Lukaku megegyezett a Juventusszal

lukaku_romelu_mu_mezben_labdaval.jpgRomelu Lukaku nemrégiben ismét ajtót nyitott az olaszországi átigazolás felé, miután arról beszélt, hogy nem lenne komoly gondja a félszigeten való beilleszkedéssel, mivel már beszél kicsit olaszul testvére miatt.

A belga válogatott előrehaladott tárgyalások tárgyát képezi a Manchester United és a Juvenuts között, miután a nyáron az Inter is próbálkozott a leszerződtetésével.

A Sky Sport Italia számára adott interjúban a csatár elmondta, hogy hét nyelven beszél, amelyek egyike az olasz 

„A testvérem Olaszországban futballozik, és a Sky Italián követtem a meccseit, ezért sikerült egy kis olaszra is szert tennem.” - mondta a belga a Sky Sport Italia munkatársának.

A csatár testvére, Jordan már 2016 óta a Laziónál futballozik a védelem bal oldalán.

A Goal munkatársa, Romeo Agresti beszámolója szerint a Juventus és Romelu Lukaku képviselője csütörtökön egyeztetett a személyes aspektusok tekintetében, mindazonáltal az átigazolás jelenleg Paulo Dybala döntésén áll vagy bukik.

Az argentin játékos csütörtök reggel tért vissza Torinóba, és arra számítottak a szakértők, hogy ezt követően Maurizio Sarrival egyeztet, majd megejti az egészségügyi állapotfelmérést, viszont Romeo Agresti szerint egyikre sem került sor, a klubház környékén pedig az a hír terjed, hogy a játékos ideje lejárt a Juventusnál.

Mindazonáltal a játékos klubváltásának jelenleg a legnagyobb akadályát Paulo Dybala jelenti, aki jelentős bérnövekedést kíván elérni a 7,5 millió eurós torinói béréhez képest.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4614991194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2019.08.02. 08:57:25

Gyerekek! Valaki lelki szemei előtt felderengett a kép, hogy Lukaku lövi a győztes gólt a BL döntőjében? Vagy, ő lesz az a gyilkos center, aki különbséget jelent majd? Mert nekem nagyon nem...

venember83 2019.08.02. 09:06:39

@rockitbaby: szerintem arra a célra CR-t szerződtették, Lukaku az izommunkára érkezhet. Nem örülök neki, de sok értelme nincs Dybalát padoztatni bruttó évi 15 millióért, van elég gond Pipita meg CR fizetésével, de utóbbi legalább valamennyire(!!!) védhető.

Bianconeri Thomass 2019.08.02. 09:13:51

@rockitbaby: Ezzel ugyan igy vagyok! Lukaku az Evertonba jó volt tényleg DE a Unitednél elvárások voltak és vannak!A többit tudjuk!
DYABALA nővessze már meg a pélot azt basszon oda Sarri asztalára h már pedig helyem van ebbe a csapatba és ezt edzésen és a meccseken be is bizonyítom mert a világ legjobb csapatàba akarok focizni bàrmi áron az pedig nem a United!!! Forza Juveeeee;)

Lanzafame 2019.08.02. 09:19:51

@rockitbaby: Lukaku azért jön, hogy Ronaldo lőhesse a győztes gólt a BL-döntőben. Alá fog dolgozni egész szezonban, de így is benne van 15-20 gól a bajnokságban.

Plusz itt nem Schneiderlin meg Mata fogják kiszolgálni.

Juve91 2019.08.02. 09:21:39

@rockitbaby: Felteszem a kérdést hogy valaha láttad e Lukakut játszani? Ha talán igen akkor egy hulladék Manchesterben. Úgy lő 20-25 gólokat hogy noname játékosok vannak mögötte Pogbát leszámítva. Kérdésedre válaszolva igen én eltudom képzelni azt hogy Ronaldo 200km/ órás sebességgel 3 embert átcselezve kitör a szélen Lukaku befut középre úgy hogy mond a 4 védőn úthengerként gázol át majd akkora gólt fejel hogy a kaput a Nasa űrszondái 2080 ban is keresni fogják :)
Viccet félre téve Lukaku egy Terminator Gép.
Dybala pedig 22 éves kora óta a következő Messi. Egy örök ígéret. Lehet itt fogni Allegrire a rendszerre. Aki világklasszis akar lenni az megmutatja bármi áron... Dybalában sem láom hogy megfekteti a Barca védelmét a 119. Percben és gxőztes gólt lő. Gyenge és lassú. Úgyhogy Welcom To Juventus Big Rom 9 ;)

MdewC 2019.08.02. 09:38:04

@Juve91: tökéletesen így gondolom.

Juve!

Camoranesi90 2019.08.02. 09:47:08

Lukaku megítélése sokkal rosszabb, mint amire ő valójában képes. Ne a tavalyi szezonból induljunk már ki, mert ennyi erővel Dybala ugyanolyan értékelhetetlen évet hozott nálunk, mint ő Manchesterben.
Lukaku egy igazi vadállat, olyan fizikai adottságokkal, ami befolyásolni képes akármelyik meccs kimenetelét.
Lehet, hogy nem ő lesz az, aki győztes gólt szerez a nagy meccseken (de erre van itt Ronaldo), vagy hogy nem lő éves szinten 30 gólt, de ha 2 cölöp védőt csak azzal kivesz a meccsből, hogy minden lépését kénytelenek figyelni, akkor akár Ronaldo, akár a túloldalon (szerintem Berna) vagy Costa nagyobb szabadsággal támadhatja a kaput,/adhat be. Arról nem beszélve, hogy a távoli lövéseinkhez is teret tud nyitni, Ramsey és Pjanic, iletve ha marad, Khedira is jól lő 20-25-ről.

Nagyon szeretem Dybalát, gyakorlatilag olyan, mintha mindig a miénk lett volna, a tehetségét szerintem senki nem vitatja, de ha nem tud ebbe na rendszerben, vagy ezekkel a kötelező elemekkel (Ronaldo) együtt működni, akkor ne áltassuk magunkat, ő is mozdítható. (Del Piero/Marchisio?)

A Bl továbbra is szerencsejáték, ahol egy rossz mozdulat, egy egy bírói baki, vagy szerencsés lövés is eldönthet egy-egy sorozatot/évet. Ha egyszer megnyerjük, nagyon fasza lesz, de az igazi, taktikával és kerettel tervezhető platform az a bajnokság, érjen az egyre több ember szemében feleannyit, mint a bl. Lukaku a Napoli Kuli-Manolas védőtengelye ellen, akár az Inter Skrini-Godin párosa ellen, - feltéve, hogy tényleg jön, meglátjátok, - be fog válni.

És itt tényleg nem Fellainik ívelik előre a labdát....

Camoranesi90 2019.08.02. 09:49:43

Ha ő jön, Dybala megy, és ha nem is idén, de mondjuk jövő nyárra el tudjuk hozni Eriksent, akkor Lukaku mögött a középpálya és a védelem tengelyeévekre megvan, csak Ronaldo pótlását kell megoldani. (ui.: Kean-t nem lett volna szabad beárazni)

Leram7 2019.08.02. 09:54:42

Hát még mindig reménykedek benne, hogy nem jön.

Dybalát jó lenne eladni, de inkább menjen Higuain és Mandzukic elsődlegesen.

Kean és Dybala még lehet jó a jövőben. Esetleg Icardi, Eriksen, Zaniolo, Chiesea érkezzen akkor már. Viszont ha Dybala megy, akkor óriási hiba volt lecsúszni Joao Felixről.

DegerFaCan 2019.08.02. 10:09:20

Szvsz így azt látom H Mandzu megy. És két típusú centerünk lesz, egy daragép Lukaku és egy osszjatekban jobb passzolgatos Higuain. Dybala hót felesleges sajna, Berna szvsz jobb Costa elképesztő gyors, marad cserenek Cuad akár Cancelo fel tud menni szélre. Úgyhogy megvagyunk

rockitbaby 2019.08.02. 10:33:30

@Juve91: Ha már Dybala és Barca, akkor szerintem kellemes emlékként kellene élnie az emlékezetedben Dybala szinte egyetlen világklasszis meccse pont a Barkasz elleni 3-0 alkalmával. Szóval de, ő benne megvan ez. Lukaku nem cselgép. És volt "szerencsém" látni játszani, mind klub szinten - mindhárom angol csapatban láttam meccsen -, mind válogatott szinten. Legmeggyőzőbb az Evertonban volt, talán mert az a szintje.

Lukaku 2 szezon alatt lőtt 28 gólt a ManU színeiben. Minden összecsapást figyelembe véve 96/42. Ebbe benne van Európa és a nemzeti több bajnokság is. Egyetlen szezonban ment 20 főlé csak. Szóval a no name játékosokkal a háta mögött lőtt 20-25 gól erősen sántít. 15-16 az átlag góltermése. Talán jobbak a mutatói európai hadszíntéren, de eleddig egyetlen alkalommal sem mutatott olyan teljesítményt, amiért 75 millió eurós árcédula lógjon rajta, 9 milliós éves fizetés mellett. Rühellem Icardi-t de a belgával ellentétben ő tényleg 20-25 gólos csatár.

@venember83: Sanszosan a RM példáját akarjuk majd követni CR7 kapcsán, csak mi ezek szerint a kulimunkát Benzema helyett Lukaku-val akarnánk megoldani.

Juve91 2019.08.02. 10:36:14

@rockitbaby: Annak a Barcának akkor a Kisvárda is 3 gólt lőtt volna. Ne veszekedjünk a lényeg a lényegben hogy baszhatjuk Dybala tehetségét ha az életbe nem jön ki belőle csak 3 évente 1 szer.

delpi0823 2019.08.02. 10:49:37

@Bianconeri Thomass: Unitednel elvarasok vannak?milyenek?az a csapat mar reg nem az ami, Envolt, ezt sokan elfelejtik.Miota nem Ferguson az edzo csak szenvednek.Jo par nagy nev megbukott ott azota di maruastol,depayostol,de meg Pogbat is ide lehet sorolni,sanchezrol nem is beszelve.Dybala is ezert nem akar odamenni.Europa liga iden es semmi garancia arra se hogy jovore ott lesznek a blben,sot sztem inkabb nem mint igen......

MdewC 2019.08.02. 11:11:37

@rockitbaby: Dybala elmúlt éveinek a statjait is megtudod írni? :)

Köszönöm. :)

Ádám.84 2019.08.02. 11:35:41

@MdewC: Kedves Kolléga! :)
Tényleg nem félsz tőle, hogy a betömörülő kis olasz csapatok ellen teljesen halott lesz a játéka? Megmondom őszintén, hogy én roppantul tartok tőle, hogy a belga nem Serie A kompatibilis, Angliában van területe, ott talán könnyebb neki, de én lutrinak érzem. Számomra óriási kérdőjel ez a biznisz. Persze azt is látom, hogy Dybala már nem a régi, és még egy ilyen szar szezon után kb eladhatatlan lenne, de nem tudom, hogy pont Lukaku kell-e a Juvénak.

Leram7 2019.08.02. 11:46:23

@rockitbaby: Icardi a 25 góljából 11-est is lő, bár én is inkább Icardit szeretném, mint Lukakut.

rockitbaby 2019.08.02. 12:08:09

@MdewC: Nem feltétlen szükséges, de sanszosan tudod te is, hogy felemás. 15/16 szezon 46/23 gól, 16/17 48/19 gól, 17/18 46/26 gól, és 18/19 42/10 gól. Egy jó szezonra jutott egy rosszabb, de azt se feledjük el, hogy majd minden évre más poszt is lett neki "kitalálva".

@Juve91: Azért az a Barca nem volt kutyaütő. A mostani csapatuktól annyiban különbözik az a kezdő, hogy Iniesta és Neymar még akkor ott játszottak. Ne becsüljük le azt a teljesítményt. Én nem veszekedek, beszélgetek. Dybala tehetsége két szezonban is elő tudott jönni. Ehhez pusztán arra volt szükség, hogy a Mister olyan taktikát alkalmazzon. Egyszer második csatár volt, szabadabb szerepkörrel a 3-5-2-ben, majd a klasszikus 10-es irányító a 4-2-3-1-ben. Nem azt mondom, hogy így kellene igazítani a taktikát, de nemes egyszerűséggel nem hiszem el, hogy két ilyen kreatív játékos, mint CR7 és Dybala ne tudjon együtt játszani. Ebben Allegri-t komoly felelősség terheli. Orrvérzésig kellett volna őket együtt gyakoroltatni edzésen, de ez látványosan nem történt meg. Ellenben a mostani felkészülési videókból az tűnik ki azonnal, hogy a csatárok sokszor gyakorolnak együtt labdás feladatokban.

Nem szabad elhamarkodni ezt a cserét. Szerintem adni kellene még egy szezont neki Sarri taktikájában. Persze azt is értem, hogy miért most akarja a vezetőség erőltetni. Még egy gyengébb szezon és eladhatatlan lesz ő is. Én arra akarnék rámutatni, hogy ha már minden áron tisztogatunk a keretben, nem őneki kellene lennie az első távozónak. Vannak nála nagyobb kerékkötők is.

Tom40 2019.08.02. 12:26:02

Sziasztok!
Már rég nem írtam de most ehhez a témához csatlakoznék.
Én úgy gondolom, h Lukaku azért nem annyira statikus, cölöp mint sokan gondolják. Szerintem cselezni is jól tud, nagyon gyors és ugye nem utolsó sorban, iszonyat erős. Sok meccsén láttam és egyáltalán nem suta a labdával. Azt nem mondom, h teknikásabb mint Dybala de azt sem, h nem. És, h mire alapozom? Nos aki nem látta élőben, lessen meg videókat róla... Hamar kiderül, h képes átcselezni magát akár 2-3 emberen is ( teknikás), remekül tartja a labdát ( labdabiztos), és lendületből képes átmenni egy teljes védelmen ( teknikás, labdabiztos, erős). Szeretem Dybalát és sajnálom is, de ha pl a cölöp, kemény seria a védelmekről beszélünk, Lukaku hasznosabb mint Dybala... Ez az ember egy monstrum konkrétan, aki képes simán 2 komolyabb kaliberü védőt is lekötni egyszerre, arrol nem is szolva, h a testi ereje miatt azért nem egyszerü felboritani... Nem tudom mennyi a valóságalapja, a realitása ennek a cserének de nem gondolnám, h leszámitva egy szezont és pár meccset, Dybala jobban csillogott volna nálunk, mint Lukaku az Unitednél... Természetesen ez saját meglátás. Volt szerencsém őket élőben látni nem egyszer, és igy formáltam véleményt. Amúgy nagyon mókás mikor egy ilyen méretü " bástya " megindul és mint a tank, felborit mindent... Mint ha valami gumibol lenne, akiröl számtalanszor lepattantak a védők, kp-sok... Néha egész abszurd látványt nyujtott... :-)

Il Principino 2019.08.02. 12:30:33

@Camoranesi90: +1
Sajnos én sem örülök ennek a Dybala helyzetnek,de olyan emberek kellenek akik illenek Sarri elképzelésébe..
Én már ott tartok,hogy inkább Dybalat áldoznám be,mint Higut,sokkal nagyobb hasznára lehet a csapatnak,pláne hogy Kean és feltehetőleg Mandzu is lelép!
Icardit senki sem szeretné itt látni rajtam kívül sztem,de ha jön a belga godzilla akkor ő is felesleges!Kean sztem azért lett eladva mert nem sok lehetőséget kapott volna Sarrinál,valamint lehet hosszabbítani sem akart.
Pauloról még annyit,hogy egyszerűen nem kockáztathatunk még egy ilyen gyenge szezont vele,az óriási értékvesztéssel járna,valamint túl magas a fizuja ahhoz hogy a padon üljön!Mertensből könnyebben csinált csatárt Sarri,mivel mozgékonyabb és gyorsabb az argentinünknél!

alexGicamo 2019.08.02. 12:41:22

@rockitbaby: Szívemből szóltál ! Teljesen egyetértek !
Ha esetleg igaz, hogy tényleg gondja volt Maxszal, akkor most lehet pont azért maradna, hogy új eséllyel , új edzőnél ,más taktikában megmutathatja mire képes . Nem ?

triplat 2019.08.02. 13:20:33

Én nem értelek titeket. Tegyük fel megsérül CR9 vagy pihentetni kell mert 35 évesen előfordulhat.. Ki fog akkor "kreatívabb" lenni elől Higany vagy A belga tank??? Milyen érték vesztés? Ezt sem értem ő olyan értéke lehet a csapatnak min Marci volt. Nem lehet mindent pénzé tenni ami picit is Juve. Eddig az volt a baj, hogy mindenkit eladtunk.
Most meg azt mondjátok adjunk el "mindenkit". Szerintem Dybalának itt a helye.

MdewC 2019.08.02. 14:14:37

@Ádám.84: hali. :)

Nem is értem a kérdést. :)

Egyáltalán nem félek. Dybala/Higu/Icardi mit csinál a betömörülő kiscsapatok ellen? ;)

Meg kell oldani csapat szinten. Lukaku szvsz egy felüdülés lesz egy inaktív Dybala után.

Rocky: köszi. :)

Ádám.84 2019.08.02. 14:22:11

@MdewC: hát ők ligán belülről jöttek/jönnének, de ettől függetlenül tényleg azt kívánom, hogy legyen igazad!! ;)

babo0410 2019.08.02. 19:16:27

@triplat: Ezzel nagyon egyetértek.

del pipi 2019.08.02. 21:21:59

@MdewC: Lesz itt felüdülés! Csak Argentin tangóval! :) Hajrá Dybusz! Eszembe jutott Juventino86 mondása Lukakura: ez egy vaddisznó! Hát akkor ha én vaddisznót akarok látni beugrok a Budakeszi vadasparkba. :)

Bianconero 2019.08.02. 23:54:38

@Juve91: egyetértek! Itt világverő csapat épül (elvileg) és nincs idő+hely várni a csodát, hogy a Giovincók meg Dybalák vajon tényleg aranylabdások lesznek-e.

Ide kész emberek kellenek mint Tevez, Pipita, Mandzu, CR.

Hozzáteszem, szimpatikusabb a saját olaszokat beépítgető lassabb stratégia, de elfogadom, hogy brand és business szempontból zsoldoscsapat építése szükséges most.

Bianconero 2019.08.02. 23:58:14

@triplat: maradhat padozni, kevesebb pénzért. Jelen állapotában egy kiszámíthatatlan kiegészítőember és nem egy fix kezdő gólerős sztár, hiába viselkedik és keres úgy.

del pipi 2019.08.03. 07:01:29

@Bianconero: Bocs! Egy kérdés: maradhat padozni? De rendes vagy hogy megengeded!@triplat: Ennyi a málna Uram!

ToTTy-Juve 2019.08.03. 21:38:26

@rockitbaby: Igazad van, én sem tudom elképzelni. Ahogy azt sem, hogy itt miért a rá való beívelésről beszélnek páran, amikor Sarri játéka nem a beívelgetésről szól? A sok mozgásos rövid passzos, egyérintős játék pedig sokkal inkább Dybala játéka mintsem Lukakáé! De ha létrejön a transzfer - és én már sajnos semmin nem lepődök meg idén szeretett klubomnál - akkor kívánom, hogy cáfoljon ránk és lője ő azt a nagyfülűt érő gólt.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása