Martusciello: „Ez a csapat nem adja fel”

martusciello_giovanni_karba_tett_kezzel.jpgA Juventus segédedzője, Giovanni Martusciello a Napoli elleni hullámvasutazás után, amely végül 4-3-as eredményt hozott, elmondta, miért is nehéz átalakítaniuk ezt a csapatot, azonban egyúttal elismeréssel is szolgált a keret számára.

„Egy óra után volt egy kis visszaesés fizikailag, és nehéz volt egy olyan csapat ellen játszani, amilyen a Napoli, és amely ilyen jól passzol, de a figyelmünk is elterelődött, miközben 3-0-nál jobban ki kellett volna használnunk a helyzetet.” - mondta a mestesr a Sky Sport Italia számára.

„Lehet gólokat kapni, de nem hármat 16 perc alatt. Talán a csapat jóllakottságot érzett, és hagytuk, hogy a Napoli haraphasson. Amikor helyezkedési hibák merülnek fel, amikre jön a reakció, akkor ilyen minőségű játékosok ellen elkerülhetetlen a gól. Szeretnék az első órában nyújtott nagyon pozitív teljesítményre koncentrálni, de a félelem elnyomta a csapatot, miután az ellenfél visszajött a meccsbe.

Körülbelül egy hónapja vagyok itt, és már a felkészülési meccseken is feltűnt, hogy ez a keret nem képes feladni a harcot. Mindent beleadtak, és mentek előre azért, hogy elérjék a célt ezen a meccsen, ez pedig nagyszerű vonás.”

Maurizio Sarri és Giovanni Martusciello kezei alatt a Juventus teljes átalakuláson megy át Antonio Conte és Massimiliano Allegri munkássága után.

„Ezt a csapatot arra építették, hogy mélyen visszahúzódjon, majd ellentámadásokat vezessen, vagy legalábbis megtartsa a labdát a saját térfélen, ez azonban nagyon más futball, mint amit mi kívánunk megvalósítani. Nem egyszerű egy hónap alatt végrehajtani ezt az átalakítást, de dolgoztunk néhány játékos egyes tulajdonságain, és nagyon kellemes meglepetésben volt részünk, leginkább Miralem Pjanić kapcsán, mivel a játékosok képesek végrehajtani azt, amit kérünk tőlük.

Sokat dolgozunk azon, hogy hátulról építkezzünk, szerencsére nagyon komoly minőséget képvisel a keret, azonban még finomhangolásra szorulnak a passzsávok és a mozgások, amelyekhez eddig nem voltak hozzászokva a játékosok. Több önbizalom kell, és tovább kell haladunk ebben az irányban.”

Matthijs de Ligt első bajnokiján lépett pályára, de még korántsem nyújtott százszázalékos teljesítményt, amit az öngólja is jól mutat.

„Matthijs de Ligt kisebb lemaradásban van, ami a mozgások megtanulását és a védekező egységben való szerepvállalást illeti. A Serie A nem egyszerű bajnokság, és olyan csapattól érkezett, amely nagyon más mentalitásban futballozik, de ő rendkívüli minőséget képvisel, nagyon intelligens, és gyorsan tanul. Az első órában nagyon jól teljesített, szóval haladunk vele.

Reméltük, hogy több ideje lesz a beilleszkedésre, de Giorgio Chiellini súlyos sérülése átírta a terveket.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2515034100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2019.09.01. 09:45:09

Korrekt nyilatkozat,nagyon jól látja a hibákat,de Ligt pedig idővel betonbiztos lesz hátul!!!Khedirát sokszor szidom,szinte rühellem,de a tegnapi teljesítménye előtt le a kalappal!Ha az esetek többségében így játszana egy rossz szót nem szólnék és ha még gyilkos lenne a kapu előtt is...Na de olyan sokat azért ne kívánjak tőle :)
Amúgy az egész csapatot dicséret illeti,amit az első félidőben nyújtottak..
A szünet nem tett jót nekünk,a 3. gól meg pláne,nagyon visszaálltunk nem is csoda hisz gyilkos iramot diktáltunk.
Egyelőre még azt is kell szokni,hogy a korábbiakhoz ellentétben most az első játékrészben vagyunk jobbak,Allegrinél sokszor átaludtuk az első félidőt..Parma ellen is hasonló volt a helyzet!
Összességében a mester nélkül 6 pont ebből 2 nehéz meccs volt..Nyomokban látszódik a a változás,de ez tényleg nem megy gyorsan,majd olyan novemberre már meg lesz az új és reményeink szerint eredményes játékstílus is :)
Can és Dybala védelmében annyit mondanék,hogy a meccs olyan szakaszában szálltak be(3-0 után),amikor már visszaálltunk és kicsit tele is volt a gatya...Kicsi pihi,aztán szintén két piszok nehéz meccs jön Firenzében és Madridban,reméljük a veretlenség legalább megmarad :)
Forza Juve!!!

pedronegroo 2019.09.01. 10:33:51

Nálam Khedira az új kedvenc de komolyan! :) Mindig mondjuk hogy ha más lenne ott az biztos belőné, de nem, mert más nem tud olyan helyzetbe kerülni mint Khedi(most már csak így hívom) és csak Ő képes eltüntetni a passzsávokat! DS meg amíg pályán volt az maga volt a csoda, folyamatosan átlépte a felező vonalat, cselek, becsúszások, már azt hittem a jó öreg Dani Alvest csempésztük vissza valamilyen trükkel. :)
A nyár bajnokai csak mi lettünk! :)
Azért nem kell minden héten ilyen meccs mert a szívroham nem egészséges kell pár unalmas Allegri tiki-taka néha napján. :)

GGábr81 2019.09.01. 10:45:55

@Il Principino: semmi mást nem csinált Kebab mint amit szokott. Ha megnézzük a statisztikáját a kp-s teljesítménye 0. Volt egy kihagyott ziccere, érkezni tud (ezt eddig is tudtuk), de befejezni... szóval ezt inkább nem írom a + oldalra. Ha Hugi passzára épkézláb focista érkezik, akkor az gól. Volt egy kapufája, tanácstalan volt ellőtte, oké szép volt, de teljesen esetleges és mákkal eltalált labda és ami az eredményt illeti, nem ment be, tehát jó, jó csak sza.t se ért.
Támadásban sokszor ott volt eddig is, máshol pedig teljesen eltünik. Pont azt nem csinálja amit kell neki. A kp-s teljesítménye neki volt a leggyengébb a 3 közül és most hogy a 0-nál csak picivel csinált többet már mindenki ajnározza.
Szóval kihagyott egy kihagyhatatlan ziccert, középpályás feladatait szinte alig látta el, de ez nagyszerű teljesítmény. Nincs olyan statisztikai mutató amiben legalább átlagos lenne. Az a durva, hogy tőle ez már valóban kiemelkedő volt, na de kérem ez nem egy top kp teljesítmény, de nagyon nem.
Más. 60 percig bírtuk szuflával. Nem lehet, hogy nem nyuggerekkel kéne a nagytempós focit tolni? Szép ez az akarás Kebab, Hugi,... de 40 perc után vagy eltünnek, vagy csak az oxigén sátor alatt venni őket észre. A fél csapat elfárad 60 perc alatt, miattuk a többieknek kell kétszer annyit melózni és persze akkor tőlük jön a hiba, nem a láthatatlanoktól.

DegerFaCan 2019.09.01. 11:02:57

Jézus, lécci te nyilatkozz a jövőben. Élmény volt értelmes és hasznos egy én informatív dolgokat olvasni...

Cannavaro 2019.09.01. 11:21:25

Khedira ugyanolyan kupac sz.r volt, mint mindig! Helyzetkihasználása nevetséges, és Labdaszerzésben is nagy nulla! Nem is értem, mit láttatok benne tegnap, a 2 helyzetén kívül, amit természetesen kihagyott!? :O
Ez volt a legjobb meccs, a tavalyi Athleti meccs óta! :D Végre izgalmak, gólok, FOCI! Mindenki alá írta volna, egy ilyen változás után, ha a második fordulóban x et nyomunk a Nápoly ellen! De mint Allegrinél, itt is jön az eredmény, csak nem alszok el 20 perc után, és szégyenlem magam helyettük is... 1000x inkább 4-3, mint unalmas 1-0!!!!!! Forza Juve!

delpi0823 2019.09.01. 11:52:29

@Cannavaro: Teljesen folosleges Khedirat fikazni allandoan.(en se vagyok egy nagy Khedira fan sot....)De azt azert eszre kene venni hogy tavaly eleg sokat volt serult,es amikor nem jatszott a kozeppalyank ugyanugy a kalapszarral volt egyenlo Pjanicustol,Matuidistol.Can mit csinalt tegnap?azt se tudta milyen rendezvenyen van kb{ezek utan nem csodalkozom hogy a vezetoseg el akarja adni).Dybalat is meg Cant is mar reg el kellett volna adni ha nem illenek ebbe a Sarri fele rendszerbe.Az ertuk kapott penzert ami akar kb 140misi is lehetett volna meg venni vagy 2 jo kozeppalyast mert ez a kozeppalya tovabbra is gyenge nagyon sztem.Mondjuk en a walesitol sokat varok, de hat o is nagy zsakbamacska, mert ha tobbet lesz serult mint amennyit jatszik akkor vele se leszunk elorebb sajnos.

sleepy8 2019.09.01. 12:04:17

Semmi ertelme nincsen igy meghuzni a meccs elejet, ha utana a 60. perctol a seggukon se kapnak levegot a jatekosok.

Ami viszont rohadt idegesito, hogy meg mindig nem tudunk levedekezni egy szaros szabadrugast se...

Contelegend 2019.09.01. 12:07:48

Pár gondolat. Sok játékos helyzetét kell átértékelni nálatok a tegnapi meccs alapján. Még nagyon a szezon elején vagyunk de elég profi volt amit művelt a Juve. Az összeomlás utána viszont fura volt. Chiellini kiesése főleg annak tükrében jött rosszkor nektek , hogy de Ligt akklimatizálódása biztos nem 1-2 hónap lesz. Sok meccs mehet el rajta az elején és nem értem Demiralban miért nincs bizalom.
Félve kérdezem , mi lett volna ha Koulibaly nem nyeri meg nektek a végén ( az amúgy megnyert meccset) ? Valószínűleg kicsit más kommenteket olvasnék :) ennyit számít 2 perc és egy kis szerencse. No meg a szurkolói lélektan prezentációjának is tőkéletes a tegnapi meccs.
Higuain gólja nálam Candreva első fordulós gólját is übereli. Szép volt nagyon.

Thuglife! 2019.09.01. 12:10:21

@Cannavaro: szóval a 17m-ről felsőléc egy kihagyott helyzet nálad?
fuuu haver :D
@GGábr81: Ha láttad a meccset akkor miért a statisztikára hagyatkozol?
becsúszások,sprintek,olyan dolgok amiket tavaly nem láthattunk tőle.úgy játszott mint egy állat!
itt már nem csak a divatszurkolók hozzászólásai húzzák le a blog színvonalát.

pedronegroo 2019.09.01. 12:11:00

@sleepy8: Dehogynem, előbb-utóbb majd belejönnek, lötyögtek már eleget euró csilliárdokért, minimum hogy kihajtják a belüket a klubért és a nézőkért, a PL-nek ez bejött!

gomorra21 2019.09.01. 12:36:45

@Cannavaro: addig volt játék, amíg fent volt Khedira. Az egész focink a középpályára épül, arra hogy hogyan mozognak labda nélkül. Khedira nagyon okosan, és hasznosan játszott. Can pedig képtelen volt felnőni Khedirához. Úgy futkározott, mint egy fejetlen csirke.
Én bízom benne, hogy Bentancurnak lesz agya ehhez a játékhoz, de Emre Cant nyugodtan el lehet adni, ha ennyire bő a keret.

gomorra21 2019.09.01. 12:38:40

@Thuglife!: ja igen, az is vicces, hogy az a kapufa úgy van elkönyvelve, mint kihagyott ziccer, miközben én nem hittem el, hogy Khedira a semmiből húz egy ilyet.

venember83 2019.09.01. 12:48:06

@Contelegend: ha Koulibaly gólját semmissé teszed, de Ligt találatát is annak lehet tekinteni. Vagy Sami kapufáját vagy gólhelyzetét gólként könyvelhetnénk el. Sose értettem az ilyen borzasztóan "célirányos" feltételezéseket.

Contelegend 2019.09.01. 13:17:42

@venember83: azért az más . Koulibaly gólja az utolsó pillanatban esett , egészen addig azt olvastam micsoda szar minden , hogy 3-0 ról x-es a meccs. Erre gondoltam. Győzelmet a 2 csapat közül a Juve érdemelt , de ennyi erővel akkor tényleg ellehetne felejteni mindenféle kijelentést ami tézisekre alapul. Mint pl rögzített helyzetből gólt kapni az semmi azt csak bemákolta az ellenfél. Nem egyszer nem kétszer olvasok ilyesmit. Csupán kíváncsi lettem volna a mai hangulatra , ennyiről van szó.

Cannavaro 2019.09.01. 13:28:22

@Thuglife!: Az egy totojázás utáni ellőtt labda volt, amit egy kreatív középpályás lepasszol bármelyik irányba!
Helyzet volt, és kihagyta, vagy talán nem?? Egy kapuhoz közeli szitu, amit teljesen másképp is le lehetett volna játszi, de ellőtte a semmibe, és kapufát talált. Ennyi!
@gomorra21: A tehetetlenségéből adódott az a lövés, nem számolnám fel neki mint nagy skillt... De ti tudjátok, lelketek rajta!
Az meg hogy addig volt játék, míg pályán volt, azt komolyan annak tudod be, hogy a pályán volt??? :DDD Szegény Can, pont akkor jött be mikor elfáradtunk fejben, és a szezon első tétmeccses pályára lépése volt, mit várnál tőle? Soha nem lesz középpályánk, amíg erőltetjük ezt a hármast!
@delpi0823: Nem feleslegesen fikázom, csak le írom amit láttam tőle! Egyenlő volt egy kupac, gőzölgő sz.rral, és idegel, hogy úgy van előadva, mintha hú milyen jó lett volna!
Egy folyamatosan játszó Rabiot, Can, vagy Benta 1000x hasznosabb lehetne, mint a tevepásztor, de megint nem fogja megkapni senki, a folyamatos játéklehetőséget, a passzsávkirály miatt!

venember83 2019.09.01. 13:56:11

@gomorra21: igen, lényegében Muntari kaphatna csillagot Juve-legendaként. Nélküle minden másképp történt volna. :)

@Contelegend: bocs, meccs közben nem figyeltem a kommenteket, ennyit visszaolvasni pedig nem szeretnék, ha nem muszáj. Lusta vasárnap a mai, sajnálom.

dobor norbert 2019.09.01. 13:56:58

Gyerekek!
Sami jól játszott,a múlt szezonhoz képest!
Kihagyott egy ziccert? Ronci hányat hagy ki? Mégse ekézitek úgy mint a németet.
Akar és tud is játszani,a többi meg majd jön magától.
Csak optimistán,más nem marad nekünk szúrkolóknak!

Contelegend 2019.09.01. 14:01:27

@venember83: nem gond, és nekem nem fáj a ti boldogságotok. Egyértelmű persze ha megengedsz ennyi őszinteséget , hogy egy x-nek jobban örültem volna.
A mondanóm lényege tényleg annyi volt , hogy milyen apróságokon múlik a nagy átlag számára egy játékos vagy egy meccs megítélése. Ebben gondolom egyet értünk.

horvathimi2 2019.09.01. 14:04:42

Szerintem jó volt a tegnapi meccs. Végre lehetett élvezni meccset. :) Csak sajnos a harmadik gól után a fiúk azt hitték, hogy ez már meg van és egy picit el is fáradtak. Mondjuk a bekapott gólokból kettő nem csapat szintű védekezési hibából született, hanem egyéniből(de Light). Sajnos de Light-nek kell még idő. Nagyon tehetséges a srác, de még nagyon messze áll a klasszistól. Az alapanyag, ami benne van az klasszis és azt kéne kinevelni belőle valahogy. Ehhez jó lenne, ha egy két szezont tudna játszani még Giorgoval. Tőle sokat tanulhatna. Szerintem ezért rossz, hogy így elszaladtak az árak és a fizuk is. Ez túl nagy falat egy fiatal srácnak. Nagyon nagy nyomást helyez rá és pont ezért lehet nem is lesz belőle sose igazi klasszis. Gondoljunk csak bele Chiellini anno bagóért érkezett és nem volt ennyire tehetséges, mint a holland. Ennek ellenére szép lassan és csendben a világ egyik legjobb védője vált belőle. Tőle senki nem várta ezt, viszont a hollandtól már most mindenki többet vár. Az a vicc, hogy kb dupla annyit keres a kölyök mint Chiello....
A meccsre visszatérve sokan Can és Dybala teljesítményén méltatlankodnak, csak azt nem tudom miért. Pont akkor jöttek be, amikor kezdett szétesni minden. Nem láttam tőlük semmi kivetni valót sem. Szerintem ez nem fair és egyben valótlan megállapítás velük szemben. Esélyük sem volt bizonyítani.
A nagy Khedira mellett sem tudok elmenni szó nélkül. Mindenki ajnározza, de tegnap sem volt jó, csak nem volt annyira rossz mint eddig. Az akarás volt sokkal nagyobb nála, mint eddig, de ez már kevés ehhez a szinthez, ahogy Ő maga is.
A másik akiről szerettem volna írni az Ronaldo. A gólja ellenére úgy érzem, hogy nem játszott jól, ahogy a Parma ellen sem. Nem rajta múlt a siker. Az "gyenge" Costa és a "lesajnált" Gonzalo sokkal jobbak voltak mint Ő. Fura, de ezzel senki sem foglalkozik...

delpi0823 2019.09.01. 14:05:50

@Cannavaro:Johogy nem mar a 3golt is rakened amit kaptunk,mikor mar fent se volt a palyan........Tul tolod ezt a Khedira fikazast,volt rengeteg rossz meccse,de a tegnapi nem ezek koze tartozott az biztos.Meg erdekes arra se valaszoltal amikor tavaly sokszor nem jatszott, es ugyanolyan szar volt a kozeppalyank a te altalad emlitett nevekkel, akik szted ha rendszeres jateklehetosegett kapnanak sokkal jobb lenne,hat en ezt nem nagyon vettem eszre tavaly, de az meg biztos Allegri hibaja volt.........

Cannavaro 2019.09.01. 14:20:54

@delpi0823: Sok boldogságot nektek! ;) Egy pont miatta össze szokatlan, és egy PONTOSAN ALLEGRI MIATT összjátékra képtelen középpályáról beszélsz, amire nem is éreztem, hogy érdemben válaszolni kéne, mert túl egyértelmű, ha végig gondolod a tavalyi szezont! Na de hát majd egy komoly(nem év elei formában lévő Napoli elleni)meccsen, mikor mint mindig, Ő lesz a kerékkötő, és megint emberhátrányban leszünk miatta, mert van egy aránylag, magához képest jó meccse, és a kezdőben ragad, 10 emberrel játszunk, és megint távolabb látszik az a BL döntő, talán ki nyílik a szemetek! FORZA JUVE!

GGábr81 2019.09.01. 14:33:20

@dobor norbert: CR-t is ekézem, sőt őt a legjobban. A helyzetbekerülés megy neki azt tudjuk, de azokat nagyrészt ki is hagyja, aztán csak a fejsimi megy. Na de mi a lókukit csinál a kp-n? Nem ez volt a gond eddig, hogy eltünik, Pjankó meg helyette is melózik?

del pipi 2019.09.01. 14:34:53

@horvathimi2: Hehe! Ugye milyen érdekes? Vannak egyenlők és egyenlőbbek! @delpi0823: És nem akarok beállni a Khedira fikázók táborába, és tényleg tegnap magához képest jól játszott de azért sem őt sem a Matuidit se a De Scigliot nem kell túl misztifikálni, már régen másoknak kéne játszaniuk.
Most nem voltam két hétig de a Parma meccsre vissza térve egy picit, előző nap volt egy beharangozott felállás amire azt mondtam hogy fasza rúgunk nekik egy négyest, aztán meg jött egy számomra értelmezhetetlen felállás és azt mondtam a fiamnak remélem nyerünk 1- 0-ra. Nem azért voltam mérges mert a szezon első meccsén éppenhogy nyertünk új edző , új játék stílus stb , hanem mert felment a tavalyi Allegris csapat , basszus 4-gyel voltunk kevesebben a pályán , de tegnap futball volt, rég láttunk ilyet. Viszont van mit kijavítani az biztos.

delpi0823 2019.09.01. 14:42:51

@Cannavaro:Az a baj hogy ti ebbe a bl dontobe meg nyerjuk meg a blt vagytok belebuzulva.Kb csak vagy 8azonos kepessegu csapat van aki megakarja nyerni.Mellette kurva nagy szerencsere is van szukseged.Sokan azt nem ertik meg hogy ez nem egy olyan sorozat mint a bajnoksag ahol van 38fordulod hogy bebizonyitsd hogy te vagy a legjobb.Ebbe a sorozatba ki fogsz egy rossz napot ki is estel,ennyi.....Szted miert van az hogy a csilliardokat kolto City,Psg meg csak dontobe se tudott jutni(a Psg meg tan elodontobe se).En a szezontol azt varom el hogy sokkal nezhetobb focit lassunk mint tavaly(ami valljuk be nem lesz nehez)ezt mar tegnap is lathattuk.A bajnoksagot igy is megfogjuk nyerni, a blbe meg lepesrol lepesre kell haladni aztan meglatjuk mi sul ki belole.

NagyonJuve 2019.09.01. 15:01:56

@delpi0823: @Cannavaro: valamilyen szinten mindkettőtöknek igaza van. Kedinek a tegnapi jo mevvse volt de már azt is láttuk hogy 1 jó meccsre jön 5-6 rossz mikor épp kikerülne a kezdőből akkor megint 1 jó vagy elfogadható és bentmarad. Útálom kedirát de lehett csak allegri miatt. Azelőtt tudom a német válogatottban meg a realban is fontos gólokat szerzett mindig jól helyezkedett. Akkor meg is jegyeztem egy nagyon jó játekos. Gondolom a real sem nem hiába vette meg. A leépülésekor nem tudom ki volt a real edzője lehet épp murinho ami szintén taktikás focinem feküdt neki meg volt valami elég komoly sérülése is ha jól emlékszem. Ezt nem tudom igazából mem követek más csapatokat csak a juvet lehet rosszul tudom. Lehet feküdni fog neki ez a támadóbb foci.

NagyonJuve 2019.09.01. 15:06:53

@Contelegend: azért olvasod sok helyen hogy az ilyen szöglet meg beívelés gólok szerencsék mert legfőképpen azok. Hogyan pattan a labda ,pillanatnyi kis hibák döntenek. Nem csapat érdem. Mondjuk ha egyik csapatnak van 15 szöglete másiknak meg 2 akkor azt mondom megérdemelt egy szöglet gól de ettől még legfőképp szerencse. Kb olyan mint egy kapufa. Vagy befelé pattan vagy nem.

hurbiny3k 2019.09.01. 15:18:17

Emlékezzetek rá, a két évvel ezelőtti Liverpool pontosan ugyanitt tartott.. 60-70 perc után elfogytak mindig, ha addig nem döntötték el a meccset, visszajottek rájuk.. Ma pedig a vilag egyik legjobb csapata, kábé fáradhatatlanok..

delpi0823 2019.09.01. 16:24:16

@del pipi:Nem rakhatsz fel egy teljesen uj jatekosokbol allo kezdot mert annak csak fejetlenseg lesz a vege.Nem veletlen hogy az edzok 95%a szepen fokozatosan epiti be oket a csapatba.Es ez oltari baromsag hogy csak olaszorszagban csinaljak ezt, ott van pl Guardiola aki rodrit szepen fokozatosan epiti be a csapatba,cancelo eddig kb 3percet jatszott.Lathattuk mult heten mikor Rabiot beallt kb a labdat nem tudta atvenni(nala raadasul meg a meccshiany is ott van).Meg nem bvolt veletlen az se hogy a Chiellini,Bonucci paros kezdet, es nem De ligt, ez is kiderult a tegnapi meccsbol.Majd akkor kezdhetunk karogni mondjuk ha meg november vegen is a regiek jatszanak es egyik uj embert se sikerult beepiteni,de az teljesen normalis hogy az elso ket forduloban meg a regi csapathoz ragaszkodik az edzo.De igy is tortent egy nagy valtozas,hala istennek mar nem kell nezni Mandzukic balfaszoskodasat a baloldalon,es Douglas Costat lathatjuk majd folyamatosan.

asvééd 2019.09.01. 16:28:05

Még mindig komolyan megdöbbent hogy vannak akik Khedirán töltik ki -most épp sztem qrvára indokolatlanul- a football és a csapat iránti "szeretetüket", ez egész egyszerűen VICC!
Egyébként 3:0-ig -asszem Khedira eddig pályán volt- nagyjából rendben voltunk támadásban, hátul viszont még nagyon gyengék voltunk/vagyunk sajna Chiellini kiesett és ezt pótolni sztem nem lehet, de majd Sarii kitalálja a tutit.
Utána viszont összestünk mint a tejszínhab a napon, egész egyszerűen mintha egy magyar csapatot láttunk volna pl. MOL Bubi :)

The king of alibis 2019.09.01. 17:30:09

@hurbiny3k: csak a Liverpool kerete nincs tele 30+-osokkal

hurbiny3k 2019.09.01. 17:32:27

@The king of alibis: Ez igaz, viszont nem is játszottunk akkora sebességgel, mint ők, mégis látványos volt..

del pipi 2019.09.01. 18:49:24

@delpi0823: Amit mondasz az rendben van de mi a Parmaval kezdtünk nem a Napolival , normális esetben 4-0, de néhány játékos olyan nyomorultul játszott hogy ezzel az erővel az újakból is kezdhetett volna valaki, nem? Én nem is károgok és effektíve nem szoktam és nem is szeretek profikat kritizálni, és pl a Sarri rendszerével nagyon türelmes vagyok, de egy szót nem szólhatunk van 6 pontunk .

alessandrinho 2019.09.01. 19:01:55

Lehet szidni Khedirát (őt én sem csípem a fentebb leírt okok miatt) és Cant, de aki igazán kilóg ebből a csapatból az egyértelműen Matuidi! Őt kellene már eltüntetni a vérbe!

gomorra21 2019.09.01. 20:15:13

@del pipi: Kedves Pipi! Mit jelent az, hogy a Parmával normális esetben 4-0?
Tavaly a 3. meccsünkön játszottunk velük, és 2-1re nyerünk. Most meg 1-0ra. Akkor mi a normális eset?

del pipi 2019.09.01. 20:32:22

Ez azt jelenti kedves Nápolyi maffia barátom hogy tegnap ha nincs ez a kis áramszünet akkor a Napoli is 4-el tipeg haza, mint mondtam a Parma ellen 4-gyel voltunk kevesebben a pályán, de ha másképp állunk fel és rúgunk egy másodikat akkor ők már összeomlottak, mondom úgy hogy bár a Parma kellemetlen kis csapat de ez a reális a két csapat között. És hogy mi a normális eset? Hát az hogy már nem Allegri az edző, de a félreértés kedvéért mert te vagy az egyik szókiforgató srác, helyén tudom kezelni az építkezés részét is a csapatnak. De inkább írom hogy divat szurkoló vagyok és a véleményem szubjektív. Így rendben vagyunk? :)

spaolo1981 2019.09.01. 21:18:49

De Ligt most megkapta a választ a saját maga által feltett kérdésre, miszerint miért nem ő kezdett a Parma ellen? Bizony barátom ez nem az Eredivise és nem a PEC Zwolle meg a Fortuna Sittard az ellenfél. Jobb lett volna, ha fokozatosan épül be a csapatba, de ha már így alakult, akkor irány a mélyvíz, de az tuti, hogy eltart egy ideig mire megszokja az itteni ritmust.
Az idei két tétmeccsen 60 percig tudtunk futballozni, utána nem tudom mi történik, de a Napoli ellen például baromira nem ültek Sarri/Martusciello cseréi. Ezenkívül továbbra is baromi sokan vagyunk, a bő keret még jól jöhet később, mert hosszú a szezon, de elsülhet rosszul is, ha páran elkezdenek lázadozni a kispadozás miatt.

gomorra21 2019.09.01. 21:36:12

@del pipi: nem szoktam divatdrukkerezni, és nem tudom, mitől vagyok szókiforgató. Bocs, ha megbántott bármi.

del pipi 2019.09.02. 05:28:00

@gomorra21: Dehogyis, semmi nem bántott meg csak emlékszem korábbról egy vitánkra ahol ügyesen próbáltad a szavaimat kiforgatni , bár akkor sem volt harag mivel a te mondandóiddal egyet szoktam érteni. Nem, én mondtam magamra hogy divat szurkoló vagyok. Tehát nincs miért bocsánatot kérni, pacsi! :)

rockitbaby 2019.09.02. 07:09:16

@Contelegend: Én speciel lehet másképp gondolkoztam volna, de nem sokkal. Így is, úgy is bosszant, hogy 3 (!!!) gólos előnyt adtunk le.Eredménytől függetlenül. Mint ahogy az is tetszett, ahogy a 60 percet levezényelte a csapat. 3-3 esetén is büszke lettem volna rá, mert a Parma elleni meccs után álmomban sem gondoltam volna, hogy már most látszani fog Sarri munkája.

Ellenben a többiekkel ellentétben, akik kiegyeztek volna a meccs előtt már egy döntetlennel is, én éreztem, hogy ha nem is sokkal, de jobbak vagyunk. Szóval bár a bajnokság csúcs rangadóján sose rossz eredmény egy döntetlen, én nem lettem volna vele elégedett. Így is vegyesek az érzelmein a meccs kapcsán:
- csak az első félidőben egy kicsit pontosabb befejezéssel meglehetett volna a négy rúgott gól, és onnan már nem jött volna vissza a Napoli
- látszott Sarri elképzelése, de a 60. perctől mintha kipurcantak volna a fiúk, talán jobb lett volna nem egy totális all-in az elején
- ha a Fior is tudott nekik hármat gurítani, akkor valóban jó ötlet lett volna erre jobban rájátszani és már az első játékrészben bevinni a kegyelemdöfést
- örülök a jó meccsnek, de még Sarri mester taktikája szerint sem szabad három gólos előnyt leadni - az már csak a slussz poén, hogy még így is nyertünk
- egy a jelenlegi Napoli-nál jobban védekező csapat nem fog ennyi gólt benyelni, de ezt a totális kinyílt rendszert ugyanúgy meg fogja büntetni - pl Conte Interje, még akkor is, ha addig sok idő van, de mindkét csapat számára
- és a ráadás, a bajnokságot a legjobb védelem nyeri meg, de ha ilyen meccseket fogunk tolni, akkor egy nálunk kiegyensúlyozottabb csapat megverhet minket a bajnoki címért folytatott versenyfutásban - nem fix, de egy bajnok esélyes csapat nem kaphat három gólt semmilyen körülmények között sem.

gomorra21 2019.09.02. 13:47:05

@del pipi: örülök, ha nincs harag! Majd megpróbálok odafigyelni, hogy ne forgassak túl nagyot azokon a szavakon. Forza Juve!

del pipi 2019.09.02. 16:02:50

@gomorra21: Igen légyszí ne forgass , már csak azért is mert ez az én reszortom volt a pályán, és régen rossz ha már forgatnak. :) Forza Juve!

babo0410 2019.09.02. 16:11:03

"...nagyon kellemes meglepetésben volt részünk, leginkább Miralem Pjanić kapcsán, mivel a játékosok képesek végrehajtani azt, amit kérünk tőlük."
Nekem az nagyobb meglepetés lett volna, ha nem képesek végrehajtani az edző utasításait. És akkor valószínű, hogy nagyobb lett volna a keret átalakítása.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása