Sarri: „Csak a döntőre gondolok”

sarri_maurizio_chelsea_1.jpgMaurizio Sarri a legutóbbi sajtótájékoztatón azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát a Chelsea-nél, jövőjéről pedig majd csak a szezon végén fog többet tudni.

„A jövőm a szerda, csak erre kell gondolnom. Még két év van hátra a szerződésemből. Egyeztetek majd a klubbal, hogy megtudjam, ők elégedettek-e velem.

Amint azt tudják, nagyon tetszik a Premier League, ez a legjelentősebb bajnokság, úgy gondolom. Örülök, hogy itt lehetek.

Amint már mondtam, nagy örömmel maradok a Premier League-ben. A Chelsea az egyik legjelentősebb csapat ebben a bajnokságban.

Természetes, hogy a szezon végén leülünk a klub képviselőivel beszélgetni, ez teljesen normális dolog.”

A hatvanéves mester segítségével a Chelsea kvalifikálta magát az EL-döntőbe, amelyen az Arsenal együttesével fog megütközni a londoni gárda.

„Szerintem jó szezonunk volt, de természetesen számos problémával találkoztunk. Két vagy három meccset nagyon csúnyán veszítettünk el. Harmadikként zárunk, a Ligakupa döntőjében voltunk, most pedig megnyerhetjük az Európa Ligát. Ha sikerül, akkor nagyszerű szezont zárunk.

Ez a keret megérdemli a folytatást és azt, hogy tovább javuljon. Nem tudom, hogy mikor lesz az egyeztetés a vezetőkkel, ha lehet már tudni egyáltalán. Az bizonyos, hogy én szerződéssel rendelkezek.

Nem tudom, hogy mi a helyzet a szurkolókkal és a médiával, de lehet, hogy a két helyzet ok-okozati összefüggésben van egymással.

Én többet csak győzelmek és a csapat javítása révén tehetek. A jövőm a döntő, nem vagyok képes a következő évre vagy másra gondolni. Csak a döntő jár az agyamban, és úgy érzem, hogy ez a keret megérdemli a győzelmet.

Ha minden egy döntőn múlik, akkor azonnal távozni szeretnék. Tíz havi munka után nem természetes, hogy 90 perc eredménye döntsön. Vagy elégedettek az emberek a munkámmal vagy nem.”

A mester elmondta, hogy Bostonban találkozott a klub orosz tulajdonosával, de a jövőjéről nem beszéltek.

„A tulajdonos arról kérdezett, hogy mi a helyzet Ruben Loftus Cheek ügyében, én pedig megközelítőleg egy percig ecseteltem Loftus állapotát.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr914847866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása