Khedira a Juve kötelékében marad

khedira_sami_fut.jpgOlasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus végül kötelékében tartja Sami Khedirát, mivel a középpályásnak sikerült meggyőznie Maurizio Sarrit a hasznosságával.

Massimiliano Allegri távozását követően, és főleg Aaron Ramsey és Adrien Rabiot érkezésével sokan szinte bizonyosságnak tekintették a német futballista elengedését, azonban a Sky Sport Italia értesülései szerint a futballistát nem kívánja kiárusítani az Öreg Hölgy, mivel illik a mester elképzeléseihez.

A Goal.com munkatársa, Romeo Agresti is hasonló információval szolgál, cikkében arról ír, hogy a mester nagyra értékeli a német középpályás kvalitásait.

A 32 éves futballista 2021-ig érvényes szerződéssel rendelkezik, miután a vezetőség tavaly nyáron szerződéshosszabbítást írt alá a Massimiliano Allegri alatt rendkívül fontosnak bizonyuló játékossal.

A nyáron felmerült a játékos távozása az Arsenal és a Wolverhampton Wanderers keretébe, azonban az angol átigazolási időszak csütörtökön véget ért, a tárgyalások során nem történt semmilyen megegyezés a klubváltást illetően, így a Premier League-be való távozás (egyelőre) meghiúsult.

A középpályás azonban a minap gólt szerzett az Atlético Madrid ellen, ráadásul feltehetően az edzéseken is rendkívül hasznosnak játékosnak bizonyul, hogy sorsa kapcsán ilyen pálfordulás történt.

Következésképpen a távozók táborát valószínűleg Blaise Matuidi fogja gyarapítani, miután rajta kívül is mennyiség tekintetében elég bőséges a középpályásokból a felhozatal az Öreg Hölgynél, de az Il Corriere dello Sport szerint Rodrigo Bentancur vagy Emre Can távozása sem zárható ki, ha a francia játékos is maradna.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6615005564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

triplat 2019.08.12. 09:26:18

NO comment !!!!!!!!!!!!!!!!

pedronegroo 2019.08.12. 09:36:28

Azta! :)) Egyébként elfogadom ha valóban Allegri után Sarri is hasznosnak tartja a németet és nem az van a háttérben hogy a kutyának se kell se Ő se a francia ezért Can és Bentancur távozhat mert belőlük lehetne pénzt csinálni.

Knob 2019.08.12. 09:37:48

Inkább a német, mint Matiudi maradjon.

Il Principino 2019.08.12. 09:44:48

Elmehetnek a 3,14-ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább Matuidi maradjon,ő kihajtja a belét legalább,Khedira úgyis a szezon nagy részét "táppénzen" tölti!!!!!!
Az meg hab lenne a tortán,ha Can miatta távozna,aki még védőként is bevethető..
Itt nem a teljesítményéről van szó,szépen visszautasított minden klubot,mint az argentin bagázs,jó pénzért mindhárman a padon csücsülnek majd!

kovta23 2019.08.12. 09:49:57

Én jobb játékosnak tartom Cannal és Bentancurnál is. A szurkolók szeretik a látványos futkozo ütköző középpályásokat,de sokszor ez felesleges, sokkal többet ér egy kis intelligencia egy kis Piros fifika. Sami jól helyezkedik,jól lát a pályán jól érkezik kapu elé. Labdabiztosabb mint a másik német vagy az uru. Nézzük meg a tavalyi szezont nem játszott Khedira és az utóbbi 10 év legszarabb középpályás játékát láttuk. Tudom most újra szerzek itt sok negatív kommentet de én így látom ,és már a harmadik edző itt.

Ádám.84 2019.08.12. 10:01:11

Óriási pénzeket emésztenek fel ezek a 30 feletti játékosok, a klubnak pedig nincsen rájuk szüksége. Arról persze már ne is beszéljünk, hogy egy vasat sem fog értük kapni a klub. Hatalmas hiba volt a velük való hosszabbítás, muszáj néhányuktól megszabadulni.

steven.h 2019.08.12. 10:06:26

Akkor szerintem ideje lesz átnevezni Sarri szerelmére, főleg ha játszani is fog

simoni 2019.08.12. 10:06:43

Azt egy pillanatig nem reméltem, hogy pénzt kapunk érte, azt viszont annál inkább, hogy végre valahára érzelmes búcsút vehetünk az alibizés koronázatlan királyától. Na sebaj, sőt, ha már lúd, legyen kövér: a BL keretbe vele!!!

Amúgy meg tényleg méretes bullshitnek tűnik ez a "sikerült meggyőznie Maurizio Sarrit a hasznosságával" duma. 1-2 napja nem éppen Sarri papa mondta Dybala kapcsán, hogy mindegy, mit gondol, mert nem számít a véleménye a maradás kérdésében? Valaki itt már megint ködösít, a szurkoló továbbra is hülyének van nézve.

99%, hogy @pedronegroo kolléga jó helyen kapirgál:
"AZ van a háttérben hogy a kutyának se kell se Ő se a francia ezért Can és Bentancur távozhat mert belőlük lehetne pénzt csinálni."

frenky441 2019.08.12. 10:31:29

@Knob: Egyetértek! Matuidi tulajdonképp nem tud focizni, azt sem értem amai napig miért igazoltuk le.

Viszont, ha Khedira marad a középpályára nem érkezik senki, de viszont kell mert számoljunk egy kicsit: Pjanic, Can, Rabiot, Bentancur, Ramsey, Khedira.
4-3-3 -ban kell a hat középpályás.

Mitya10 2019.08.12. 10:41:32

@kovta23: Nem basztatlak tisztelem mindenki vèlemènyèt (na jò 1 vkièt kèptelensèg itt :D ) , azonban nagyon szèp amit leìrsz ròla de a posztja megköveteli a vèdekezèst is. Na most ehhez rettenetesen bèna ès lassù. Lehet ő intelligens ha röhögve kerüli meg bàrki az ellenfèl közül. Van 1 posztja ami nem megy neki màrpedig tàmadò kpnak meg ugyanùgy kevès lenne. Lènyeg a lènyeg kevès ő NÀLAM mindenhova :) Emre Can 1000x hasznosabb jàtèkos. Azèrt mert itt azt ìrjàk meggyőzte Sarrit tudjuk mit jelent -->Nem sikerült eladni.

venember83 2019.08.12. 10:52:45

Sarri anno elmondta, hogy az ő szava mennyit ér a piaci tendenciákkal szemben, szóval ennyire számít, mennyire "győzi meg" a mestert egyik vagy másik játékos. A kezdőcsapatokon majd látszik, hogy valóban milyen meggyőzőerővel bírnak egyesek.

The king of alibis 2019.08.12. 11:01:46

"Olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus végül kötelékében tartja Sami Khedirát, mivel a középpályásnak sikerült meggyőznie Maurizio Sarrit a hasznosságával"

Inkább a kutyának sem kell

rockitbaby 2019.08.12. 11:09:43

@venember83: Legyen így. Döntsön Paratici szava. Mit mond ez el Matuidi-ról, ha nála még Khedira-t is hasznosabbnak ítélik?...

ZecH 2019.08.12. 11:11:24

@Knob: Egyreszt total egyetertek! Masreszt a tobbieknek most mit faj hogy padozik? Nem ti fizetitek a beret, kezdocsapatban meg nem lesz tul surun, padra kivalo es esze is van a focihoz sok masik jatekossal ellentetben amivel a lassusagat kompenzalja. En nem fogok eret vagni ettol a hirtol... Szerintem Higuval is csak nyerhetunk ha marad. Pocak ide vagy oda erzi a gyerek a kaput nagyon es Sarri alatt egyszer mar csillogott raadasul van is kedve harcolni a helyeert a csapatban. Erre van szuksegunk! Ha tetszik ha nem. Nem Icardira...

FAF 2019.08.12. 11:15:33

Érdekes, hogy Marchisioval sikerült közös megegyezésre jutni. Ettől a selejttől meg nem tudnak megszabadulni. Hát igen valaki szereti a klubot valaki meg nem hajlandó megválni a jó fizetéstől.

Ádám.84 2019.08.12. 11:16:46

@ZecH: "Nem ti fizetitek a beret." Nos ez igaz, és nem is mi döntünk az átigazolásokról. A helyzet azonban koránt sem ilyen egyszerű. Igenis érdekel minket, hogy mennyit keres, mégpedig azért, mert a jelentős fizetése gyengíti a klub gazdasági erejét, magyarul más játékosok leigazolását, vagy fizetését lehetetleníti el, ez pedig nagyon is érinti a szurkolókat. Összefoglalva tehát, igenis fontos, hogy valaki szívja-e a kasszát.

GGábr81 2019.08.12. 11:44:41

Allegri alatt nem tudta megmutatni mi is van benne. Végre eljött az idő, hogy megmutathatja az igazi Samit. Gyengébb idegzetüeknek nem javasolt megnézni mit művel az ellennel, mert durva látvány lesz. Mostantól nem kebabosnak, hanem hentesnek fogjuk becézni. Hajrá kics 6!
Jaaa, nem

ZecH 2019.08.12. 11:48:27

@Ádám.84: Oke, igaz. Reszben. Hidd el nem okoskodni akarok, van jo par vallalkozasom, ertek a penzugyekhez, de amit atlattok egy ilyen gazdalkodasi jelentesbol amit a Juve kozzetesz az csak a felszin. Joval osszetettebbek a folyamatok. Nem akarom bizonyitani az igazam mert neled van igazad csak amit mondasz joval kevesbbe hangsulyos a global gazdasagi helyzetunkhoz viszonyitva mint gondolnad.
Masik hogy sokkal tobb penzt buktunk el pl Higany 90millios kivasarlasan es 2 ev alatt tonkretetelen mint Khediran a total palyafutasa alatt... Nem akarom feleslegesen vedeni a csokat ne erts felre, szimplan nem minden fekete es feher, joval bonyolultabb lehet a sztori a hatterben, belulrol, mint nekunk akik itt okoskodnak nehan hirfoszlany alapjan :)

2019.08.12. 11:49:34

Ez a nyomorult itt fog ránk száradni... Nem igaz, h ne lehetett volna vhova elsózni egy marék szotyiért.
Azért hihetetlen, mennyire nem megy az eladás. Bármelyik kofa az utcákról már rég eladra volna őket.
Amilyen jól indult a mercato, annyira szar lesz a vége...

JuventusFanatikus 2019.08.12. 11:53:30

Az egy dolog, hogy az Atlético ellen meglepő, de saját magához képest tényleg jó volt, próbálkozott, még egyszer megpróbálkozott egy becsúszó szereléssel is!!!!:D. De azon nem változtat, hogy Ő ide már kevés, hiába változik meg, és nem azt az értékelhetetlen mezőnymunkát végzi, mint Allegri irányítása alatt.

@kovta23: "Tudom most újra szerzek itt sok negatív kommentet de én így látom ,és már a harmadik edző itt."

Megkíméllek annyira, hogy csak annyit kérdek, hogy ki az a három edző a Juventusnál, aki így látja, mint Te?:)

JuventusFanatikus 2019.08.12. 11:55:14

@Ádám.84: Ez így van!

@ZecH: Nyilván nem az Ő fizetése miatt megy tönkre a Juventus, de a hat milliós fizuja két játékosnak elég lenne, akik még csak nem is padoznak.

babo0410 2019.08.12. 12:02:06

Látom már megint a többség jobban ért hozzá. Már a harmadik azaz 3. edző gondolja hasznosnak, és akarja megtartani, de ez nem lehet. A sajtó hülye, és tuti senkinek nem kell, minden más csak hazugság lehet. Hisz a sok önjelőlt szagértő megmondta Khedira nem csinál semmit, meccseken csak sétálgat, egy nulla.
Nehéz lenne beismerni, hogy talán nem olyan rossz ő, ha német válogatott lehetett, ha minden edzője hasznosnsk véli?
Valóbsn nem látványos, de pokolian hasznos a játéka.
Egyébként anno Marchisio is ugyan ezért kapta a kritikákat, mondván "nem csinál semmit". Aztán maga Marchisio mondta el, hogy ő maradt mindig hátul Pirloval, mert könnyen ki lehetett kapcsolni. Viszont hs volt mellette valaki, aki vigyázott rá, akkor egy zseni tudott lenni. De akkor tájt ő volt az ügyeletes sz@r játékos. De érdekes mód mikor elment, már kis kedvenc lett, és a vezetőség lett megint a hülye, mert elengedték.
Miért kell mindig utálni valakit a keretből? Gyűlölködés nélkül nem tudtok létezni?
Én is azt mondom pár játékosnak mennie kéne. Lennének tipjeim is. De nem kezdek el köpködni, fújolni.
De érdekes Khedirát szinte mindenki utálja, kritizálja, de mikor Bonu visszatért, sokan megbocsájtotak neki, vagy örültek ennek. Pedig aztán Bonu a Juve és a Milan drukkereit és ultráit is nem egyszer köpte szemen.
De én róla se írok olyanokat, mint ti Khediráról.

JuventusFanatikus 2019.08.12. 12:06:10

@babo0410: Most már tényleg azt hiszem, hogy nem tudok számolni, de ki az a három Juventus-edző?

"De érdekes mód mikor elment, már kis kedvenc lett, és a vezetőség lett megint a hülye, mert elengedték."

Azért ekkorát ne ferdíts...

Ádám.84 2019.08.12. 12:27:03

@ZecH: tökéletesen igazad van abban, hogy a dolgok jóval összetettebbek és bonyolultabbak, mint mi azt gondoljuk, ez kétségtelen. Higuaín és Ronaldo hatását is roppant érdekes lenne teljes egészében látni, mert én azt érzem, hogy a mai napig "szedik az áldozataikat."

Ádám.84 2019.08.12. 12:38:45

Én komolyan mondom nem tudom mit csinálok, ha Khedira miatt eladják Emre Cant vagy Bentancurt. Takarítsa már valaki el Torinóból a sz@rt!! 32-33 éves játékosok diktálnak, megáll az ész. 1-2 év és futni sem tudnak majd, húzzanak el innen! Khedira is hiába nyűgőzte le Sarrit, meg vannak számlálva a napjai, ráadásul rendszeresen sérült, 1 év és egy NB.1-es labdarúgó szintjén lesz.

Watakuki 2019.08.12. 12:39:02

@babo0410: szépen általánosítasz, és egy kalap alá veszel mindenkit, aki kritikát fogalmaz meg..

Amúgy a harmadik edző kiléte engem is érdekelne, ha már ilyen magabiztosan állítjátok.

Juventino86 2019.08.12. 13:03:40

Nem ő a legnagyobb problémánk, ezt továbbra is mondom. Egyetlen erénye, hogy jól érkezik a kapu elé. A játékhoz valóban van esze. Csak ilyen lassú és viszonylag keveset futó játékos nagyon vékony a középpályánkra. Nincs bajom Khedirával, nekem semleges a csávó, de egyszerűen nem értem, hogy miért ragaszkodik hozzá szinte minden edző. Próbálom majd megérteni. Khedira nagyon sokszor alibizik, de mondjuk Bentancurnál és Matuidinél talán még így is hasznosabb.

venember83 2019.08.12. 13:08:10

@MGB75: a felindultságod érthető, de némileg kulturáltabban, kérlek.

babo0410 2019.08.12. 13:21:36

@Watakuki: @JuventusFanatikus: Conte alatt még nem volt itt? Lehet nem jól rémlik mikor érkezett.
Azt írtam a többség. Az meg szerintem nem általánosítás. Másrészt meg Hofi szavaival élve "Akinek nem inge, az ne vegye magára. De akinek inge, az végre öltözködjön már föl, mert most már uncsi!"

rockitbaby 2019.08.12. 13:36:22

Az a baj, ha ő marad, akkor ki fog menni? Can, Bentancur?

venember83 2019.08.12. 13:46:52

@rockitbaby: hátha Pjanics. Aztán utolsó percben próbálja őt pótolni a vezetőség. Micsoda izgi zárás lenne.

JuventusFanatikus 2019.08.12. 13:49:16

@babo0410: Hogy lett volna itt, Conténak nem az ilyen alibistákra van szüksége, hanem a keményen dolgozó emberekre. Allegri második évében érkezett, mint Vidal-pótlás:D Még az sem igaz, hogy a második edző is számít rá, mert még nincs vége a mercatónak, még kirakhatják, legalábbis ebben bízunk, mert annak, hogy eladjuk Emre Cant, vagy Bentancurt, az ég világon semmi értelme.
Én amióta itt vagyok ezen a Blogon, nagyjából 2014 környéke óta, én Marchisiót gyalázó kommentel nem is igazán találkoztam, az lehetséges, hogy az előtt nem kedvelték, de már legalább öt éve a szurkolók egyik legnagyobb kedvence, és az is marad örökké.

JuventusFanatikus 2019.08.12. 13:49:55

@venember83: Montolivónak még mindig nincs csapata:P

juve28adam 2019.08.12. 13:56:09

@JuventusFanatikus: Én is emlékszem még az ez előtti juventuz blogon nem egyszer került elő Marci mint nagy szürke alibi király, de azok még ilyen Del Neris, Zaccheronis idők voltak.

Ádám.84 2019.08.12. 13:57:31

@rockitbaby: állítólag Emre Can, bár jó lenne megúszni a dolgot Matuidi elpasszolásával.

alexGicamo 2019.08.12. 14:30:12

Hű, micsoda örömhír ! :-/
Remélem, hogy Can és Rodrigo maradnak !

steven.h 2019.08.12. 14:37:32

@juve28adam: Conte idejében is előkerült, főleg miután már itt volt Pogba is, nagyjából Allegri alatt csitultak ezek, miután átálltunk a gyémánt középpályára.

steven.h 2019.08.12. 14:38:36

@JuventusFanatikus: Pont jókor érkeztél és lemaradtál a Marchisio gyalázásról :)

FAF 2019.08.12. 14:50:25

@babo0410: Légyszíves állítsál már egy kicsit magadon. Elég unalmas már, hogy mindig csak az a jó amit te kitalálsz. Teóriákat gyártasz hogy kit miért adtak el és miért akartunk szabadulni tőle olcsón. Attól mert százszor leírsz valamit nem lesz igaz max csak a te kis világodban.

Nekem soha nem volt például bajom Marchisioval akárhogy is játszott.
"Aztán maga Marchisio mondta el, hogy ő maradt mindig hátul Pirloval, mert könnyen ki lehetett kapcsolni." Kérdem én akkor Khedira miért kószál elől amikor úgyis kihagy mindent? Miért nem Pjanic seggét védi hátul ha már a védekezés lenne a fő szerepköre?

Te aztán tényleg nem gyűlölsz senkit csak például Bonuccit, aki iszik, mondjuk Vidal meg Isten mentse meg a dohányosokat... Ne játszd az elfogadó, nyitott embert ha nem vagy az.

Mindez azért kaptad mert már tavaly is Khedira pártját fogtad Marchisioéval szemben.
Te a nagy olasz szerető. Marcinak már annyi sose lesz a régi. Ehhez képest Khedira meg a rehabon töltötte szinte az egész évet. Ezt Marci is megcsinálta volna kevesebb fizetésért.

Ádám.84 2019.08.12. 15:04:46

@FAF: "Ehhez képest Khedira meg a rehabon töltötte szinte az egész évet. Ezt Marci is megcsinálta volna kevesebb fizetésért." :DDD
Ez amúgy kurv@ra igaz.

juve28adam 2019.08.12. 15:09:18

@steven.h: Nem is tudom, szerintem Conte időszak alatt maximum az elején, mert szerintem Ő faragott belőle igazi játékost. Antonio alatt futotta meg élete szezonját is kb, nem véletlenül sírjuk vissza azóta is az MVPP középpályát. Nem lesz még1 olyan...

Szóval szerintem azok már csak ilyen "utócsengések" voltak pár embernél.

JuventusFanatikus 2019.08.12. 15:56:56

@steven.h: Még szerencse, nem tűrtem volna, hogy rosszat mondjanak a Mi Kis Hercegünkről.
@FAF: Ha a vezetőség eldönt valamit, az úgy van és kész! Nem kell gondolkodni, csak tapsolni, még ha ezzel éppen a legendáinkat is bántjuk.

steven.h 2019.08.12. 16:03:57

@juve28adam: Marchisio szerintem már Ranieri alatt nagyon jó volt. Lehet hogy Conte faragott belőle igazán játékost, de az MVPP középpályát inkább az Allegri első évében használt gyémántban sírják vissza a legtöbben. Valamint szerintem Marchisio legjobb éve akkor volt amikor visszatért abból a sérülésből ami elsőnek keresztszalag szakadásnak volt tálalva majd mégsem az volt, visszatért és a 19. helyről gyakorlatilag szárnyalni kezdett a csapat. Ha tök őszinte akarok lenni, akkor az Allegri első éves csapaton kívül az a csapat érdemelt volna még BL döntőt, mert egészen megállíthatatlan volt, kár azért a Bayern elleni utolsó pillanatos Evra rossz döntésért.

@JuventusFanatikus: Hát ezt megértem, én is mindig beleálltam, most meg szinte senki nem emlékszik rá, hogy mennyire ekézve volt anno.

Ádám.84 2019.08.12. 16:25:39

@steven.h: emlékszem, úgy vártuk vissza ősszel, mint a Messiást. Abban az évben borzasztóan beragadtunk a startnál, de ahogy elkezdett játszani, rögtön megváltozott a teljes csapat. Az a győzelmi sorozat...

.Bulldeo 2019.08.12. 17:21:42

@steven.h: én azóta sem tudom megérteni, hogy miért kell Evrát megtenni bűnbaknak.

Egy az, hogy Pogba bezavart Evra előtt, aki joggal hihette, hogy a Polip megindul a labdára, majd amikor visszatorpant, Evra már csak tolni tudott a labdán. Mindketten rossz döntést hoztak, mert ahogy a többi játékos, úgy ők is túl voltak a teljesítőképességük határán. Nem bírtuk az iramot, működött a Bayern nyomása, ami az utolsó 10 percben elviselhetetlen volt.

Kérdés, hogy miért tudtak akkora nyomást kifejteni? A Bayern padja hosszabb volt, sokkal minőségibbek voltak a cseréik, tudták hozni azokat a játékosok, akik az éppen adott szituációhoz kellettek. Nálunk hihetetlen sérüléshullám volt a meccs előtt, már az alap csapat is azért volt olyan merész, mert Allegri nem tudta a stabil kezdőjét feltenni. A játék kezdetekor jól jöttünk ki a kényszer megoldásból. Később már nem.

Morata lecserélése és Mandzukic behozatala volt szerintem a végzetes hiba.
Egyrészt a horvát rettenetes formában volt, Morata meg nagyot játszott. Másrészt Morata egyébként is bár visszazárt, de kereste a kontratámadások lehetőségét, emiatt a németeknek muszáj volt a seggüket is védeni. A Bayern tudhatta, hogy Morata le tudja futni a feltolt védelmüket, ahogy a meccsen már egyszer bolondot is csinált a bajor védelemből (az a gól mi volt? Morata, Cuadrado. Libabőr. Sosem felejtem el azt az érzést).

Ő egy szem csatárként még mindig le tudott kötni védőket. Mandzukic ellenben hátrajött kedvetlenül kóricálni, így a Bayernnek egyáltalán nem kellett már védekezéssel foglalkoznia, ami a malmukra hajtotta a vizet, és nyomhattak ezerrel.
Sajnos azzal a cserével tálcán kínáltuk a Bayernnek, hogy visszajöjjenek a meccsbe.
Hibázott Evra, de nem rajta ment el a meccs. Az már csak egy következménye volt a történéseknek.

JuventusFanatikus 2019.08.12. 17:33:51

@.Bulldeo: Meg ugye a meg nem adott szabályos gól, ami után nem lett volna miről beszélni.

steven.h 2019.08.12. 17:57:56

@.Bulldeo: én nem varrom Evra nyakába, csak megemlítettem, hogy az balszerencse volt akkor. A sérüléshullámból meg majdnem jól jöttünk ki, mert mindenki élete meccsét hozta. Mandzukic behozatala valóban hiba volt, de ki tudta hogy majd ezt teszi le az asztalra...

.Bulldeo 2019.08.12. 18:11:14

@steven.h: mi nem tudhattuk, de az edzőnek tisztában kellett lennie ezzel. Ezért ő az edző.
@JuventusFanatikus: Morata meg nem adott gólját azért nem említettem, mert a heroikus 2. gólunk előtt történt, így lehet, hogy akkor visszább állunk, és ugyanúgy 0-2vel zárjuk az első félidőt. Sohasem tudjuk meg. Vannak bírói mellényúlások, az benne volt a pakliban, de nem érzem olyan meccset befolyásoló bírói hibának, mint a Real elleni büntetőt az utolsó pillanatban.

Italia85 2019.08.12. 18:19:50

Ennél rosszabb hír már csak az volt, hogy megint kifordult a térdem,és tele lett vérrel, még ez a Khedira helyzet is.. a szívem fog elvinni...

JuventusFanatikus 2019.08.12. 19:31:44

@.Bulldeo: Jogos, az én emlékezetemben valamiért úgy maradt meg, hogy a harmadik találat lett volna. Visszanéztem az összefoglalót, érett az a harmadik, Morata és Cuadrado is hagyott ki két ordító ziccert, és a Bayernak is volt kapufája, meg rengeteg helyzete ,Douglas Costa vezetésével.

vizi8 2019.08.12. 20:19:16

Ha ő marad Can, van Bentacur megy valami gáz van a vezetőségben.

.Bulldeo 2019.08.12. 20:30:33

@JuventusFanatikus: remek kontrafocit játszottunk akkor, és Mandzukic még jó formában is csak úgy tudott volna ehhez hozzátenni, mint amikor full extrás középhátvédet játszik. Csak az már nem kontrafoci, hanem bunkerfoci, ami meg nagyon is feküdt annak a Bayernnek.

Én nagyon reméltem, hogy Sarri majd Ronaldot is ilyen villámgyors középcsatárként fogja játszatni (talán ő is), de az, hogy a centereink nem nyitottak az eligazolásra, lehet, hogy magával hozza ezt a langyos víz megoldást: marad minden a régiben. A felkészülési meccseken azt éreztem, hogy ez ott tud visszaütni, hogy a center nem Ronaldonak csinálja a helyzetet, hanem sok esetben a portugálnak kell a balon meghúzni a váratlant, ott adogatják neki át a többiek a labdát, így viszont nem fog 30-40 gólt rúgni. Nem tud közelebb kerülni a kapuhoz, inkább ha eléri a 16-ost, elereszt egy lövést. Szóval sok labdát kap, de jelenleg még nincsen kitalálva, hogy ezzel ő hogyan kerülne közelebb a kapuhoz, mert kellő távolságban zárják le előtte az utat. Kicsit olyan róka fogta csuka helyzet. Egy robusztus center kell mellé, aki "elvégzi a piszkosmunkát" így viszont kevés a kreatív, tehát Ronaldo nem jó helyen kapja meg a labdát.

Én bízom Sarriban, hogy a mercaton utáni hónapokban megtalálja a csöppet sem könnyű megoldást. Valószínűleg a háta közepére kívánja, hogy jelenleg még nem eldöntött, ki megy, és ki marad. Nem kevés, és nem is akármilyen játékosokról van most szó.

A Khedira kérdésre visszatérve: szerintem itt a kulcs probléma Ramsey. Ha ő játékra képes lenne, nem értékelődne fel annyira Khedira egyedüli jó tulajdonsága, hogy valahogy mindig helyzetbe tudja hozni magát. Ezt a többi középpályásunk nem tudja. Ramsey tudná, de sérült, ahogy valószínűleg lesz is elég sokat a szezonban. Khedira most nem sérült, de meglepne, ha ez tartósan így maradna. Szerintem Ramsey a sérülékenysége miatt nem is fog igazán szerves részévé válni a csapatnak. Ne legyen igazam, de ez az érzésem. Rabiot nagyon nagy igazolás, ő lesz a motor, amire vártunk, de a jobb oldalon a kreatívabb középpályás kérdése sajnos nem lett megoldva.

Watakuki 2019.08.12. 21:03:44

@Italia85: csúnyan hangzik, mielöbbi felépülést kívánok!

Cannavaro 2019.08.13. 23:06:37

@.Bulldeo: Az a Bayern meccs, Allegri sara volt, amiért vissza állította a csapatot, a szokásos beszari hozzá állásával! Én akkor kritizáltam be először Maxit, és azóta se tudom neki megbocsájtani, hogy egy olyan átütő erejű támadásokra, kontrákra képes csapatot, aznap vissza rántott a saját kapuja elé!!!!!!!!!!!!!!!! Gusztustalan egy játék, amit azóta is gyakran alkalmazott, és szépen tökélyre fejlesztette a bef.sás fogalmát!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása