Elemzés: az Atalanta elleni meccs

atalanta_elleni_gyozelem.jpgA Juventus egyszerűen nem talál legyőzőre! Az Atalanta otthonából is sikeresen elhozta a három pontot a Bianconeri,  hiába volt jobb az ellenfél hetven percig, hiába volt elképesztő szurkolás, füttyszó, borzasztó idő, nagyon rossz időpont, a Juve így is három gólt lőtt. Ezeket figyelembe véve teljesen elégedettek lehetnénk, de sajnos a pályán látottak továbbra sem adnak arra okot, hogy kedden, az Atléti ellen nyugodtsággal üljünk le a televízió készülék elé.

Az első félidő nagyon gyenge volt, egyetlen egy ziccert sem tudott kialakítani a Juve, és a védelemnek köszönhetjük azt, hogy Szczęsny kapuja érintetlen maradt, és az sem elhanyagolható tény, hogy hálásak lehetünk annak az embernek is, aki érthetetlen módon a mindössze 21 éves Musa Barrow-t nevezte ki a tizenegyes elvégzésére. A Nerazzurri hatalmas nyomást helyezett Sarri fiaira, három ziccerig is eljutottak. A Zebrák nem tudták kihozni a labdát, a kontrák az adott trequartistánál elhaltak. Bernardeschi megpróbálta egyénileg megoldani a dolgokat, szinte mindig sikertelenül, míg Ramsey passzolni próbált leginkább, de az a módszer sem volt megoldás.

kepernyofelvetel_165.pngAz Atalanta mintha egy falat húzott volna fel a középpályán, sehogy sem sikerült átjutnia a Juventusnak. Ezen felül normálisan nem is vezethetett kontrát a Juve, mikor egyedül a labdát vezető trequartistán kívül a két csatár vett még részt az ellentámadásban, akik annyira messze helyezkedtek, hogy esélye sem volt az irányító játékosnak eljuttatni oda a játékszert. A középpálya konkrétan sehol nem volt, Khedira nagyon lassú, Pjanić registaként nem igazán szaladgálhat előre, miközben nem is gyors, ráadásul még Pašalić is ott lohol a nyakában, Bentancur pedig hiába gyorsabb, mint a másik kettő társa, ő is túlságosan hátul helyezkedett.

Ha a bergamóiak képesek lettek volna a meccs végéig ezt a tempót diktálni, akkor esélye sem lett volna az Öreg Hölgynek. Elképesztő, hogy mennyit szaladtak, mennyire kemények voltak, milyen tempót diktáltak, milyen intenzitással támadtak le. A torinóiaknak az volt a "szerencséje", hogy a hazaiak a lőtt gól után picit visszaálltak, így át tudta a Juve lépni a félpályát, majd annak a talált gólnak köszönhetően beindult az olasz rekordbajnok, és letarolta a megfáradt, támadni próbáló ellenfelet. A cserék ezúttal nem jöttek be, Douglas Costa az égvilágon semmit nem tett hozzá a támadójátékhoz, Ramsey gyengébben szállt be, mint a korántsem brillírozó Bernardeschi, egyedül Emre Can tudott hasznos lenni, akinek pont a fejetlen játékára volt szükség, szaladt össze-vissza, egy igazi energiabomba volt. Sarritól okos döntés volt átváltania 4-3-3-ra, mikor Costa beérkezett, így a széleken próbálkozott a Juve, széthúzva a kék-feketéket, így Ramsey középpályásként valamivel hasznosabb volt. 

A kapott gól:

  • Ezúttal nem egyéni hibáról beszélhetünk, mert komoly vétkes nem volt, a zónavédekezés rossz oldalát láthattuk. Papu Gómez beíveli a labdát, Khedira már tudja, hogy ilyenkor hátra kell tennie a kezét, Bonucci kifejeli ezt a gyenge próbálkozást. A labdáért Ramsey szalad, de nem tudja megszerezni, ellenfele ügyesebb volt. A játékszer eljut Barrow-hoz, aki előbb belerúgja Bentancurba, majd nekiiramodik a szélen, De Sciglio és az uruguayi nagyon ügyesen helyet cserél, Rodri veszi fel Hateboert, míg az olasz a gambiai beadását próbálja blokkolni. Sikeresen repül befele a játékszer, minden védő a helyén van, mégis marad egy teljesen üres ember. Tökéletesen meglátszik mind a védősor, mind a középpályás sor. De Ligt ott áll az ötös sarkánál, sűrűn néz hátra, azt láthatja, hogy Bonucci Pašalićot fogja, neki nem jut ember, ezért ő marad a pozíciójában, míg Cuadradóra két ember is jut, a védő Rafael Tolói és a gólszerző Robin Gosens. Az egész védősor elcsúszott a labdás ember felé (ez Sarri csapatainál sűrűn megfigyelhető jelenség), ezért nem jut minden játékosnak ember. Kellemetlen helyzet, mert ekkor már a holland tehetetlen volt, nem tudott volna máshova helyezkedni, itt két ember tudott volna változtatni a helyzeten, Khedira és Cuadrado. A kolumbiai foghatta volna Gosenset, de értelmesebb döntés volt a jól fejelő Tolóit figyelni. A német világbajnok azt tehette volna, hogy nem teljesíti a feladatát, és nem eleget téve a parancsnak, felveszi az embert. Összességében helyesen cselekedett, mert ott volt Rodrigóval és Miralemmel egy sorban, de most okosabb döntés lett volna nem eleget tenni a kérésnek. Nem tartom hibásnak, mert azt tette, amit tennie kellett. Itt a bűnös leghamarabb Sarri és a zónavédekezése.

kepernyofelvetel_163.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyéni teljesítmények:

  • Szczęsny: Ő ismételten megtett minden tőle telhetőt, hatszor hárított, egyszer kiütötte a labdát, egy párharcot nyert meg és 86% pontossággal passzolt.
  • Cuadrado: A gólpassza miatt dicséretben részesül, de egyébként nem játszott olyan jól. A saját tizenhatosán belül esett-kelt, ami szerintem egy védőtől nem elfogadható, emellett a helyezkedéssel is akadtak gondjai, ha hozzá került a labda a kezdeti fázisban, akkor pedig a kontrának biztosan lőttek. Körülményesen megvárta, hogy átívelje a labdát, ahelyett, hogy minél gyorsabban továbbítsa a labdát, vagy megiramodjon ő is.  Nincs ezzel sem gond, biztos vagyok benne, hogy edzői kérés volt valamennyire, hogy ne nagyon szaladjon előre, de volt rá példa, hogy jobb ötlet lett volna folytatni az ellentámadást. Egy alkalommal tisztázott, egyszer blokkolt, kétszer közbeavatkozott, egyszer szerelt, megnyert hat párharcot, megcsinált egy cselt és volt öt hosszú passza, de csak 75% pontossággal passzolt.
  • Bonucci: Ugyan eléggé pontatlan volt (83%), adott el rossz helyeken labdákat, de szerintem nem játszott rosszul. Nevéhez fűződik kilenc tisztázás, három blokkolás, két közbeavatkozás, egy szerelés, öt megnyert párharc, négy hosszú passz. Az emberségéért kap tőlem egy piros pontot, mert mikor Federico sérülésénél vélhetően kérdéses volt, hogy melyik együttesé a játékszer, akkor ugyan tudta, hogy az Atalanta játékosainak és szurkolóinak nincs igaza, mégis odaadta nekik a labdát.
  • De Ligt: Klasszis módjára játszott, egy kulcsfontosságú blokkja is volt. Feljegyezhet öt tisztázást, két blokkolást, három közbeavatkozást, három szerelést, nyolc megnyert párharcot (mindössze egyet vesztett el), öt hosszú passzt.
  • De Sciglio: Csendben és hiba nélkül tette a dolgát. Egy kiosztott kulcspassza mellett négyszer tisztázott, egyszer blokkolt, kétszer közbeavatkozott, kétszer szerelt, öt párharcot megnyert, megcsinált egy cselt és még volt három hosszú passza is.
  • Khedira: Nagyon rosszul játszott, nem is igazán tudok értékelhető dolgot mondani róla. Volt egy tisztázása és egy közbeavatkozása, emellett 91% pontossággal passzolt, de egy párharcot sem tudott megnyerni. Mosta a "régi" Khedirát idézte, mi az ideit szeretnénk látni.
  • Pjanić: Vele sem vagyok elégedett, hiába szerepel a neve mellett egy gólpassz, csak rápattant a labda, ami aztán Higuaín elé keveredett. Ezen kívül kulcspassza sem volt, mindössze harminchatszor továbbította a játékszert, háromszor közbeavatkozott, megnyert két párharcot, egyszer szerelt.
  • Bentancur: Az első félidő első részében nagyon jól játszott, azonban azután teljesen eltűnt, így hosszú idő után azt mondhatjuk, hogy rosszul játszott. Ehhez nagyban az is hozzájárulhatott, hogy a bal oldalon jutott lehetőséghez. Megnyert három párharcot, egyszer tisztázott, egyszer blokkolt, kétszer közbeavatkozott.
  • Bernardeschi: Az az érzésem vele kapcsolatban, hogy picit olyan, mint De Sciglio. Félreértés ne essék, nem a technikai képzettségére értem, sokkal inkább a hullámzó teljesítményre. Van mikor klasszis módjára kioszt egy hatalmas kulcspasszt, de van mikor ellövi a lelátóra a labdát, a cseleket mostanra szinte egyáltalán nem tudja megcsinálni. Most nem kezdett olyan rosszul, kár, hogy lesérült, mert védekezésben hatalmas segítség volt, emellett kiosztott egy kulcspasszt, hibátlanul passzolt, összesen tizenegyszer, volt két hosszú átadása is, megnyert egy párharcot, kétszer tisztázott és egyszer szerelt.
  • Dybala: Az első játékrészben nagyon rosszul játszott, frusztrált volt, ezért is vitázott a játékvezetővel, majd a második félidőre összeszedte magát, nagyon hajtott, és nem hiába, gólt is szerzett és csapata egyik legjobbja volt. Kétszer tüzelt, megcsinált öt cselt, kiosztott négy kulcspasszt, megnyert hét párharcot, egyszer tisztázott, egyszer közbeavatkozott, egyszer szerelt.
  • Higuaín: Az ő teljesítményén nincs mit magyarázni, mindhárom találatban benne volt, az első kettőt ő szerezte, a harmadiknál meg ő adta a gólpasszt. A legfontosabb meccseken talál be, a Napoli, az Inter és most az Atalanta ellen is góllal segítette csapatát. Az első játékrészben neki sem ment igazán, nagyon önző volt, ilyen szokott lenni általában, mikor Ronaldo nincs a pályán. Nyolc alkalommal próbálkozott, megnyert öt párharcot, kétszer tisztázott, egyszer szerelt.

 

  • Ramsey: Nagyjából annyira volt hasznos egész meccsen, mint Bernardeschi huszonhat perc alatt. Egy kulcspasszt osztott ki, volt egy hosszú átadása, két sikeres csele, három megnyert párharca, egy tisztázása, egy szerelése. Nem szeretem mikor alibizik, remélem minél hamarabb formába lendül és elkerülik a sérülések.
  • Costa: Szinte semmit se csinált, persze azon kívül, hogy sajnos ismét lesérült. Egy hosszú passz, egy csel, egy megnyert párharc, egy tisztázás, ez szerepel a neve mellett.
  • Can: Ő tényleg jól szállt be, de ezt fentebb már ecseteltem, felüdülés volt látni Khedirához képest. Megnyert egy párharcot, egyszer szerelt, egyszer tisztázott.

kepernyofelvetel_164.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Játékvezetői döntések: Sajnos hatalmas visszhangot váltott ki Rocchi tevékenykedése, vajon tényleg kritikát érdemel?

  • Az Atalanta büntetője: A szabályok szerint ez teljes mértékben büntető, pedig csak annyi történt, hogy Gómez ügyesen rápattintotta Khedira kalimpáló kezére a labdát. Helyes döntés született.
  • Higuaín rúgása: Gonzalo a gól előtt lövéssel próbálkozott, azonban Palomino eltüntette előle a labdát, a csatár pedig már nem tudta megállítani a lábát, így vélhetően valamennyire hozzáért a védőhöz. Először is, tisztán látszik, hogy a csatár nem szerette volna megrúgni honfitársát, próbálja nem eltalálni a vele szemben állót, akihez szerintem nem is igazán ért hozzá, mert ha egy ekkora lendítés után telibe talál valakit az a láb, az nem marad állva. Nekem úgy tűnt, hogy inkább megijedt Palomino, minthogy komoly kárt tett volna benne Gonzalo. Helyes döntés született, hogy a gólt megadták.
  • Emre Can kezezése: A német hatalmasat ugrott, keze a feje előtt volt, a labda a lábáról pattant fel, nem volt büntető, ezt az új szabályok is kimondják.
  • Cuadrado kezezése: Ez az egyetlen komoly hibája volt Rocchi játékvezetőnek. Kétségtelenül kézzel ért a labdához a kolumbiai, és még az is elképzelhető, hogy szándékkal. A bíró ezt látta, továbbot intett, rosszul döntött. Véleményem szerint nem elég, hogy szabálytalanság volt, de még egy második sárga lap esetén sem igazán szólhatunk semmit. Nem véletlenül nem vonták vissza a gólt, ugyanis Pašalić beleért a labdába a szabálytalanság után, úgyhogy ez az eset nem tartozik hozzá a találatot eredményező nagyszerűen kidolgozott támadáshoz, így a gólt nem lehet elvenni a videóbíró segítségével. Itt tényleg hibázott a játékvezető.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7115324384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2019.11.25. 21:07:00

Király! Először is tökéletes az időzítés mer' napközben már nem érek rá, kitalálták a munkahelyen hogy dolgozni kell... de már dolgozom rajta már mint nem a munkán hanem a problémán, keresem már ezerrel az új melót ahol napközben is online tudok lenni a blogon sokak örömére :) hallom hogy az Allegri és CR fanok már hiányolnak, kitartás jövök! :)

Készültem hogy majd nagyon belekötök valamibe, de korrekt az elemzés mint mindig így esélyem se volt :) Jöhet az Atleti elleni beharcsi! :))

Rikoo 2019.11.25. 21:42:12

Kicsot hozzátenném, hogy a 2. félidei teljesítmény sem volt jobb, viszont óriási különbség volt abban, hogy Dybala feljavult és passzok helyett egyénileg sikerült felhozni a labdát.
Én úgy láttam, hogyha Dybala nem játszott volna ennyire kiemelkedően a második félidőben akkor egy gólt sem találtunk volna.
Persze nem akarom elvenni Higuaín érdemeit, de Paulo nélkül el sem jutott volna a labda az utolsó harmadig, ő volt a kulcs a két félidőbeli teljesítmény között.
Nekem tetszett Cuadrado játéka is, de Szczesny és De Ligt volt akik igazán tartották a frontot hátul. Nagy elismerés illeti őket, a hollandnak ez volt az első ifazán kiemelkedő meccse.

gomorra21 2019.11.26. 00:00:29

Hosszabb távon azért én több lehetőséget látok abban, ha Ramsey passzokkal próbálkozik, mint ha Bernardesci egyénileg akarja megoldani a trequartista pozícióban, mert Berna nincs azon a szinten, hogy egy ekkora csapatnál ilyen fontos pozícióban összekösse a csapatrészeket. Talán ha a középpálya jobb oldalán játszana, és többet tudna a szélen kamatoztatni a tudását, többre mennénk vele. Használható játékosnak tartom, vasakarattal, de túl nagy rá ez a mostani kabát.
Én Ramsey mellett tenném le a voksomat a csatárok mögött, alap képességeit nézve ő tűnik erre a legalkalmasabbnak.

west30 2019.11.26. 00:31:03

Engem az erdekelne,hogy vajon megeljuk e meg azt a napot,amikor a vezetosegnel betellik a pohar es az asztalrra csap,hogy marpedig ezt a kozeppalyat rendbe kell rakni,es ez most a legfontosabb.Kinszenvedes nezni nem csak a jatekunkat,de egyes jatekosok orrbitalisan szar produktumat is.Egyszeruen ameddig Pjanic a sztar kozeppalyasunk,vagy Bernardeschi es Ramsey jatszik a csatarok mogott,itt valtozas nem lesz.A ket box to box fenomenunkrol nem is beszelve.Ezt a meccset a Vidal,Pogba,Pirlo,Marchisio negyes felgozzel lehozta volna,valoszinuleg fikarsznyi eselyt sem hagyva az Atalantanak.Komolyan nezzunk mar ra az ellenfel jatekoskeretere hogy kik fociztak le minket,megalazo az egesz.

del pipi 2019.11.26. 05:31:14

Na végre megjött az elemzés, nem tudom miért kellet már ennyit várni rá?! :) Amúgy meg tök korrekt volt, tetszett, ezeket mindig szívesen olvasom. @pedronegroo: Na jól van hál istennek, már többen ki voltak hogy nem tudsz sűrűbben Online lenni. @Rikoo: Nem azért mert Dybala a kedvencem de tényleg ez volt az egyik legfontosabb kulcs, az a baj hogy Juve szinten bizony sokkal több egyéni vállalkozás lenne szükséges több egy az egy.Viszont azt is látni kell amit a Pipita futballozott a két gólja ellenére, ahogy a fel passzokat megtartotta és megjátszotta azzal az egyszerű zsenialitással az nálam mindent vitt. Nálam egyértelműen a meccs embere! Ja és De Ligt!@gomorra21: A Bernás részben is van igazad, de akkor hol játszik Khedira? Remélem ma bezárják hátul a zuhanyzóknál az ablakokat mert rendszeresen ott mászik be, aztán finoman beoldalaz a kezdőbe. Egyre jobban kidomborodik az az emberhátrány amit jelent. @west30: Azért ha egy csapatot névtelen játékosok alkotják de csapatilag erősek tudnak lenni akkor mindegy ki az ellenfél mert megkeserítik a játékukat(már ha van) Az Atalanta egy jól összerakott csapat, én nem nézném le őket. A Középpályás problémákkal teljesen igazad van, nagyon szükség van most már tényleg minimum három minőségi Kp-ra! Különben nem kell túl hosszútávra tervezni.

GGábr81 2019.11.26. 06:45:05

@pedronegroo: felháborító... mármint miféle munkahely az ilyen. Igazán megérdemelnének egy alibi királyt, például egy német állampolgárságú törököt (így csak egy kicsit Khediráztam).

Mitya10 2019.11.26. 07:17:56

Minden elemzèsed kìvàlò mint azt mùltkor emlìtetted :) DE! Mègis mi az h az idei Khedira ? :D Semmivel sem jobb mint bàrmikor miòta itt van ugyanazt a semmi alibi szart csinàlja csak egyre lassabban. Matuidinàl ugyanezt ìrtad mùltkor h nem volt olyan rossz de jò sem. Èrtem èn h nem akarsz teljesen lealàzni vkit az elemzèsben de ennek a 2 embernek az esetèben hidd el teljesen megèrtünk ha mègis! :D

venember83 2019.11.26. 07:46:22

@west30: próbálkoznak ők a középpálya megerősítésével. Lásd az Eriksennel és Pogbával kapcsolatos híreket, de a nyáron elsőbbséget élvezett a hátvédsor, ami (lássuk be) igencsak erősítésre szorult Barza kiöregedésével, Benatia távozásával, Rugani befuccsolásával. Nem lehet mindent egyszerre, elég hosszú az átfutási idő a Juventusnál, ez nem a City, ahol komplett hátvédsort vesznek 200 millióért, ha a mester azt kívánja.

Ui. Ezért is érdekel, mi lenne Pep érkezése esetén, hogyan működne a klub és az edző adott helyzetben.

Il Principino 2019.11.26. 08:34:30

@west30: +1 a középpálya gondolatért!Én speciel ezért is várom Eriksent vagy vkit már végre..Ez egy kínlódás,bl szezonok mennek ott el!!!

@Rikoo: Egyetértek!Nálam a de Ligt a meccs embere!Mostanában mindig van hátul valaki,aki tartja a lelket a csapatban úgy 70 percig,hogy aztán elől valaki húzzon egy váratlant a végén.Másképp sosem nyernénk,ezt éreztem a Lokomotív ellen is,akkor Leo volt kimagasló sztem.Lengyelünkre pedig egy szavunk sem lehet továbbra sem ;)

Ádám.84 2019.11.26. 08:49:23

Nagyon szépen köszönjük az ismételt elemzést! A bírói ítéletek véleményezésével is teljes mértékben egyetértek. Can lábáról pattant a kezére a labda, ez nem tizi, ráadásul én abban sem vagyok biztos, hogy az eset a tizenhatoson belül történt, ennek eldöntésére több szögből is meg kéne nézni az esetet. Cuadrado esetét pedig nem lehetett már visszafújni, mivel utána még egy Atalanta játékos a labdába ért és csak ez után indították az akciót, amiből a gól született. Ettől persze még le lehetett volna fújni a kolumbiai esetét, de a gólt emiatt már lehetett elvenni.

Rocky80 2019.11.26. 10:02:18

1. De Ligt kezdi megszolgálni az árát, csak így tovább! Nagyon jó hogy itt van!

2. A lengyel nagyon stabil, mindig lehet rá számítani, érdekes hogy sosem emlegetik a világ legjobb kapusai között, pedig szerintem lassan rászolgál.

3. A Pjanic, Rabiot, Benta, Can négyesből kell hogy összeálljon a kezdő kp-nk, nem létezik hogy nem lehet ebből egy működő modellt alkotni! Ennyire azért nem gyenge ez a négyes!

4. Tegyük fel, hogy Berna mindig a B verzió az irányító posztra akinek a rotálás miatt ilyenkor játszania kell (egyébként még mindig meggyőződésem hogy sokkal többre képes és innen csak felfelé vezet neki az út); hogy Ramsey játszhasson az Atletico ellen. Oké, így már magyarázható hogy a rossz formája ellenére miért kezdő.
Na de hogy lehet hogy Ramsey meg nem tud egy jó teljesítményt lerakni az asztalra amikor a válogatott meccsen meg parádézik?!? Ugyanúgy mint Ronaldo?!

5. Cuadnak egy ilyen gyengébb meccs belefér egy gólpasszal meg kicsit visszafogottabb játékkal. :D Lehet megzavarta a hosszabbítás... :D

6. Costa: :-( hiába jó ha csak néha jó.

7. Dybala: köszi Kicsi, kezdelek újra megkedvelni!

8. Higu: fless! De jó hogy maradt! Pocakos, meg lassú, meg néha elpattan tőle, de ha ott van a közelben, gyilkos!

Rocky80 2019.11.26. 10:08:28

Érdekes egyébként hogy a nyáron emlegetett Lukaku meg Icardi milyen jó vétel lett a jelenlegi csapatunknak. Szerintem mindkettő bevált volna nálunk is. Persze még nem szükséges mert Higu bomba eddig.

rabsic02 2019.11.26. 10:13:44

Köszi az elemzést! Nagyon összeszedett lett. Gyakorlatilag kiegészíteni sem nagyon lehet.
Khedira "játékához" annyit fűznék hozzá, hogy több esetben előfordult már, hogy nem zár vissza időben, így pedig a szélsőink nem mehetnek fel olyan szabadon a támadásokkal.
Helyette egy agilisabb, labdaügyesebb középpályással szerintem már érezhető lenne a változás.

JuventusFanatikus 2019.11.26. 17:20:51

@pedronegroo:@rabsic02:@Ádám.84:@del pipi: Köszönöm!:)
@Mitya10: Először is köszönöm! Az idei Khedirát és az eddigit össze sem lehet hasonlítani. A teljesítménye sokkalta jobb, bár még így sem képes hozni a szintet. Sokkal harcosabb, és megesik még az is, hogy jól játszik! Jó, azért nem olyan sűrűn, de volt rá eset:) Matuidi esetében nem látok különösebb javulást, ő néha tud jól játszani, néha nem, hullámzó a teljesítménye, nem is kicsit. Attól még egyiknek sem igazán lenne helye ebben a csapatban.

del pipi 2019.11.26. 17:56:42

@JuventusFanatikus: Igaz! Azért Khediránál ajánlom mindenki figyelmébe milyen klasszul végig tudja nézni ahogy az ellenfél szerzi a gólt, zseniálisan egyedülálló! :)

Richi10 2019.11.27. 06:51:27

Nagyon jó az elemzés. Mindig élmény visszaolvasni még egy ilyen gyenge játék után is. A kapott gólhoz annyit tennék hozzá, hogy szerintem egyedül Khediráé volt. Mindenkinek megvolt az embere egyedül ő lézengett üresen legalább10 másodpercig 4-5 méterre a gólt fejelőtől! A többiek mind oda tolódtak ahova kellett.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása