Az Atalanta elleni mérkőzés

serie_a_logo_2019-20.jpgA hosszúra nyúlt válogatott szünet után a Juventus ismét a pályára lép, s nehéznek ígérkező mérkőzésen próbálja elkapni a ritmust, hiszen az olasz rekordbajnok a szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtó Atalanta otthonában vendégszerepel szombat délután.

Az Atalanta, mely a Bajnokok Ligájában is képviseli Olaszországot, a jelenlegi szezon során 6 győzelemmel, 4 döntetlennel és két vereséggel a bajnoki tabella hatodik helyén áll, mindössze két ponttal lemaradva a harmadik helyezett Lazio együttesétől.

Maurizio Sarri keretéből továbbra is hiányzik a csapatkapitány, Giorgio Chiellini, de sérülés miatt kimaradt Adrien Rabiot és Alex Sandro is, míg a csapat portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo pihenőt kapott, alighanem már az Atlético Madrid elleni hétközi BL-mérkőzésre is gondolva.

Az előző szezon során a Juventus nem sok sikerélményt szerzett az Atalanta elleni találkozók során. A két csapat bajnoki összecsapása Torinóban 1:1-es, Bergamóban pedig 2:2-es döntetlennel zárult, míg az Olasz Kupa negyeddöntőjében a kék-fekete egyesület megsemmisítő 3:0-ás győzelemmel búcsúztatta a címvédőt.

A Juventus 23 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Buffon

Védők: De Sciglio, de Ligt, Danilo, Bonucci, Rugani, Demiral

Középpályások: Pjanić, Khedira, Ramsey, Matuidi, Emre Can, Bentancur

Támadók: Dybala, Douglas Costa, Cuadrado, Higuaín, Bernardeschi

A 15:00-kor kezdődő mérkőzést az Digi Sport 2 közvetíti élőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8115320264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.23. 17:23:33

@Contelegend: Mert az interes bűnbanda nem befolyásolt bajnokságot soha... Á dehogy! Csak a Juve a szar, meg a csaló örökké. Szánalmasak vagytok...

Contelegend 2019.11.23. 17:24:29

@del pipi: mindig próbálják tolni a Juve közvetlen riválisát , ebben teljesen igazad van, én is látom ezt idén , elismerem. Ennek az oka , hogy izgalmasabb legyen a bajnokság több pénz jöjjön a közvetítésekből. Viszont állam VS Agnelli dolog van , így államilag szemet hunynak az Agnelli simliken mert Agnelliék úgy tudnák tökön szúrni az olasz gazdaságot ahogy akarják. Így marad az , hogy próbálják tolni ők is az aktuális másodikat több kevesebb sikerrel. Viszont ez korántsem kiegyenlített helyzet.

delpi0823 2019.11.23. 17:25:33

@Contelegend: Ne haragudj meg ,de eddig elmondtam a velemenyemet eddig eleg kulturaltan ax interrol.Hogy van egy nagyon jo kezdocsapata,de hogy a mai nap utan birozol az azert wleg vicces.....Szted a Can fele kezezes jogos tizi volt akkor az azert eleg vicces,mert a szabalyok alapjan sem az.Az meg hogy Cuadrado kezezese utan tortent meg vagy 10 passz az meg viccesebb,akkor wnnyi erovel minden szabslytalamsagot kene vizsgalni a mezonyben....

Rikoo 2019.11.23. 17:26:19

@Contelegend: De az Inter sz@rkavarása 2006-ban nagyon is megmozgatta a bajnokságot, nem véletlenül utálja az Intert is mindenki.

Ádám.84 2019.11.23. 17:28:36

@Rikoo: mindenki tudja, hogy a 2006-os események mögött az inter állt, ezt vitatni sem lehet.

danimester1 2019.11.23. 17:29:28

@Contelegend: Üdv. nálunk.Úgy látom te egy értelmes szurkoló vagy.Azonban ez tényleg sok,hogy ilyen meg olyan befolyás miatt nyer a Juve!Kezezésekért idén már jó pár büntetőt ítéltek ellenünk és volt olyan amit nem fújtak be nekünk.Itt megemlíteném a napoli egy meccsen befújt 2 műesésért megítélt tizit vagy a csapatod lesgóljait és a befújt büntetőket.Ezek nélkül már pontokkal maradtatok volna le ez szerintem biztos.Másrészt ezekben az esetekben sosem adnak ekkora visszhangot,csak a zebrák esetében...Másfelől az Agnelli család nagy befolyással bír!?Nem tartom kizártnak,de 8 bajnoki cím zsinórban Kupa győzelmekkel és Bl döntőkkel nem a befolyás miatt volt.Harmadrészt a sárgafogú patkánymoratti( nagy utálom másként nem tudok róla beszélni) intézte nektek a zöldasztalnál a bajnoki címet.Ami a többszöri újra tárgyalások után kiderült,hogy a zinter még komolyabban bundázott nem csak telefonhívásokat,hanem adott esetekben játékosok kisárgázását vagy adott esetben kiállítását "kérték".Minden csapat tárgyalt a játékvezetőkkel illetve hogy kit küldjenek adott meccsekre.Ez bizonyított tény!Rengeteget olvastam a témáról ezért vagyok benne biztos!Titeket csak az elévülésre hivatkozva nem büntettek meg ezek miatt!Az Agnelli család ill. Juventus egymaga tönkre tehetné a Calciot ha véghez vinné a kártérítési pert,de gondolom erről is olvastál!Nem! Nem a befolyás miatt hanem az összeg ami illetné a Juvét,a többi csak apró,mint becsület,sárbatiprás hadd ne soroljam.A FIGC-től még csak bocsánatkérést sem kaptunk,mert ezzel belátnák azt az óriási hibát amit akkor elkövettek.Bunda!?A VB győztes csapat magját a Juve adta!Gigi ,Cannavaro,Del Piero,Camoranesi...a csapat fele!!Ezeknek a neveknek nem volt szüksége csalásra!Dióhéjban csak ennyi!Ha válaszolnál azért kíváncsi lennék a véleményedre!Leginkább a csapatod idén megadott lesgóljairól és nem jogos büntetőiről.Peace!Pacsi!

Mitya10 2019.11.23. 17:30:06

@Ádám.84: Na mostmàr tudjuk h elèg Olaszorszàgban èlni pàr èvet ès màris belelàtsz a Fiat + Agnelli èletèbe is xD Lefogadom azt is tudja hànyszor szarik Paratici 1 nap... Ja bocsànat nekem eddig sem vàlaszolt mert ő ugye csak az èrtelmesekkel beszèl :D Magyarul aki lenyeli ennek az egoista seggfejnek a beszòlàsait :)

spaolo1981 2019.11.23. 17:31:14

Ha legközelebb is ez a "kommentátor", esküszöm inkább streamen nézem a Juvét! Ahelyett, hogy az internetet és a blogokat bújná, jobban tenné, ha a meccset közvetítené. Az Atalanta góljánál őrjöng örömében, a Juventus góljait meg fahanggal mondja. Felháborító! **arjon sünt , azt kívánom neki!!!
A kezezésekkel kapcsolatban: a büntető egy vicc volt, jó hogy kihagyták. Egyáltalán nem volt szándékos kezezés, az új szabály egy baromság, és ezt akkor is tartanám, ha egyszer végre nekünk is fújnának tizit hasonló esetben. Ennyi erővel aki beadja a labdát, jobban teszi ha szándékosan rárúgja a védő kezére.
Cuadrado kezezését én szerintem le kellett volna fújni, ebben hibázott Rocchi. Egyéni villanások döntötték el a meccset, nem érdemeltünk győzelmet, és aggaszt, hogy támadásvezetésben kritikán aluliak vagyunk továbbra is, főleg idegenben. A helyzet kihasználásunk viszont javult :-)
De az igazi fokmérő a BL, abban pedig ez édeskevés. Tavaszra fejlődnünk kell.

Alex8610 2019.11.23. 17:32:52

Na latjatok sracok pont arra nincs szukseg ami most itt megy.Ha lesz 2honap mulva egy hasonlo meccs ugyanez lesz megint.Kurvara nincs ertelme.13 eves dolgokrol megy a vita meg a magyarazkodas a semmire ugy hogy 1 ellendrukker van a blogon.A meccsrol meg megint szo nem esik.Sztem ez itt legyen is befejezve.
A meccsrol: reszemrol erik a picsanrugas a csapat fele :D

Ádám.84 2019.11.23. 17:33:00

@Mitya10: biztosan tag volt az olasz parlament gazdasági bizottságában.

Contelegend 2019.11.23. 17:34:33

@danimester1: írtam , hogy tolják az Inter-t is , nincs más választás :) fentebbi kommentemben válaszoltam egyik kollégádnak. De mondom most inkább hagyom , had legyen más téma is mert ez most túl nagy csont volt néhányaknak, ha már kutyákról van szó :)

Ádám.84 2019.11.23. 17:34:36

@Alex8610: főleg úgy kérdéses a dolog nagyon, hogy végül egy harmadik gól is esett, szóval ilyenkor mi van? Ha nincs második, akkor harmadik sem? Vagy ha mindenképpen nyert volna a csapat?

del pipi 2019.11.23. 17:35:49

@Ádám.84: Ilyenkor olyan vagy mint egy pitbull aki szét akarja tépni ezt a szerencsétlen @Contelegend: Amúgy nem biztos hogy jó a szemem ehhez a játékhoz de azért Brokki bíró urat nem lehet megvádolni azzal hogy a Juve nagy segítsége, igaz? A VAR pedig vicces volt hogy a Can szitunál kihívták, azért megpróbálták...

2019.11.23. 17:37:36

@Contelegend: Pont azért nem fogja lemosni magáról a "bundás" jelzőt a Juventus, mert 2006 óta minden bírói tévedés, ami a javukra történik kétszeresen felnagyítódik a szurkolók/sajtó által. Már csak ezért is jogos a klub kártérítési igénye, amiből persze sose lesz semmi.

Érdekes, hogy a Lecce elleni meccsen, amikor egy full kamu tizenegyes miatt ment el 2 pont, nagyon gyorsan felülemelkedett mindenki. Ezeken a kérdőjeles szitukon meg úgy megy a sírás, mintha Agnelli egy pisztollyal rohant volna be a VAR szobába, hogy véletlen se fújják vissza a fél perccel ezelőtti vétlen kezezését Cuadradonak, amit még a saját térfelén követett el. Persze azt már szintén mindenki teljesen elfogadja, hogy ha Gomez fél méterről rárúgja Khedira kezére a labdát, az tizenegyes. Nem is kérdés.

rockitbaby 2019.11.23. 17:39:01

@Contelegend: Nézd, én nem akarok senkit sem elmarasztalni, sem felmenteni, mert ebben a történetben nincs olyan, hogy ártatlan. Megmondom őszintén, 2006-ban igen nehezenre esett elhinni, hogy pont Moratti maradt ki a buliból. Ilyen egyszerüen a világon nincs, hogy a legnagyobb maffiózó háemasból egy totálisan kimaradjon

A legtöbbünkben az okoz felháborodást, hogy mégha kicsúszva is, de be lettek mutatva az okmányok, hogy - nem magunkat felmentve - az Inter is sáros volt. Ez az, amit az Interesek nem hajlandók elfogadni és ennek ellenére hajtogatják, hogy csak a Juve a csaló. Nekünk ez csapja ki a biztosítékot, hogy szilárd bizonyítékok mellett sem hajlandó sokmindenki elismerni, hogy az Inter is sáros volt.

Én a magam részéről a vagy mindenki, vagy senki elvet vallom. A bajnok csapat mindog élvezett egy kisebb fajta hátszelet, megvolt ez 2006 után az Internek is. Hogy a mindenkori második helyezett is élvezne hasolnó dolgokat, kicsit erőltetett. A Napoli saját magát verte meg az utóbbi pár évben, csakígy, mint a Milan, vagy más, kötve hiszem, hogy az Inter több éves kálváriájáért a játékvezetés okolható.

Annyi történt ma, hogy a tapasztaltabb, minőségibb keret nyújtotta lehetőség és egyéni játékos kvalitások jelentették a különbséget. Ez megvan az Inter vs a Juventuson kívül szinte minden csapat összevetésében is.

Ádám.84 2019.11.23. 17:39:56

@del pipi: bocsi, de engem zavar, ha vki Milánó sötétebbik feléből azért jár ide, hogy gyalázza a kedvenc csapatomat, ha ez gond, akkor igen, vállalom.

Alex8610 2019.11.23. 17:43:46

@Ádám.84: reszemrol 2 dolog.
Egy: Can kezezese sehol sem bunteto bar ellenunk mar fujtak be ilyenert.
Ketto: Cuadrado esetet eloszor visszajatszasbol lattam mert pont nem neztem a tvt.Ott a kozeli szabalytalan volt kerdes nelkul.De utana megmutattak az egeszet,a sajat 16usonknal ult seggre o is meg a 2 Atalanta jatekos is ranezett a birora aki tovabbot intett onnan meg vagy kb 10 passz tortent.Ezzel szemben kb ugy van beallitva mintha a kolumbia kezzel tola volna tovabb a labdat majd felpattanva egybol adta volna a golpasszt Higuainnak.Szoval jot mosolyogtam a kommentatoron is.Kb leszarom.

JuventusFanatikus 2019.11.23. 17:44:50

@Alex8610: Végre egy értelmes ember! Győztünk, szétordítottam magam, és komolyan a csalás a téma? Nem volt itt semmi bunda, Cuadrado kezezése szabálytalan volt egy támadás ELEJÉN, ott hibázott Rocchi, és ennyi a történet! Nem kell felülni a provokálásnak, teljesen indokolatlan cselekedet volt ez az interes Kollégától, miközben tudta, hogy eddig el fog fajulni a dolog.
EMBEREK GYŐZTÜNK!

Bodnar Daniel 2019.11.23. 17:45:30

@Contelegend: Értem-értem. De a gazdasági hátterét a dolgokban minek kevered bele. Lehet így van lehet úgy van, ki a halál tudja ezt biztosra. Tökmindegy hány évet élsz, hol. A saját hazánkban sem tudjuk mi történik és milyen szinteken. Nálatok a nemtudomkicsoda vállalkozásai sem lehet túl jogszerűek, aztán lehet azok. Őszintén, tudja pontosan valaki, hogy az ázsiai fazonnak milyen befolyása van és kire?

Berlusconival is szopott a Milan mikor szar volt a játékos politikájuk. Mint utólag kiderül, az edzővel sem volt túl nagy gond. :) A PSG sem tud BL-t nyerni csak azért mert tele vannak tömve pénzzel. Mert ugye más dolog teljesen lényegtelen a fociban. Általában a gazdagabb formáknak meg vannak kapcsolataik. Ez van. Légy gazdag, majd rájössz. :D

De ehhez a meccshez semmi köze nem volt semmi olyannak, amiket most tényfeltárásként ideírtál. A bíró azt csinál amit akar. A ti meccseiteken is, meg a mieinken is. Szerintem elég szar döntéseket hozott úgy összességében. Egy bizonytalan fasz volt végig.

De hiába van fos játékunk 70 percig, mikor ekkor a minőség különbség és az utolsó 20-ban kijön. Ez inkább tényeken alapul. Nézd meg a transfermarktot. :D

És egyébként, ha akkora gyámoltalan fos lenne Sarri és a játékunk, nem verünk hármat semmilyen körülmény között. Ha a Sarriball 3 percre jön ki az meccseket dönt el. Gondolom azon vannak, hogy ezt az időtartalmat emeljék. Az-az reméljük.:D

Azért nyertünk, mert nyertünk. 96 perc alatt, az adott körülmények között, többet hoztunk ki a lehetőségekből, mint az ellenfél. Persze lehetett volna máshogy is, de nem lett. Ez van. Lehet, hogy rosszul esik, de fölösleges ilyen random dolgokkal, mégha esetleg igaz is, palástolni hogy az baszott fel, hogy nem kaptunk ki.

Minket is felbasz, ha nem kap ki az inter. :D De valahogy egyszer sem jutott eszembe, azon a blogon gazdasági és politikai befolyásról zagyválni, mikor nyilvánvalóan a meccsről van szó.

Ja és a "bundás jelző". Oké akkor most játszunk olyat, hogy én írok olyat amit nem én állítok.

Sokak szerint az utolsó, haszonleső, rohadék Inter (mint ahogy én sosem írom így le), egy külső segítség nélkül komolyabb célokat elérni képtelen csapat. Szerintem amúgy nem akkora szarzsák a klub, de csak leírtam pár állítást. Remélem jobban érzed tőle magad. :)

Contelegend 2019.11.23. 17:45:58

@Ádám.84: ezt még nem bírom ki, úgyhogy muszáj írnom mert sírni tudnék annyira reménytelen veled értelmesen beszélni. Pedig rengeteg energiát fektettem beléd. Olvass vissza , én egy szót nem szóltam se 2006 ról, hova tovább kiemelten az első kommentemben, hogy nem a játékosokat és nem titeket akarlak megbántani egyszerűen ahogy zajlik ez Olaszországban az felháborító és kész. Az a baj, hogy annyira egyoldalú és szűk a véleményed hogy nekem fáj. Hergelni tudsz ennyi, de egy normális ellenpélda ellenérv beszélgetés nem jön tőled.. szomorú mert nem én csökkentem ezzel a színvonalat itt.
De ha már szóba került , 2006 ban MINDENKI bűnös volt ki kisebb ki nagyobb mértékben és kész . Csak nehogy megismétlődjön, mert az senkinek nem lenne jó, nekem sem.

Alex8610 2019.11.23. 17:48:19

@Il Pjanista: @rockitbaby: +1
Sztem ezeket a kommenteket mentsetek le meg szukseg lehet ra :D

Contelegend 2019.11.23. 17:49:53

@Bodnar Daniel: ha nem tudod itthon mi zajlik az nagy baj. Nem kicsit , na de tényleg hagyjuk, és gratulálok a győzelemhez, ha így jobban megfelel, és igazad van felbasztam magam, szerintem jogosan , szerinted nem, köszönöm viszont hogy értelmesen írtál és nem köptél le. UI: a foci szerves része a gazdaság és a befolyás , főleg Olaszországban :) de nézz körbe itthon , Puskás Akadémia, rémlik valami? :) Annyi h itthonról nem látja azt az ember ami "ott" zajlik

Alex8610 2019.11.23. 17:50:30

@Contelegend: Szerintem Te is engedd el mara.Jo hetveget/pihenest! Aztan varunk vissza csak majd gondold at neha hogyan fogalmazol.Nem vagyunk egyformak.

danimester1 2019.11.23. 17:51:31

@Contelegend: Mivel írtad,hogy "belelátsz" meg "éltél ott 4 évet" ,ezért gondoltam hogy mélyebben belelátsz a dolgokba.Én csak egy egyszerű melós ember vagyok már 8 éve Ausztriában,ezért én nem látok bele mélyen egy idegen ország gazdasági helyzetébe..Azt viszont tudom hogy a Sturm és a Rapid szintén nagy riválisok.Kb. mint a Juve meg a zinter.Pontosan tolják hogy legalább sansz legyen nekik.Mindegy hogy roma nápolyi vagy sintér.Ez miért nem vágja ki úgy a biztosítékot!?Miért nem csalóznak,csalóztok!?Miért van az,hogy adott esetben azonnal visszanézik pl. pont ellenünk,fordítva meg sem nézik!?
A meccsről pedig annyit(írtam is fenntebb!), hogy ma érett a pofon és rázogattuk a pofonfát!DE! a Juve ezért nagycsapat,mert képes ilyen sz@r játékkal is nyerni,ezért bajnokok!Nem azért mert drukker vagyok vagy elfogult,de ma a spori nem segített semmit,sőt!A klasszisok villantak és nyertünk,ezért vagyunk jobbak a többi csapattól.Szerintem ez is a kulcs a Juventus sikeréhez,hogy klasszisokból több van nálunk és egy falsopoli után 10 év alatt rendbe lett téve minden.Stadion,játékosok igazolása,menedzselés,marketing,reklám,stb. ...

del pipi 2019.11.23. 17:52:17

Jó! Most beszéljünk a meccsről: 2 Argentin gólt mondtam, három lett...sebaj belemegyek. Tényleg nagyon rosszul futballoztunk 70 percig(amíg Khedira fent volt a pályán, majdnem agytubit kaptam hogy mikor szedik már le) és az Atalanta pedig tényleg jó focit csinált, ez a helyzet. Viszont amit nem lehet szó nélkül hagyni az hogy a De Ligt milyen piszok jól játszott, és Pipita is komolyan. Dybala ha azt a szólót előbb befejezi óriás tanár, de így is benne volt a gólokban úgyhogy tevékeny részese a győzelemnek. Most azok akik ma parádésan szarok voltak Cuad (de azért a gólpassz király volt) Bonucci ma nagyon meg volt vakulva és meg volt bizonytalanodva. Khediránál jól mutatja hogy milyen futballista ha visszanézitek az ellenfél góljánál honnan nézi a cselekményeket, zseniális. Ez az egy amiért Sarrira egy kissé brenkó vagyok, hogy mit lát ebben a csókában. Amit senki nem írt le az pedig az hogy a Costa mekkora 0 volt nagyjából semmit nem csinált a mai meccsen, pedig nagyon vártam. És még valami, akik a meccs közben óriási badarságokat írnak...várjátok meg a meccs végét és nem lesztek utólag hülyék.

Contelegend 2019.11.23. 17:52:50

@Alex8610: igazad van, legyen így , és bocs ha ennyire a lelkére vette valaki, azért ez csak egy arctalan fórum , nem a gyűlöletről szól hanem vélemény ütközésről max. Üdv.

Alex8610 2019.11.23. 17:54:58

@JuventusFanatikus: Valamilyen szinten megertem.Iden nagy eselyt kapott az inter ezt mindenki latja.Minden hiba ilyen reakciokat fog generalni nyilvan nagyreszt a Juventus fele mert elobb utobb le kell maradnunk az elso helyrol.Szoval ertem a kollega rekciojat de ezt nem itt es nem igy kellene.

del pipi 2019.11.23. 17:56:43

@Ádám.84: Jól van Pitbullka! AKKOR CSÍPD MEG! FOGD MEG! :)

del pipi 2019.11.23. 18:01:52

@Ádám.84: Beszéljünk a meccsről, mi a repedt here volt itt ma! Még az asszonnyal is összevesztem a meccs közben! YEAAAAAAHHHHHH!

danimester1 2019.11.23. 18:03:03

@Contelegend: A falsopolohoz annyit,hogy a patkány befolyása miatt lett kreálva!Olyan kapcsolatai voltak,hogy mobiltelefonos beszélgetéseket hallgattak le!A főügyész a spanja volt,aki köztudottan interista...Ezért valóban igazad van hogy "ki kisebb,ki nagyobb részben volt benne"!
Így utolag eszembe jutott most már higgadtabban.Este kíváncsi leszek a csapatod pártatlan játékvezetésére!

Alex8610 2019.11.23. 18:03:24

@Contelegend: reszemrol megbeszeltuk semmi gond.Pacsi!Udv!
@rockitbaby: thx :D

danimester1 2019.11.23. 18:09:48

@Alex8610: remélem a Toro ma elveszi a 3 pontot tőlük!Hajrá Toro!
Egyébként ma a Sport 2-n Libertadores döntő lesz!20:30 Flamengo-River Plate!Érdekesebb lesz mint a dögevők szerintem!

del pipi 2019.11.23. 18:11:53

@danimester1: Nem! Szándékosan nem kommentelek amikor a meccs folyik, ha látsz ilyet akkor majd lekapcsolhatsz menetrend szerint! :)) Amúgy nem neked szólt! De nem röstellem megnevezni őket, csak hagyok mindenkit örülni a győzelemnek. FORZAAAAA JUVEEEEE! HOOOOOOL VAAAAGY GRIIIINTA?!!!!

Bodnar Daniel 2019.11.23. 18:13:00

@Contelegend: Nézd. Összességében tudok minőségi VITÁT folytatni emberekkel, ha éppen nem meccs van... :D Azért írok ilyen hangnemben, mert nem látom értelmét egy olyan "vitának", ami sehonnan és sehová vezet. Erősen feltételezett állításokkal fölösleges elkezdeni egy "normális" beszélgetést.

És határozottan megvagyok győződve, hogy senki nincs teljesen képben a politikai és gazdasági dolgokkal. Te sem, én sem, más sem. És ez nem baj. Egyszerűen csak lehetetlen betekintést nyerned ilyen komplex rendszerekbe. Vagy legalább 10 évet kéne eltöltened felgöngyölíteni napi 12 órában. :D Elég komolyan veszem magam ahhoz, hogy amiben nem vagyok 99%-ban biztos legalább három validált forrásból azt ne vegyem komolyan.

Elnézést de hirtelen nem találok három validált forrást arra, hogy komplett országok belügyeiben lennél teljeskörű szakértő és beavatott egy JUVENTUS SZURKOLÓI OLDALON EGY ATALANTA MECCS UTÁN.

Én arra kérnélek, hogy az általad sokszor felemlegetett értelmiségi hozzáállásodat az ellenfél drukkereihez akkor is használd, mikor olyan szavakat írsz le, amire tudod, hogy mindenki ugrani fog. Magán véleményem szerint (ami ismét nem három validált forrás), ha valóban annyira értelmesen állnál a dolgokhoz és tudatában lennél a helyzetednek, ide se jönnél. Ezt ne vedd tényleg személyeskedésnek.

De gondolj bele abba, hogy mi értelme van annak hogy itt vagy és intellektuális ember lévén direkt vagy indirekt hergeled az embereket, akik pont nem ezzel szeretnének foglalkozni. Rabolod az időnket. Nem feltétlenül te, hanem ebben a helyzetben csöppet sem intelligens tevékenységed.

De ha szükséged van egy kis eszmei támogatásra, akkor máskor kerüld mondjuk az olyan kifejezéseket hogy "bundás", kivéve ha kenyér a vége... :)

Alex8610 2019.11.23. 18:17:20

@danimester1: En is bizom benne mert jelenleg a Juve egy idozitett bombara hasonlit.Baromi nagy dolog/szerencse hogy iden meg veretlenek vagyunk remelem nem tavasszal lesz a "robbanas" es addigra kepes lesz Sarri rendet tenni.

danimester1 2019.11.23. 18:17:45

@del pipi: no attack!Peace!Nem vettem magamra,de utólag mindig könnyebb okosnak lenni!

el.Flaco 2019.11.23. 18:21:36

Srácok, szerintem túl van tárgyalva már a dolog. Érdemes elolvasni Gasperini meccs utáni nyilatkozatát, amellyel teljesen egyet tudok érteni. Nem a játékvezetőt vette elő, hanem az új kezezés szabályt, hozzátéve, hogy amiért ma az Ő csapata büntetőhöz jutott egy hasonló miatt Ő majdnem idegbajt kapott néhány hete a Lazio ellen, amikor ellenük fújták be. Intelligens nyilatkozat egy intelligens embertől. Egyáltalán nem gondolom, hogy többet tévedtek volna az elmúlt években a Juventus javára, mint a többi csapat javára, sőt.

DelPiero2 2019.11.23. 18:22:01

@Contelegend: monopol helyzet. Calcipoli idején nem volt monopol helyzet? Meg aztán mi is derült ki az interről a végén?

Ádám.84 2019.11.23. 18:26:18

@del pipi: az van, hogy végre tisztázni kéne ezeket a VARos helyzeteket, mint amilyen pl. Cuadrado esete volt, különben csak nagyobb káoszt okoz ez a visszanézegetés. Azt hittük, hogy gyógyír lesz ez a videós rendszer, de nem lett az.

del pipi 2019.11.23. 18:27:35

@danimester1: Jól van haggyáámá vén krampusz, nem azért vagyok okos mert utólag okos vagyok, hanem azért mert nem hagyok ki egy secundumot sem hagyok ki egy buta komment miatt amikor a csapatom játszik, ÉRTEM??!!!! :)))))))

Bodnar Daniel 2019.11.23. 18:30:14

@del pipi: Tudom, hogy sokan nem szeretik az optimizmusomat. De szerintem bébi léptekkel haladunk előre. A meccs elején a srácok kifejezetten nekiálltak valami olyannal ami stabilnak és gyorsnak és játékfélének tűnt. Ez tartott 5 percig. :D A félelmetes atmoszféra és a cseppet sem szar Atalanta (szerintem ők a legdurvábbak egy-meccses mércén) hamar elvette a kísérletező kedvet. Az mi durva lehetett Dibcsinek, mikor ennyi ember kutyázza egyszerre, minden labdaérintésnél. Nekem kellemetlen volt a gép előtt... És azt tudja valaki, hogy miért baszta fel a bíró? Én eltudom képzelni hogy broki egy fasz volt... Mert utána eléggé rajta maradt a kis pöcs vonalon dibcsi mindenkivel. Nem volt amúgy szimpatikus, de biztos vagyok arra hogy oka volt rá és vert egy gólt. Szóval a csapat jól jött ki belőle.

Szerintem az van, hogy általában azt nem veszik észre szurkolótársaim, hogy sajnos van olyan hogy az ellenfél is jól játszik és kellemetlen és kinyírja a terveinket. Az is előfordulhat, hogy eddig sorozatban nem játszottak szarul ellenünk. És Pjanic-ot nagyon durván kikapja az összes ellen az elmúlt időszakban. Ez egy új trend mindenkinél, hogy fojtják az egyetlen értelmes középpályásunkat.

Ha megunja mindenki a verést, amit azért kapnak mert folytásra és kontrára mennek, akkor jobban kidomborodik mink van.

Az hogy szar a játékunk abban annyira adok igazat, hogy Paratici megpróbálta a legkellemetlenebb helyzetbe hozni Sarri-t így kezdésnek. Én teljesen őt okolom azért, mert nincs egyensúly az öltözőben. Ránk égetett két kiöregedő lassan, semmire nem jó középpályást és kigolyózott két balszélsőt (úgy, hogy Spinát az ég adta világon semmi értelme nem volt elengedni) a padról plusz Cancelo-t is elengedte a picsába (mondjuk az nem feltétlenül néz ki eddig hatalmas hülyeségnek). Mindezt egy sztár igazolásért... A BL-t tuti nem nyerjük meg, ha Sandro nincs rotálva és esetleg sérült is lesz... Ezen dől vagy bukik minden. Ja meg Cuadrado-ról is ugyanez. Szerintem a többi dolog megoldódik.

babo0410 2019.11.23. 18:31:42

@kremturo: Az a szomorú, hogy veled kell egyetértsek. Egyre rosszabb amit látok, pedig a Napoli elleni első óra, és az inter elleni meccsek tetszettek. Reméltem, hogy javulunk. De az inter elleni meccs után jött a válogatott szünet, és azóta egyre visszább fejlődünk. Allegrinél meg pont fordítva volt, és ilyestájban kezdett el látszani a kiút a gödörből. Most meg Sarrinál egyre inkább az az érzésem, hogy sajna egyszer el fog fogyni a mázli faktor, és jön majd egy nagy pofon. Lehet a bajnokságban nincsen aki meg tudjon fogni minket (a Napoli és az inter akár, vagy ha a Lazio és a Roma formába lendülnek), de a BL-ben ezzel a játékkal már a 16 között is nagyon nagy pofont kaphatunk ellenféltől függően. De remélem nem nekem lesz igazam, és én nagyon bízom benne, hogy Sarri megcáfolja az egyre erősebb kételyeimet.
A mai meccsről meg csak annyit, hogy nehezen, de csak nyertünk, pedig az egyenlítő találatigm ami már bőven a meccs utolsó negyedében jött, nem hittem abban, hogy itt mi nyerhetünk. Ilyen nem nagyon volt Allegri alatt.

del pipi 2019.11.23. 18:34:59

@Ádám.84: Én nem is tudom hova tenni néha, egyszer egyértelmű dolgokat tovább engednek egyszer meg ami egyértelműen semmi azt visszanézegetik...ki érti ezt? Amire a @Contelegend:-nek hajaztam az pedig még az hogy nem egy szitu volt amikor sima tizit kellet volna kapnia a Juvénak a visszajátszások igazolták és még csak rá se szóltak a bíró fülére hogy helló helló álljunk már meg egy pötit: tizi!

Ádám.84 2019.11.23. 18:35:25

@Contelegend: 1. valóban, nem most mocskolódtál 2006 kapcsán, hanem amikor fél éve erre a blogra tévedtél. 2. Beszélgetés nem jön tőlem?? Te nem reagálsz soha a felvetésekre. Amire nem tudsz mit írni, azt kikerülöd. Értem én, hogy engem akarsz a mindent tönkretevő sötét oldalnak beállítani, de sajnos ebben sincsen igazad. Ma sem volt semmi gond, amíg meg nem jelentél a csalózásoddal, amit persze te is osztasz, de mások szájába adsz, hogy nem te mondtad... Hidd el, nekem is fáj az érthetetlenséged.

venember83 2019.11.23. 18:55:02

Azért ezt a Cuadrado-De Sciglio párost a védelem szélein kikérem magamnak Juve-szurkolóként. Még ha De Ceglie lenne, ő legalább Juve-nevelés volt, még ha futballra teljesen alkalmatlan is. Nem is tudom, mit mondhatnék, én már ennél leragadtam.

kremturo 2019.11.23. 18:59:03

@pedronegroo: Hagsúlyoznom kell amit írok az az én hipotézisem! És nem szeretnék senkit meggyőzni az én álláspontomról.
Allegri idején én láttam koncepciót a játékunkban. Nem volt jó nézni, ezt aláírom. Utolsó évben talán már az volt a baj, hogy Ronaldon kivűl az összes támadó játékosunk duzzogott, ha épp nem játszottak és duzzogtak akkor is ha épp játszottak. Allegri betokosodott abba a gondolatba, hogy hozzuk le a meccseket minimal energiabefektetéssel, hogy legyen erő tavaszra. De láttam a taktikát, elképzelést. Szerintem meg lett buktatva. Igen, sajnáltam, hogy elmegy, de nem pityogok, hogy nem Ő az edző és nincs bennem az sem, hogy bezzeg Allegri. Sarrival annyi a bajom ,hogy fél év elteltével valahogy jobban kéne muzsikálni a csapatnak. És szinte minden meccsben benne van a zakó lehetősége is.

del pipi 2019.11.23. 19:21:43

@babo0410: Nyugi Babo! Nem neked lesz igazad! De ez nem is baj! :)))))

Alex8610 2019.11.23. 19:22:19

@el.Flaco: igazsag nem igazsag nagy tisztelet neki ezert mert paran meg lest is lattak Cuadrao beadasanal.Egy ilyen higgadt,korrekt nyilatkozattal kicsit csititani tudott a kedelyeken nem gerjesztette tovabb a feszkot.Itt vegre tisztazni kene ezt a kezezes temat mert ebbol mindig csak a vita lesz.Es nem csak a Serie A-ban van ebbol problema.

del pipi 2019.11.23. 19:26:40

@Bodnar Daniel: Amit írsz azok az én gondolataim is, de tényleg egyenes kieséses szakaszra valami focinak össze kell állnia, én azt céloztam meg már nyáron is amikor mások Sarri irányítása kezdetén már elvesztették a Scudettot is. Minőségi KP-t kell venni, de legalább hármat.

pedronegroo 2019.11.23. 19:47:27

@kremturo: Én is hasonlóképpen látom csak én nem nézek visszafelé hanem előre tekintek, ha Sarri nem válik be majd jön más, de ami szar volt azt nem fogom visszasírni! És látod a játékosok legalább most nem lázadoznak az eredmény meg ugyanúgy megvan.

Juventino86 2019.11.23. 20:07:02

Áh gyerekek, most nem fogok hazudni. Jól beittam a mai győzelem után, alig tudok írni. :D :D Elvégre ez egy jelentős győzelem volt. A játékban vannak még gondok bőven, de egy dolgot ki kell emelnem, ez pedig a csapat győztes mentalitása. Küzdeni szokott a csapat akkor, ha nagyon ótvar a játék, és végül a tapasztalt játékosaink villanásai döntöttek. Forza Juve!!!!!

del pipi 2019.11.23. 20:11:31

@Juventino86: Nem piálsz te kicsit sokat? :)

Juventino86 2019.11.23. 20:22:37

@del pipi: Áh dehogynem. :D Az én munkám mellett a piálás szinte kötelező. :D

del pipi 2019.11.23. 20:30:57

@Juventino86: Valószínű hogyha Dybala a szóló végén nem akar még egy cselt pluszban csinálni akkor két feles között felsírsz! Miért mi a melód? Miniszter?

pedronegroo 2019.11.23. 20:38:36

@del pipi: Juventino86 kollega csak vezekel a sok Dybala fika miatt :) idén nem lesz már józan ha a kis argentin így folytatja! :) Egy egészséges májat tegyen félre valaki neki. :)

Juventino86 2019.11.23. 20:40:21

@del pipi: Áh én örülök amúgy, hogy Dybalának most jobban megy. A csapat érdeke az első. Amúgy civilben gimis tanár vagyok, ha már kérdzeted. :D

Juventino86 2019.11.23. 20:56:00

És ma végre De Ligt is hatalmasat játszott a védelemben. Ezt várom tőle. Ha folyamatosan tudja hozni, akkor majd azt mondom, hogy megérte ennyit kifizetni érte. :)

Juventino86 2019.11.23. 20:59:02

@pedronegroo: Figyelj, ha minden meccsen innom kell, amikor Dybala gólt lő, akkor szívesen lépek az alkoholizmus útjára. :D

del pipi 2019.11.23. 21:08:08

@pedronegroo: Figyelj most itt Németországban egy gazdasági krízist élünk át úgyhogy én a fél májam eladnám ha lehet, a lakásfelújítás után kicsit leharcoltuk a büdzsét, ezért szeretnénk felcsövesedni! :)) @Juventino86: Áhhhááá!!!!! Akkor már értem hogy miért akartál megtanítani írni olvasni. Foglalkozási ártalom! Mondjuk úgy voltam vele hogy csinálunk egy bartelt és én meg megtanítalak: passzolni, dekázni. szabadrúgást lőni! :))))) Forza Juve!

Juventino86 2019.11.23. 21:09:07

@del pipi: Meg is beszéltük. :D Forza Juve!

Juventino86 2019.11.23. 21:12:07

@del pipi: Amúgy azért meg már kölcsönösen bocsánatot is kértünk egymásról. Rájöttem, hogy jó gyerek vagy igazából. A lényeg itt ezen a fórumon, hogy legalább a Juve-drukkerek tartsanak össze. :)

del pipi 2019.11.23. 21:28:29

@Juventino86: Ez így van! De a májamat csak komoly összegért bocsátom a rendelkezésedre, üzletben nincs barátság! :))

JuventusFanatikus 2019.11.23. 21:54:58

@Juventino86: Jól tetted, ezt a győzelmet meg kell ünnepelni rendesen! Én kiüvöltöttem magam, Higu nevét az egész utca hallotta, a kutya is elkezdett ugatni az udvarban:D Mit is mondhatnék, igyál többet, ezeket a kommenteket öröm olvasni:P Gimis tanár vagy? Nem sok nehezebb munka van, mint szemtelen tiniket kordában tartani, nem kis feladat, le a kalappal.

JuventusFanatikus 2019.11.23. 23:08:51

Akit érdekel, Nagy Viktornak hívják a kommentátort. Már rengetegen panaszkodtak a Diginél, mert ugyan nem azt a közvetítést néztem, de azt, hogy egy kommentátor kommenteket olvasson be a Football Italia oldalról, ezzel alátámassza azt, hogy csal a Juve, az nem normális dolog. Szeretem a Digi Sportot, kár, hogy ilyen személyek miatt élvezhetetlen egy mérkőzés, ráadásul kimondottan utálja a Juventust, erről a hozzászólásai tanúskodnak.
Sok kicsi sokra megy, hátha lesz valami hatása a hatalmas felháborodásnak.

MdewC 2019.11.24. 00:51:08

Nyehehehehehehe. :DDD

Azt a szánalmat ami itt megy Juve szurkolás és kommentelés címén te jó ég. :D

(Aki érti mire gondolok az érti.)

Mondjuk a kommentátor megérdemelne egy nagy taslit, ahhoz plusz +1

@del pipi: Del Picsikém, ne a saját szurker társadat oltsad már légyszi. Kevés vagy Te ahhoz. ;) Vagy sok volt az inter meccs? Vagy a barca? Vagy mi van?

Puszi, Csá. :*** (nagyon ne sértődj meg, csak picit)

Meccshez: rég cáfolt rám ennyire a csapat (hála az égnek), baromi büszke vagyok a csatárokra (Higu és Dybi) akik közül az utóbbi miatt megint megkövetem magam (így tovább 10-esünk), ez kellett már nagyon rég, meccsek óta le a kalappal.

Costa jól tolta, Cuad szintén.

Már csak Roninak kell felnőnie a csapathoz, fogy a türelem, nem vitás. (3-4 továbbjutást érő góllal megvehető vagyok, ilyen ez, kár tagadni.) ;)

Egyre több valódi meccs nézést és egyre kevesebb okos komment olvasást javaslok minden nyugodt Juve drukkernek. Ha mondjuk valaki kiáll a csapatáért az full respect továbbra is.

Juve!

del pipi 2019.11.24. 09:06:08

@MdewC: Mi van Gyuszkó? Te is beittál? Csak te a HÉV-en idefele miközben elaludtad a hajad? Mondtam már hogy ne igyál sok kannás bort mert hülye leszel tőle! Na puszi csá! Ne nagyon sértődj meg csak egy kicsit!

Juventino86 2019.11.24. 09:59:39

@JuventusFanatikus: Köszönöm az elismerést. :D Az az igazság, hogy mostanában úgy érzem, hogy a munka miatt nem kell annyi sör, de a meccseink már józanul nehezen viselhetők el. :D Örülök a győzelemnek - jól meg is ünnepeltem - de nagyon necces volt. Kemény ellenfél az Atalanta. Végül szerintem az döntött, hogy a rutinosabb játékosaink megvillantak párszor az utolsó 20 percben. Nyugtalanít viszont az, hogy teljes káosz volt a játékunk, én sajnos semmi szervezettséget nem láttam. Sarri seggét egyelőre megmentették a klasszis játékosok, de valamit ki kellene már találnia, mert a játékunk nagyon kaotikus. A kommentátor meg borzalmas volt. Ennyire szélsőségesen nem szabad kifejezésre juttatni, hogy gyűlöli a csapatunkat.

Juventino86 2019.11.24. 10:29:45

@Contelegend: Most normálisan leírom neked azt, amit már többször is leírtam. Miért vagy itt egyáltalán? Értem én, hogy eszmecserét akarsz folytatni a rivális csapat szurkolóival, de meg kell értened, hogy erre nem igazán van itt igény.

del pipi 2019.11.24. 10:39:50

@Juventino86: Most a májam jegeljük! Mekkora duma öcsééém! Amúgy teljesen igazad van jelenleg karakterek döntenek , és ez a különbség. De most már várok én is egy kis csapat focit is...ez így nem igaz mert a csapat akar csak csapatrészekben akadozik a játék, és ez egyébként a KP! Nem mondtam semmi újat, legalább három minőségi de tényleg minőségi KP-t kell vásármányozni. De addig is a Khedirát meg a Matut kihagyni a kezdőből, és nem emberelőnyt adni az ellenfélnek.

Juventino86 2019.11.24. 10:40:59

@del pipi: Igen, a középpályán vannak komoly gondok sajnos. :(

del pipi 2019.11.24. 10:44:34

@Juventino86: Nálam van igény arra amit Contelegend képvisel, de tegnap nagyon rosszul szállt be azzal a dumával, most nálam sárga, a következőnél megy zuhanyozni! :))))

Juventino86 2019.11.24. 10:49:01

@del pipi: Nálam már régóta piros lapos a csávó. :D

del pipi 2019.11.24. 10:51:02

@Juventino86: Pesten tanítasz? Majd ha megyünk haza beugrok a tanáriba egy kávéra! :) Utána tartunk egy értekezletet és beszélek a srácokkal hogy ne harcoljanak le nagyon mert akkor kiakarod árusítani Dybalát. :))))

del pipi 2019.11.24. 10:52:35

@Juventino86: Na erre nem adnak még pirosat! Narancssárga? :)

Juventino86 2019.11.24. 11:00:54

@del pipi: :D Igen, Pesten. :D Dybalát most már nem akarom kiárulni, mert szerencsére kezdi megtalálni a formáját. Nyáron eladtam volna, de most azt gondolom, hogy lehet még hasznára a csapatnak. És örömmel írom ezt le, nem gond beismernem, hogy tévedtem vele kapcsolatban. :)

MdewC 2019.11.24. 11:25:39

@del pipi: nem, nem ittam, csak lázas vagyok és beteg. :-/

De! Ameddig te így nyilatkozol egy Juve szurkolóról:

del pipi
17 órája
@Ádám.84: Jól van Pitbullka! AKKOR CSÍPD MEG! FOGD MEG! :)

(lekutyázod)

És véded azt akit nem kéne, addig nincs miről beszélgetni.

(A kutyázás a gázabb, az miatt kötöttem beléd, utóbbi annyira nem érdekel.)

Szóval én szégyelném picit magam a helyedben.

Juve!

Sztovicska 2019.11.24. 12:32:19

@JuventusFanatikus: mai nap írtam a digisport email címére egy hosszabb emailt. Gondolom nem én vagyok az egyetlen. Talán kicsit visszafogják mert ez a fajta mentalitás nem sportkommentátorhoz méltó.

Sztovicska 2019.11.24. 12:49:22

@JuventusFanatikus: egyébként szomorúan vettem tudomásul hogy ez a szerencsétlen a kommentátorkodás mellett a kollégám. Én szégyellem magam

del pipi 2019.11.24. 14:46:57

@MdewC: Hát akkor szar a helyzet mert én nem szégyellem magam. Talán meg kell kérdezni @Ádám.84: hogy neki bántó volt e amit írtam vagy érezte hogy semmilyen szarfejség nem volt benne, egyszerűen azt mondtam hogy olyan a blogon mint egy Pitbull, időt nem ad neki amint @Contelegend: megjelenik a színen ő is ott van és már meg is van marva,ennyi. Amúgy meg én azt mondom hogy csípem Contelegendet, pont leszarom hogy Interista mert én itt egy emberrel beszélek nem pedig egy leprással. Arról nem is beszélve hogy jobb érzékkel nyúl bele témákba ami a futballal kapcsolatos mint itt néhányan. Az megint más kérdés hogy a tegnapi belépője szarfejre sikeredett , mondtam is neki hogy ez egy sárgás figyelmeztetés, ezért megdolgozott. A Calciopoliban nem fogunk nagyon egyetérteni kár erőltetni, a következőnél mehet zuhanyozni!!! Amúgy jobbulást Gyuszikám!

MdewC 2019.11.24. 16:39:23

@del pipi: köszi, rajta vagyok. ;)

Elhiszem, ettől még sztem átment amit szerettem volna érzékeltetni.

Juve!

ZecH 2019.11.24. 17:00:12

@Sztovicska: Koszonom minden Juventus szurkolo neveben! Remelem elolvassa a gyoker. Megengedhetetlen hogy igy menjen le egy meccs kommentar. Latszik, hogy a tobbivel egyetemben ez a szakma is rohadtul felhigul nem oda valo emberekkel...

del pipi 2019.11.24. 17:22:03

@MdewC: Gyuszkó lehet hogy érzéketlen vagyok? De ha ettől jobban gyógyulsz értettem amit akarsz mondani, csak nem értem hogy minek...

MdewC 2019.11.24. 21:29:36

@del pipi: mert igazságtalan és lenéző voltál egy Juves kollégával szemben.

Ádám.84 2019.11.24. 22:46:42

@del pipi: ez így ebben a formában nem teljesen igaz, amikor csak “beszélgetni” jön, akkor hozzá se szólok, csak olyankor, amikor fikázza a csapatot. @MdewC: hagyd a fenébe, én nem vettem magam, de azért köszi, respect.

del pipi 2019.11.25. 05:21:22

@MdewC: Ilyenkor jön a képbe hogy milyen szar az amikor nem ott állunk szemtől szemben és élőben mondjuk egymásnak, mert ott a hangsúlyok egészen más értelmet adnak a mondatoknak. Ha leírok valamit akkor te hangsúlyozod amilyen hangulatban vagy és eldöntöd hogy lenéző volt e vagy sem, ebben a blogolásban ez a szar. Ha beszélnél velem 1 percet rögtön látnád hogy semmiféle lenéző nincs a stílusomban, amolyan csipkelődős vérszívós, de hát én nem sértődök meg egy kicsit sem...:) @Ádám.84: Tudja franc, én mindig csak azt látom hogy a srác amikor előkerül akkor te is rögtön érkezel menetrend szerint. Milyen érdekes én ritkán olvasom ki az írásaiból a fikázást, de ki hogy látja, kinek hol van az inger küszöbe. Abban igazatok van hogy most szarul érkezett a srác a 8-as vágányhoz, egyszerűen már a tököm ki van a Calciopolitól, úgyis más a véleményünk az Interesekkel. Soha nem szerettem azt a csapatot de a Calciopoli után meggyűlöltem őket,ez van. De egy emberrel aki Interes szívesen beszélek amíg az tök normális. Ha megbántódtál a Pitbullos hasonlatért (nem lekutyáztalak, akkor azt írom hogy kutya vagy és ne forgassa ki senki amit most írtam) akkor bocsáss meg öregem! Max poénnak szántam de nem jött be! :)

MdewC 2019.11.25. 09:51:17

@del pipi: nyilvan, korrekt. Respect.

Juve!

Ádám.84 2019.11.25. 10:29:35

@del pipi: "Tudja franc, én mindig csak azt látom hogy a srác amikor előkerül akkor te is rögtön érkezel menetrend szerint." Ez nem igaz, nézd meg nyugodtan a többi írását, 99%-ban nem szólok hozzá. Ezen kívül nem sértődtem meg, de azért köszi, hogy írtál, semmi gond nincsen. Peace.

del pipi 2019.11.25. 16:25:00

@Ádám.84: @MdewC: Okés srácok! Akkor Buenos Aires van? :)

MdewC 2019.11.25. 17:21:22

@del pipi: vhogy nyerjük meg a bajnokságot és a BL-t (ne csak álom legyen) és akkor happy-ség. :)

del pipi 2019.11.25. 18:31:52

@MdewC: Csak ennyi? Na jó! Egy scudetto és egy BL rendel! Gyuszi jön, csak várnod kell májusig...és akkor jó idő! :)

MdewC 2019.11.25. 21:07:18

@del pipi: kivárjuk. Ameddig kell. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása