Leram7 2019.11.30. 10:40:38

Én valahogyan még mindig azt mondom, hogy elengedhetetlen egy védekező kp a csapatba és kb Can-on kívül nincsen csak Betancour.

Khedira és Matuidi a fő gondok szerintem.

rockitbaby 2019.11.30. 11:03:32

@Leram7: És mégis, Can mindkettőnél gyengébben játszott, mikor kapott lehetőséget. Tudom, hogy jobb játékos mindkettőnél, de ezt a gyakorlatba is át kellene tudnia ültetni. Hogy miért nem megy, jó kérdés, és nem is nekem kell megválaszolnom. De beszédes az, amit fentebb is kiemeltek. Más is járt így, de velük ellentétben Can folyamatosan hisztizik. Nem tett ő le annyit az asztalra, ami ezt a magatartást megengedné, de legalábbis nem tenné ennyire hangsúlyossá.

Még valami, nem hiszek a véletlenekben, így azt sem tartom pusztán a véletlennek, hogy a Liverpool is azután lett BL győztes és majdnem bajnok - idén pedig minden valószínűséggel - miután ő távozott és Fabinho teljesen beépült.

Grinta 2019.11.30. 12:33:46

Nem jól néz ez ki így.Itt van egy kiváló korú,abszolúte hiányposztra érkező játékos,aki sportigazgató/i szinten lett kiválasztva-részben köszönhetően a kontraktusa lejártának is..na de ez a srác közel 40 milliós kategória.Nem lenne szabad elherdálni.Én értem azt hogy az edző dönti el kit játszat-kiben bízik,teszi mindezt jogosan.De itt jelen esetben a klub egyik értékéről beszélünk,pénzben is kifejezvén.Az megengedhetetlen hogy ez a fiú 170 percet játszott csak az egész bajnokságban.Ilyen nincs,és nem is lehetne.Ezzel a szituációval valamit kezdeni kell.Megértek Én sok mindent,Értem azt hogy sokan vagyunk,nem játszhat mindenki-tehát minden oldalát a dolognak.Can nem rinyál.Ezt leszögezném.Játszani akar,ezt elmondta vagy kétszer-ennyi.Ez közel sem hiszti,bármennyiszer is van leírva.Véleményem szerint be is férne!Ennél bizonyosan többször,mint amennyi szerepet kapott eddig.Az Ő egyéni célja az hogy kijusson az Európa bajnokságra-így nem fog.És nyilván Ő sem hülye,pontosan tudja.Fontos neki a klub,szereti is gondolom a Juventust,de nem padozni jött ide hozzánk.Vagyis nem hiszem hogy ez volt az az álomperspektíva amivel magunkhoz édesgettük.És itt kanyarodnék vissza a kiválasztásra-minden szinten.Értem ezalatt az edzőét is.Sarrival megvagyok elégedve,ezt fontos hangsúlyozni.De valamilyen kompromisszumos dolgot ki kellene találni erre-mert ez így nem maradhat.
Most vegyük Ramseyt-csak behelyettesítettem egy újabb ingyen (azért közel sem,sőt!) nyáron érkező játékost,egy évvel Can után.Jön a következő edző-és nem játszatja?Elég hülyén néz ki,koncepció alapján.Így nem lehet menedzselni.

dobor norbert 2019.11.30. 13:52:49

@Grinta: Üdvözlöm Uram!
Remélem,h nem betegség miatt voltál távol!?
Amúgy igen sok az igazság abban amit írtál,újra!

JuventusFanatikus 2019.11.30. 13:55:30

@Grinta: Kolléga, merre voltál elveszve?:)

Grinta 2019.11.30. 14:05:53

@dobor norbert: Szervusz ; )
Ilyenről szerencsére szó sincs!
Olvastalak eddig is Titeket,de nem volt lehetőségem írni.
Ezúton is szeretném megköszönni Trapattoni-nak azt hogy hiányol(t)!Nagyon jól eső Érzés volt ám.Így hát mivel is nyithatnék számára..mint egy @del pipi: #takkarodjákeblemre# köszöntéssel!
És még annyit,hogy Dybala megérkezett közénk,technikával,szemmel,kedvvel!Baromira élvezem!Kapott Tőlem,de borzasztóan kedvelem.És leginkább miattad örülök mindennek!!

Rocky80 2019.11.30. 14:49:41

@Juvegaspy:

Allegrivel hogyan?:

A klub történetének egyik legnagyobb és legsikeresebb edzője, ez tény.
A tavalyi szezonban - ha csak az eredményeket nézzük - a kötelező elvárást a bajnokságot hozta, a BL-t nyilván nem, de azt senki sem az elmúlt 20 évben. 50 év múlva csak ez lesz a könyvekben, hogy sorozatban nyerte a bajnokságokat, sokszor a kupát is; azt meg hogy milyen játékkal, senki nem fogja a statisztikák mellé írni.
Ennek ellenére más edzőre és játékra vágyott a vezetőség, rendben van.
Na de azt, hogy ezt a sikeredzőt a bajnokság vége előtt felmentették, mint aki megbukott, ezt egyszerűen nem bírom megemészteni! Annyit legalább megérdemelt volna hogy a bajnokság vége után küldik el, de szinte kirúgták szezon közben, illetve kifelé is látszódott hogy nagyon furcsa volt az egész... Nem ezt érdemelte szerintem.

Mandzukic szintén zenész. Azok után amit a fontos meccseinken lerakott az asztalra, szinte az összes döntőnkön gólt rúgott; ennek ellenére itt van nálunk és egy percet sem játszhat mert nem számítunk rá. Erre nyilván nem látok rá annyira, de valami itt is bűzlik...

Attilio79 2019.11.30. 17:36:02

Canért kár lenne, Mandzu öreg, nem tudom mennyi lehet benne...
Khedira, Matuidi, Perin, esetleg Rugani mehetne úgy, hogy megtartjuk Cant.
Viszont egy minőségi középpályás elférne, mellette Tonallit meg kellene kaparintani...

del pipi 2019.11.30. 18:20:39

@Grinta: Hát elmegyek ilyen gyanús karácsonyi ajándék vásárba(ami úgy hiányzott mint lónak a hátúszás! ) és igaz hogy szart sem kaptam ajiba, azt haza jövök és mit látok? Hogy nekem egy hónappal korábban van a karácsony!!! Mondom is:az anyám kenyerit! Grinta papa visszatért....hát komolyan mondom hogy én vagyok Buldog vagy kuvasz...na mindegy a lényeg hogy nagyon nagy karácsony van itt már! Hát takaroggyámákeblemreeee! Már régóta kerestelek, hallod olyan frusztráció kerített a hatalmába hogy itt kellet kötözködnöm emberekkel! Ilyet ne csinálj többet, komolyan azt hittem hogy valami komoly baj történt veled! Ha legközelebb időutazásra szánod rá magad előbb légyszí engedélyt kérni Hudinikém! Na még egyszer takaroggyámákeblemreeeeee! :)))

Juvegaspy 2019.11.30. 21:52:45

@Rocky80: Sikeredzo volt nalun ez teny.
De en azert ennyire nem latom borusnak. Uccso meccsen pezsgozgetett az ujsagirokkal stbstb oke hamarabb lett bejelentve de o azert nem lett kib@szva. Mandzsunal nem latunk bele a dolgokba biztos rosszul esik neki de sztem nem jol reagalta le o se.
Te igy latod en ugy
Azert peace

Bianconero 2019.11.30. 22:47:12

Élmény amit itt lenyomtok, zseniális a hangulat. :-) Pedig milyen szomorú téma. Nagyon sajnálom Mariót, óriási tékozlás amit vele csináltunk. A világ egyik legjobb centeréből először szélsőt gyártottunk, aztán meg a padot melengeti. Érthetetlen. Menjen csak, hadd játszon máshol. Az tuti, hogy ontani fogja a gólokat, mi meg könnyes szemmel bánkódunk majd utána. :-)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása