Can: „A helyzetnek változnia kell”

can_emre_juve_bl-meccsen.jpgA Juventus középpályása a legutóbbi nyilatkozatában a sorok között a távozás lehetőségéről beszélt, mivel nem kívánja partvonalra szakadt játékosként folytatni a torinói karrierjét.

Maurizio Sarri döntése nyomán a német válogatott BL-kereten kívülre rekedt, és bajnokságbeli játéklehetőségben sem dúskált az elmúlt időszakban, így nem meglepő módon számos pletykalap téli távozás lehetőségéről ír a játékos kapcsán.

A német válogatott formája ennek a hányattatott pár hónapnak nem látta kárát, hiszen Emre Can a minap tagja volt a német csapatnak, amelyik 6-1-re győzte le Észak-Írország csapatát.

„Továbbra is a Juventus játékosa vagyok.” - idézi a futballista meccs utáni szavait a Corriere dello Sport.

„Nyilvánvalóan nem vagyok elégedett a jelenlegi helyzettel, de nem lépek le a gázpedálról, és minden egyes edzésen 100%-on teljesítek.

Próbálok változtatni a helyzeten, mivel egyetlen játékos sem boldog, amikor nem kap lehetőséget a pályán.

Ez a jelenlegi helyzetem Torinóban, és el kell gondolkodnom azon, hogy mi lesz most télen a leglogikusabb lépés számomra.

Egyértelműen Torinóban képzelem el a jövőm, de a helyzetnek változnia kell.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2115317428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Knob 2019.11.21. 11:04:09

Én a helyében elmennék a picsába innen. Jó játékosnak tartom, sokkal, de sokkal jobbnak, mint mondjuk Matuidit, és ennek ellenére Sarri szemében a közelébe sincs. Ilyen látásmód mellett ami a középpályát illeti felesleges lenne harcolnia a helyéért. Ez pont olyan, mint tavaly Mandzukic helyzete volt. Teljesen mindegy ki mit csinált edzésen (persze ezt nem láttam), vagy mikor ritkán szerepet kapott, a horvát akkor is kezdő volt. Teljesen mindegy, hogy jelen esetben a francia, vagy tavaly a horvát mennyire volt haszontalan, sőt olykor kártékony a csapatra, vagy magára a játékra nézve, akkor is ott eszi (ette) a fene a kezdőben.

Egy szó, mint száz, Can-ban sokkal több van, minthogy ilyen idősen, ilyen tapasztalattal és játékintelligenciával a padon üljön, főleg úgy, hogy simán játszhatna is, ha megnézzük a jelenlegi kezdőbeli középpályásokat. Szóval menjen el!

Leram7 2019.11.21. 11:43:09

Sarri helyében én megpróbálnám a 2-es kp-t.

Cuad, Ligt, Bonu, Sandro - Can / Betancur, Pjanic - Costa, Dybala, Berna - Ronaldo

Egyből más lenne a játék képe. Nem látom értelmét Khedira, Matuidi duonak, amikor sem támadásban, sem védekezésben nem segítenek és helyettük egy hasznosabb ember is lehetne a pályán.

Én megértem Can-t, mert bőven többet érdemel ennél, ha nem is kezdőt, de azért játszania kéne.

Juventino86 2019.11.21. 12:34:09

Én nem adnám őt el. Tud belső védőt is játszani. Szerintem jobb is ott, mint a középpályán. Ruganinál sokkal jobb lenne, ez nyilvánvaló.

Rocky80 2019.11.21. 12:56:51

Hogy ennek mindig kell valami negatívumot nyilatkozni rólunk... Már meglátom hogy Can cikk és gyomoridegem van.

Viszont nyilván sokan így gondolkoznának a helyében.

Ahogy az is igaz, hogy a rendkívül mély keret ilyen helyzeteket szül. Ellenben nem hiszem el hogy nem lehet sokkal jobban forgatni a keretet. Akkor viszont lehet az eredmények nem jönnek.

Nehéz műfaj ez.

alexGicamo 2019.11.21. 13:57:54

Szerintem, jó játékos . Megtartanám ÉS játszatnám ! Ha kell, akkor a védelemben vagy előtte egy sorral .

rockitbaby 2019.11.21. 16:58:18

@alexGicamo: Allegri kipróbálta a védelem előtt, kósza kisérlet regista posztra. Katasztrofálisan sikerült. Az ATMA ellen jól működött, higy visszazárt harmadik védőnek, de nagyon sem előtte és utána sem sok jó teljesítményt pakolt le a pályára.

Hiába a tehetség, ha nem tudja előhozni. Én magam sem hiszem, hogy akár Khedira, akár Matuidi tehetségesebb lenne, de valamit mégis jobban csinálnak, ha ők meg tudták győzni a Mistert, Emre meg nem. Lehet annak ellenére, hogy ő azt mondja, mégsem teszi oda magát annyira edzésen.

Valami biztosan történt ott, vagy hiányzik valami, ami miatt ennyire kiesett. Mindenre van magyarázat. Azon az egy meccsen, amin kezdett, sem cáfolt rá a Mister döntésére.

ZecH 2019.11.21. 18:32:09

@rockitbaby: Igen amugy tok jogos amit mondasz. Nekem is vannak embereim akik hiaba tudom h jo melos, de vannak dolgai ami miatt nem lehet ra szamitani, linkel stb. Helyette meg van egy kis 40 kilos srac akit nem lehet megszakitani es ha szombat este, akkor jon es megcsinalja amit kell... most tudom hogy fura ez a parhuzam de a palyan kivuli dolgok es a hozzaallas meg az alazat is sokat jelent. Emberek vagyunk ez nem matematika, nincs objektivitas, Sarri is valamilyen %ban de biztos vagyok benne hogy erzelembol is dont, nem csak racionalisan...

rockitbaby 2019.11.21. 18:48:13

@ZecH: A folytonos nyafogása is nyílván pozitívan lendíti előre az ügyét. Rajta kívül tán senki sen panszkodott még, Mandzu sem. Pedig Emrr barátunkkal ellentétben ő valóban nem lépett pályára.

Be kell vonni egy játékoscserés üzletbe és akkor valóban mindenki jól jár.

JuventusFanatikus 2019.11.21. 18:56:22

@rockitbaby: Mariótól megszokhattuk, hogy nagyon ritkán nyilatkozik, de csodálom, hogy ezt szót sem szólt ehhez a témához, hogy semmit sem játszik.

rockitbaby 2019.11.21. 19:13:38

@JuventusFanatikus: Felesleges neki, mert a helyzetén nem javít, igy gondolom nincs olyan hülye, hogy keresztbe tegyen magának. Tudja ő jól, hogy ezzel a leendő csapatnak is üzenne. Mint ahogy Emre is teszi.

JuventusFanatikus 2019.11.21. 19:17:44

@rockitbaby: Nem is arra gondolok, hogy Mario direkt odaálljon a firkászok elé, hogy panaszkodjon, hanem egy újságíró sem kíváncsi rá, hogy mi is történt, nem akarnak vele egy interjút? De az is lehet, hogy már nem mernek leállni vele beszélni, mert elküldi őket melegebb éghajlatra:D

rockitbaby 2019.11.21. 19:46:54

@JuventusFanatikus: Hát Emre is csak nyafizik, nem mond konkrét okokat. Én úgy vélem, hogy azért sok minden témában komoly sajtócsend van elrendelve. Ez is ilyen lehet.

Emre barátunknak is követni kellene a horvát tank példáját. Még ennyit sem kellene mondania, mert ha nem is konkrétum, de alapvetően bosszantó és idegesítő, hogy ha meglátod a nevével fémjelzett nyilatkozatot, olvasás nélkül tudod, nyafog.

JuventusFanatikus 2019.11.21. 20:44:14

@rockitbaby: És az a baj, hogy hetente készülnek vele interjúk, és mindig ugyanazt magyarázza. El kell ismerni, elég könnyen periférián kívül került, és valamilyen szinten meg is tudom érteni a csalódottságát, de tényleg túlzásba viszi az önsajnálatot. Pedig ennyit kellene mondani: "Mindent megteszek ezért a mezért, és azért, hogy ismét fontos tagja legyek a Juventusnak."
Ennyi kell, nem több. Még szerencsénk van Emrével, vannak tőle sokkal rosszabb elégedetlenkedők is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása