Dybala számára csak a PSG és az Inter maradt

dybala_paulo_ronaldoval.jpgPaulo Dybala kapcsán a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Maurizio Sarri álláspontja megegyezik a vezetőség álláspontjával, következésképpen a játékos az értékesíthető futballisták sorát gyarapítja, különösen mivel viszonylag magas összeg várható a játékjogáért.

Ami a támadókat illeti, csak egyetlen futballista kapcsán zárható ki egyértelműen a távozás, az pedig Cristiano Ronaldo. Természetesen Paulo Dybala is megértette ezt, azonban ennek ellenére a Juventusnál kíván maradni, a helyzet pedig hasonló Gonzalo Higuaín esetében is.

Paulo Dybala szeretné részét képezni az új projektnek, bizonyítani szeretné, hogy nem véletlenül viselheti a Juventus mezét. Mindazonáltal a támadó tudja, hogy adott ajánlat esetén a klub kiértékeli azt, ahogyan történt a Manchester United és a Tottenham megkeresése nyomán is.

A Le10Sport szerint az argentin előtt két út maradt, ha mégis távozna Torinóból: az egyik az Inter, a másik a PSG.

A francia klubnak előbb értékesítenie kell, legfőképpen Neymart kellene továbbpasszolniuk, mielőtt bármi tehetnének, míg a nerazzurro klubhoz egy nyár óta folyamatosan emlegetett csereügylet révén kerülhet, ha sikerül a kluboknak egymással megegyezniük Paulo Dybala és Mauro Icardi értékét illetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4415005926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2019.08.12. 11:37:02

"Paulo Dybala szeretné részét képezni az új projektnek, bizonyítani szeretné, hogy nem véletlenül viselheti a Juventus mezét."

Ez a baj, hogy pont ezt nem látom rajta. Az Atléti ellen az arca mindent elárult, szerintem mindenki láthatta rajta, hogy mi a helyzet. Csak az interbe ne menjen...

babo0410 2019.08.12. 11:40:20

Imterbe soha! De remélem Neymar is marad a s@ggén, így Dybala maradhat. Én kedvelem. És nehogy már ennyire kelljen a pénz! Dybalánsk as reklám értéke is magas. Rengeteg gyerek hordja a mezeit.

ZecH 2019.08.12. 11:58:30

@babo0410: Amugy sokszor nem ertunk egyet de most meselek valamit. Nehezen megyek nyaralni evente 3 napom van az is pentek, szombat vasarnap es lementunk a csaladdal Olaszprszagba, Bibioneba. Nem akarok atmenni unalmasba a 3 nap alatt az arusok teren csak 2 dolog letezik hangsulyosan Olasz valogatott es a Juventus. Elvetve van Milan mez vagy napernyo de aranyositva 10% alatt... a tobbi csapat mintha nem is letezne. Olaszorszagban jelen pillanatban tapinthato mekkora a Juventus elonye, es itt jon amit mondtal. Minden kissarc, legyen nyugat vagy kelet europai vagy olasz Juvemezben Dybala-val a hatan setalgatott a varosban ha 10et nem lattam a 3 nap alatt akkor semmit. Persze feltunt 1-2 bayern munken meg 1-1 real es barkasz mezes tusko is de a fiatalok, azok akik 10 ev mulva mi leszunk azok ott Juve es Dybala ugyhogy ha masert nem. Ezert en is adnek neki meg egy evet, de rohadtul remelem hogy Buffon felpofozza szezon elott, mert ennel tobb munkat kell beletenni, a hozzaallasan gyokeresen, sot radikalisan kell valtoztasson, akkot talan... de csak talan lehet az az ikon, akikre valoban buszkek lehetnek azok a kissarcok akik a mezet hordjak!

jeneiPALI 2019.08.12. 12:13:56

@ZecH: Szerintem ami ami csapatunkbol hiányzik az egy gólvágó Cr mellé és ez Icardi ha teszik ha nem ö belövi azt amit ezek kihagynak 27 kapura lovésböl 6 talál és egy gol Dybala nem gyilkos gólvágó egy jóképü tulsztárolt kis gyerek akibe nagy potenciált látnak sokan de két éve ez valahogy nem akar elö jönni, 10 mez meg viccnek is rosz volt hogy neki adták , attol nemfog itt husz golokat löni ujjra hogy kisfiuk az ö mezét viselik pedig ez hiányzik már csak ebböl a csapatbol Cr mellé egy másik gólvágó, ha elvszi a napoly elölünk kezdhetunk aggodni tényleg ascudetto miatt is föleg ha Dybnek nem sikerül szintet lépni érni fog vagy 50m sokat mondtam , ieom ezt ugy hogy birom a gyémántot hozzá állása se jó eleve nemlehet jobb mint tavaly

Rikoo 2019.08.12. 12:16:32

@babo0410: Kár, hogy a Juve ebből semmit nem profitál, mert nincs a kezében a reklámjoga. A játéka meg kb. semmi hasznára nincs a csapatnak.

The king of alibis 2019.08.12. 12:20:28

Cavani tâvozásával megnyílhat neki a kapu Párizsba

Rikoo 2019.08.12. 12:20:38

@jeneiPALI: Csak nehogy úgy járjunk, hogy teljesen kioltják egymást. Én azt érzem, hogy Icardi nem játszik majd alá Ronaldonak, mert nem olyan ember és ezért a portugál nem tud úgy játszani és annyi gólt szerezni, hogy az igazán hasznos legyen. Icardi pedig nem érvényesülhet Ronaldo miatt, ez a része egyértelmű.
Nekem ez egy totál halott páros.

Juve91 2019.08.12. 12:20:56

Icardi személyisége vitathatatlan...
De honnan tudjuk azt hogy ebbe a Juventus által képviselt légkörbe hogy menne neki?
Itt Pogba is alázatos volt. Be kell látni. Icardinal jobb ST nem tudom hogy létezik e ezen a földön. De a top 3 ba akkor is benne van. Ő kell ide. Ő és Cr szállítana 50-60 gólt 1 év alatt...

Rikoo 2019.08.12. 12:22:58

Cavani azt nyilatkozta, hogy 100%-ig biztosan kitölti a szerződését. Ha aláír az MLS-be, akkor az csak jövő nyártól lesz érvényes.
Neymar viszont egyértelműen nem akar maradni, óriási botrányok vannak miatta Párizsban a klub és a szurkolók körében is.

del pipi 2019.08.12. 12:39:51

@jeneiPALI: Nem tudom azok után amikor velem együtt Allegrit ekézted és Dybalát védted hogy le lett építve, most mi ez a két éve szar? Nem értem egyesek hogy tudnak a véleményüktől 180 fokot fordulni. De az én véleményem meg az hogy a tökömért kellet ide Ronaldot venni, erőlködik, nyűglődik, már már kínos hogy egy csele sem jön be, esetleges trükköket csinál, kajak eggyel kevesebben vagyunk. Akkor most építs rá csapatot. Csípem Ronaldot de a Juvét 1000-szer jobban, ő itt a nehezék számomra, sajnos.

Matteo89 2019.08.12. 12:52:29

@del pipi: Atletico ellen is mekkora nehezek volt, igaz?

Attilio79 2019.08.12. 13:08:36

CR képessége vitathatatlan, az arca nagy, az, hogy a vezetőség kvázi elkezdte ráépíteni a csapatot, meglátjuk, hogy mennyire lesz rendben, de egy-két év múlva mi lesz?
Viszont, ha folyamatosan több gólt kapunk, mint rúgunk, akkor jöhet ide akárki...
fIcardi nem fért be az Argentin Copa keretbe, talán ez elmondja, hogy mennyire alázatos a csapattal és/vagy a focival szemben...
Dybala motiválása eddig Sarri első kudarca, nem fér bele az elképzelésébe egy 25-6 éves csatár, aki rúgdosta a gólokat? Nanemár! Higu, Mandzu, Khedira meg befér?

Il Principino 2019.08.12. 13:22:34

@del pipi: @Matteo89: és az Ajax ellen is..Az a szomorú az egészben,hogy egy 34 éves Ronaldo jobban akar,többet tesz a sikerért mint pl. Dybala!És ez kemény kritika a többiek felé,sajnos nincs Chiellinink és Buffonunk minden posztra..

Attilio79 2019.08.12. 13:28:05

@Il Principino: Az lehet, de CR nem hiába aranylabdås. Ezért írtam, hogy a tudåsa megkérdőjelezhetetlen.
Higuainnal, Mandzuval, Khedirával akarunk lehozni egy szezont, míg Cant vagy Bentant, Dybalat eladjuk ez nem fejlődės, ez visszalépés!

pedronegroo 2019.08.12. 13:58:28

@Attilio79: +1! CR klasszis de a vak is látja hogy itt csak kioltotta a többi támadó játékát és ami gólokat itt megrúgott azt előtte Dybala vagy Higuain is ugyanúgy meglőtte. CR-t ki kell szolgálni és alá kell rendelni az egész csapatot és ennek több hátránya van mint előnye.

triplat 2019.08.12. 14:28:44

Na akkor mi lesz 2 év múlva?? Ha most marad az összes "öreg" és eladjuk a fiatalokat. Megyünk a seria-c be??? mert akkor annyi pénzt kell majd pumpálni a csapatba, hogy csak nosza és honnan?. értem én, hogy Bl meg minden de kéne egy kicsit gondolni a Roni utáni korszakra is. Vagy csak én nem látom a stratégiát?

alexGicamo 2019.08.12. 14:35:38

Én még mindig szeretném , ha maradna ! Úgy érzem, Sarri mester taktikájához / futballjához jól illene és talán újra feltámadna .

Contelegend 2019.08.12. 15:43:53

@pedronegroo: Én külső szemlőként ugyanezt látom. Ez kifejezetten a riválisok előnyére válhat. Ronaldo árából ha jött volna egy Chiesa és egy Icardi hozzátok, erre az évre szerintem brutális csapat forrta volna ki magát. Persze azt is figyelembe kell venni, hogyha nincs Ronaldo, másoknak sem biztos , hogy annyira szimpatikus a Juve, gondolok itt egy de Ligtre többek közt.Számomra nagy kérdőjel meddig bírja ő ezen a szinten, de nagy kockázatot jelent , hogy prioritásként van kezelve szinte mindenhol. Csapaton kívül , belül, meccsek alatt tamadasépítésnél, bárhol... Ha kizárólag a góljai alapján ítéljük meg az árát és a jelenlegi pozícióját , szerintem kicsit elszámolta magát a Juve. Ha az összképet nézem , mindent ami Ronaldoval jár , beleértve a fizetését és a brandet ami körülveszi , erre az eddigi rövid Juvenal töltött időszakára levetitve jó üzlet. De a következő 2 idény ( ha kitölti) választ ad majd minden kérdésre .

steven.h 2019.08.12. 16:05:28

@pedronegroo: Én már ezt nagyjából tél óta hangoztattam, hogy nem tudunk mit kezdeni Ronaldoval és hiába jöttek az eredmények szenvedett mindenki mellette.

steven.h 2019.08.12. 16:07:07

@Contelegend: Szerintem Ronaldo helyett nem Chiesa és Icardi kellett volna, hanem a most érkezett Rabiotot meg még egy középpályást kellett volna venni. Valamint Bonuccit nem kellett volna visszahozni, hanem azt a 40 milliót másra költeni.

pedronegroo 2019.08.12. 16:07:36

@Contelegend: Én sose voltam CR rajongó, amit eddig juve mezben mutatott az nagyon kevés ahhoz képest amennyibe került ha csak sportszakmai oldalát nézzük. A pénzügyi oldaláról tekintve se tudom hogy hogy fogja azt a 3-400 milliót visszahozni. De új edző van és vele jön a totál támadófoci, ha ebben se lesz jolly joker CR akkor nincs több kérdés Ő már nem top játékos. A Juve a Conte-Allegri kettőssel nyugodtan mondhatjuk hogy a serie a-t kimaxolta mind teljesítményben mind serlegekben, ezért vannak most komolyabb változások mind futball filozófiában mind az igazolások terén, amik nem kockázatmentesek vagy nem mindig logikusak a szurkolóknak.

Attilio79 2019.08.12. 16:13:33

@pedronegroo: "Ki kell szolgálni és köré kell építeni a csapatot" mondatokat nem értem, mindig elmondják, de nem értem... Tisztázni kellene, hogy ki van kiért a csapat a játékosért vagy fordítva?
Akkor CR-ben nincs alázat a csapat felé, ha ilyen áldozatokkal jár ez és bohócot csinált Sarriból és a vezetőségből.(Szerintem nincs így)
Amúgy meg jelenleg nincs egy épkézláb csatárunk, míg az Inter egyelőre erősebb kerettel vág neki az idénynek a tavalyhoz képest.
Sarri munkája kezd látszani, de, ha a védelem többet kap, akkor előbb-utóbb adieu lesz. Szezon közben nehéz lesz szabad, fiatal csatárt találni.

babo0410 2019.08.12. 17:09:03

@pedronegroo: Szerintem már behozta az árát. Veszik a mezeit, mint a cukrot. ANGLIÁBAN!! Juve mezes gyerekek rohangálnak CR7 felirattal. Szerintem a kissrácok, akik rajonganak érte, vetetnek mindig új CR7 mezt. Tegnap is volt az étteremben vagy öt kiskölök, akikből egy megint Dybala mezben volt, az ideiben, a másik négy meg idei CR7-ben. Szerintem azt a pénzt, amit beletettünk, meg fogja téríteni.

pedronegroo 2019.08.12. 17:11:43

@Attilio79: Ahogy a Sarri elmondta a pálya 70%-án annak kell történnie amit Ő akar és a támadó harmadban pedig a támadók döntenek. Ezt kb láthattuk is az Atletico ellen, hátul is és a középpályán is szépen járogattuk a labdát és ki is tudtuk hozni, aztán mikor eljutott a támadókhoz akkor az egyik oldalon ahol Costa volt sikerült is a brazilnak egyéni megoldásokból áttörni a védelmet és/vagy beküldeni középre a bogyót míg a másik oldalon ahol CR volt nem folytatódott a támadás vagy elhalt CR gyenge csel próbálkozásain vagy a lelátóra felküldte a lasztit. A védelem bakizásához kellettek az egyéni hibák, a jobb oldalon ez nem is lesz megoldva pedig ugye elküldtük Cancelot mert csak Ő nem tud védekezni aham..., De Ligt meg azért biztos bele fog jönni, vagyis nagyon reméljük a fiatal kora, tapasztalatlansága a sok pénz amit kiadtak érte nem nyomja agyon.

Zombijuve 2019.08.12. 17:22:57

@Matteo89: Azt a meccset nem egyedül nyerte meg.

del pipi 2019.08.12. 19:26:17

@Zombijuve: Köszi! @Il Principino: Erre mondják és látom is én majd minden meccsen, nagy akarásnak nyögés a vége. Remélem nem lesz igazam , de Ronaldoba még a sarrissimo bicskája is beletörhet.

2019.08.12. 19:57:38

@del pipi: Nem értem miért lenne nagy akarásnak nyögés a vége. A legfontosabb meccseken mindig hozta magát Ronaldo, és ezért lett leigazolva. A kis csapatok ellen tényleg szenved, mert nagyon görcsösen megy a gólért és a gólkirályi címért. Viszont ez még mindig a jobb verzió, mert Dybala a fontos meccseken sül be és a kicsik ellen hiteti el mindenkivel, hogy mocorog benne valami. És ez nem 1 meg 2 éve van így (amióta formán kívül van, meg amióta CR elnyomja szegénykét), hanem amióta Juventus játékos. Fejben nagyon nincs toppon.

Juve91 2019.08.12. 20:56:05

Cr7 et mindenki csínnyával vegye a szájára...
Ha nagy arc is... ha ő a prioritás is... ne feledjétek hogy ő nem úgy szerzett 5 aranylabdát mint Lionel... ő magának nyerte meg... és a Realba 290 fellépésen 310 golt lőtt... amelyikőtök meg azt irta hogy annyi golt Higuain és Dybala is szállít mint ő... hát megmosolyogtattok :) szerintem nézzétek meg az Atma 3-0 át újra... ez a szar 34 éves kioktatta a világot :) és félidőben ő spanolt mindenkit :)

Juve91 2019.08.12. 21:00:54

@Juve91: ja és még annyi hogy Ronaldo szar első szezonjában több golt hozott mint a fiatal top formaban levo Dybala tavaly

Lanzafame 2019.08.12. 21:25:42

Dybalát azok védik még most is, akik bekajálták a klub marketingkampányát, mely szerint Dybala az új Del Piero.

26 évesen kiégett, szabaduljunk tőle, amíg lehet, könnyen találunk jobbat.

Rocky80 2019.08.12. 21:34:31

CR top játékosként érkezett ide és pont.

Az, hogy a többi támadót agyonnyomta a jelenléte és kisebbrendűségi érzésük támadt vagy mittudoménmi, az nem az ő hibája. Akkor mentálisan foglalkozni kell velük.

Ha egy ilyen játékos érkezik egy csapatba, az mindenkinek extra motivációval kellene szolgáljon hogy olyan legyen mint ő, úgy eddzen mint ő, stb. stb. Ahogy Berna meg is fogalmazta és pozitív hatással is volt rá.

Nem is értem, ott edz melletted minden nap a világ legjobb játékosa, mekkora ajándék már! Elleshetsz tőle mindent, tanácsot kérhetsz tőle hogy te is jobbá válj!

Nehogy már még ő legyen kikezdve, amikor köztudottan azért jött hogy segítsen nekünk, hogy elérjük a régóta vágyott BL trófeát!

Rocky80 2019.08.12. 21:37:54

Ha én maradni akarnék egy klubnál, akkor úgy viselkednék és úgy hajtanék mint Higany. És ez meglátszik.

Ha ennek ellenére kiraknak, akkor én mindent megtettem, nem rajtam múlt.

És akkor most nézzük meg Dybala arckifejezését az Atletico meccsen...

Biztos szar. Na de nézzen már önmagába, pótolhatatlan láncszeme ő a csapatnak? Basszon már oda egy szezont akkor!

2019.08.12. 23:15:44

Odáig olvastam a kommenteket,amíg meg nem láttam,hogy CR már nem topjátékos meg hogy nehezék,meg nem ő kéne már ide...agyatlan hülyéi,melyik sportot nézitek?! Nem CR tehet róla,hogy ő egy gólgép,és Dybala sem emiatt nem játszik jól. Mindkettőnek abszolút van itt helye,csak meg kell találni ahelyett,hogy össze-vissza csereberélnek mindent és mindenkit.
A Cristiano Ronaldót Chiesára cserélni kívánó réteg meg kerülje el a futball nevű sportágat és mindent ami azzal kapcsolatos...nevetséges...

MdewC 2019.08.13. 00:00:07

@Juve91: ++++100000000

CR a best. Mindenki más nudli. Dybalának nem besárgulni kellett volna, hanem örülni, hogy végre nyerhet vmit és foggal körömmel kaparni. Nincs miről beszélni. Állítom Higu jobb lesz ha kap esélyt.

Ennyi.

MdewC 2019.08.13. 00:02:18

@Rocky80: nem olvastam mit írtál mielőtt kommenteltem, de 100% ezt írtam én is.

Ennyi.

del pipi 2019.08.13. 06:06:01

@Juve91: Ez pont ugyanaz mikor azt mondják hogy a Dybala-nak csak egy meccse volt: az a ominózus Barca meccs erre Ronaldonak volt egy ATM LA boum! @Il Pjanista: Igen, Roni fejben nagyon erős , mindenkinek ilyennek kéne lennie, de neki se volt sokkal több jó meccse, mint mondtam nézzetek egy statisztikát hány kapura lövésből szerzett 21-gólt, érdekes, és ha még a tiziket sem lőhette volna...@Lanzafame: Senki nem lesz még egyszer Del Piero, és Dybalát azok védik akik tudják hogy tud futballozni, egyébként a múltkor nagyon nem mentél bele az érv háborúba kis barát, kicsit elfelejtettél vissza írni.@Rocky80: CR top játékos ez nem is kérdés, amiben egyet kell értsek Pedroval és Steven h-val az pedig az hogy az új megalomán brand az nem azt az utat járja mint azok a régi Juvék ahogyan megszerettünk. Igen talán múlt évben Roni helyett egy Rabbiot és SMS plusz Icardi, és Higu marad, jobb kombó lett volna a Juve szempontjából, A CSAPAT szempontjából. És még az Allegrid is itt lenne.@MdewC: Majd ha ráérsz kapd le a szemellenződet, neked csak azt tudom mondani: nézd a stattokat, és vannak egyenlők meg egyenlőbbek!@fire06: És végül te maradtál barátom! Lehet hogy egy agyatlan hülye vagyok, és az is lehet hogy sok mindenben egyet szoktunk érteni, lehet hogy Roni egy gólgép(volt a Realban, ahol futószalagon gyártották neki a lehetőségeket, és ott is a nagy számok törvénye alapján rúgott annyit amennyit,ott is meglehetett nézni a stattokat) és lehet hogy nem mondtam hogy Chiesa kéne, viszont talán Hellan kolléga mondta hogy amíg Roni játékra jelentkezik addig Dybcsinek helye nincs a pályán. Normális esetben szerintem is van olyan felállás ahol tudnának együtt játszani. Tisztelettel szeretettel maradnék a futball nevű sportágnál.

GGábr81 2019.08.13. 07:19:50

@del pipi: köszi. Megkíméltél egy csomó gépeléstől. +++1000

2019.08.13. 07:34:08

@del pipi: De pont ez nem érdekel senkit vele kapcsolatban, hogy hányat rúg kapura a kis csapatok ellen. A Realban pont ugyanígy játszott a bajnokságban (ki is lett fütyülve), csak gondolom te se néztél Real bajnokikat nagyon (én se sokat), csak az maradt meg, hogy a BL-ben folyton az ő góljait nyeljük.

Mert amit mondasz az ezekre a Cagliari meg Sassuolo elleni meccsekre igaz. Atletico ellen 3 kapura lövés 3 gól. Ajax ellen 2 helyzete volt, 2 gól. MU ellen a félpályás felívelést is bebaszta kapásból... Bajnokságban ez tuti akkora luft lett volna, mint a ház.
A Szuperkupán kb. az egész meccsen egy helyzetünk volt, befejelte. Ezek a fontos meccsek, és ezekért igazoltuk le. Bajnokságban ne passzoljon, hajtson a gólkirályi címre, görcsöljön rá a gólra, engem nem érdekel. Amíg a nagy meccseken nem kell neki 1000 helyzet egy gólhoz csak 1, addig nincs vele baj. És még egyszer: A Realban pont ugyanezt csinálta a bajnokságban, rengeteg helyzetet kihagyott.

Sztovicska 2019.08.13. 09:11:53

Független attól hogy hogy teljesit Dybala vagy bárki más aggasztó a helyzet. Egyrészt nem hiszem hogy bárkit is az elmúlt évek alapján kellene megitélni mivel bele voltak kényszeritve egy bunkerfociba. De a legaggasztóbb ez:

Kezd elmérgesedni a viszony a csapat és Sami Khedira között, miután a 32 éves német középpályás visszautasította a Wolverhampton, és az Arsenal ajánlatát is. (Calciomercato)

Tényleg egyre jobban az látszik hogy azért kell eladni Dybalat, Cancelot, Keant (független attól hogy nem nagy eresztés a gyerek) és még ki tudja mennyi jó korban lévő játékost, mert khedira, mandzukic, és higuain egyszerűen nem hajlandó elhúzni. Higut nem is bánom mert szerintem van az a játékrendszer ahol ő hozzá tehetne a csapathoz de khedira meg mandzu egyszerűen már kevés ide. De mivel nekik ez igy jó ezért náluk sokkal jobb játékosokat kell eladni. Ez azért kiakasztó

steven.h 2019.08.13. 11:10:09

@Sztovicska: Szerződésbontás még mindig játszik... Bár lehet hogy ahhoz közös megegyezés kellene, az meg nem hinném hogy lesz

steven.h 2019.08.13. 11:13:34

@fire06: Senki nem akarta szerintem Chiesára elcserélni, plusz senki nem vonja kétségbe a képességeit, tudását, munkamorálját és győzelemre törekvését (ezek a tulajdonságok egyébként mind Juve kompatibilisek), de azt neked is látnod kellene, hogy CSAPATszinten tavaly nem Ronaldo leigazolása kellett volna hogy legyen a prioritás, mivel semmivel se jutottunk előrébb mint az előtte levő évben, mivel ugyanazok a lyukak ottmaradtak a csapatban (2 B2B középpályás, 1 klasszis védő Bonucci visszahozatala helyett)

1 fecske nem csinál nyarat, még akkor sem ha Ronaldonak hívják.

Juve91 2019.08.13. 11:19:37

@del pipi: én Ronaldo egész karrierjét értem.de nálad nagy a baj ha azt gondolod Ronaldo és Dybala egy lapon emlegethető.
Igen Dybala messi tipusú játékos lehetett VOLNA ha nem lenne mentálisan zokni. Ronaldo élete legrosszabb idényében is jobb mint Dybala fénykorában. A felvetést sem értem hogy hogy jön Dybala átigazolásához Ronaldo...

steven.h 2019.08.13. 13:22:47

@Juve91: Ok-okozat összefüggés. Egyszerűen úgy tűnik, hogy nem tudnak együtt játszani és a Juve CSAPATszinten (ezt próbálom mindenhol kiemelni) semmivel sincs előrébb EGYELŐRE egy Ronaldoval, mint volt a Dybala-Higuain kettőssel.

Lanzafame 2019.08.13. 15:13:39

@del pipi: dolgozom kis haver, nem volt rá idő. Majd bepótoljuk, ha ennyire szeretnéd :)

del pipi 2019.08.13. 19:42:05

@GGábr81: Legközelebb te jössz, én is utálok sokat írni.@steven.h: kössz! @Juve91: Nem is emlegettem egy lapon , és hogy jön ide? Pl úgy ahogy megjegyeztem hogy amíg a 35 éves Roni játékra jelentkezik addig Dybala elég kis eséllyel indul. Nálam nagy a baj? Nem hiszem, mert én olyat sem mondok hogy olyan, vagy olyan lehetett volna mint Messi, sorry ez nettó butaság, vagy fogalmazd másként. @Il Pjanista: Hivatalból sok Real meccset néztem amíg ott volt, így nem levegőbe beszéltem a helyzet kihasználásáról. Ja engem érdekel az amire te azt mondtad: hogy ez kb senkit nem érdekel, és azt is megmondom hogy miért, mert amíg ő erőlködik és minden szituációból lőni akar, valószínű egyet egyet a csapat szempontjából a jobb helyzetben lévő játékoshoz is passzolhatna. Ha és amennyiben 40-rúgott volna egy büdös szót sem szólhatnék, én magam is gólgép voltam ahogy fire kolléga mondta.

del pipi 2019.08.13. 19:44:30

@Lanzafame: Kein problem kis barát! Köszi hogy hoztál igazolást, arbeit macht frei! :)

MdewC 2019.08.14. 00:03:39

@del pipi: szemellenződ neked van. Vakságot okoz. :P

del pipi 2019.08.14. 06:09:26

@MdewC: Értem Gyuszikám! Forza Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása