Edzőhelyzettel kapcsolatos pletykák

allegri_massimiliano_villar_perosa.jpgAz edzőkkel kapcsolatos pletykák nem kívánnak szűnni, az Il Corriere dello Sport pedig egy talán váratlan nevet dobott fel, mivel állítólag Jorge Mendes a Juventus vezetőségének felajánlotta szolgálatait José Mourinho edzői kinevezése tekintetében.

A torinói klub azonban nem kívánta kiértékelni Cristiano Ronaldo és João Cancelo szüperügynökének az ajánlatát és a portugál mester szerződésének az ötletét, mivel a vezetőség „túl távolinak” ítélte meg José Mourinho általános hozzáállását, következésképpen az ötletet a vezetőség elutasította.

A jelenlegi helyzetben úgy tűnik, hogy a Juventus mindenképpen új mestert keres a következő évre, az egyik legesélyesebb a pozícióra talán Antonio Conte, azonban a Gianluca di Marzio szerint az utóbbi szakember inkább az Interhez írhat alá, így az újságíró Didier Deschamps-ot nevezi meg legfőbb esélyesnek, ha Massimiliano Allegri valóban távozik.

A La Repubblica friss cikke a klub elnöke és az aktuális mester között állítólag kialakult szakadék okait vizsgálja, és a beszámoló szerint ennek semmi köze a szerződési vagy pénzügyi feltételekhez, sokkal inkább azért távolodott el a két fél, mivel Andrea Agnelli azt szeretné, ha csapata friss taktikai megközelítéssel vívná a meccseit.

Egyelőre nem érkezett semmilyen hivatalos tájékoztatás a közös folytatásról vagy szétválásról, illetve a klubelnök és a mester közötti egyeztetésről sem számolt be a klub, azonban várhatóan az edző téma fontos szerepet fog kapni a mai sajtótájékoztatón, amely a vasárnapi, AS Roma elleni meccset előzi meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7014819896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2019.05.11. 09:50:56

Enis inkább úgy gondolom hogy itt a latottakbol lett elege mindenkinek.Nemcsak nekünk szurkoloknak.Viszont én tartom annyira inteligensn edzőnek Allegrit hogy nem akarom elhinni ha ez lenne a probléma ne tudna változtatni.Üljenek le beszéljèk meg hogy mi kell ahhoz vagy kiket kell igazolni ahhoz hogy ne ezt a foshalmazt kelljen nézni jövőre is.Könyörgöm!!! Ha Allegrinek xy játékosok kellenek ehhez akkor vegyék meg ha pedig ő nem tud ezen változtatni akkor tegyék meg amit kell.

Alex8610 2019.05.11. 09:53:22

@Alex8610: * intelligens edző - francos telefon:)

rockitbaby 2019.05.11. 09:56:18

Gyerekek... Így nekifutni a szezon végének, hogy a csapatban gyakorlatilag senki nincs biztonságban, óriási káoszt teremt a fejekben. Senki nem a pályára fog koncentrálni, mindenki a saját seggét védi majd, mitogatni fognak egymásra egy hiba után. Ez totális katasztrófát is előidézhet.

kovta23 2019.05.11. 10:30:35

@rockitbaby: Igen igazad lehet, de milyen katasztrófa fenyegetheti a csapatot? Elveszik a bajnoki címet? Kizárnak a másodosztályba? @Alex8610: Allegri tudott volna szebb játékot is hozni idén akkor ha nem hozzák vissza a fos Bonuccit és a gyenge védekezés miatt nem kell átállni három középpályásra az év elején. Ami nem lett világbajnok volna gond ha van egy erős középpályaás sor. De nem volt.

pedronegroo 2019.05.11. 10:31:37

Agnelli ott ül minden meccsen csak most esett le neki hogy friss taktikára volna szükség? Már 2 éve ki kellett volna baszni Allegrit. Amúgy menjen le az öltözőbe aztán kérdezze meg hogy akarnak e a srácok Conte-val dolgozni, nem kéne személyes okok miatt elzárkózni tőle plusz gondoljon már bele hogy ha átengedjük az Internek nem e ez a nagyobb probléma mint sem hogy visszatér?

rockitbaby 2019.05.11. 10:37:33

@kovta23: A katasztrófa nem cím/ek elbukása lesz. Ha ez így megy tovább, olyan mentálisan szétesett, gyenge és hitehagyott társaságot kap a leendő edző, mint amit kb Conte kapott. Szétesik az egység, még a mostani megtépázott csapat is tovaszáll.

Óriási feladat lesz az új edzőnek újfent összekovácsolni a keretet csapattá, megtanítan8 egymásért meghalni a pályán.

FinoAllaFine 2019.05.11. 10:54:09

Állítolag a legfrissebb pletyka, hogy mivel az szinte 99% hogy Allegri megy és Nedved/Paratici nem tud megegyezni Agnellivel a tökéletes jelöltben (Nedvedék Contét tolják, míg Agnelli kivárna Guardiolára) ezért találtak egy alternatív jelöltet, akit 20 millio euroért ki lehet vásárolni a szerződéséből és a vezetőség egyöntetűen szimpatizál vele, mind játékstílus, mind pedig személyiség szempontjából. Ő pedig nem más mint... Pochettino.

rockitbaby 2019.05.11. 10:57:47

@FinoAllaFine: Nézd. A Tottenham szép focit kátszik, eredményeseknis, BL döntősök, óriási come back-et toltak. Szerintem jobb opció, mint Conte. Az angoloknál jóval több meccset játszanak, így talán erőnlétoleg is jobban feltudná készíteni a csapatot.

Talán a megszerezhető opciók közül ő lenne a legjobb.

Mitya10 2019.05.11. 10:58:32

@FinoAllaFine: Hogy mennyi??? 20 milka? :O

pedronegroo 2019.05.11. 11:22:40

@FinoAllaFine: 20 misit inkább játékosba kellene fektetni. Pochettino szimpatikus, neki kijárna már egy nagy csapat de nem értem miért lenne jobb opcio mint Conte vagy Sarri. 5 év alatt semmit nem nyert a PL-ben, Conte 2 év alatt PL-ben 1 kupa 1 bajnoki, Sarri csak most ment oda mégis ha csak egy hajszálllal is de a Spurs előtt van plusz 2 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség Pochettinoval szemben a mérlege.

Rikoo 2019.05.11. 11:25:09

@pedronegroo: Kis költségvetésből épített nagy csapatot. Ezért maximális elismerés illeti.

pedronegroo 2019.05.11. 11:38:22

@Rikoo: Én el is ismerem, de baszki még Allegri ellen se volt elég jó! Az senkit nem zavar? :) 2 éve a bl-ben meg egy tök gyenge csoportból se tudott továbbjutni. Kis költségvetés???? 50 millával kisebb a büdzséjük mint a miénk.... nincs több kérdésem.

rockitbaby 2019.05.11. 11:44:31

@pedronegroo: Az, hogy a büdzsé majd akkora, nem jelenti azt, hogy be is fektetnek a vezetők. Ha jól emlékszem, tavaly nyáron az ég adta egy világon senkit sem igazoltak, szóval ugyan azzal a kerettel, valag sérülttel mentek BL döntőbe.

pedronegroo 2019.05.11. 11:49:11

@rockitbaby: Akkor se kis csapat. Tavaly előtt meg ugyanezzel a kerettel kizugtak egy gyenge csoportból....

jeneiPALI 2019.05.11. 11:50:29

Pochettinonak örülnék a legjobban ,,kis,,pénzböl mit épitett fel azért nem semmi, nézhetö a focijuk egymásért küzdenek , Agnelli besokalt a szar focitol? a vesztes bl döntö után már kikellett volna rakni allegrit neki, és már azóta más lenne minden mire várt ö csak ezt tudja játszatni amit most és az mi? ö se tudja szerintem mit akar jástszatni vagy ha tudja nem lehet észre venni, nem csodálkozom azon hogy kifelé áll a rudja azon inkább mire vártak két évig?

pedronegroo 2019.05.11. 11:53:24

De mindegy is ha majd esetleg kiszop a BL döntőbe akkor majd megint nem fog kelleni itt senkinek..... Mondom jó edző de nem kell azért túlzásokba esni. Lehet top edző de most nem az, 20 millás fizetéssel maradjon a PL-ben.

rockitbaby 2019.05.11. 12:04:36

@pedronegroo: Azt nem mondtam, hogy kis csapat. Csak arra akartam célozni, hogy amennyiben szép játék lenne az elvárt, Conte és DD szóba sem jöhetne. Igencsak unalmas focit játszottak a csapataik. Persze ez néha a keret adottságain is múlott.

Azon felül ha csak a puszta tényeket nézzük jobb a BL-ben mint Conte, még a csoport blama és a tavalyi ellenünk való kiesést nézve is, mert Conte pont ugyanezt produkálta, mínusz egy döntő.

Mindenki arra panaszkodik, hogy a játékunk nem BL kompatibilis, de ez nem változna Conte-val sem. Jönne megint a három védős játék - ez persze jól is elsülhetne -, csak jelenleg és látva a lehetőségeinket, most nincs egy BBC ehhez.

Mond már meg, mitől lenne Conte jelenleg a legideálisabb jelölt?

Rikoo 2019.05.11. 12:13:11

@pedronegroo: Jó, hát Allegri ellen sok edzőnek nincs jó statisztikája, ha ezt nézzük. Klopp pl. elég csúnya buktába futott bele.

m.martin91 2019.05.11. 12:22:59

Contéval kapcsolatban azt én sem értem, hogy mivel ugyanolyan szar, defenzív focit játszat(ott), mint Allegri, mitől lenne ő az ideális megoldás? Sok minden nem változna, maximum annyi, hogy a játékosok motiváltabbak lennének, de cserébe ott van Conte személyisége, amiről tudjuk, hogy nem átlagos. Isten tudja, hogy jönne ki pl. Ronaldóval. Az edző és a játékosok között széthúzás alakulhatna ki, klikkesedés jöhetne létre, amit Agnelli nyilván nem kíván felvállalni. Deschamps-pal is hasonló lehetne a helyzet, az se normális, ráadásul szerintem jóval gyengébb edző, mint Allegri vagy Conte. Bár vele felesleges foglalkozni, mert az EB-ig biztosan marad a posztján. Pochettino egyébként ideális megoldás lehetne minden szempontból. Azt mondjuk aláírom, hogy azzal sem járunk jól, ha Conte az Interhez kerül. Ugyanakkor erről azért sokaknak meg lesz a véleménye, abban biztos vagyok.

pedronegroo 2019.05.11. 12:25:08

@rockitbaby: Conte nyert PL-t, Scudetto-t, Pochettino semmit! Ezen mit kell megmagyarázni?? Két hete még az Ajax edzője volt az Isten!

Ezek a tények mint ahogy az is tény hogy Pochettino modern focit játszik Conte nem. Igy ez mindenképp mellette van, meg Agnelli is Őt akarja Contet meg nem. El is van ez a kérdés döntve. Conte megy szépen az Interbe és majd jól megszopat minket majd akkor visszatérünk rá. Agnelli megy a feje után inkább kirúgta Marotta-t is mert nem támogatta CR projektet pedig hát csúnyán besült! Se sport szakmai előrelépés se pénzügyi! Most majd Nedvedet fogja kirúgni mert Conte mellett kardoskodik??? Egyébként megértem én Agnellit is mert nem sportszakember neki a befektetőkre is kell gondolni akik szintén nem sportszakértők, CR egy márka és jelenleg Pochettino is jobban cseng mind a többi edző neve és a részvényeknek ez kell!

pedronegroo 2019.05.11. 12:27:53

@Rikoo: Az igaz! A dortmund akkoriban mondjuk a kiesés ellen küzdött a bundesligában de ha nagyon akarod megtapsolhatjuk ezért a világraszóló diadalért Allegrit!

steven.h 2019.05.11. 12:29:04

@pedronegroo: én úgy értelmezem hogy nem a fizetése lenne 20 millió, hanemennyiért lehetne kivásárolni a szerződéséből

steven.h 2019.05.11. 12:32:44

@pedronegroo: ez most nem kifejezetten neked szól, de mikor összesorsoltak minket a Dortmunddal itt a blogon folyamatosan az ment hogy simán kiesünk, Kloppék szétszedik majd a csapatot, jó ha gólt tudunk rúgni. Most 5 évvel később meg már az megy, hogy az a Dortmund a kieses ellen küzdött, em nagy eredmény hogy kivertük őket, minek tapsoljunk ennek az eredménynek

pedronegroo 2019.05.11. 12:33:38

@steven.h: Akkor majd más válaszol rá.

rockitbaby 2019.05.11. 12:42:37

@pedronegroo: Scudetto-t majd akkor vedd a listába, ha Pochettino is edzősködött a csizmán. Azért mert nyert PL-t, még csak papíron lesz jobb, valóságban Conte edzői karrierje megakadt, nem fejlődik.

De akkor nézzük máshonnan. Még ott volt a tojáshéj Poch seggén, mint edző, de kényelmesen benttartotta az érkezésekor kieső helyen álló Espanyolt. Következőleg a Soton padján az első teljes évében a klub valaha volt legjobb ligahelyezését érte el nyocadikként. Valammint a klub történetében először döntőbe vezette a csapatot. A megfelelő kontextusban nézve, sokkal komolyabb karrierje van, mint Conte-nak.

De akkor visszakérdezek: nekünk mi is a célunk? A szűkös évek után scudetto-t nyerni? Nem. A nagyfülű a cél, az pedig olyan távol van Conte-tól, mint Makó Jeruzsálemtől.

És akkor még valami. Ha Conte megy a dögevőkhöz, ahol az a Marotta dolgozik, akit átvitt értelemben a 10 euróval 100 eurós étteremben elszólásával szidott, az igazolásokért felelős igazgató. Marotta ügyesen tud halászni az ingyen igazolhatók között és volt zseniális igazolása is, ami nem ingyen jött, de csak nem tudta átlépni a saját korlátait. Okosan el tud költeni nagyobb összeget, de azzal mi csak nyerünk, ha van ellenfél a ligában. Láthattuk idén mi lesz akkor, ha már decemberben gyakorlatilag bajnok a csapat. Nem tudnak felpörögni, mikor igazán kell. Közvetve nekünk kiváló lenne ez.

pedronegroo 2019.05.11. 12:50:03

"sokkal komolyabb karrierje van, mint Conte-nak." - csak eddig olvastam! :)

rockitbaby 2019.05.11. 12:54:24

@pedronegroo: Akkor ezennel ez a beszélgetés nem folytatható.

Del Pybala 2019.05.11. 12:58:34

@pedronegroo: Én is addig. Lehet csak vicc volt.

Del Pybala 2019.05.11. 13:01:18

Poch azzal a taktikával jutott tovább, mint amit Conte használt hátrányban. Íveljétek Llorentére és lesz valami.

rockitbaby 2019.05.11. 13:07:20

Akkor valamelyik Conte lover mesélje már el, miért ő lenne a tökéletes.

venember83 2019.05.11. 13:07:26

@rockitbaby: " A megfelelő kontextusban nézve, sokkal komolyabb karrierje van, mint Conte-nak." - Conte nevéhez pár scudetto, 1 PL-cím, 1 FA-kupa fűződik, plusz az olasz válogatottal is az elmúlt időszakban ő érte el a legjobb eredményt. Én nem tartom rossz edzőnek Pochettinót, sőt!!! De azért ezekkel nehéz szembeállítani az ő eredményeit.

Troll mód: Emery kellene a Juve padjára, akkor meglenne az európai siker. Bár nem biztos, hogy úgy, ahogyan az Agnelli meg a bianconero tábor megálmodta. :D

rockitbaby 2019.05.11. 13:16:34

@venember83: Mi scudetto-t, PL-t, netán FA kupát akarunk nyerni? Nem. BL-t. Arra a porondra pedig ha tetszik, ha nem, Conte-nál gyakorlatilag szinte csak jobb edzőt találhatunk.

Rikoo 2019.05.11. 13:18:26

@rockitbaby: Semmi értelme úgy hozzáálni egy szezonhoz, hogy a Juventus BL-t akar nyerni. Tartani kell a szintet és fejleszteni a játékon ott ahol lehet. A BL lutri.

rockitbaby 2019.05.11. 13:21:26

@Rikoo: És erre Conte lenne a legideálisabb jelölt? Aki, nem tud elszakadni a három védőtől? Aki ha csak pletyka szinten is de az Internél is 3-5-2-őt tolna szélsőkkel wingback-ben? Mert ő akkor is azt játszattja, amit ő akar, nem amire a keret jó?

pedronegroo 2019.05.11. 13:22:01

@Rikoo: "Semmi értelme úgy hozzáálni egy szezonhoz, hogy a Juventus BL-t akar nyerni. Tartani kell a szintet és fejleszteni a játékon ott ahol lehet. A BL lutri."

Mit iszol?? :) A vendégem vagy! Tökéletes hozzászólás volt!

Grinta 2019.05.11. 13:24:16

@rockitbaby: Nem akartam hozzászólni ehhez az egészhez,mert rendkívül fárasztó már/még ez a téma.
De amit Poccra írtam valakinek valamelyik nap:tökéletes karrierépítésnek tartom a munkáját.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása